TEXTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEXTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.704.744

Publication

17/04/2014
ÿþVoer-

behbuderi

aan het

Belgisch

Staatsblat

mod11,1

In de de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'711n-1.

- 7 APR. 2014

viakiffieje ,



*14083758*

Ondernemingsnr 0430.707,744

Benaming (voluit) : Textra

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kruipwilgendreef 14

8670 Koksijcie

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder verzaking

!I aanstelling vereffenaar toebedeling onroerend goed - verklaringen en verbintenissen van de vennoten - sluiting vereffening.

!i Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 31 maart 2014, dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "TEXTRA", met zetel gevestigd te 8670 Koksijde, Kruipwilgendreef 14,

ondernemingsnummer 0430.704.744 - RPR Veurne, met eenparigheid van sternmen de volgende

!i beslissingen heeft genomen

Vaststelling van de vervulling van de wettelee formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, vaststelling

door de voorzitter van het volgende ;

"

a) op 31 maart 2014 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap

n gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 25 maart 2014 heeft de bedriifsrevisor, met name de Burg. CVBA Conscius

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, i! overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

i: "9, Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedriffsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedriffsrevisor, werd op 14-03-2014 aangesteld door de heer Edgar Colman, zaakvoerder voormeld, van de BVBA TEXTRA om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige ' staat afgesloten op 24-03-2014 van de BVBA TEXTRA. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 557.647,99 en een netto actief van ¬ 555.901.79.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passive per 24-03-2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw

!I en fi/1st de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 25-03-2014

Conscius Bedrefsrevisoren Bure CVBA

vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowskr

Neerieming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Notariële wettig heidsverklaring

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestiging door ondergetekende notaris, na onderzoek, van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden

Beraadslaging - beslissingen

Eerste beslissing - Verslaggeving.

Beslissing om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 24 maart 2014,Verklaring kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing  Ontbinding

Beslissing om, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte. Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passive (te interpreteren ais schulden tegenover derden, cfr. Vr. en Antw. Kamer 2012-13, 12 decennber 2012, 620 Vr. nr. 12 VAN BIESEN) luidens de staat van activa en passive zoals bedoeld In artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4, de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passive, die een ontbinding en vereffening in één akte zouden verhinderen, beslissing met eénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. Eveneens beslissing dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen, VASTSTELLING OVERGANG ONROEREND GOED

Vaststelling dat, ingevolge het voorgaande het volgende onroerend goed, voor de geheelheid eigendom van de Vennootschap, is overgegaan naar de vennoten in voile eigendom, die hebben aanvaard voor rekening van het tussen hen bestaand gemeenschappelijk vermogen:

GEMEENTE KOKSIJDE, vierde afdeling (Oostduinkerke, tweede afeling)

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen Kruipwilgendreef 14, volgens titel ten kadaster gekend sectie G, ex nummer 451, met een oppervlakte volgens benaderende meting in titel van 521 vierkante meter 30 vierkante decimeter (521,30 m2) (waarin begrepen 45 vierkante meter drie vierkante decimeter (45m2 3 dm2), thans ten kadaster gekend sectie G, nummer 451/8, voor een oppervlakte van 521 vierkante meter (521 m2).

ivjetinct:

Zoals voorschreven goed staat afgebeeld onder lot 1 op een opmetingsplan gehecht aan de akte verkoop verleden voor notaris Antoon Dusselier-De Brabandere op 13 september 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op 9 november daarna, boek 10247 nummer 9. De scheidingslijn van het perceel aan de kant palend aan het lot 2 wordt gevormd door het midden van de gemene muur tussen de woningen op beide percelen; deze lijn wordt doorgetrokken tot aan de voorkant en achterkant van de percelen.

Hierna "het Goect.

Dgendomsoorsprong :

Voorschreven goed hoort toe aan de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Textra" om het te hebben aangekocht van de naamloze vennootschap "Sibomat" te Zulte, blijkens akte aankoop verleden voor notaris Antoon Dusselier-De Brabandere, notaris te Meulebeke, houder van de minuut, met tussenkomst van wijlen notaris Maurice Ide, te Hamme, op 13 juni 2001, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op 10 augustus daarna, formaliteit 66-T-10/08/2001-05685.

Registratierelaas

"Geregistreerd tien bladen geen renvooien te Izegem, 5e registratiekantoor, op 25 fun! 2001 boek 221 blad 74 vak 11. Ontvangen vierhonderdzesenzeventigduizend tweehonderdzeventig euro (¬ 476.270,00). Getekend de ontvanger Georges Dedier,"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



ALGEMENE VOORWAARDEN

De overgang heeft plaats onder de volgende lasten en voorwaarden.

1. De vennoten zullen vanaf 31 maart 2014 eigenaar zijn van voormeld Goed. Zij zullen er het genot van hebben vanaf 31 maart 2014.

2. Het Goed gaat over:

- met alle rechten en vorderingen die kunnen voortvloeien uit de tienjarige aansprakelijkheid van architecten en aannemers;

- voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en bevoorrechte lasten en alle inschrijvingen en overschrijvingen ten voordele van derden.

3. Het Goed gaat over in de staat waarin het zich op 31 maart 2014 bevindt

4. De vennoten zullen vanaf 31 maart 2014 zelf instaan voor de verzekering van het Goed.

6. De vennoten zullen vanaf 31 maart 2014 alle belastingen en taksen die het Goed bezwaren,

betalen en dragen.

6. De vennoten zullen de bestaande abonnementen inzake water, gas en elektriciteit voortzetten, en er de vergoedingen van betalen vanaf de ingenottreding.

7. De kadastrale gegevens worden enkel ten titel van eenvoudige inlichting verstrekt. BIJZONDERE VOORWAARDEN

De vennoten worden gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap die voortvloeien uit de in voormelde aankoopakte de dato 13 juni 2001 aangehaalde bijzondere voorwaarden, voor zover ze nog van toepassing zijn.

STEDENBOUWKUNDIGE EN ANDERE VERKLARINGEN:

BODEMTOESTAND

TIJDELIJKE OF MOBIELE WERKPLAATSEN

KOSTEN

Beslissing dat de vorderingen van de vennootschap en de "Overige vorderingen Iastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden. DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

Beslissing, gezien het voorgaande, om de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard worden gedurende de bij de wet verplichte termijn op het adres van de heer Edgard Colman te 8670 Koksijde, Kruipwilgendreef 14. Vaststelling dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht:

Aanstelling van de hierna genoemde personen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Liesbeth De Bruyne;

Mevrouw Natalie Van Haver;

- Mevrouw Sarah Verkimpe.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegeliik hiermee neergelegd:

- Uitgifte akte

- Verslagen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen (verslag bestuursorgaan

met staat van actief en passief en verslag bedrijfsrevisor)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.03.2014, NGL 03.04.2014 14083-0471-015
21/03/2014
ÿþ.10

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

11111111011

Ondernemingsnr : 0430.704.744

Benaming

(voluit) : TEXTRA

(verkort) : 1

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Kruipwilgendreef 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 februari 2014, blijkt;

De kennisname van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, ter zitting aangeboden, met ingang

van 1 maart 2014, door;

- Mevrouw Maria SAERENS, wonende te 8670 Koksijde, Kruipwilgendreef 14.

Edgard DOLMAN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2013
ÿþVoor behouc aan hi BolgW StaBtS{à

r wo Wortl 17.7

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

iwu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Te

9 OCC. 2013

RECHTBANK OPIIANDEL

DERMONDE

Griffio

Ondernerningsnr : 0430.704.744

Benaming

(voluit) : TEXTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Van Cauwelaertlaan 161, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de zaakvoerders de dato 6 december 2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9100 Sint-Niklaas, Frans Van Cauwelaertlaan 161 naar 8670 Koksijde, Kruipwilgendreef 14, en dit met ingang van 6 december 2013.

Edgard COLMAN

zaakvoerder

0{, de Patste te, va i.ui;c A vermelden Recto : 1,1n aan an hoedanigheid van de Insu urnenterende notaris. haolzi) van de perso[o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeneoordIge5

Verso Nami en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.06.2013 13205-0519-017
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 26.06.2012 12242-0060-017
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 12.07.2011 11283-0008-017
17/09/2009 : DE044385
22/07/2009 : DE044385
18/07/2008 : DE044385
17/07/2007 : DE044385
13/07/2006 : DE044385
18/07/2005 : SN044385
06/08/2004 : SN044385
15/07/2004 : SN044385
30/07/2003 : SN044385
17/07/2002 : SN044385
14/07/2001 : DE048668
06/07/2001 : SN044385
07/07/2000 : BL044385
23/07/1999 : SN044385
04/08/1998 : DE48668
03/01/1996 : DE48668
08/11/1994 : DE48668
13/10/1987 : SN44385
08/04/1987 : SN44385

Coordonnées
TEXTRA

Adresse
KRUIPWILGENDREEF 14 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande