TANDARTSPRAKTIJK BARBIER-KAMOEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK BARBIER-KAMOEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.275.462

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 11.04.2014 14089-0450-016
01/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



R EiLLCE, NtbHGE1_l_{àf)

- 2014 Griffie Rechtbank Koophandel

TAATSE 11 JUL 2014

LAD

Gent Afdll' f rugge

D_e_grlifter

Ondernemingsnr : 0808.276.462

Benaming (voluit) : TANDARTSPRAKTIJK BARBIER - KAMOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blankenbergse Steenweg 46

8000 Brugge

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

STATUTEN WLIZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKSDK BARBIER - KAMOEN", met zetel te 8000 Brugge, Blankenbergse; Steenweg 46, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 8 juli 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden; genomen:

EERSTE BESLUIT : BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat :

- op de bijzondere algemene vergadering de dato 30 juni 2014 beslist werd tot een dividenduitkering' ten bedrage van honderdeenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 181.500,00);

- op deze bijzondere algemene vergadering aan de vennoten voorgesteld werd het verkregen bedrag voortkomende van het toegekende dividend afkomstig van de belaste reserves aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in kapitaal die zal worden verricht in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 en de vennoten die intentie hebben geuit;

- voormelde dividenduitkering betrekking had op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en thans uitkeerbaar zijn en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

- de dividenden werden als volgt toegekend :

- Aan de heer BARBIER Lieven: een bruto bedrag van negentigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 90.750,00)

- Aan mevrouw KAMOEN Hilde: een bruto bedrag van negentigduizend

zevenhonderdvijftig euro (¬ 90.750,00)

- het verkregen bedrag ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op tweehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 218.600,00) te verhogen met honderddrieënzestigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 163.350,00) om het te brengen op driehonderdeenentachtigduizend negenhonderdvijftig euro (¬ 381.950,00) door inbreng in geld, volgestort, zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT : INBRENG - VERGOEDING

De voornoemde vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaren overeenkomstig artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen op de kapitaalverhoging in te schrijven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

I~

i

I~

BE

MONITEU

LGISCH S

25-0

mod 11.1

Q "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De heer BARBIER Lieven, voornoemd, brengt een bedrag van eenentachtigduizend zeshonderdvijfenzeventig euro (¬ 81.675,00), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), Mevrouw KAMOEN Hilde, voornoemd, brengt een bedrag van eenentachtigduizend zeshonderdvijfenzeventig euro (E 81.675,00), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE27 7380 2575 8673 bij de KBC Bank op naam van van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK BARBIER  KAMOEN" zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 3 juli 2014 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat ondergetekende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van honderddrieënzestigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 163.350,00) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot driehonderdeenentachtigduizend negenhonderdvijftig euro (E 381.950,00) verdeeld in tweehonderdachtentachtig (288) aandelen, zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT : STATUTEN WIJZING

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdeenentachtigduizend negenhonderdvijftig euro (¬ 381.950,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderdachtentachtig (288) aandelen zonder vermelding van waarde die elk een fractiewaarde van één/tweehonderdachtentachtigste (1/288ste) van het maatschappelek kapitaal vertegenwoordigen/

ZESDE BESLUIT: FORMULERING MODALITEITEN BIJ ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit artikel 23, 24 en 25 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en de overige artikels te hernummeren :

ARTIKEL 23 ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelekheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zinde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zin volgestort totdat ze op geleke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

.1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zen geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zin op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT : VOLMACHT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

À

De algemene vergadering verleent volmacht aan:

- notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem voor de uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot de bijwerking en de coordinatie van de statuten en het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

- de CVBA "Accountantskantoor Van Maele te 8210 Zedelgem (Loppem), Autobaan 22.00.01 (ondernemingsnummer 0473.641.496), evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nutige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd.8 juli 2014, verslag van de bijzondere algemene vergadering; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wijlagen bij liet BélgisélïStaatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Váor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 17.04.2013 13089-0548-017
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.12.2011, NGL 10.01.2012 12005-0172-014
29/12/2011
ÿþmod l l.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

" 1119 6620*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

Op: 16 DEC. 2011

Grie nriFfier,

s du Moniteur belge-

Ondememingsnr : 0808.275.462

Benaming (voluit) : TANDARTSPRAKTIJK BARBIER-KAMOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blankenbergse Steenweg 46

8000 Brugge

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging - statutenwijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint- Amandsberg, ondergetekend op 12 december 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een ;! buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TANDARTSPRAKTIJK BARBIER-KAMOEN, met zetel te Brugge,

;; Blankenbergse Steenweg 46, met ondememingsnummer 0808.275.462 RPR Brugge, opgericht bij akte

verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op vijfentwintig november tweeduizend en acht, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien december tweeduizend en acht, onder nummer 08194808, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

I. Alvorens de beslissingen te nemen, nam de algemene vergadering kennis van het verslag van de! bedrijfsrevisor en van het verslag van de zaakvoerders daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van:

het Wetboek van Vennootschappen. É;

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN WEMMEL-KAEKEBEKE-BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudende te Gent,;; Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door de Heer VAN WEMMEL Joseph, daartoe verzocht, heeft1 op negentien september tweeduizend en elf, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het;; Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt : i;

"Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, bedrierevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van;; Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 17 juni 2011; aangesteld door de zaakvoerders van de BV ovv BVBA "TANDARTSPRAKTIJK BARBIER - KAMOEN" met?: zetel te 8000 Brugge, Blankenbergse Steenweg 46, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van; tweehonderdduizend euro (200.000, 00 EUR), hetzij een netto-inbreng van tweehonderdduizend euro: !i (200.000, 00 EUR). De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derf; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte!; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding:! van de inbreng in natura. Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en`j

duidelijkheid beantwoordt;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering', bedreeconomisch verantwoord zijn en dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering!! leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven:j :; aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van honderdentwee (102);: aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a~

tweehonderdachtentachtigste (1/288ste) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zin opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 19 september 2011

Joseph Van Wemmel

Bedr iffsrevisor ".

De zaakvoerders hebben betreffende de voorgenomen handelingen verslag uitgebracht op twaalf december tweeduizend en elf. De beide verslagen werden ter hand gesteld van de aandeelhouders.

De aandeelhouders verklaren en erkennen, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de Bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders ontvangen te hebben; zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen éénparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (E 218.600,00) door inbreng van het vruchtgebruik op een onroerend goed, welke inbreng wordt vergoed door de correlatieve uitgifte van honderd en twee (102) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend.

Uit hoofde van deze kapitaalsverhoging in natura tot beloop van tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) worden honderd en twee (102) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde geschapen, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend.

De honderd en twee (102) nieuwe aandelen voor het bedrag der kapitaalverhoging van tweehonderdduizend euro (E 200.000,00), worden onderschreven met volstorting door inbreng in natura.

De honderd en twee (102) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in natura door de echtgenoten Lieven BARBIER-KAMOEN, zoals nagemeld.

De Heer Lieven BARBIER en Mevrouw Hilde KAMOEN, beiden voornoemd, verklaren beiden volgend onroerend goed in de vennootschap in te brengen, voor de geheelheid in vruchtgebruik, voor een periode van vijftien jaar, te rekenen vanaf heden tot twaalf december tweeduizend zesentwintig:

BESCHRIJVING

STAD BRUGGE

In het appartementsgebouw, gelegen te BRUGGE, BLANKENBERGSESTEENWEG 46, bekend ten kadaster voor de grond en de gemene delen, achtste afdeling, sectie K der oorspronkelijke Stad Brugge, volgens titel nummer 691/2/11 en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 691/M/13, met een oppervlakte volgens titel en vroeger gedane meting van tweehonderd en acht vierkante meter drieënveertig vierkante decimeter (208,43 m2) en volgens kadaster van tweehonderd en acht vierkante meter (208 m2), de volgende gedeelten :

De dokterspraktijk gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de dokterspraktijk zelf samengesteld uit: hall, dokterskabinet, tandartskabinet, berging, toilet, donkere kamer, lokaal verpleegster;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : één zesde (116)

der gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Als vergoeding van de voorschreven inbreng in natura worden aan:

- De Heer Lieven BARBIER éénenvijftig (51) nieuwe aandelen toegekend.

- Mevrouw Hilde KAMOEN éénenvijftig (51) nieuwe aandelen toegekend.

De verschijners verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil van de inbreng in natura volledig volstort zijn.

De Voorzitter en de vergadering stellen vast en verzoeken de Notaris er akte van te nemen dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op tweehonderd achttienduizend zeshonderd euro (E 218.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd achtentachtig (288) aandelen zonder vermelding van waarde.

Il. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing bij de behandeling van de voorgaande punten van de agenda.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) afschrift proces-verbaal dd. 12 december 2011

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

3 )verslag van de zaakvoerders

4)verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 22.03.2011 11060-0514-013
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.03.2010, NGL 15.04.2010 10091-0389-014
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 29.04.2017 17110-0272-014

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK BARBIER-KAMOEN

Adresse
BLANKENBERGSE STEENWEG 46 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande