VYNCKE 3F

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VYNCKE 3F
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.635.631

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0460-009
22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

A, °fit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 OKT. 2014

6 -12- 2UI4 Rechtbank van KOOPHANDEL

Gart, afd, KORTRIJK

BELGISCH STAAI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONiTEUt, BFLGE

Ondernemingsnr ; 0810.635.631

Benaming

(voluit) : VYNCKE 3F

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Gentsesteenweg 222 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 25 september 2014, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT : kapitaalverhoging

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerders opgemaakt op achttien september tweeduizend veertien en door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, opgemaakt te Roeselare op achttien september tweeduizend veertien, die handelen over de voorbeschreven inbreng in natura, aangezien iedere vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Vyncke 3F met zetel te Gentsesteenweg 222, 8530 Harelbeke, RPR Gent (afdeling Kortrijk) 0810.635.631,

voor een totale inbrengwaarde van 350.000,00 EUR,

bestaat uit:

Peen gedeelte van de schuldvordering die de heer Dieter Vyncke bezit ten faste van de vennootschap, voor een bedrag van 175.000,00 EUR;

Peen gedeelte van de schuldvordering die mevrouw Maaike Vanlaeke bezit ten laste van de vennootschap, voor een bedrag van 175.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 506 aandelen van de BVBA Vyncke 3F zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Adat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 18 september 2014?

Voormelde verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na beraadslaging keurt de vergadering de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders integraal goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

quo

[?e verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden in het vennootschapsdossier bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Kortrijk).

Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350 000,00) om het te brengen van vijfenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 65 600,00) op vierhonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 415 600,00). De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in natura van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant.

0e kapitaalverhoging gebeurt in twee fasen

eerste fase

I. Beslissing

Oe vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negenenzeventigduizend tweeëndertig euro negenendertig cent (¬ 79 032,39) om het te brengen van vijfenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 65 600,00) op honderdvierenveertigduizend zeshonderdtweeëndertig euro negenendertig cent (¬ 144 632,39), door inbreng in natura van voormelde schuldvorderingen in rekening-courant.

Oe kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderdenzes (506) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van afgerond zeshonderdnegentig euro achtentachtig cent (¬ 690,88) per aandeel, waarvan :

- negenenzeventigduizend tweeëndertig euro negenendertig cent (¬ 79 032,39) zal geboekt worden als kapitaal;

tweehonderdzeventigduizend negenhonderdzevenenzestlg euro éénenzestig cent (¬ 270 967,61) als uitgiftepremie.

ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volstort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

Il. Vergoeding ;

pis vergoeding voor deze inbreng in natura worden vijfhonderdenzes (506) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

111. Uitgiftepremie

Oe vergadering beslist om de uitgiftepremie ten belope van tweehonderdzeventigduizend negenhonderdzevenenzestig euro éénenzestig cent (¬ 270 967,61) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- tweede fase :

Oe vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderdzeventigduizend negenhonderdzevenenzestig euro éénenzestig cent (¬ 270 967,61) om het te brengen van honderdvierenveertigduizend zeshonderdtweeëndertlg euro negenendertig cent (¬ 144 632,39) op vierhonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 415 600,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie.

0e kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen.

G) De vergadering besluit dat de inbreng gebeurt zonder bijzondere voorwaarden of lasten.

12) De vergadering verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de waarde van de hierboven beschreven inbreng, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de ondergetekende notaris van alle rechtvaardiging te ontstaan.

Zij verklaart de bovenvermelde inbreng alsmede de voorwaarden van de inbreng te aanvaarden.

Ge vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk gebracht is op vierhonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 415 600,00), vertegenwoordigd door negenhonderd zesentwintig (926) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

fi) Teneinde de statuten aan te passen aan voornoemde kapitaalverhoging, besluit de vergadering het , artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdvijftienduizend zeshonderd euro (¬ 415 600,00), vertegenwoordigd door negenhonderd zesentwintig (926) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhanderdzesentwintigste (11926ste) van het maatschappelijk vertogen vertegenwoordigen."

TWEEDE BESLUIT

Oe vergadering verleent aan de zaakvoerders machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 25 september 2014;

- verslag van de zaakvoerders dd 18 september 2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor dd 18 september 2014;

Gecoôrdineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/01/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

1 5 - ELGISCH

7R-BELGEs

: TAATSBLP

NEERGELEGD

1- 2013

D 2 7, 12, 2012

RECHTBAiv~~i~30PHANDEL Kf1RTQl IS!

Ondernemingsnr : 0810.635.631.

Benaming

(voluit) : VYNCKE 3F

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 222 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 7 december 2012, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal lopen van één oktober tot en met dertig september van het daaropvolgend jaar en besluit artikel 27 van de statuten te vervangen door de woorden "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar? voor wat betreft de eerste zin,

Ten titel van overgangsmaatregel besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen dat het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf en normaal zou lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf, wordt verlengd tot dertig september tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde dinsdag van de maand maart om negen uur en artikel 17 van de statuten aan te passen door de woorden "Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 9 uur" te vervangen door de woorden "Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand maart om negen uur".

DERDE. BESLUIT : machtiging

De vergadering verleent aan de zaakvoerder(s) machtiging tot het uitvoeren van de besluiten die aangaande bovenvermelde punten genomen worden en tot coordinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(g et.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 7112/2012;

- Gecoordineerde statuten met lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 03.08.2012 12382-0223-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11473-0595-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 28.06.2016 16244-0577-010

Coordonnées
VYNCKE 3F

Adresse
GENTSESTEENWEG 208 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande