VETCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VETCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.574.024

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14246-0105-013
28/01/2013
ÿþMod word t f s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~ütijei

'TRAM'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITf

21-

BELGISCH

ctiRfiiraI.iK

01- 2013

STAATSBLAbRECHTBANK KOOPHANDEL

.UK BELGE

NEERGELEGD

-th 01. 2013

1111 *13016342

11

v~

beh( aar Belt Staa.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VETCONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8560 Gullegem, Koningin Fabiolastraat 224

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 27 december 2012 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de heer COUDRON, Michel, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 224 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "VETCONSULT"

1. Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten - bankattest

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600,00.

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal. De 100 aandelen werden volledig onderschreven door de heer COUDRON Michel, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 224.De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van ¬ 124,00. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ¬ 12.400,00.De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening zoals blijkt uit een door een financiële instelling op 21 december 2012 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de Notaris bewaard zal blijven.te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen bij benadering ¬ 1.179,61 bedraagt.

2. Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "VETCONSULT". Deze naam moet steeds warden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "Burg.Venn. ovv BVBA". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 224.

3. Doel - Duur

De vennootschap heeft tot doel :

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen en het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie. Dit kan onder andere omvatten:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

-De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de dierenarts-vennoot.

-Het scheppen van de mogelijkheden om de dierenarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De eigenlijke diergeneeskunde zal door de dierenarts-vennoot worden uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen, mits het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en voor zover deze handelingen rechtstreeks verband houden met de uitoefening van het doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van 1.1.2013.

4. De algemene vergadering

De algemene vergadering wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand juni om elf uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

5. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de enige vennoot, die tevens zaakvoerder is. Deze zaakvoerder dient steeds dierenarts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsultoefening na te leven.

De heer GOUDRON Michel, voornoemd, werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn beroepsactiviteit en heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

6.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

8. Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige, afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

10. Overgangsbepalingen

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

a. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 01.01.2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

b. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

11. Administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan

* BoDaFis BVBA, Hyacintstraat 25 te 8930 Menen (BE 0474.339.205), dit voor voeren van boekhouding -

verzorgen fiscale verplichtingen,...

* LUMINAD BVBA, Hoge Voetweg 14 te 8560 Gullegem (BE 0822.321.062), dit voor verzorgen van

inschrijving KBO - aanvraag BTW - vergunningen - ...

, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de

BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Luc de MQelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie akte oprichting d.d. 27 december 2012



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot-okeS 11/4.»tc GÈa. ett.°ari Ou2lu_

Coordonnées
VETCONSULT

Adresse
KONINGIN FABIOLASTRAAT 224 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande