STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL BRUGGE-OOSTENDE, AFGEKORT : STUVO-KHBO

Association sans but lucratif


Dénomination : STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL BRUGGE-OOSTENDE, AFGEKORT : STUVO-KHBO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.414.890

Publication

16/11/2012
ÿþyit""i Mod 2,2

erefeetir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie



Ondernemingsnr : 0456.414.890

Benaming : Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende

(verkort) : Stuvo - Khbo

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Xaverianenstraat 3  8200 BRUGGE (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart Vandeputte te Brugge op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Brugge, 2` kantoor bevoegd voor registratie, 3 bladen geen verzendingen, op 26 oktober 2012, Boek 272 blad 82 vak 8, ontvangen 25,00 EUR, P. Bailleul (getekend), eaw inspecteur,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende' afgekort Stuvo-Khbo' te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Xaverianenstraat 3; ondernemingsnummer 0456.414.890

Onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Goedkeuring van fusievoorstel

Met het oog op de fusie van de vereniging door opslorping door de vzw `Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende', afgekort `Khbo' te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 3, RPR Brugge 0455.932.266, volgens de procedure van artikel 670, 2e lid Wetb. Venn., keurt de vergadering het fusievoorstel goed, waarvan akte werd verleden voor de ondergetekende notaris op 28 augustus laatstleden, neergelegd op het Rechtspersonenregister te Brugge op 31 augustus daarna, en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 september daarna onder nr 12156586.

Deze fusie houdt de inbreng om niet in van de algemeenheid, zoals deze mogelijkheid geboden wordt door art 58 van de VZW-wet zoals gewijzigd door de wet van 30 december 2009.

2. De vergadering stelt vast dat aan alle statutaire vereisten om tot fusie over te gaan is voldaan.

3. Boekhoudkundige bepalingen, goedkeuring jaarrekening, regeling kwijting

3.1. De vergadering neemt er akte van dat  overeenkomstig het fusie-voorstel  de inbreng om niet plaats heeft op basis van de op 25 april 2012 door de jaarvergadering goedgekeurde en daarna door het bestuursorgaan openbaargemaakte jaarrekening van onderhavige vzw STUVO -KHBO per 31 december 2011. Deze jaarrekening werd voorafgaandelijk geverifieerd door de aangestelde bedrijfsrevisor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren Burgerlijke Vennootschap ovv BVBA.

Zo ook akteert de vergadering dat  overeenkomstig het fusievoorstel  de datum vanaf dewelke de handelingen van onderhavige over te nemen vzw boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vzw, wordt vastgesteld op 31 december 2012 om middernacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ber GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdring Brugge)

op: o 6 NOV. 2012

rte geer

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111

*12186273*

Voor-

"behouden

aan het

Luik B - vervolg

e gisc Staatsblad

16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- _j

Deze vermogens per 31 december 2011 zullen aangepast worden met de bewegingen die er gekomen zijn aan de activa en passiva gedurende de periode van 1 januari 2012 tot 31 december 2012. De beoogde inbreng om niet zal uiteindelijk definitief gebeuren op het vermogen en toestand van de activa en passiva op datum van 31 december 2012.

3.2. De vergadering stelt vast dat alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip van 31 december 2011 door de onderhavige over te nemen vzw gedaan, boekhoud-kundig verder zullen geregistreerd worden in de rekeningen van de over te nemen vzw tot 31 december 2012.

In die omstandigheden kan de algemene vergadering thans niet overgaan tot het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissaris / bedrijfsrevisor van onderhavige inbrengende vzw over deze overbruggende periode.

De vergadering beslist dat het derhalve aan de raad van bestuur van de overnemende vzw KHBO zal toekomen om in te staan voor het opstellen, het laten controleren, het voorleggen aan haar ledenvergadering en daarna het openbaar maken van de laatste jaarrekening van de over te nemen vereniging STUVO-KHBO, namelijk de jaarrekening per 31 december 2012. Het zal aan de algemene vergadering van de vzw KHBO toekomen om over te gaan tot kwijting aan de bestuurders en bedrijfsrevisor van de over te nemen vzw STUVO-KHBO.

4. Bestemming van actief en passief van de ontbonden vzw. Overdracht van de goederen.

4.1. De vergadering besluit - bij toepassing van de artikelen 770 en volgende van de vennootschappenwet - met het oog op de fusie, het gehele ver-mogen van onderhavige over te nemen Vereniging zonder Winstoogmerk "STUVO-KHBO" begrijpende zowel de rechten als de verplichtingen als het actief en passief, te bestemmen om te worden ingebracht in de ovememende Vereniging Zonder Winstoogmerk "KHBO".

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vzw boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vzw, wordt vastgesteld op 31 december 2012.

Alle verrichtingen sinds zelfde datum door de overgenomen Vereniging zonder Winstoogmerk gedaan, komen voor rekening van de overnemende vzw, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vzw geboekt worden.

4.2. Het vermogen van de over te nemen vzw bevat de algemeenheid van goederen zoals beschreven in de laatst goed gekeurde jaarrekening per 31 december 2011 en aangepast met de bewegingen van de activa en passiva tot en met 31 december 2012. Het betreft volgende activa en passiva niet limitatief opgesomd.

4.2.1. Onlichamelijke roerende goederen - financiële rekeningen

- De vergadering besluit de saldo's van alle financiële rekeningen op naam van overgeno-'men vzw in te brengen in de overnemende vzw.

- De overgang van het dit roerend vermogen van de overgenomen vzw op de overnemende vzw, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

-- De overnemende vzw zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vzw boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vzw, als hiervoor be-paald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de uitbating of het gebruik ervan.

-- De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de over-gedragen vermogens, gaan over op de overnemende VZW met de zakelijke en per-soonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vzw wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldver-nieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vzw, op alle goederen en tegen om het even welke de-'biteuren.

-- De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vereniging, op last voor de ovememende vereniging deze te bewaren.

-- Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vzw.

Luik B - vervolg

4.2.2. Onroerende rechten

- De vergadering neemt er akte van dat de erfpacht, toegestaan door KHBO aan STUVO-KHBO betreffende het schoolgebouw te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 3, kadastraal bekend in de sectie A, nr 408/S, van rechtswege ophoudt te bestaan ingevolge vermenging van hoedanigheden in hoofde van de voormalige erfpachtverlener.

- De vergadering stelt vast dat zich in haar vermogen geen nieuw door haar opgerichte gebouwen bevinden, doch dat zij enkel is over gegaan tot de interne renovatie van de reeds bij de aanvang van het haar toegekende erfpachtrecht bestaande gebouwen.

4.2.3. melding aan Schuldenaren en schuldeisers

De algemene vergadering beslist dat noch haar schulden, noch haar vorderingen in het bijzonder aan respectievelijk schuldeisers of schuldenaren dient te worden meegedeeld, aangezien deze laatsten zullen geacht worden hiervan op de hoogte te zijn door de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het fusiebesluit.

4.2.4. Personeel

De algemene vergadering stelt vast dat haar voormalig personeel thans reeds personeel is van de KHBO.

5. Fusie door opslorping.

5.1. Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering van de vzw Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende tot de fusie door overneming van haar gehele vermogen door vzw Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende, waardoor zij wordt ontbonden zonder vereffening, dit alles volgens de artikelen 670, 2` lid en 770 van het Wb Venn. en naar de aanverwante artikelen, met name de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767, met uitsluiting derhalve van artikel 768. Doch uitdrukkelijk met de voordelen geboden door het artikel 763 van het gemelde Wb Venn.

5.2. Is alhier tussengekomen: vzw Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende, die via haar wettelijke vertegenwoordigers verklaart en bevestigt voor-melde inbreng in vzw KHBO te aanvaarden in het kader van de fusie door overname van de vzw STUVO-KHBO en tevens namens de overnemende vzw KHBO de fusie door overname bevestigt en bekrachtigt.

6. Vaststelling van de instrumenterende notaris

dat de fusie door overneming van de vzw "Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende" met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Xaverianenstraat 3, door de vzw "Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende" (in het kort "KHBO") met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Xaverianenstraat 10 verwezenlijkt is, en dat de vzw "Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende" opgehouden heeft te bestaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voor-

4behouden

aan het

Begíf ia

Staatsblad

18/09/2012
ÿþt ra\ Med 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0456.414.890

Benaming : Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge  Oostende

(verkort) : STUVO-KHBO

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Xaverianenstraat 3  8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIE-VOORSTEL

Tegellik hiermee neergelegd: het gezamenlijk voorstel tot fusie, verleden voor notaris Bart Vandeputte te Brugge op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf, nog te registreren, houdende inbreng om niet van het algehele vermogen van

vzw 'STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOOL BRUGGE - OOSTENDE', afgekort STUVO-KHBO, met zetel te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 3; ondernemingsnummer 0456.414.890.

Opgericht onder de benaming 'Sociale Voorzieningen van de Katholieke Hogeschool Brugge  Oostende; SOVO-KHBO' bij onderhandse akte van 23 juni 1995, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november 1995 onder nummer 021148

Waarvan de benaming werd gewijzigd in de huidige  samen met de vaststelling van de nieuwe tekst der statuten -- bij beslissing van de algemene vergadering de dato 21 februari 2006, gepubliceerd in zelfde bijlagen van 9 maart daarna, onder nummer 06047656;

in;

Vzw 'KATHOLIEKE HOGESCHOOL BRUGGE OOSTENDE', afgekort KHBO, met zetel te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 10; ondernemingsnummer 0455.932.266;

Opgericht bij onderhandse akte van 23 mei 1995, houdende de statuten en bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 september daarna onder het nummer 15.651;

De statuten werden achtereenvolgens gewijzigd en voor het laatst bij beslissing van de algemene vergadering van 20 oktober 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 november nadien onder het nummer 08 178406.

Overeenkomstig art 58 van de vzw-wet en de artikelen 670 en 770 Wetb. Vennh en in het bijzonder de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767, met uitsluiting derhalve van artikel 768.

Notaris Bart Vandeputte te Brugge voor de vereniging zonder winstoogmerk 'Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende'.

ir4É;:.R('sELCGL .-4

RECHT8AN4C \1F+b1 KOOPHANDEL TE

BRUGGF. (AfdPling Brugge) op:

*12156587*

11111

uti ~GIS



ION

1

Voc bahot aan Belgi Staat:

Gûtet4usetuy

GE

TEUR BEL

-09- 2012

;BLAD

~H STAAR

19/12/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

NBEPdviLEGD .er GR:FFii der F:cChTBAI',U; VAN! KOOPR°,NDri- "i E BRûCGE (~düe!,ng ar::5ge)

op: c~ DEC. 2011

Griffie DE geler.

Ondernemingsnr : C4156.414.890

Benaming

#volalt) : Studentenvoorzieningen Katholieke Hogeschool Brugge-

; . Oostende

(verkort) : STUVO-KHBO vzw

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Xaverianenstraat 3- 8200 Brugge

Onderwerp akte : Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering heeft op 22 november 2011 de volgende beslissingen genomen:

1. Het ontslag van de volgende bestuurder,vertegenwoordiger van het hogeschoolbestuur, wordt aanvaard: Decoster Francis, Jonkheer Paul Coppietersdreef 37, 8200 Brugge, 023-03-1953 te Brugge

2. Het ontslag van de volgende bestuurders, vertegenwoordigers van de studenten, wordt aanvaard:

fle Beuf Joachim, Kortrijkstraat 150D,8550 Zwevegem,°31-05-1989 te Kortrijk

Desmet Gilles, Jan Breydelstraat 57, 8530 Harelbeke,°11-09-1990 te Kortrijk

Duyck Pieter, Kleine Veldstraat 11, 8750 Wingene, °07-05-1991 te Izegem

Janssens Sander, Kapelstraat 51,2520 Ranst, °29-05-1990 te Lier

Lefevere Helena, lepersestraat 514,8800 Roeselare,°14-12-1990 te Roeselare

Osselaere Isabel, Dorp 10,8210 Zedelgem, 002-05-1990 te Brugge

3. De herbenoeming van de overige bestuurders wordt bevestigd.

4. De volgende vertegenwoordiger van het hogeschoolbestuur, wordt aanvaard:

Boucquez Nancy, 't Speelhof 5,8200 Brugge, °02-07-1971 te Torhout

5. De volgende studentenvertegenwoordigers worden benoemd als bestuurder:

Aerts Pieter, Markt 26, 2840 Rumst,°07-02-1992 te Duffel

De Groote Laura, Canadalaan 31,8980 Passendale, 006-07-1991 te Roeselare

Lavens Hildegard, Galbertuslaan 2,8200 Brugge,°06-08-1992 te Brugge

Tytgat Timo, Henri Lebbestraat 93, 8790 Waregem,°30-10-1991 te Roeselare

Vanhove Tessa, Peterseliestraat 1,8020 Oostkamp,°04-01-1992 te Oostkamp

Verthé Tim, Populierenlaan 29, 8520 Kuurne, 017-08-1992 te Kortrijk

Aldus is de Raad van Bestuur vanaf 22 november 2011 als volgt samengesteld:

Vertegenwoordigers van het hogeschoolbestuur:

Boucquez Nancy ,`t Speelhof 5, 8200 Brugge,°02/0711971 te Torhout

De Leersnyder Piet, St-Kristoffelstraat 75, 8310 Brugge,° 17/06/1961 te Brugge

Haegeman Wim, St-Kristoffelstraat 89, 8310 Brugge,°1 2/0711 96 7 te Assebroek

Reynders Jeannine, Fortuinstraat 20, 8310 Brugge, °08/11/1945 te Paal

Vandekerckhove Jan, Jan Breydellaan 80, 8500 Kortrijk, ° 06/12/1961 te Poperinge Vanderhoeven Johan L., Nijverheidsstraat 102, 2800 Mechelen,° 04/06/1957 te Mechelen Vankersschaever Joris, Moerkerksesteenweg 214, 8310 Brugge, °25/10/1949 te Kortrijk

" iiivoae9"

Studentenvertegenwoordigers:

Aerts Pieter, Markt 26, 2840 Rumsl, °07/02/1992 te Duffel

De Groote Laura, Canadalaan 31, 8980 Passendale, °06/07/1991 te Roeselare

_ Lavens Hildegard, Galbertuslaan 2, 8200-Brugge , ° 06/08/1992 te Brugge , __ _ __ _ __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging: stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M00 2.2

Luik B - Vervolg

Pernet Wouter, Kleine Eikendreef 11, 2900 Schoten, 003106!1988 te Brasschaat

Tytgat Timo, Henri Lebbestraat 93, 8790 Waregem, 30/10/1991 te Roeselare

Vanhove Tessa, Peterseliestraat 1, 8020 Oostkamp, 004/01/1992 te Brugge

Verthé Tim, Populierenlaan 29, 8520 Kuume, 017/08/1992 te Kortrijk

6. Mevrouw Jeannine Reynders wordt bevestigd in haar functie van voorzitter van de Algemene Vergadering

en de Raad van Bestuur.

"

7. De heer Wouter Permet wordt aangewezen als secretaris van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Jeannine Reynders,

Voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STUDENTENVOORZIENINGEN KATHOLIEKE HOGESCHOO…

Adresse
XAVERIANENSTRAAT 3 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande