WALMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.462.591

Publication

02/05/2014 : kapitaalverhoging - statuten
Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen, op zeventien april tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALMO" volgende

besluiten genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aantieetoouders verkiaren sinds'

meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- Het verslag opgesteld door de bvba bedrijfsrevïsorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

door de zaakvoerders.

De conclusies van het verslag van de revisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng ïn natura bij de BVBA WALMO door inbreng van aandelen van de NV Deleye-Foto-Video-Hifl, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. 3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 16.125 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een waarde van 100,00 EUR per aandeel, hetgeen overeenstemt met de huidige fractiewaarde van de aandelen, zodat geen uitgiftepremie is verschuldigd door de inbrenger.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de biilijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarvoor dit verslag werd opgesteld,

Wevelgem, 10 april 2014

; BVBA Bedrijfsrevïsorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo

door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

- Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van ; Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de revisor, hierbij gevoegd blijven, met het oog ! op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

a) Op basis van voornoemde verslagen besluit de vergadering om het kapitaal met één miljoen zeshonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (€ 1.612.500,00) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (€ 18.600,00) te brengen op één miljoen zeshonderd éénendertigduizend honderd euro (€ 1.631.100,00), door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor-

4behoiJt1en

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ô3

•m

inbreng van zeshonderd aandelen van de bvba DELEYE-FOTO-VIDEO-HIFI door de heer Dirk Deleye,

voomoemd.

Beschrijving van de inbreng in natura

De heer Deleye Dirk, voomoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap, zijn zeshonderd (600) aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deleye-Foto-Video-Hitï", met zetel te 8930 Menen, leperstraat 1, hetzij zeshonderd aandelen op een totaal van duizend aandelen.

Deze vennootschap is ingeschreven onder nummer 0451.507.977.

Het kapitaal van de bvba "Deleye-Foto-Video-Hîfi" bedraagt tweeënzestïgduîzend euro (€ 62.000,00),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

Vergoeding voor de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zestienduizend honderd vijfentwintig (16.125) aandelen,

zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden voiiedig volgestort aan de inbrenger toegekend.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen zeshonderd éénendertigduizend honderd euro (€ 1.631.100,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zestienduizend driehonderd en elf (16.311) identieke en voiiedig volstorte aandelen, zonder nominale waarde. Deze zestienduizend honderd vijfentwintig nieuwe aandelen worden toegekend aan de heer Deleye Dirk.

DERDE BESLUIT-AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten. De vergadering besluit dat artikel 5 voortaan zal luiden als volgt:

" Het kapitaal bedraagt EEN MILJOEN ZESHONDERD EENENDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (€ 1631.100,00). Het wordt vertegenwoordigd door zestienduizend driehonderd en elf (16.311) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/zestienduizend driehonderd en elfde van het kapitaal vertegenwoordigen. "

VIERDE BESLUIT-OPDRACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tôt uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tôt het opmaken, ondertekenen en neerieggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoôrdineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : -expeditie akte statutenwijziging. -gecoôrdineerde statute; -verslag bedrijfsrevisor;

-bijzonder verslag zaakvoerder

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
02/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O9.1% 9j,_1 Benaming

(voluit) : WALMO (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik (Geluwe), Lage Meers 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis DEVELTER te Menen op negentien december tweeduizend en dertien, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer DELEYE Dirk Marcel, geboren te Menen op twintig juni negentienhonderd drieënzestig,: identiteitskaart nummer 590-9882028-82 rijksregister nummer 63.06.20-173.10, echtgenoot van mevrouw GHEQUIRE Myriam Albertine Caroline, geboren te Roeselare op zevenentwintig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8940 Wervik, Lage Meers 8.

Gehuwd te Menen op vier april negentienhonderd achtentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan: huwelijkscontract,

Onder de naam `Walmo" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde,

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'Walmo".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8940 Wervik (Geluwe), Lage Meers 8.

Artikel 3.- DOEL,

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,. managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december; negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van; alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen,

Deze activiteiten betreffende onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten' vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van aile bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

io

*19002010*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen, De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4. DUUR,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel 5,- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. ZAAKVOERING,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14.  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEI D

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

Ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand maart om tien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 23, WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt,

Artikel 24.- ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift' tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt', tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN,

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van ' vennootschappen, alle verbintenissen, handelingen, prestaties en transacties overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de periode van twee jaar voor de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De door de vennootschap overgenomen verbintenissen, handelingen, prestaties en overeenkomsten zullen blijken uit de boeken van de vennootschap, en ingevolge de overname zullen ze geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van negentien december tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur

De heer Deleye Dirk, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Lage Meers 8.;

Mevrouw Debeuf Monique, wonende te 8940 Wervik, Moeremaaistraat 17,

Beiden hebben hun opdracht aanvaard.

Hun opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte.

Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WALMO

Adresse
besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8940 Wervik (Geluwe), Lage Meers 8

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande