WALFRA BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALFRA BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.975.181

Publication

30/05/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111M1(1111.1ell

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

20 MEt 1014

Gent AtRie Brugge ngl glaner

Ondernerningsnr 0438.975A 81

Benaming (voluit) :WALFRA BOUW

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kanunnik Bittremieuxlaan 68

8340 Damme

Onderwerp akte :Partiële splitsing door oprichting van de BVBA W-Projects - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 5 mei 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALFRA BOUW", met zetel te 8340 Damme, Kanunnik Bittremieuxlaan 68.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen;

I.VEREENVOUDIGDE PROCEDURE-KENNISNAME DOCUMENTEN

De algemene vergadering beslist de voorzitter van de vergadering te ontslaan van het voorlezen van volgende verslagen en documenten:

- het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerders op vierentwintig februari tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift kunnen bekomen. Welk voorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 17 maart 2014, hetzij meer dan zes weken voor huidige algemene vergadering en bekend gemaakt ln de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig maart tweeduizend veertien onder nummer 14069117,

- het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BD° BEDRIJFSREVISOREN', vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, opgesteld op dertig april tweeduizend veertien met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te, richten vennootschap,waarvan de conclusie letterlijk luidt ais volgt:

"5.Besluit

De inbreng in nature tot oprichting van de BVBA W-PROJECTS ingevolge partiële splitsing van', de BVBA WALFRA BOUW, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak "niet-bedriffsmatig vastgoed", die in de boekhouding van de BVBA WALFRA BOUW afgesloten per 31: december 2013 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 408.440,21 EUR,

De vergoeding van de inbreng ln nature bestaat uit 3,466 aandelen van de BVBA W-PROJECTS zonder vermelding van nominale waarde_

De boekwaarde van de ingebrachte activa opgenomen in de rubriek Geldbeleggingen is in strijd met artikel 35 en 74 van K.B- 30/01/2001 niet gelijk aan de aanschaffingswaarde of de lagere realisatiewaarde van de betreffende beleggingen, het verschil bedraagt 1.599,20 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de hierboven vermelde paragraaf en onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van del boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengvvaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als, tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbEad

mod 11.1



'ioegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura, onder voorbehoud van de geldbeleggingen voor een bedrag van 1.599,86 EUR, niet overgewaardeerd is.

Op het onroerend goed gelegen te 8000 Brugge, Kwekersstraat 4 dat wordt ingebracht rust een hypothecaire inschrijving. Er worden geen schulden in de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de kredietnemer niet aan zijn verplichtingen zou voldoen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 30 april 2014 (getekend)

BDO Bedrierevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

het verslag van de oprichters over de inbreng in nature overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de partiële splitsing Dit verslag dateert van dertig april tweeduizend veertien.

- Voorstel tot toepassing van de vereenvoudigde procedure zoals voorzien in artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen.

Mededeling door de zaakvoerders van de vennootschap, overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passive van het vermogen van de BVBA "WALFRA", sedert de datum van het splitsingsvoorstel.

De algemene vergadering beslist kennis genomen te hebben van de inhoud van voormelde documenten.

2.VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A Goedkeuring van splitsing zonder vereffening

De algemene vergadering beslist tot partiële splitsing van de vennootschap over te gaan door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de niet bedrijfsmatig gebruikte onroerende goederen, en de activiteiten als projectontwikkelaar van de vennootschap in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap volgens opdeling en modaliteiten bepaald in het splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat betreft de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de zaakvoerders en de bedrilfsrevisor,alsook naar het splitsingsvoorstel waarin de activa en passive van de overgedragen bedrijfstak uitvoerig worden beschreven, met dien verstande dat gepreciseerd wordt dat geen enkele schuld overgaat naar de nieuw op te richten vennootschap "W-PROJECTS"

*Nabeschreven onroerende goederen worden overgedragen aan de op te richten vennootschap: I )STAD BRU GGE,tweede afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen Kwekersstraat 4, kadastraal bekend volgens titel en thans in de sectie B, nummer 139L met een oppervlakte volgens titel en kadaster van vijfenvijftig vierkante meter (55m2).

2)STAD BRUGGE, zevende afdeling

a)Een garage, gelegen Koolkerkse Steenweg +146, thans gekend ten kadaster in de sectie G nummer 263K3, met een oppervlakte van drieëndertig vierkante meter(33m2) volgens huidig kadaster,volgens titel gekend als de garages nummer 6 en 7 nabij de Koolkerkse Steenweg 146,gekadastreerd volgens titel in de sectie G deel van nummer 263/T/2, de garages 6 en 7 groot zestien vierkante meter (16m2) en zeventien vierkante meter (17m2).

b)Twee/zevenden in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid van de binnenkoer gelegen voor de garages gekadastreerd volgens titel in de sectie G,deel van nummers 263T2 en 263Y2, thans gekend in de sectie G nummer 263C3 met een totale oppervlakte volgens titel en huidig kadaster van honderdzevenennegentig vierkante meter(197m2).

2. Een handelshuis en garage op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen aan de Koolkerkse steenweg 142 en +142 thans gekend ten kadaster in de sectie G nummers 263M3 en 263N3,volgens titel deel van 263T2 en 263Y2,groot volgens titel en huidig kadaster driehonderddrieënzestig vierkante meter (363m2).

Partijen voornoemd verklaren dat geen enkele schuld wordt overgedragen naar de nieuwe vennootschap, maar volledig ten laste blijft van de vennootschap Walfra Bouw.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1 De onroerende goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van aile schulden voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd, behoudens de hypotheek in voordeel van Fortis Bank genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder de referte 61-1-05/10/200110938 voor een hoofdsom van E 61.974,00,met betrekking tot het onroerend goed sub 1).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoucjen

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

2. De inbrenger wordt vrijgesteld van elke waarborg aangaande de aard, de staat, de zichtbare en/of verborgen gebreken van de grond, ondergrond en gebouwen, en in het bijzonder van deze die voortspruiten uit de artikels 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de verborgen gebreken.

Voor wat betreft de zichtbare en/of verborgen gebreken ingevolge het bodemsaneringsdecreet verwijzen partijen naar hetgeen vermeld is onder de titel "Bepalingen in verband niet de bodemtoestand".,

3. De vennootschap bekomt vanaf vijf mei tweeduizend veertien de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen.

Zij verkrijgt er het vrije gebruik van na het beëindigen van de bestaande huurovereenkomsten.

De BVBA W-PROJECTS voornoemd verklaart, bij wijze van haar oprichters, op de hoogte te zijn van de bestaande huurovereenkomsten.

Zij verbindt zich ertoe die huurovereenkomsten na te leven,zo voor haarzelf als voor haar rechtsopvolgers, onverminderd de rechten die zij als gevolg van die overeenkomsten of krachtens de wet kan doen gelden.

Zij ontslaat ondergetekende notaris verdere inlichtingen in deze akte op te nemen.

4. De vennootschap neemt aile hoegenaamde belastingen en taksen hoofdens de voorschreven goederen verschuldigd ten hare leste vanaf de neerlegging van een afschrift van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

5, De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, niet alle nadelige, zo zichtbare als niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waaraan de ingebrachte goederen mochten onderhevig zijn, vrij aan de vennootschap zich ertegen te verzetten en de voordelige ten eigen behoeve te doen gelden, doch alles op eigen risico, zonder verhaal tegen de inbrenger.

De vennootschap verklaart op de hoogte te zijn van de bijzondere voorwaarden opgenomen in de akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op drieëntwintig maart negentienhonderdeenennegentig,overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op zesentwintig april daarna boek 6176, nummer 15 aangaande de garages gelegen Koolkerkse steenweg +146 te Brugge.

*-Een termijnrekening gekoppeld aan de rekeningnummers XS0621611838 507704 en XS0621611838 bij KBC IFIMA voor een bedrag van tweehonderdeneenduizend vijfhonderdnegenennegentig euro zesentachtig cent (E 201.599,86);

-Een obligatierekening gekoppeld aan rekeningnummer BE0002194604 815073 voor een bedrag van zevenenvijftigduizend euro (E 57.000,00)bij de KBC groep;

Aldus voor een totaal van tweehonderdachtenviegduizend vijfhonderdnegenennegentig euro zesentachtig cent (E 258.599,86).

-De algemene vergadering beslist dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap, of binnen de partieel te splitsen vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

-De algemene vergadering beslist dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op één nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

-De vergadering beslist dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, niet inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend veertien voor rekening van de vennootschap zijn.

-Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgeplitste vermogen zoals hierboven beschreven,worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap,

3.0PRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "W-PROJECTS"

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W-PROJECTS" vast te leggen als volgt:

*De vennootschap Is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam W-PROJECTS.

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8340 Damme, Kanunnik Bittremieuxlaan 68.

*De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

" eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

De vennootschap mag tevens aan allerlei vormen van projectontwikkeling doen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandatants of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciee,industriële,financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERDTWEEËNVEERTIGDUIZEND HONDERDVIERENVIJFTIG EURO EENENVIJFTIG CENT (¬ 342.154,51) vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND VIERHONDERDZESENZESTIG (3.466) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/drieduizend vierhonderdzesenzestigste (1/3.466ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar voor ieder aandeel.

*Een register van aandelen wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hemieuwen.

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd

*ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap,

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer een vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap,

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*leder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet vennoot is.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

*ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel,

*Het eerste boekjaar neemt een aanvang op vijf mei tweeduizend veertien en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

*De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien,

*De vennootschap neemt alle verbintenissen over die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend veertien.

4.BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

-De Heer WALLAERT Jo Maurits lvonne geboren te Brugge op negenentwintig juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8340 Damme, Valkeniersstraat 16;

-De Heer WALLAERT Niek Marcel Marie geboren te Brugge op negenentwintig september negentienhonderdvierenzeventig, wonende te 8340 Damme, Oedelemse Steenweg 84;

-De Heer WALLAERT Tom, geboren te Brugge op twee november negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 8340 Damme, Veldstraat 10 H;'

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

5.KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist dat ingevolge de overdracht van de activiteiten van vastgoed en projectontwikkelaar het kapitaal verminderd is met DRIEHONDERDTVVEEËNVEERTIGDUIZEND HONDERDVIERENVIJFTIG EURO EENENVIJFTIG CENT (¬ 342,154,51) en dat het thans HONDERDTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO NEGENTIEN CENT (¬ 180.785,19) bedraagt.

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Artikel Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtachtigduizend zevenhonderdvijfentachtig euro negentien cent (¬ 180.785,19). Het is verdeeld in drieduizend vierhonderdzesenzestig (3.466) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 3.466. Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst,"

*Gelet op het voorgaande is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen,

*De vergadering verklaart dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 en volgende van het Wetboek op Inkomstenbelasting.

*De vergadering verklaart dat onderhavige splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in

artikel 11 van het Belasting over de Toegevoegde Waarde-Wetboek, Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het Belasting over de Toegevoegde Waarde-Wetboek van toepassing,

6.De algemene vergadering heeft aan de ondergetekende notaris de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te maken en deze neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

7,De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name NV Fiducial Accountancy, te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 27-29.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beh9uddn aan het Belgisch Staatsblad

I.

4 Voor-béhpudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Wouter BOSS UYT

Tegelijk hierbij neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten;

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

16/04/2014 : BG070866
28/03/2014 : BG070866
05/02/2014 : BG070866
29/03/2013 : BG070866
03/04/2012 : BG070866
29/03/2011 : BG070866
08/04/2010 : BG070866
10/04/2009 : BG070866
26/03/2008 : BG070866
30/03/2007 : BG070866
28/09/2006 : BG070866
10/04/2006 : BG070866
13/04/2005 : BG070866
29/03/2004 : BG070866
20/01/2004 : BG070866
16/06/2003 : BG070866
22/12/1989 : BG70866

Coordonnées
WALFRA BOUW

Adresse
KAN BITTREMIEUXLAAN 68 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande