SQUARE REAL ESTATE


Dénomination : SQUARE REAL ESTATE
Forme juridique :
N° entreprise : 441.480.058

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deukte NEERGELEGD







Ondememingsnr: 0441,480,058

unie 1Kecntoank Koophandel

2 3 ME1 2014

Gent Afdeling Brugge Gtl®riffier



*14111369*

1111

be

g St,

Benaming (voluit) :Square Real Estate

(verkort) :

ReclitsVotm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Jakobsplein 1

8000 Brugge

Onderwerp akte :Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, op eenentwintig mei tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van : 1) "PANTA RHEI XVI" commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te 8000 Brugge, 't Pandreitje 16, BTW BE 0462.765.719, RPR Gent, afdeling Brugge, "over te nemen vennootschap" genoemd; en 2) "SQUARE REAL ESTATE", naamloze vennootschap, met zetel te 8000 Brugge, Sint Jakobsplein 1, BTW BE 0441.480.058, RPR Gent, afdeling Brugge, "overnemende vennootschap" genoemd, de volgende besluiten heeft genomen :

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, heeft de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vastgesteld :

a) De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben fusievoorstellen opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd:

- voor de over te nemen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge, op zeventien februari tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart daarna, onder het nummer 14055493, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

- voor de overnemende vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge, op zeventien februari tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart daarna, onder het nummer 14055492, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b) Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

c) De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten/aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten/aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de over te nemen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

e) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist of de over te nemen vennootschap die aan de fusie deelneemt, eigendomsrechten op enig onroerend goed heeft of zakelijke rechten heeft op onroerende goederen. De bestuursorganen hebben vastgesteld dat de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI" eigenaar is van een onroerend goed gelegen te 8000 Brugge, Pandreitje 16.

f) De bestuursorganen hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen hebben vastgesteld dat in het vermogen van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan; in het vermogen van de overnemende vennootschap heeft zich

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modi 1.1

wel een belangrijke wijziging voorgedaan. Meer bepaald werd een onroerend goed gelegen te Bredene,

Verbondenenlaan 14, aangekocht.

BESLUITEN

" Voor de over te nemen vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHE1 XVI", voornoemd, door de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, wordt overgenomen.

Het bestuursorgaan van de ()ver te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI", voornoemd, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zal gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap. De vennoten gaan akkoord dat er geen tussentijdse cijfers voorgelegd worden. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 01 januari 2014.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1) Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van de vereiste wettelijke bepalingen en reglementaire regels terzake. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 01 januari 2014.

2) De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHE1 XVI". De naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen venncotschap.

3) In het algemeen omvat de overdracht aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

4) Huidige overdracht is gebeurd, doch op tast van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; om alle

verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die het overgedragen goed bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

" Voor de overnemende vennootschap

Eerste besluit Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI", voornoemd, door de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, door fusie overgenomen wordt.

De bestuurders van de overnemende vennootschap hebben er zich van vergewist en hebben bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van voormelde vergadering zich in de activa en de passiva van de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, behoudend de aankoop van het onroerend goed gelegen te Bredene, Verbondenenlaan 14.

b) De vergadering van de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI" over te gaan, zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

c) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen (waaronder voormeld onroerend goed) van de over te nemen vennootschap, onder de hierboven uiteengezette voorwaarden, met aile rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen. De aandeelhouders hebben verklaard af te zien van de voorlegging van tussentijdse cijfers.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen worden overeenkomstig de wettelijke regels geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, en dit vanaf 01 januari 2014. De schulden van de over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Tweede besluit: Vaststelling verwezenliikinq fusie.

Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI", voornoemd, door de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", werd verwezenlijkt,

- anderzijds de commanditaire vennootschap op aandelen "PANTA RHEI XVI", definitief opgehouden heeft te bestaan.

4 Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Derde Besluit: Goedkeuring van de jaarrekening van de over te nemen vennootschap en kwijting aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap.

Vervolgens werd aan de vergadering de jaarrekening van de over te nemen vennootschap (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd.

De aandeelhouders hebben verklaard unaniem af te zien van een tussentijdse jaarrekening.

Volgens het Wetboek vennootschappen zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap binnen de dertig (30) dagen, te rekenen vanaf 21 mei 2014, de jaarrekening overmaken aan de Nationale Bank van België.

Kwijting werd verleend aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat.

Vierde besluit: Machtiging

Het bestuursorgaan, met macht tot in de plaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren en aile verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Stuyts Accounting Services tuba, 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift akte fusie

Dirk Hendrickx, Notaris

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2014
ÿþ niod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

e p" -" \ 't



1.

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111MIAR118

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandei

2 6 MD 2.014

Griffie

Gcnt AfdPijno firuaqe

De ariffier

Ondernemingsnr : 0441.480.058

Benaming (vote :Square Real Estate

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Sint-Jakobsplein 1

8000 Brugge

Onderwerp akte :Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendricloc te Brugge op eenentwintig mei tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vemfir registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van: 1) "SQUARE REAL ESTATE" naamloze vennootschap, met zetel te 8000 Brugge, Sint Jakobsplein 1, BTW BE 0441.480.058, RPR Gent, afdeling Brugge, rover te nemen vennootschap" genoemd; en 2) "SQUARE EQUITY", afgekort "SQUARE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 14, BTW-nummer BE 0448.945.395, RPR Gent, afdeling Oostende, "overnemende vennootschap"genoemd, de volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, heeft de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vastgesteld:

a) De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben fusievoorstellen opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd:

voor de over te nemen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge, op zeventien februari tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tct het Belgisch Staatsblad van vier maart daarna, onder het nummer 14055494, hetzij meer dan zes weken voor voormelde algemene vergadering. voor de overnemende vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge, op zeventien februari tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart daarna, onder het nummer 14055489, hetzij meer dan zes weken voor voormelde algemene vergadering.

b) Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

C) De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten/aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten/aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de over te nemen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

e) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist of de over te nemen vennootschap die aan de fusie deelneemt, eigendomsrechten op enig onroerend goed heeft of zakelijke rechten heeft op onroerende goederen. De bestuursorganen stellen vast dat de naamloze vennootschap 'SQUARE REAL ESTATE" eigenaar is van diverse onroerende goederen.

f) De bestuursorganen hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen hebben vastgesteld dat in het vermogen van de overgenomen vennootschap een belangrijke wijziging heeft voorgedaan. Meer bepaald werd een onroerend goed aangekocht te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 14.

_ " -

Op de laatste blz. van j_ulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-1 behouden

aan heei leggisch Staatsblad

Bijlagen"bij-hetBelgisth-StàâtgbTàd";"ff5/06/20t4 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BESLUITEN

" Voor de over te nemen vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SQUARE EQUITY", voornoemd, wordt overgenomen.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist of er sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van voormelde vergadering zich in de activa en de passive van de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd, belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. Het bestuursorgaan heeft bevestigd dat zich één belangrijke wijziging heeft voorgedaan, meer bepaald de aankoop van een onroerend goed gelegen te 8460 Bredene, Verbondenenlaan 14.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zef gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met aile rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap. De vennoten gaan akkoord dat er geen tussentijdse cijfers voorgelegd worden. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 01 april 2014.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1) Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van de vereiste wettelijke bepalingen en reglementaire regels terzake. De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 01 april 2014.

2) De overdracht omvat het geheel van de activa en passive van het vermogen van de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE". De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SQUARE EQUITY", voornoemd, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

3) In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaarmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

4) Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; om alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootsohap uit te voeren;

- aile akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals aile andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- aire belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die het overgedragen goed bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

" Voor de overnemende vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE, voornoemd, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SQUARE EQUITY", voornoemd, door fusie overgenomen wordt.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap hebben er zich van vergewist en hebben bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van voormelde vergadering zich in de activa en de passive van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SQUARE EQUITY" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SQUARE EQUITY", voornoemd, heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE" over te gaan, zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

c) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gens het vermogen (waaronder onroerende goederen) van de over

te nemen vennootschap, met aile rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen. De aandeelhouders

hebben verklaard af te zien van de voorlegging van tussentijdse cijfers.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen worden overeenkomstig de wettelijke regels geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, en dit vanaf 01 april 2014.

De schulden van de over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap.

Tweede besluit: Vaststelling verwezenlijking fusie.

Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat;

enerzijds de fusie door overneming van naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", voornoemd,

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SQUARE EQUITY", werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap "SQUARE REAL ESTATE", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Derde Besluit: Wilziging van de zetel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de zaakvoerders van 05 mei 2014 om de zetel

van de vennootschap te verplaatsen naar 8450 Bredene, Verbondenenlaan 14, reeds bekendgemaakt in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Vierde Besluit: Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

- De eerste zin van artikel 3 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

'De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 13450 Breclene, Verbonclenenlaan 14."

Vijfde Besluit: Goedkeuring van de iaarrekening van de over te nemen vennootschap en kwijting aan

het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap.

Vervolgens werd aan de vergadering de jaarrekening van de over te nemen vennootschap (bestaande uit de

balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd.

De aandeelhouders hebben unaniem verklaard af te zien van een tussentijdse jaarrekening.

Volgens het Wetboek vennootschappen zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap binnen

de dertig (30) dagen, te rekenen vanaf 21 mei 2014, de jaarrekening overmaken aan de Nationale Bank van

België.

Kwijting werd verleend aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap voor de uitoefening van

hun mandaat

Zesde besluit: Machtiaing

Het bestuursorgaan, met macht tot in de plaatststeiling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te

voeren en alle verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Stuyts Accounting Services cvba, 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Koningin Astridlaan 2A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij

de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de

administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd:

" afschrift akte fusie

Dirk Hendricloc, Notaris

Voor-2 behouden e.ePel heL Beigisch Staatsbia d

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2014 : BG072383
04/03/2014 : BG072383
11/10/2013 : BG072383
23/07/2013 : BG072383
11/07/2013 : BG072383
10/04/2013 : BG072383
19/03/2013 : BG072383
31/10/2012 : BG072383
05/10/2011 : BG072383
14/10/2010 : BG072383
28/04/2010 : BG072383
29/10/2009 : BG072383
21/10/2008 : BG072383
22/10/2007 : BG072383
23/03/2007 : BG072383
19/01/2007 : BG072383
01/07/2005 : BG072383
26/04/2005 : BG072383
23/07/2004 : BG072383
19/05/2004 : BG072383
05/04/2004 : BG072383
30/06/2003 : BG072383
17/04/2003 : BG072383
15/06/2002 : BG072383
02/06/2001 : BG072383
15/07/2000 : BG072383
04/02/2000 : BG072383
15/10/1999 : BG072383
01/01/1997 : BG72383
20/12/1995 : BG72383
17/06/1994 : BG72383
01/01/1993 : BG72383
01/01/1992 : BG72383
03/08/1990 : BG72383

Coordonnées
SQUARE REAL ESTATE

Adresse
SINT-JAKOBSPLEIN 1 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande