VALUES

NV


Dénomination : VALUES
Forme juridique : NV
N° entreprise : 453.951.189

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14229-0412-010
15/01/2014
ÿþ mod 11.1



T ,,t r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

819015330*

Ondernemingsnr : 0453.951.189 Benaming (voluit) : VALUES

ileàergeiegü te griffie van at, recht

Bru

op

® s JAN. r~~l,-àGriffie

""er`-'"""er`-'" ,~

ti~ van

koop

ge -- afdeiinn rf% Oostenue

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prinsenlaan 42

8400 Oostende

Onderwerp akte :OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM-STATUTENWIJZIGINGEN-VASTSTELLING HERWERKTE TEKST VAN DE STATUTEN-RECHTZETTING PUBLICATIE HERBENOEMING BESTUURDERS

3) de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt, met behoud van de kenmerken van ders

vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met het Wetboek van;.

vennootschappen.

"TITEL ÉÉN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de benaming : "VALUES",

Artikel 2 : Zetel

; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Prinsenlaan 42.

Artikel 3 : Doel

pe vennootschap heeft tot doel , zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij alsj tussenpersoon, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en in samenwerking met derden, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de aktiviteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier:! december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen en;, ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere; tussenpersonen.

Deze activiteiten bestaan onder meer uit:

1) het verstrekken van adviesprestaties op vlak van financiën, fiscaliteit, bedrijfsbeheer, personeelsbeleid,; bedrijfsorganisatie, fusies en liquidaties, uitoefenen van bemiddelings- en vertegenwoordigingsfuncties voor;; ;; zowel bestaande of nog op te richten vennootschappen;

2) het uitoefenen van bestuursmandaten in of ten behoeve van reeds bestaande of nog op te richten;: vennootschappen in België en in het buitenland;

3) het verrichten van alle roerende transacties en financiële beleggingen alsook binnen voormeld kader van alle bemiddelings- en vertegenwoordigingsmandaten, courtageverrichtingen, beheers- en adviesverrichtingen; ?;

4) het verrichten in België of in het buitenland -- hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, hetzij voor:; eigen rekening of voor rekening van derden  van alle handels-, financieel-, roerende en onroerende; verrichtingen die van aard kunnen zijn haar activiteiten te bevoordelingen hetzij rechtstreeks, hetzij;! onrechtstreeks en het deelnemen aan alle ondernemingen, hetzij door vereniging, fusie, inschrijving of,;

____~---- ._-deelnar e.die-betzelfde_maatachappelijk_doel-Inebbeaot.een_gelijkaardige_otriauv .ver "den-activiteit; .-- :- .:-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende .' van 20 december 2013, "geregistreerd te Oostende 1 op 24 DEC 2013 zeven blad(en) geen verz boek 769 blad; 43 vak 3 Ontvangen: E 50 De Adviseur (getekend) Heidi Gryson".

;

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; VALUES met zetel te 8400 Oostende, Prinsenlaan 42, beslist heeft:

1) de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig de statuten te wijzigen. ;'= De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

2) de statuten van de vennootschap aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd bij de!; i: wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, zoals gewijzigd hij latere wetten.

Annexes du Moniteur belge

15/01/2014



mad 11.1

5) trainings- en opleidingscursussen in de meest ruime zin van het woord;

6) het inrichten van seminaries;

7) het uitgeven van syllabi;

8) technische en financiële expertises;

9) de vastgoedpromotie, de studie, de oprichting, de renovatie en decoratie van gebouwen, de industriële realisatie, de aankoop, de verkoop, de verhuur, het beheer, de uitbating en de verbetering van onroerende goederen, alsook van alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden;

10) het beheer van gebouwen;

Artikel 4 : Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duurte rekenen van 12 december 1994.

TITEL TWEE : KAPITAAL

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het is verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénlduizend tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL DRIE : BESTUUR  CONTROLE

Artikel 12 : Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden (of ten minste twee leden indien wettelijk toegelaten), al dan niet aandeelhouders, die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 18 : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit bestuur, toevertrouwen

- hetzij aan één of meer van zijn leden, die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen;

- hetzij aan één of meer directeuren, in of buiten zijn midden verkozen;

- hetzij aan een directiecomité of een bestendig comité waarvan de leden al dan niet tussen de bestuurders gekozen worden.

De raad van bestuur kan verschillende van deze mogelijkheden tezelfdertijd gebruiken.

Hij mag eveneens bijzondere machten verlenen aan elke mandataris. Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de perscnen aan wie hij delegatie verleent. De raad van bestuur kan de mandatarissen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 20 : Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Behoudens bijzondere bevoegdheidsdelegatie door de raad van bestuur en zonder afbreuk te doen aan de delegaties voorzien bij artikel 18 van de statuten, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en in alle delegaties en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig vertegenwoordigd, hetzij door één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, samen handelend.

De rechtsvorderingen zo ais eiser of als verweerder worden gevoerd en gevolgd in naam van de vennootschap, door de raad van bestuur op verzoek van zijn voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of de daartoe gemachtigde persoon van de raad van bestuur.

Artikel 21 : Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van de aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL VIER : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 22: Pejaarveredering

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

í 1

i ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering vande aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden inde zetel vande vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping op laatste vrijdag van de maand mei om tien uur.

TITEL VIJF : JAARREKENING WINSTVERDELING  RESERVEFONDS

Artikel 31 Boekjaar -- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 32 : Bestemming van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan met inachtneming van de bepalingen van artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen beslissen dat vijfentwintig ten honderd (25%) van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen, zonder vermindering van het in de statuten vastgesteld kapitaal. De aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Artikel 33 : Interimdividenden

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar interimdividenden uit te keren.

TITEL ZES : ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 34 : Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

4) tot volgende rechtzetting in het kader van de herbenoeming van de bestuurders,

Bij beslissing van de algemene vergadering gehouden op 25 mei 2012 werd overgegaan tot de herbenoeming van_deJ estuurriers.voor.een.periode man 6_jaar _[n_de.publicatie wordt Merkeerdelijk_vermeld.`°tot.de.algemene.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.7

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vergadering van 2Ó12", Deze publicatie dient verbeterd te worden in die zin dat het mandaat van de

bestuurders pas na de jaarvergadering van 2018 eindigt

5) De vergadering verleent hierbij volmacht aan de Heer Frank VERDONCK, wonende te 2610 Wilrijk,

Keizershoevestraat 44, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met

de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een

ondememingsloket naar keuze.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Bart van Opstal  geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van 20 december 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c , ÿeteçj tel ;. S: t 'º%ten C~

rechtbank van l;oc a4 ndai Brugge - afds$tr . t3 Gailtencr.

cp 0

à 4



r

1111.!!.1111)!I INN





Ondernemingsnr: 0453951189

Benaming

(voluit) : Values

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prinsenlaan 42, 8400 Oostende

Onderwerp akte ; Ontslaglbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 25/05/2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar,

(tot de algemene vergadering van 2012) zijnde

- Verdonck Peter, Prinsenlaan 421e 8400 Oostende.

Wim Verdonck, Torhoutsesteenweg 158 te 8400 Oostende.

- Frank Verdonck, Keizershoevestraat 44 te 2610 Wilrijk.

Nadat de Raad van Bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op de

benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder,

De Raad van Bestuur herbenoemt met eenparigheid van stemmen de Heer Peter V erdonck, voornoemd tot

Voorzitter van de Raad van Bestuur en tot Gedelegeerd Bestuurder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verdonck Peter

Gedelegeerd Bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.06.2013 13225-0122-010
06/10/2011 : OO051600
01/07/2011 : OO051600
01/07/2009 : OO051600
03/07/2008 : OO051600
27/06/2007 : OO051600
30/06/2006 : OO051600
27/06/2005 : OO051600
30/06/2004 : OO051600
26/06/2003 : OO051600
17/06/1999 : OO051600
24/12/1994 : OO51600

Coordonnées
VALUES

Adresse
PRINSENLAAN 42 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande