VAL 5

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAL 5
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.975.178

Publication

25/09/2014
ÿþRechtsvorm; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Emile Verhaerenlaan 2 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding Sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op vijf septembertweeduizend en

veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft.

genomen

EERSTE BESLUIT:

- De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 30 juni 2014, aangehecht;

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerders houdende toelichting van het: voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passive, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijri van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. Verslag van Mevrouw SNAUWAERT Jessica, extern accountant, de dato 14 augustus 2014 eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"5. CONCLUSIE.

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het ven-mootschapsrecht, heeft de zaak-'voerder van de vennootschap bvba VAL 5, Emile Verhaerenlaan 2 te 8300 Knokke-Heist een boek-'houd'kundige staat afgesloten op 08/08/2014 opge-.steld die, rekening houdend met de vooruit-'zichten; van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 437.759,56 euro en een netto actief: van 413.345,44 euro.

De staat van activa en passive werd opgesteld in discontinuïteit, overeenkomstig de waarderingsregels vastgelegd in artikel 28§ 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen.

Daaruit volgt dat de vereiste boekhoudkundige correcties werden uitgevoerd om de waarde van de activa elementen terug te brengen tot hun waarschijnlijke realisatiewaarde, dat latente schulden omgezet werden in vaststaande schulden en dat de nodige voorzieningen werden gevormd voor de stopzetting van de werkzaamheden.

Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, maar aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nomien, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 08 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist cfr, de boekhoudwetgeving weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden en onder het voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive zoals o.a. nakomende fiscale en sociale rekeningen.

Er zijn geen feiten vastgesteld door mij die voor de Algemene vergadering nuttig zijn en die niet in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan zijn opgenomen.

Op de laatste blz. van LA B vermelden : Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

2014

18 -0

SUMO

E ELGISCH

Ondernemingsnr : 0503.975.178 Gent Afdeling Brugge De griffier

Benaming

(voluit) VAL 5

(verkort)

ModWflh1t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ffif5E1) 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle schulden ten aanzien van derden, opgenomen in de staat van activa en passive opgemaakt overeenkomstig artikel 181,§ 1 W.Venn., op datum van ondertekening van mijn controleverslag werden betaald met uitzondering van de vennootschapbelasting waarvan het bedrag werd geconsigneerd cfr. nieuw artikel 181§ 5 W. Venn.

De verklaring van het bestuursorgaan, opgesteld op datum van de ondertekening van mijn controleverslag "dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passive volgens artikel 181,§ 1 W. Venn. geeft een getrouw beeld weer.

De getrouwheid blijkt van de verklaring van het bestuursorgaan dat de andere schulden aan derden - dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passive per 08/08/2014 volgens artikel 181,§1 W.Venn. - op datum van ondertekening van dit controle verslag werden geconsigneerd.

Op grand van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Bovendien wens ik erop te wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 40.714,54 euro , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd". (toepassing van artikel 18 4§ 5, tweede lid W.Venn.).

Cfr. de ontvangen ontwerpakte ontbinding die verzorgd wordt

Notaris Dusselier kan ik mij ervan vergewissen dat mijn conclusies van dit ontbindingsverslag opgenomen zullen zijn in de authentieke akte.

Opgesteld in 4 exemplaren te Koolkerke op 14/08/2014,

(getekend)

SNAUWAERT Jessica

BIJLAGE Staat van Activa en Passive per 08/08/2014"

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de extern accountant te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de vergadering overeenkomstig artikel 184§ 5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte, zijnde onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

10 Er is geen vereffenaar aangeduid;

20 Er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 Alle vennoten zijn op onderhavige algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen

4° Het expertenverslag maakt melding in de conclusies van de terugbetaling/consignatie.

5° De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vennoten van de vennootschap, hier aanwezig en vertegenwoordigd als voorzegd, bevestigen uitdrukkelijk aan ondergetekende notaris dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 6 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt de voormelde staat van actief en passief die als staat van vereffening dienst doet, en stelt vast dat er geen schulden aan derden in zijn opgenomen in het kader van onderhavige akte, die niet betaald zijn op datum van onderhavige akte. Zij keurt deze staat van vereffening goed.

De vergadering stelt eveneens vast dat geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, en beslist dan ook geen vereffenaar te benoemen en bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt ten slotte vast dat het resterend actief van de vennootschap op de voornoemde vennoten is overgegaan, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard, en dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

DERDE BESLUIT:

Gelet op de ontbinding en de vereffening van de vennootschap stelt de vergadering het einde vast van het mandaat als zaakvoerder van:

DERIVIAUX Jean Louis, voornoemd,

De vergadering besluit kwijting te geven aan de zaakvoerder voor het bestuur voor de periode gaande van 01 januari 2014 tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering:

- dat de fondsen die aan de vennoten niet afgegeven worden, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd worden.

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan de Heer DERMAUX Jean Louis Michel Gérard, geboren te Etterbeek op 14 april 1959, wonende te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2, zullen worden toevertrouwd die ze tenminste 6 jaar in zijn woonplaats zal neerieggen en bewaren.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAL 5» opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan kantoor CENTUM, te 8300 Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16, en aan aile bedienden en aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met : de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten ln te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van activa en passive

(getekend) notaris Thomas Dusselier

vbor-

b,shouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301041*

Neergelegd

11-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503975178

Benaming (voluit): Val 5

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op 8 februari 2013 blijkt dat de

1. De Heer DERMAUX Jean-Louis Michel Gérard, rijksregisternummer 590414 417 42, geboren te Etterbeek

op 14 april 1959, echtgenoot van Mevrouw BUSSCHAERT Veronique Anne Werner Marie, wonende te 8300

Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2.

De echtgenoten DERMAUX-BUSSCHAERT zijn gehuwd onder het wettelijk

stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, aldus verklaard.

2. De Heer DERMAUX Alex Jean Marc, rijksregisternummer 89.07.07-289.61, geboren te Ukkel op 07 juli 1989, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:

 Val 5

ZETEL: te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke

aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde

2. Dat het gestort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) waarbij

op ieder van de aandelen ten minste 1/5 gestort is.

De 100 aandelen werden als volgt onderschreven:

Door de Heer DERMAUX Jean-Louis voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van achttienduizend

vierhonderdveertien euro waarvoor hem 99 aandelen worden toegekend.

Door de Heer DERMAUX Alex voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van honderdzesentachtig euro

waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

Het geheel van de inbreng in speciën werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van

de vennootschap in oprichting bij ING zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde

instelling en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in haar eigen naam en voor

eigen rekening:

1. elke activiteit van beheer, management en raadgeving inzake financiële en economische aangelegenheden

en inzake de ontwikkeling van ondernemingen.

De dienstverlening, raadgeving en marketing in het domein van de nijverheid en de transportsector.

Elke verrichting van investering, verwerving en behoud van aandelen, roerende waarden, roerende en

onroerende rechten, en, in het algemeen, elke belangstelling in roerende en onroerende investeringen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden onroerende goederen huren en

verhuren, kopen en verkopen, leasen enz. ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag elk belang verwerven door middel van vereniging, of inbreng van kapitaal, samensmelting, onderschrijving, deelname, financiële deelname of andere in gelijk welke vennootschap, onderneming of verrichting dewelke een gelijkaardig of aanleunend doel hebben dewelke kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar eigen doel.

De vennootschap mag binnen de grenzen van haar maatschappelijk doel alle financiële, nijverheids-, handels-of burgerlijke verrichtingen afsluiten zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkt en de termen  raadgeving en  beheer in onderhavige statuten zijn andere activiteiten dan deze vermeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

2. Het  consulting-management in de ruimste zin van het woord met inbegrip van alle dienstverlening dewelke er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verbonden is zoals de uitbating van een studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden.

Te dien einde mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, samenwerken en deelnemen, belangen nemen in andere vennootschappen op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag borg verlenen zowel voor haar eigen verplichtingen als voor de verplichtingen van derden onder andere door haar goederen in hypotheek of in borg te geven met inbegrip van haar eigen handelsfonds.

De vennootschap mag op algemene wijze alle handels, nijverheids-, financiële-, roerende of onroerende verrichtingen stellen dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan haar maatschappelijk doel of dewelke van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort.

De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan.

ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstellen te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 332 W.Venn.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld door de erfgenamen; bij gebrek aan overeenkomst met betrekking tot voormelde aanstelling worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, totdat de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de meest gerede partij een lasthebber zal hebben aangeduid.

Het ingevolge erfenis ontvangen vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot doet geen afbreuk aan de regeling voorzien bij artikel zes van de statuten.

BESTUUR:

Luik B - Vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten, zaakvoerders,

bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval

kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten een vaste wedde worden

toegekend waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene

kosten van de vennootschap.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld conform het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel

van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december 2013 (31/12/2013).

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand

juni om elf uur in 2014.

2. Benoeming van zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de Heer DERMAUX Jean-Louis Michel Gérard, rijksregisternummer 590414 417 42, wonende te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2. Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn ambt is kosteloos tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De comparanten beslissen tot vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap: de Heer DERMAUX Jean-Louis Michel Gérard, rijksregisternummer 590414 417 42, wonende te 8300 Knokke-Heist, Emile Verhaerenlaan 2 en dit ingeval de vennootschap benoemd zou worden tot zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap; - hetgeen de Heer DERMAUX Jean-Louis aanvaardt.

3. Commissaris

geen

4. Naam

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen waarin gesteld wordt dat ingeval de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, iedere belanghebbende deze naam kan doen wijzigen en, indien daartoe een grond bestaat, schadevergoeding kan eisen, hoofdelijk te betalen door de oprichters.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VAL 5

Adresse
EMILE VERHAERENLAAN 2 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande