W.W.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W.W.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.894.908

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 19.12.2013 13691-0440-011
19/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304527*

Neergelegd

15-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : W.W.L.

0837894908

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8755 Ruiselede, Bruggesteenweg 53

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 14 juli 2011, te registreren, dat er door Mevrouw Devriese, Julie Lisa, geboren te Brugge op dertig april negentienhonderd vierentachtig, (rijksregisternummer 840430-230-80), ongehuwd, wonende te 8755 Ruiselede, Bruggesteenweg 53. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. NAAM: W.W.L.

ZETEL: 8755 Ruiselede, Bruggesteenweg 53.

DUUR: onbeperkte duur.

DOEL: De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handeling te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" De aankoop en verkoop, de huur en verhuur, renting, leasing en alle andere vormen van terbeschikkingstelling van roerende goederen en rollend materieel in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is.

" Raadgevingen bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

" Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie: raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management; engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

" Alle vormen van transport, zowel nationaal als internationaal goederenvervoer;

" Het optreden als tussenpersoon bij de onderhandelingen;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

" Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen kunnen uitoefenen.

" Het deelnemen onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding of de omvorming van alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, syndicaten of groeperingen.

" Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd ook, welke verband houden

met de verwezenlijking en het tot stand brengen van overeenkomsten.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder.

Mevrouw Devriese, voornoemd, heeft bij de oprichting een inbreng gedaan in geld ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen werden toegekend.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 363-0908146-72 bij de naamloze vennootschap ING België geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.W.L. in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op heden dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder

vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van mei om vijftien uur dertig minuten. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op laatste zaterdag van mei 2013.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

WINSTVERDELING:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemt de oprichter als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd: mevrouw Devriese Julie, voornoemd.

VOLMACHT: De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Titeca Henri Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het eiend te maken kopie

na neerlegging ter gri'fie van 3ELEGQ'

Griffia Rechtbank Kuuphand 1C

MIPNETEUR

Z 7 -07-.4E.f} ~f"r

2 `0 JUL 2015

EL lSCH STA

\TSçPPft Afdeling Brugge De grifferiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

W.W.L.

(verkort): besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm

Bruggesteenweg 53

Zetei t 8755 Ruiselede

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ontbinding en sluiting van de vefffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLOUTROCK, notaris ter standplaats Brugge op B juli 2015, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.W.L. beslist heeft:

1) de vennootschap vervroegd te ontbinden.

2) tot ontbinding en vereffening van de. vennootschap in één akte en dus geen vereffenaar aan te stellen.

Besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm een besloten vennootschap met beperkte ;aansprakelijkheid Van Cauter - Saeys & Co:

!"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van 'Vennootschappen werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA W.W.L afgesloten per 31 mei 2015, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA W.W.L de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 mei 2015 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van B9.169,45 en een netto actief van E 3,063,12.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van deBedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Gedaan te Brugge Op 23 juni 2015 (getekend)"

3) Na vaststelling

Ondememingsnr ;0837.894.908 Benaming (voluit) :

door de algemene vergadering dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, dat een voldoende hoge provisie werd aangelegd voor de vereffeningskosten (notaris, accountant en bedrijfsrevisor) en dat het netto-actief van de vennootschap aan de vennoot wordt toebedeeld, beslist de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder.

'De algemene vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de'

vennootschap aan de Heer Wittevrongel Tom, geboren te Brugge op

drieëntwintig juli négentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8755

Ruiselede, Bruggesteenweg 53. met de mogelijkheid tot in de plaats

stelling teneinde het eventuele vereffeningssaldo uit te keren aan zichzelf als vennoot.

4) De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en gedurende ten minste tien jaar bewaard zullen worden te 8755 Ruiselede, Bruggesteenweg 53.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

.1*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
W.W.L.

Adresse
BRUGGESTEENWEG 53 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande