VIEVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIEVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.093.325

Publication

06/05/2014 : verplaatsing maatschappelijke zetel
Door de zaakvoerder werd op 24/03/2014 beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 8650 MERKEM, Kouterstraat 102 D. Er is geen zetel meer te 8920 LANGEMARK-

POELKAPELLE, Félix Nadarstraat4.

Sophie VIEREN

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
05/01/2012
ÿþ~......~^~,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIFIF iii iu366iui7*i 11F







Ondernemingsnr: o`24Q. O ,-J~C~ Benaming (voluit) : Vievan

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Felix Nadarstraat 4

8920 Langemark-Poelkapelle

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 20: ;december 2011, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Diksmuide, dat:

1° Door:

1) Mevrouw VIEREN Sophie, verpleegkundige, geboren te Roeselare op 10 april 1987, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Felix Nadarstraat 4, echtgenote van hierna genoemde heer Dieter!:

" VANHAVERBEKE "

2) De heer VANHAVERBEKE Dieter, technieker audiovisuele sector, geboren te leper op 7 maart' 1986, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Felix Nadarstraat 4, echtgenoot van voornoemde:! mevrouw Sophie VIEREN

Zij verklaarden gehuwd te zijn voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Langemark-i Poelkapelle op 16 september 2011 onder de bepalingen van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract.

.: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

" ,2° De benaming van de vennootschap is: Vievan.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8920 Langemark-Poelkapelle, Felix Nadarstraat 4. .'4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of; :voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, dit zowel aan huis als ten huize, in

instellingen, klinieken, enz.

Het verplegen, verzorgen, helpen en adviseren zowel medisch als sociaal, van behoeftige, personen, inzonderheid bejaarden, zowel voor rekening van voornoemde personen, as, voor rekening van derden.

Onderricht geven en advies verlenen inzake deze materie.

Het vervoeren van zieken, lichamelijke gehandicapten, gekwetsten, zowel in binnen- als in' buitenland.

De exploitatie van verpleeginrichtingen en instellingen voor het verstrekken van sociale:: hulp, alsmede de uitbating van bejaardentehuizen, dit wil zeggen het verstrekken, al dan:: niet tegen een vergoeding, van een onderkomen, verzorging, eten en drinken en alles wat:, verder nodig is en dit afhankelijk volgens de behoeften en noden van elke persoon afzonderlijk.

De verkoop, de verhuur, het in leasing geven, het in bruikleen geven van alle medische apparatuur, orthopedische toestellen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking heeft, zowel import als export.

Pedicure, manicure, zonnebaden, enz....

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, in het bijzonder alles wat nuttig:: is en nodig zou zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

Het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat;; voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

- Plaatsing en alle herstellingen, groot- en kleinhandel met betrekking tot; elektriciteitswerken, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch;:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

materiaal, elektrische installatie alsook elektrische apparatuur, automatische verdelers. Kleinhandel in radio-elektrische toestellen en materiaal.

- Vervaardigen van lichtreclames.

Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefonie, videofonie,

parlofonie, data- en glasvezelnetwerken, elektronische installaties.

Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen

diefstal en brand.

Onderneming voor de installatie van domoticasystemen.

Algemene-aanneming- van-elektronische " uitrustingen, onderneming voor -relektrische en

elektro-mechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en

elektrische buiteninstallaties.

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren. Aannemer van alle private of openbare elektriciteitswerken in gebouwen. Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders. Onderneming voor de installatie van zonnecelpanelen.

" - Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, management-vennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties,. staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

" De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. Dit alles in de meest ruime zin.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien bepaalde activiteiten. van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften " terzake.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, , vertegenwoordigend elk éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

inbreng in geld door voornoemde heer Dieter VANHAVERBEKE, ten belope van negenduizend driehonderd-(9.300;00)-euro--waarvoor-hem-drieënnegentig-(93) aandelen-toegekend-worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

inbreng in geld door voornoemde mevrouw Sophie VIEREN, ten belope van negenduizend driehonderd (9.300,00) euro, waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk

kapitaal, volledig volstort. "

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal achttienduizend zeshonderd (18.600) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 001-6603808-27, bij de Fortis, "

" te Langemark geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 december 2011.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

. 7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

" De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door

" de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen

beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door

de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

'9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening 'overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en " verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. :10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

:Zij zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om veertien uur

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. "

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

" BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "VIEVAN", verklaren dezelfde

comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de

volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste iaarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

De eerste jaarvergadering zal éhouden worden in junitweedui zend en dertien. .

Zaakvoerders: benoeming  aantal

" Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze

" vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

- te benoemen tot zaakvoerder: mevrouw Sophie VIEREN, voornoemd, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming "

verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen

" opgenomen in de Artikel 15 en volgende van de statuten.

Benoeming vaste vertegenwoordiger voor huidige vennootschap

Voornoemde zaakvoerder, mevrouw Sophie VIEREN, duidt aan als vaste vertegenwoordiger van

" huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen: mevrouw Sophie VIEREN, die hier aanwezig is en verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te " benoemen.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van haar machten, ingevolge de Artikel 15 van de statuten, verklaart de

" zaakvoerder, "DECUPERE, NEUDT & PARTNERS" BV ovv BVBA

8600 DIKSMUIDE, Grote Markt 41 bus 11 en medewerkers als bijzonder gevolmachtigde aan te

stellen voor volgende welbepaalde doeleinden: het voeren van alle communicatie met en het

" vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vbbr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

'tegelijk hiermee neergelegd:

een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

bankattest;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,t.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.08.2015 15508-0189-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0543-009

Coordonnées
VIEVAN

Adresse
KOUTERSTRAAT 102 D 8650 MERKEM

Code postal : 8650
Localité : Merkem
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande