TRAITEUR EET CETERA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRAITEUR EET CETERA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.669.801

Publication

17/04/2014
ÿþ LiÏkB ln de bijlagen bij het BeIgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11.1)1101(1,11.11

Voo behou aan t Beigit Staatsl

Il

NEERGELEGD

-3. 04. 2014

RE FTBAt(NoKerKeni-lAril\iffDie.EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0840.669.801

Benaming:

(voluit) : TRAITEUR EET CETERA

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pater Beckstraat 31 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

KAPITAALVERHOGING -

OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 26 maart 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRAITEUR EET CETERA" met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van:

10 het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 16 januari 2014, evenals van,

het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met zetef te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, vertegenwoordigd door de Heer Wim Bossuyt, Bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging doof inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luidt als volgt:

"8. Besluit.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA TRAITEUR EET CETERA met zetel te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31, voor een totale inbrengwaarde van 238.420,50 EUR, bestaat uit een lening op lange termijn en rekeningen courant op naam van IMACON NV ten bedrage van 238.420,50 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 300 aandelen van de BVBA TRAITEUR EET CETERA zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De totale inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover het saldo van de lening en de rekeningen courant na 31 december 2013 niet daalde beneden de inbrengwaarde, zijnde 238.420,50 EUR. Wat betreft de waardering stellen wij vast dat de inbreng gebeurt aan nominale waarde. Rekening houdende met het negatief eigen vermogen van de vennootschap, zoals blijkt uit een tussentijdse staat per 31/12/201 3, is de inbaarheid van de vordering in hoofde van de inbrenger onzeker zodat de realisatiewaarde van de vordering lager is dan de boekwaarde. Het eigen vermogen van de vennootschap bedraagt per 31/12/2013 -43.811,67 EUR , hetgeen lager is dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal: (18.600,00/4=4.650,00 EUR) waardoor de bepalingen van artikel 332 en van artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing zijn. Vanuit het standpunt van de vennootschap evenwel, vermindert de schuld met het bedrag van de inbreng. Vanuit het standpunt van de vennootschap is de inbreng aan nominale waarde bijgevolg aanvaardbaar. Bovendien lijkt de continuïteit van de vennootschap niet in gevaar en kadert de voorgenomen kapitaalverhoging in een herstel van het eigen vermogen van de vennootschap. Wij achten de inbreng tegen nominale waarde dan ook bedrijfseconomisch aanvaardbaar.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde

wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Roeselare, 15/11/2012

CVBA AUDITAS BEDRIJESREVISOREN

vertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor"

2° het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 16 januari 2014 met uiteenzetting van omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, vertegenwoordigd door de Heer Wim Bossuyt, Bedrijfsrevisor, omtrent de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013, zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de omzetting in naamloze vennootschap luiden als volgt:

"7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TRAITEUR EET CETERA, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 40.611,56 EUR en is 59.211,56 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva. Het netto-actief is bovendien 102.111,56 EUR lager dan het minimumkapitaal (61.500,00 EUR) vereist voor een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaats vinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Voorafgaandelijk aan de omzetting van de vennootschap is een kapitaalverhoging door inbreng in natura van een schuldvordering gepland voor een bedrag van 238.420,50 EUR. Door deze inbreng zal bij de omvorming aan bovenstaande voorwaarde voldaan zijn, en zal het kapitaal van de vennootschap hoger zijn dan het vereiste minimumkapitaal voor een naamloze vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Roeselare, 16 maart 2014.

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Wim Bossuyt

Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit dat de bestaande honderd (100) aandelen voortaan tot categorie A zullen behoren.

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te

verhogen met een bedrag van tweehonderd achtendertig duizend vierhonderd twintig euro vijftig cent (¬ 238.420,50) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) op tweehonderd zevenenvijftig duizend twintig euro vijftig cent (¬ 257.020,50), met creatie en uitgifte van driehonderd (300) nieuwe aandelen van categorie B, zonder vermelding van nominale waarde, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door de naamloze vennootschap "[MACON", met zetel te 8500 Kortrijk, Burgemeester Danneelstraat 16A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0424322.874, van een schuldvordering ten belope van tweehonderd achtendertig duizend vierhonderd twintig euro vijftig cent (¬ 238.420,50).

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengster, besluit dat voormelde inbreng vergoed wordt door toekenning aan de naamloze vennootschap "IMACON" van driehonderd (300) nieuwe kapitaalsaandelen van categorie 13 uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd achtendertig duizend vierhonderd twintig euro vijftig cent (¬ 238.420,50).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aanwezige vennoot stelt vast en verzoek ons, Notaris, er akte van te nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel volledig is volstort en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd zevenenvijftig duizend twintig euro vijftig cent (¬ 257.020,50), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit tevens dat de vierhonderd (400) bestaande aandelen thans zullen vertegenwoordigd worden door honderd (100) aandelen van categorie "A" en door (300) aandelen van categorie "B".

De, vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van de Heer Dieter VANWALLE, wonende te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 25, ingediend met het oog op de omzetting in naamloze vennootschap.

De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode vanaf de oprichting tot op heden.

De vergadering besluit de omzetting van de vennootschap in naamloze vennootschap overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat enige wijziging wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, liet aantal en de personaliteit van de vennoten, het geplaatst kapitaal en de reserves, noch aan de activa en passiva.

De naamloze vennootschap zal het ondernemingsnummer 0840.669.801 behouden, waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door eender welke instantie werden verleend.

De naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verder zetten.

De omzetting zal geschieden op basis van het actief en het passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid afgesloten op 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert 1 januari 2014 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verricht, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen en balansen.

De vergadering besluit vervolgens de statuten van de naamloze vennootschap

vast te stellen als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "TRAITEUR EET CETERA".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31.

DOEL

De vennootschap heeft als doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor

rekening van derden:

1. Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, pizzeria's, pitta

huizenfrituren, spijshuizen, snackbars, verbruiksalons, tea-rooms, milk-bars, café' s,

bars, bodegas en tavernes, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet

alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings, en discotheken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

night-clubs, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord;

2. Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende;

3. Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

4. Alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten, de thuislevering, de bereiding en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, van alle koude en warme gerechten en dranken, gebak, wafels, snacks, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, belegde broodjes, pittas, pizza's, deegwaren, ijsroom;

5. De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van voedingswaren en dranken, bestemd voor de horeca en aanverwante activiteiten, zowel voor eigen gebruik als gebruik door derden;

6. De aan- en verkoop van voedingswaren en dranken, met inbegrip van alcoholische dranken;

7. De aan- en verkoop van alle materieel en machines dienstig voor horecabedrijven, in de meest uitgebreide zin van het woord;

8. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader:

overgaan tot het aankopen,- onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verlening in natura van de zaakvoerders.

9. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook zakelijke zekerheden verlenen of zich borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositos op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, in de meest uitgebreide zin.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD ZEVENENVIJFTIG DUIZEND TWINTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 257.020,50), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Honderd (100) aandelen van categorie "A", genummerd van één (1) tot en met honderd (100);

- Driehonderd (300) aandelen van categorie "B", genummerd van honderd en één (101) tot en met vierhonderd (400).

De houders van aandelen van de categorie A en B worden respectievelijk aandeelhouders A en aandeelhouders B genoemd.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, waarvan steeds:

- één (1) bestuurder zal gekozen worden uit een lijst van kandidaten die voorgedragen wordt door de meerderheid van de aandeelhouders A : de bestuurder A;

- één (1) bestuurder zal gekozen worden uit een lijst van kandidaten die voorgedragen wordt door de meerderheid van de aandeelhouders B : de bestuurder B;

één (1) bestuurder zal gekozen worden, mits een bijzondere meerderheid van 80 % van alle stemmen, uit een lijst van kandidaten die voorgedragen wordt door de meerderheid van de aandeelhouders A: de bestuurder AB of externe bestuurder.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

a) Al gpmeen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten.

b) Adviserende comités.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

c) Dagelijks bestuur.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De gedelegeerd bestuurder wordt verkozen uit de bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders categorie A.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, waarvan steeds een bestuurder "A" en steeds een bestuurder "B" of door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatig-

heid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene

vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij 1 artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand augustus, om negen uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 1 april en eindigt op 31 maart van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

ONTBINDING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

- De vergadering besluit overeenkomstig artikel 518, eerste paragraaf van het

Wetboek van Vennootschappen, het aantal leden van de raad van bestuur op drie vast te stellen en tot de functie van bestuurders te benoemen:

Op voorstel van de aandeelhouders categorie A:

De Heer Dieter Vanwalle, voornoemd, die aanvaardt.

Genaamd bestuurder A.

Op voorstel van de aandeelhouders categorie B:

De naamloze vennootschap "'MACON", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen

verklaart de naamloze vennootschap "IMACON" voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer VAN WALLE, Maarten, Michel André Dirk, geboren te Kortrijk, op 26 mei 1971, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Michielsplein 2, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "'MACON".

Genaamd bestuurder B.

Mits een bijzondere meerderheid van 80 % van alle stemmen, op voorstel van de aandeelhouders van categorie A:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVERNUS", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0897.820.320.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap "AVERNUS", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer HAGHEBAERT, Stijn, Bernard Albrecht, geboren te Kortrijk, op 20 september 1976, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef 21, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap "AVERNUS", voornoemd.

Genaamd bestuurder AB.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit aan de raad van bestuur de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde bestuurders, de

hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad , formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR FILIEUX FILIP" met maatschappelijke zetel te Oudenaardse Heerweg lite 8540 Deerlijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0477975814.

Onmiddellijk hierna zijn alle bestuurders vrijwillig in vergadering van raad van bestuur samengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen besloten:

- De naamloze vennootschap "IMACON", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Maarten Vanwalle, tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen, die aanvaardt, vertegenwoordigd als voormeld;

- De Heer Dieter VANWALLE, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, die aanvaardt.

Het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur en van gedelegeerd bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het janr 2019.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

-afschrift akte

-gecoördineerde statuten

-bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting

-bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de kapitaalverhoging

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake de Impitaalverhoging







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 31.08.2014, NGL 26.09.2014 14601-0460-018
28/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306408*

Neergelegd

24-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0840.669.801

Benaming (voluit): TRAITEUR EET CETERA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat(Kor) 31

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 16 oktober 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid  TRAITEUR EET CETERA , waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 31 maart 2014.

- De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap voortaan te laten beginnen op 1 april en te laten eindigen op 31 maart van het jaar daaropvolgend.

De vergadering besluit derhalve artikel 24 van de statuten te vervangen.

- De vergadering besluit dat de gewone algemene vergadering, hierna jaarvergadering genoemd, voortaan zal gehouden worden de laatste zondag van de maand augustus, om negen uur.

De vergadering besluit derhalve de eerste paragraaf van artikel 16 van de statuten te vervangen.

- De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten, de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering geeft bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANTSKANTOOR FILIEUX FILIP met maatschappelijke zetel te Oudenaardse Heerweg 11 te 8540 Deerlijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0477975814, evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 10.06.2013 13162-0220-016
09/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*111857608

NEERGELEGD

2 5, 11. 2011

rft.ÉÎH7SANK KL}ÓPhIANDELI KOR~I~IJK

G

Ondernemingsnr : 0840.669.801

Benaming

(voluit) : TRAITEUR EET CETERA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PATER BECKSTRAAT 31 - 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Dieter Vanwalle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2011
ÿþit

\

---_A._ _ _:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



nNlTEUR BELG1 DIRECT"1ON

3 1 -10- 2018

àlSCH STAr,75BLiA

BESTtJiJ R





Vor behoi aan Belgi Staats 11111 NEERGELEGD

" 111,48,



19. 10. 2011





CHTBANK IlialiRitANDEL KORTPI.IK









Ondernemingsnr : eZUc . 66 (3 . `20-1

Benaming : TRAITEUR EET CETERA

{voluit}

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Beckstraat 31

8500 Kortrijk

' Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel uit een akte (D17137) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde KORTRIJK, op 14 oktober 2011.



notaris te

1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "TRAITEUR EET CETERA".

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31.

3. Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter:

De heer VANWALLE Dieter Wouter Koen Dirk, geboren te Kortrijk op 7 mei 1974, echtgenoot van

mevrouw DELOMBAERDE Kim, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Pater Beckstraat 31.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : ¬ 18.600,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 18.600,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 oktober 2011 tot 31 december 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen. beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeer

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Lui k B - Vervolg

" derd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de

balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Vóor-

" behouden aan het Beigisch Staatsblad

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening , houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

' 9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : :Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Dieter VANWALLE, geboren te Kortrijk op 7 mei 1974, die zijn opdracht heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wiize waarop zij deze uitoefenen :

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten

" die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissarisfsen) : geen.

11. Doel -

De vennootschap heeft als doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden :

1. het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, pizzeria's, pittahuizen, frituren,

" spijshuizen, snackbars, verbruiksalons, tea-rooms, milk-bars, café's, bars, bodega's en tavernes, ' evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings, en discotheken, night-clubs, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord;

. 2. het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende;

3. het terbeschikking stellen van allerhande ruimten;

4. alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten, de thuislevering, de bereiding en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, van alle koude en warme gerechten en dranken, gebak, wafels, snacks, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, belegde broodjes, pitta's, pizza's, deegwaren, ijsroom;

5. de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van voedingswaren en dranken, bestemd voor de horeca

" en aanverwante activiteiten, zowel voor eigen gebruik als gebruik door derden;

6. de aan- en verkoop van voedingswaren en dranken, met inbegrip van alcoholische dranken;

7. de aan- en verkoop van alle materieel en machines dienstig voor horecabedrijven, in de meest

" uitgebreide zin van het woord.

8. het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar. Binnen dit kader :

- overgaan tot het_aankopen,-onderschrijven,-beheren,_verkopen, omruilen voor-eigen rekening -van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de zaakvoerders;

9. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke von-n; in dit kader kan zij ook zakelijke zekerheden verlenen of zich borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in ' verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen. Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de iaarvergaderinq van de vennoten :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

. gehouden op zeven mei om 9.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke

andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en):

" geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE72 0016 5289 1316, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 oktober 2011 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR FILIEUX FILIP" met zetel te 8540 Deerlijk, Oudenaardse Heerweg 11, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

" Váor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Dirk Van Haesebrouck Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.08.2015, NGL 23.09.2015 15595-0210-018

Coordonnées
TRAITEUR EET CETERA

Adresse
PATER BECKSTRAAT 31 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande