VACANSOLEIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VACANSOLEIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.573.382

Publication

13/08/2014
ÿþmod 11.1

rke In de bijlagen bij het Belgisch atsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d akte NEERGELEGD

MON ITEU

a



06 -08- 2014 GISCH SIATSB

c bank Koophandel

29 JUL 2014

sent Afdeling Brugge

BELGE

1111111!!1,1H11110111111

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.573.382

Benaming (voluit) : VACANSOLEIL (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Koningin Astridlaan 97 bus 10

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 9 juli 2014 voor1 Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld: !i voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperktei aansprakelijkheid "VACANSOLEIL", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries),I Koningin Astridlaan 97 bus 10, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit

De enige vennoot stelt vast dat de algemene vergadering van 2 november 2009 de zetel van de: vennootschap verplaatst heeft naar 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 97 bus 10, bekend gemaakt in de, bijlagen van het Belgisch StaatsbIad van 3 februari 2010 onder nummer 0018285. Bijgevolg aanpassing i: van artikel 3 zoals hieronder vermeld.

Tweede besluit

De enige vennoot beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen honderdduizend euro (1.100.000 E), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd en vijfduizend driehonderd vijfenvijftig euro (105.355 E) tot één miljoen tweehonderd en vijfduizend driehonderd vijfenvijftig euro (1.205.355 E).

Il De enige vennoot beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld

:1en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend tweehonderd zeventig (3.270) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande

1: kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van driehonderd zesendertig euro eenenveertig cent (336,41 E) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Derde besluit

De enige vennoot verklaart in te schrijven op alle 3.270 nieuwe aandelen voor de prijs van 336,41: euro per stuk, zegge voor een bedrag van één miljoen honderdduizend euro (1.100.000 E),

Hij verklaart dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volledig is volgestort door storting!

in speciën door hem uitgevoerd op rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS op 19 juni 2014 op1 II naam van de vennootschap, derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt! I: over een som van één miljoen honderdduizend euro (1.100,000 E). Dit attest van de bank zali il bewaard worden in het dossier van ondergetekende notaris

i1Vierde besluit

De enige vennoot verzoekt ons, ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging: integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief: wordt gebracht op één miljoen tweehonderd en vijfduizend driehonderd vijfenvijftig euro (1.205.3551 E) vertegenwoordigd door 7,520 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen en aan te passen! II aan de thans geldende wetgeving, beslist de vergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het»'

Belgisch Staatsblad

-artikel 3, eerste zin te vervangen door

"De vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 97 bus 10."

-artikel 5 wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd en vijfduizend driehonderd vijfenvijftig euro (1.205.355 E) en is vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderd twintig (7.520) aandelen zonder nominale waarde."

-artikel 8 van de statuten wordt vervangen door

"Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten tcekennen aan elke mandataris

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend."

-artikel 9 wordt vervangen door:

"Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar."

-artikel 13 luidt voortaan als volgt:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken."

-artikel 23 luidt voortaan als volgt:

"Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de begunstigden worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd was met de voorschriften of daarvan niet onkundig konden zijn,"

-artikel 26 luidt voortaan als volgt:

"De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit."

Zesde besluit





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank`vén kboPhandeli oereenkárheig.'de Wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte,

- gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

/oor-

behouden

aan net'

Belgisch Staatsblad

01/07/2013
ÿþbp de laatste bi v~ïrlZïûlirv~vvórïri (ciéiï :"""itáë"ta :lw7ábrn . ódï ánidfiéictVaii tléinsfrümërifé¬ ëncÎé"nQiárïs'Fikilj "vári Clé pesâ(eï}rï(ën)-"'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verse ; Naam en handtekening.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koningin Astridlaan 97 bus 10, 8200 Sint-Andries, België

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris 1 Tekst :

Mal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN K00PNANDEL Tr

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op:

19 JUNIe

11%gree

0464.573.382 VACANSOLEIL

VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING van lapri12012 Inzake benoeming commissaris

De vergadering kwam bijeen op de maatschappelijke zetel op 1 april 2012 om 10.00 uur. flet blijkt dat de aandeelhouder aanwezig is en dat de vergadering derhalve bevoegd is om rechtsgeldig te beslissen.

Het enige punt op de agenda luidt: de benoeming van een commissaris.

De Vergadering beslist om met ingang vanaf 1 april 2012, en voor een periode van drie jaar, eindigend op de Algemene Vergadering van 10 maart 2015, te benoemen als commissaris:

KPMG Bedrijfsrevisoren

Ilgatlaan 7

3500 HASSELT

(nr B000001)

vertegenwoordigd door de heer Herwig Carmans (lidnummer A02326)

De heer Backers sluit de vergadering om 10.15 uur, zal huidig verslag ondertekenen als voorzitter van de vergadering, en zal zorgen voor de bekendmaking van deze beslissing op de daartoe voorziene wijze.

(get)

Het bureau Backers Willem

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

J

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0239-029
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 30.04.2012 12104-0408-013
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0319-013
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 30.04.2010 10106-0179-012
03/02/2010 : TG086884
08/05/2009 : TG086884
08/05/2008 : TG086884
03/05/2007 : TG086884
31/03/2006 : TG086884
31/03/2005 : TG086884
02/04/2004 : TG086884
03/04/2003 : TG086884

Coordonnées
VACANSOLEIL

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 97, BUS 10 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande