VANISOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANISOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.838.309

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.11.2014, NGL 19.12.2014 14707-0569-009
12/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306457*

Neergelegd

08-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort): ( Vanisoft)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8793 Waregem, Millenniumstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 6 december 2012, dat onder de naam "Vanisoft", door:

1. de Heer VAN NIEUWENHUYSE Andy, geboren te Waregem op achttien april negentienhonderd vierenzeventig (nationaal nummer 740418-089-80), echtgenoot van mevrouw Eveline VERCOUILLIE, met wij hij gehuwd is te Wielsbeke op drie april negentienhonderd achtennegentig, onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

Wonende te 8793Sint-Eloois-Vijve (Waregem) Millenniumstraat 33.

2. Mevrouw VAN NIEUWENHUYSE Ilse, geboren te Tielt op drie mei negentienhonderd negenenzeventig, (nationaal nummer790503-136-13), echtgenote van de heer Bjorn Marcel Achille BEKAERT, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden,

Wonende te 8790 Waregem, Roger Vansteenbruggestraat 61.

3. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid  VANICON , met zetel te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Milleniumstraat 33, met ondernemingsnummer 0837.137.318.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ronny Van Eeckhout te Waregem op zeventien juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één juli tweeduizend en elf, onder nummer 2011-07-01/0099087.

Waarvan de statuten sedertdien ongewijzigd zijn gebleven.

Vertegenwoordigd blijkens artikel 7.2 van de gecoördineerde statuten door haar zaakvoerder, de heer VAN NIEUWENHUYSE Paul Achiel Gustaaf, geboren te Kortrijk op achttien oktober negentienhonderd éénenvijftig, ( nationaal nummer 51.10.18-049.67), echtgenoot van mevrouw Lena DE RUYCK, wonende te 8720 Wakken, Camiel Cluysestraat 21. Benoemd tot die functie bij de oprichting van de vennootschap de dato zeventien juni tweeduizend en elf, waarvan sprake hiervoor. Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8793 Waregem, Millenniumstraat 33

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Vanisoft",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8793 Waregem, Millenniumstraat 33

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

0501838309

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- consultancy op het gebied van beheer en management;

- het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, bouwen, verkopen, verhuren of in verhuur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsook de aan- en verkoop van zakelijke rechten;

- het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland; - het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, waaronder het aanvaarden van mandaten als vereffenaar;

- de analyse, ontwikkeling, verdeling en onderhoud van specifieke en standaard software;

- studie en advies, analyse, programmatie, organisatie en installatie van informatieverwerkende apparatuur;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

De vennootschap mag in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werd een bedrag van 6.200 Euro volstort.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De bezoldiging van de zaakvoerders en de werkende vennoten zal desgevallend worden vastgesteld door de algemene vergadering. De duur van de opdracht kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand november van elk jaar om achttien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op dertig juni van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

De vennootschap wordt ontbonden (in voorkomend geval) hetzij van rechtswege ingeval de bij artikel 4 van de statuten voor beperkte termijn bedongen bestaansduur van de vennootschap is verstreken zonder dat hij werd verlengd, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft gekregen, ofwel tengevolge van een besluit van de algemene vergade¬ring genomen met inachtneming van de quorumvereisten als gezegd in artikel 4 van de statuten.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of hiertoe van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering is besloten, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening en tot de sluiting ervan.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennoot¬schap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de eerste zaterdag van de maand november van het jaar tweeduizend en veertien, om 18 uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

De Heer Andy VAN NIEUWENHUYSE, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem) , Millenniumstraat 33,

Luik B - Vervolg

die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de heer Pascal Polet, die keuze van woonplaats doet te 9870 Zulte,

Staatsbaan 71b, handelend en met bevoegdheid tot in de plaatsstelling, om de inschrijving en alle

noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel,

de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingskosten, de BTW-Administratie, de

Administratie van de Directe Belastingen,de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke

andere administratieve instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 6 december 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VANISOFT

Adresse
MILLENNIUMSTRAAT 33 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande