R.T.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.T.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.117.304

Publication

16/06/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Remi Claeysstraat 23, 8210 ZEDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van partiële splitsing in de zin van de artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende:

Het voorstel d.d. 2 juni 2014 inzake de partiële splitsing van de BVBA 'R.T.S.' door overneming van haar

bedrijfstak 'AANNEMING' door de BVBA 'R.T.S, INFRA', en waarvan hierna een uittreksel volgt:

De bestuursorganen van de BVBA 'R.T.S.' en van de BVBA R.T.S. INFRA' verklaren overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen (W. Venn.) volgend voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting te hebben opgesteld, waarbij een deel van het vermogen, met name de bedrijfstak 'AANNEMING', van de BVBA 'R.T.S.' overgaat naar de BVBA 'R.T.S. INFRA', door overneming, en welk voorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van vennoten,

De enige statutaire zaakvoerder van de BVBA 'R.T.S.', de heer Steven ROTSAERT, wonende te 8210 Zedelgem, Halfuurdreef 117, daartoe benoemd bij de oprichting van de vennootschap de dato 15 december 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december daarna onder nummer 971224-254.

De niet-statutaire zaakvoerders van de BVBA 'R.T.S INFRA':

-de heer Steven ROTSAERT, wonende te 8210 Zedelgem, Halfuurdreef 117;

-mevrouw Isabelle SPRIET, wonende te 8210 Zedelgem, Halfuurdreef 117,

beiden daartoe benoemd bij de oprichting van de vennootschap op 31 januari 2014, bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 februari daarna onder nummer 14301272.

De partieel te splitsen vennootschap

Het voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig de artikelen 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft betrekking op de BVBA `R.T.S.', met zetel te 8210 Zedelgem, Remi Claeysstraat 23, Rechtspersonenregister Brugge afdeling Oostende met B.T.W.-nummer BE 0462,117,304, hierna verder genoemd "de partieel te splitsen vennootschap".

De voorgestelde verrichting

De voorgestelde verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W, Venn. (hierna "partiële splitsing" genoemd), waarbij een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde de bedrijfstak `AANNEMING', zal overgaan door overneming naar de BVBA `R.T.S. INFRA', met zetel te 8210 Zedelgem, Remi Claeysstraat 23, Rechtspersonenregister Brugge afdeling Oostende 0544.997.864, hierna verder genoemd "de overnemende vennootschap".

De afsplitsing betreft de bedrijfstak `AANNEMING', zoals deze zich thans in de boeken bevindt van de partieel te splitsen vennootschap en zoals hierna nader beschreven.

Aan de vennoten van de BVBA 'R.T.S.' worden als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de overnemende BVBA R.T.S. INFRA', aandelen uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

11111111.1,111111 11111111

be

a

Br st~

Ondernemingsnr : 0462.117.304

Benaming

(voluit) : R.T.S.

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. MOTIVERING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen stellen voor om de bedrijfstak `AANNEMING' in de BVBA 'R.T.S.' door middel van een partiële splitsing af te zonderen naar de vennootschap BVBA 'R.T.S. INFRA'.

De partieel te splitsen vennootschap 'R.T.S." oefent diverse activiteiten tilt in de bouwsector, Enerzijds produceert zij grondstoffen en verwerkingsmaterialen voor de bouwsector en baat zij een betoncentrale uit; anderzijds baat zij een breekwerf uit op haar terreinen te Zedelgem voor afbraak van bouwafval.

Daarnaast doet zij aan containerverhuur en treedt zij op als erkend transporteur en overbrenger van afvalcontainers.

Bovendien is de vennootschap actief als aannemer van infrastructuurwerken, zoals grondwerken, afbraakwerken, betonwerken, wegenis- en rioleringswerken en stabilisatiewerken,

Elk van deze activiteiten heeft een specifiek risicoprofiel en vergt een gespecialiseerde aanpak.

Thans wenst de partieel te splitsen vennootschap de volledige aannemingsactiviteit infrastructuurwerken, bestaande als een bedrijfstak, af te splitsen van de overige activiteiten van betoncentrale, breekwerf en containerverhuur.

Voormelde afsplitsing van activa en passiva zal tevens ondersteund worden door de overdracht van gespecialiseerd bouwtechnisch personeel en van het cliënteel.

De uitvoering van infrastructuurwerken vergt diverse erkenningen en vergunningen en minimum garanties inzake eigen vermogen van de vennootschap toe, hetgeen voor de andere activiteiten niet vereist is. Bovendien geldt voor de aannemingsactiviteit een verhoogd aansprakelijkheidsrisico in de vorm van de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer.

De overnemende vennootschap werd specifiek opgericht met als doel het uitoefenen van aannemingsactiviteiten en zal tevens de bestaande erkenningen en vergunningen overnemen.

Bovendien vereisen de diverse activiteiten een verschillende financieringsaanpak. Het materiaal dat dienstig is voor de bedrijfstak `AANNEMING' wordt in hoofdzaak geleasd, terwijl dit voor de andere activiteiten minder aangewezen is.

Aldus zullen beide vennootschappen efficiënter hun activiteiten kunnen uitoefenen en dit zowel op administratief, organisatorisch, technisch als financieel vlak, alsook zich kunnen toeleggen op een specialisme teneinde meer marktpositie te verwerven en kostenbesparend te kunnen werken.

Overigens hebben de vennoten van de bij de splitsing betrokken vennootschappen geenszins de bedoeling, de aandelen van de betrokken vennootschappen te verkopen binnen afzienbare tijd.

Gelet op het voorgaande menen de bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen in de zin van artikel 211 § 1, lid 4, 3° juncto artikel 183bis van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

Tevens zijn zij van oordeel dat de verrichting valt onder de vrijstelling van de artikels 117 §2 en 120, laatste alinea van het Wetboek van registratierechten.

Il. IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (ART. 728, 1° W.VENN.)

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is een BVBA met de naam 'R.T.S.", waarvan de zetel gevestigd is te 8210 Zedelgem, Remi Claeysstraat 23. De vennootschap is ingeschreven in het Rechts-personenregister Brugge afdeling Oostende met B.T.W.-nummer BE 0462.117.304.

Deze vennootschap heeft als doel, overeenkomstig artikel 4 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doet:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het doen vervoeren van allerlei zaken en goederen toebehorende aan derden en/of aan haarzelf door middel van alle vervoermiddelen te land, ter zee, per rivier of in de lucht, alle verhandelingen met betrekking tot het vervoeren, verzenden en vertellen van goederen, het uitvoeren van alle garage- en herstellingswerkzaamheden en verhandelingen in de meest uitgebreide zin ten behoeve van eigen materieel en materieel van derden, inbegrepen de uitbating van een pompstation en verhandelingen van alle benodigdheden zowel voor vrachtwagens, aanhangwagens, opleggers, containers, en personenwagens.

Het verrichten van activiteiten als commissionair, expediteur, goederenvervoer, zeevaartagentschap, makelarij, reisbureau, verzekeringsagent, alsmede alle activiteiten van publiciteit in de ruimste zin.

De handel, de tussenhandel, de conditionering van alle eetwaren en dranken en van alle voertuigen en vaartuigen.

Tussenpersoon in de handel en commissionair.

Het verhuren van alle vernoemde materialen.

De handel en tussenhandel in menigvuldige goederen.

Het verrichten van activiteiten zoals grond-, drainerings- en funderingswerken, het heien van palen en damplanken voor verstevigingswerken van de bodem volgens diverse methodes, klein- en groothandel in tuinen landbouwmachines, het aan- en verkopen van allerlei grondsoorten en materieel om winning ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming voor het bouwen, onderhouden en herstellen van wegen, rioteringswerken, water- en gasvoorzieningen en voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor het aanleggen van parken, sportvelden, speelpleinen en tuinen.

Onderneming voor het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van zee- en rivierwerken, Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

Het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken, betonwerken en activiteiten van een betoncentrale, het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch ais administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot bovenstaande werken.

Het leveren van volgende werken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coërdinate met onderaannemers en als bouwpromotor:

het bouwrijp maken en ruimen van bouwterreinen, grondverzet, bouwen van funderingen, uitvoeren van stabillseringswerken, metsel- en betonwerken, afbraakwerken, bevloeiingswerken, leggen van chape, isolatiewerkzaamheden, plafonneringswerken, plaatsen van stellingen, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, leggen van klinkers en terrassen, overige werkzaamheden in de bouw en betonsector,

Het uitvoeren van volgende werken:

chape, isolatiewerkzaamheden, plafonneringswerken, plaatsen van stellingen, het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken, betonwerken en activiteiten van een betoncentrale, het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot bovenstaande werken.

Het uitvoeren van volgende werken:

alle werkzaamheden met betrekking tot betonwerken en een betoncentrale, het vervaardigen en leveren van beton, stortbeton, betonproducten, gestabiliseerd zand en afgeleiden, het vervoer en opslaan en behandelen in containers, het opstellen en actief plaatsen van breekwerken, exploitatie en ontginning van een groeve, afvalverwerking, recyclage van allerlei afvalstoffen, transport van afvalstoffen, het uitvoeren van omgevingswerken, stabiliseringswerken, afbraakwerken, het bouwen en installeren van citernes en waterputten (inclusief het graven en nivelleren), het onderhouden en herstellen van diverse machines zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitbaten van een garage voor het uitvoeren van mechanische activiteiten.

cerrosseriewerkzaamheden enzovoort.

De vervaardiging, ontwikkeling en herstelling, de installatie en onderhoud, de handel, import en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling, het vervoer via eigen middelen of via derden en verhuur in: roerende en onroerende goederen, goederen algemeen assortiment, bouwmaterialen en bouwstoffen, cementagglomeraten, betonproducten en aanverwante installaties (bv. betonpompen, kranen, bulldozers, enzovoort) of alle materialen die door de installaties van de onderneming kan worden geproduceerd, allerhande machines en werktuigen zonder of met bedieningspersoneel voor de bouw en betonnijverheid of andere nijverheid, allerhande consumentenartikelen en niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Aile roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord;

de aankoop, verkoop, de projectontwikkeling, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen (inclusief terreinen),

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling;

Het verlenen van adviezen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie, computeradvies en overige activiteiten in verband met computer, financieel advies met uitzondering van de door de wet gereglementeerde activiteiten, managementactiviteiten, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, activiteiten van uitgeverijen, drukkerijen en reproductie van opgenomen media, de organisatie en aanverwante activiteiten op het gebied van recreatie, cultuur en sport, de organisatie van beurzen, tentoonstellingen en wcrkshop. De organisatie van vervoer te land en te water, de commissionaire activiteiten, de organisatie en stockage, het laden en lossen van goederen en andere vervoersondersteunende activiteiten.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend, of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bijwijze van bijstand inzake bestuur of administratie,"

B,De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de overnemende vennootschap

De vennootschap waarop een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap 'R.T,S,' zal overgaan, is de BVBA'R.T.S. INFRA', waarvan de zetel gevestigd is te 8210 Zedelgem, Remi Claeysstraat 23, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Brugge afdeling Oostende met ondernemingsnummer 0544.997,864.

Deze vennootschap heeft als doel, overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten van activiteiten zoals grond-, drainerings- en funderingswerken, het heien van palen en damplanken voor verstevigingswerken van de bodem volgens diverse methodes, klein- en groothandel in tuinen landbouwmachines, het aan- en verkopen van allerlei grondsoorten en materieel om winning ervan.

Onderneming voor het bouwen, onderhouden en herstellen van wegen, rioleringswerken, water- en gasvoorzieningen en voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor het aanleggen van parken, sportvelden, speelpleinen en tuinen.

Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

Het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken, betonwerken en activiteiten van een betoncentrale, het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot bovenstaande werken.

Het leveren van volgende werken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor:

Het bouwrijp maken en ruimen van bouwterreinen, grondverzet, bouwen van funderingen, uitvoeren van stabiliseringswerken, metsel- en betonwerken, afbraakwerken, bevloeringswerken, leggen van chape, isolatiewerkzaamheden, plafonneringswerken, plaatsen van stellingen, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, leggen van klinkers en terrassen, overige werkzaamheden in de bouw en betonsector,

Chape, isolatiewerkzaamheden, plafonneringswerken, plaatsen van stellingen, het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken, betonwerken en activiteiten van een betoncentrale, het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot bovenstaande werken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreek of onrechtstreek verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling:

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend, of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De geplande partiële splitsing, door afsplitsing van een deel van het vermogen bestaande uit de bedrijfstak `AANNEMING' van de BVBA `R.T.S.' naar de BVBA 'R.T.S. INFRA', is volledig in het kader van het maatschappelijk doel van beide betrokken vennootschappen,

III.DE ALS VERGOEDING UIT TE GEVEN AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG (ART. 728, 2° W.VENN.)

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering op basis van de eigen vermogenswaarde per 31 december 2013 van de partieel te splitsen vennootschap `R.T,S.' en de kapitaalwaarde per 27 mei 2014 van de de overnemende vennootschap 'R.T.S, INFRA' gelet op haar recente oprichting, in casu ais de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de overnemende vennootschap uit te geven aandelen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap.

De bestuursorganen wensen hierbij te benadrukken dat thans het aandeelhouderschap van beide bij deze partiële splitsing betrokken vennootschappen identiek is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'R.T.S,' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600

EUFt), volledig volgestort, en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Deze honderd (100) aandelen behoren thans toe aan de volgende vennoten:

v" ijftig (50) aandelen aan de heer Steven ROTSAERT, voornoemd;

v" ijftig (50) aandelen aan mevrouw Isabelle SPRIET, voornoemd.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'R.T.S. INFRA', bedraagt achttien duizend zeshonderd euro

(18.600 EUR), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), en is verdeeld in

honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Deze honderd (100) aandelen behoren thans toe aan de volgende vennoten:

v" ijftig (50) aandelen aan de heer Steven ROTSAERT, voornoemd;

v" ijftig (50) aandelen aan mevrouw Isabelle SPRIET, voornoemd,

2.Aantal aandelen uit te geven door de overnemende vennootschap als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap

De berekening van het aantal uit te geven aandelen op basis van de eigen vermogenswaarde per 31 december 2013 voor de partieel te splitsen vennootschap en van de kapitaalwaarde per 27 mer 2014 (gelet op de recente oprichting per 31 januari 2014) van de overnemende vennootschap is als volgt:

De waarde van de over te dragen bestanddelen van de BVBA `R.T.S.' bedraagt negenhonderd dertig duizend vijfhonderd en twee euro en éénenvijftig cent (930.502,51 EUR).

De kapitaalwaarde van de BVBA `R,T.S. INFRA' bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) of honderd zesentachtig (186 EUR) per aandeel,

ln totaal zullen afgerond vijfduizend (5.000) volgestorte nieuwe aandelen van de BVBA 'R.T.S. INFRA' worden uitgereikt aan de vennoten van de BVBA 'R.T.S.' (930.502,51 EUR / 186 EUR).

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA `R.T.S.' bekomen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de overnemende BVBA R.T.S. INFRA' in totaal (afgerond) vijfduizend (5.000) aandelen van de BVBA'R.T,S. INFRA' als vergoeding voor honderd (100) aandelen van de BVBA `R,T.S:.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap blijft bestaan, doch met een afgeslankt vermogen.

De vennoten van deze vennootschap behouden hun aandelen.

$.Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering

Het kapitaal van de BVBA 'R.T.S. INFRA' zal naar aanleiding van de geplande partiële splitsing verhoogd worden, met name voor een bedrag van zesduizend driehonderd zevenentwintig euro en drieënveertig cent (6.327,43 EUR).

in de BVBA 'R,T.S.' zal ingevolge de partiële splitsing een kapitaalvermindering voor een bedrag van zesduizend driehonderd zevenentwintig euro en drieënveertig cent (6.327,43 EUR) plaatsvinden.

Opdat de partieel te splitsen vennootschap  na de splitsing- zou voldoen aan de vereiste van minimum kapitaal van achtienduizend vijfhonderd vijftig (18.550 EUR), zal het kapitaal dienen verhoogd te worden tot minstens achtienduizend vijfhonderd vijftig (18.550 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

IV.DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ART. 728, 3° W.VENN.)

De aandelen die door de overnemende vennootschap BVBA `R.T.S. INFRA', als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de partieel te splitsen BVBA `R.T.S.' toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De nieuwe aandelen zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, ingeschreven worden in het register van aandelen, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

V.DE DATUM VANAF WANNEER DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT (ART. 728, 4° W.VENN.)

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

VI.DE DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, WAT HET AF TE SPLITSEN VERMOGEN BETREFT, BOEKHOUDKUNDIG EN VANUIT HET OOGPUNT VAN DE DIRECTE BELASTINGEN GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 728, 5° W. VENN.)

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014,

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap BVBA `R.T.S.' gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de BVBA `R.T.S. INFRA'.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingsbalans per 31 december 2013.

VII.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ART. 728, 6° W. VENN.)

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

VIII.DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREV[SOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG (ART, 728, 7° W. VENN.)

Overeenkomstig artikel 734 W. Venn. wordt voorgesteld dat de vennoten van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, uitdrukkelijk verzaken aan de toepassing van artikel 730 W, Venn. betreffende het opmaken door de bestuursorganen van een verslag over de voorgestelde splitsing,

In toepassing van artikel 731 §1, laatste alinea W. Venn, wordt voorgesteld dat de vennoten van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, uitdrukkelijk verzaken aan de toepassing van artikel 731 §1 W. Venn, betreffende het opmaken door de commissaris/bedrijfsrevisor van een verslag over het splitsingsvoorstel.

Er zullen wel  overeenkomstig de artikels 731 § 2 en 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen -verslagen van de bedrijfsrevisor, de Burg. CVBA 'BDO BEDRIJFSREVISOREN', vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Bussiness Park, Kwadestraat 153/5, en van het bestuursorgaan van de BVBA 'R.T.S, INFRA inzake de inbreng in natura uit de partiële splitsing in de ovememende vennootschap opgesteld worden.

IX.IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN (ART. 728, 8° W. VENN.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

X.DE NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP (ART. 728, 9° W. VENN.)

A.Splitsingsbalans

Aan de BVBA `R.T,S. INFRA' worden activa- en passivadelen van het vermogen van de partieel te splitsen

BVBA `R.T.S: overgedragen, bestaande ais de bedrijfstak `AANNEMING' en zoals voorgesteld in de als bijlage

aan dit voorstel gehechte splitsingsbalans, opgemaakt op basis van de vermogenstoestand per 31 december

2013 van de partieel te splitsen vennootschap (zijnde de goedgekeurde jaarrekening).

Bij de partiële splitsing en inbreng in de overnemende vennootschap zijn geen onroerende goederen van de

BVBA 'R.T.S.' betrokken.

Er wordt door de BVBA `R.T.S.' gespecialiseerd personeel overgedragen naar de BVBA 'R.T.S. INFRA' in

toepassing van CAO 32bis. Meer bepaald worden per 1 jul[ 2014, achtenzestig (68) arbeiders en veertien (14)

bedienden, zoals hierna nominatief opgelijst, reeds juridisch overgedragen naar de overnemende

vennootschap.

Het betreft de hierna volgende nominatief opgelijste personen:

Arbeiders Bouw

TEIRLINCK Bert

DE SLOOVERE Alex

MOEYAERT Marc

QUARTIER Geert

VANHOENACKER Joel

VANNESTE Eddy

VANTHOURNOUT Noel

VI-RACX Francky

VERYSER Marnix

VI-RYSER Stijn

VOSTERS Jan

VERPLANCKE Eddy

SCHEPENS Randy

DEKNOCK Lode

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEERLINCK Dirk

RAES Benny

CAPPELLE Mickel

VERMEULEN Henk

HALLAERT Koen

HALTERMAN Jurgen

SANDERS Yvan

VERSCHAEVE Guido

HRYCKOWIAN Tomasz

HRYCKOWIAN Krysztof

STONOGA Zbigniew Jan

MLODZIK Roman

BOLLAERT Kriespijn

VANGEENBERGHE Miguel

AERNOUDT Franny

DEBACKER Bert

DEPUYDT Nozomi

DEMARÉ Jan

VAN HESSCHE Filip

FILIPEK Maciej

HOSTE Lucien

LAVENS Franky

VANDERRIEST Jonas

GUENDOUZI Nassime

LAZOR Arkadiusz

KEEREMAN Marc

DUPON Georgie

KOZIK Jozef

PEPLINSKI Rafal

SOBOTKA Dariusz

PYC Andrzej

VERSLYPE Rik

MATTEN Hubert

PEPLINSKI Marek

LOOPMAN Michiel

DE BODT Quiny

TYKWINSKI Pawel

VANPOUCKE Stijn

VANPOUCKE Michael

MOMMERENCY Jonathan

CORNEILLE Chris

CORNEILLE Dave

CWIKALOWSKI Rafal

SOETE Dries

RYCKEWAERT Bryan

DELBECKE Dominiek

LOPEZ Christian

BRUNEEL Rik

LAMAIRE Stefaan

VANDAMME Guy

WLODARCZYCK Waldemar Piotr

KRASON Konrad

BOSSUYT Patrick

TATYS Arkadiusz

Bedienden Bouw

DE MARÉ Lieven

MANNENS Lieven

CALLEWAERT Frederic

DESUTTER Kelly

MOONEN Dieter

MOONEN Sven

COGHE Mannes

WITTEVRONGEL Anna

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

DANNEELS Michaël

POT Mathias

VANPET5GHEM Felix

DEVREESE Annelles

BRAET Jessie

VERMEERSCH Sofie

ln het af te splitsen actief zijn materiële vaste activa begrepen, bestaande uit installaties, machines en uitrusting voor een bedrag van 782.577,82 EUR, meubilair en rollend materieel ten belope van 154.304,45 en vaste activa in leasing ad 2.505.890,32 EUR, alsook cliënteel (goodwill).

In het af te splitsen passief zijn naast het proportioneel deel in het eigen vermogen ad 930.502,51 EUR, financiële schulden op meer dan één jaar begrepen ten belope van 1.621.782,02 EUR, alsook schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen voor een bedrag van 890.488,06 EUR.

B.Algemene voorwaarden van de inbreng

1.De inbreng vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden, ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden, met uitzondering van diegene die gerelateerd zijn aan in te brengen bestanddelen van de bedrijfstak.

2.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de partieel te splitsen vennootschap betreffende aile rechten en verplichtingen in verband met de ingebrachte bedrijfstak.

3.De lichamelijke roerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële akte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen van de bedrijfstak bezwaren, worden door de overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

5.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de ovememende vennootschap aile contracten over die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte bestanddelen van de bedrijfstak. Vanaf dat ogenblik betalen en draagt zij aile vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte actiefbestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico,

7.De partieel te splitsen en de ovememende vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om aile boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

8.1-iet personeel wordt ingebracht met behoud van aile rechten en verplichtingen in toepassing van CAO 32bis.

C, Certificaten

De bestuursorganen van de bij deze partiële splitsing betrokken vennootschappen stellen voor om te

verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van de volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 93undeciesB § 3 van het BTW-Wetboek;

-artikel 41 quinquies van de Wet van 27 juni 1969;

-artikel 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen.

D. Restclausule

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA `R.T.S.' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze tot de over te dragen bedrijfstak behoren, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de overnemende vennootschap wordt ingebracht.

XI.DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING iS GEBASEERD (ART. 728, 10° W. VENN.)

In totaal bestaan er in de partieel te splitsen vennootschap honderd (100) volgestorte aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen elk één/honderdste deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Deze honderd (100) aandelen behoren thans toe aan de volgende vennoten:

-vijftig (50) aandelen aan de heer Steven ROTSAERT, voornoemd;

-vijftig (50) aandelen aan mevrouw Isabelle SPRIET, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zoals gezegd, ontvangen de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA 'R.T.S.' als vergoeding voor de inbreng door de BVBA 'R.T.S.' in de ovememende BVBA 'R.T.S. INFRA': in totaal (afgerond) vijfduizend (5.000) aandelen van de BVBA 'R.T.S. INFRA', als vergoeding voor honderd (100) aandelen van de BVBA `R.T.S.' en dit pro rata hun aandeelhouderschap in de BVBA 'R.T.S.'.

XII. KOSTEN VERBONDEN AAN DE SPLITSING

De kosten van de verrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap `R.T.S. INFRA'.

XIil.SLOTVERKLARING

De bestuursorganen verklaren alles te zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing tot stand te brengen tegen voormelde voorwaarden en hebben aldus het partiële splitsingsvoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van BVBA 'R.T.S.' en van de BVBA'R,T,S. INFRA'.

Dit voorstel van partiële splitsing zal door beide bij de partieel te splitsen vennootschappen, minstens zes weken váár de respectievelijke algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brugge afdeling Oostende neergelegd worden overeenkomstig artikel 728 W. Venn.

BIJLAGE: splitsingstabel van de BVBA per 31 december 2013:

ACTIVA Na de partiële splitsing

R,T,S BVBA afgesplitst naar R.T.S BVBA

R.T.S. Infra

Vaste activa 9.352.849,75 3.442.772,59 5.910.077,16

III. Materiële vaste activa 9.144.497,81 3.442.772,59 5.701.725,22

A. Terreinen en gebouwen 935.127,31 0,00 935.127,31

221000 Gebouwen - Aanschaffingswaarde 592.559,71 0,00 592.559,71

221009 Gebouwen - Afschrijvingen (300.032,98) 0,00 (300.032,98)

221100 Parking - Aanschaffingswaarde 13.336,63 0,00 13.336,63

221109 Parking - Afschrijvingen (12.325,68) 0,00 (12.325,68)

221200 Kunstgrindverv. installatie 682.251,30 0,00 682.251,30

- aanschaffingswaarde

221209 Kunstgrindverv.installatie (605.712,92) 0,00 (605.712,92)

- afsohrijvingen

221300 Laboratorium -aanschaf.waarde 30.909,96 0,00 30.909,96

221309 Laboratorium - afschrijvingen (30.909,96) 0,00 (30.909,96)

221400 Loods schatting (VEWEGRO) 578.865,98 0,00 578.865,98

221409 Loods schatting Vewegro (13.814,73) 0,00 (13.814,73)

- afsohrijvingen

B, Installaties, machines en 1.396.177,02 782.577, 82 613.599,20

uitrusting

230000 Installaties, machines en 3.188.139,77 2.376.141,16 811.998,61

uitrusting - aanschaffingswaarde

230009 Installaties, machines en

uitrusting - afschrijvingen (1.975.040,39) (1.685.898,32) (289.142,07)

232001 Uitrusting

- aanschaffingswaarde 218.963,26 88.239,38 130.723,88

232009 Uitrusting materiaal

- afschrijvingen (154.867,99) (41.347,92) (113.520,07)

233000 Containers

- aarischaffingwaarde 215.715,50 67.888,00 147.827,50

233009 Containers

- afschrijvingen (96.733,13) (22.444,48) (74.288,65)

C. Meubilair en rollend 574.282,19 154.304,45 419.977,74

materieel

240000 Meubilair en kantooruitrusting

- aanschaffingswaarde 111.954,33 7.000,00 104.954,33

240001 Bureelmaterïeel

- aanschaffingswaarde 78.887,47 0,00 78.887,47

240002 Inrichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- aanschaffingswaarde 81.051,12 0,00 81.051,12

240003 Inrichting Loods

Schatting 69 'Vewegro' 13.154,80 0,00 13.154,80

240009 Meubilair en kantooruitrusting

- afschrijvingen (81.052,49) (4.200,00) (76.852,49)

240019 Bureelmaterieel

- afschrijvingen (75.710,37) 0,00 (75.710,37)

240029 Inrichting

- afschrijvingen (25.561,05) 0,00 (25.561,05)

240039 Inrichting loods Schatting 69 (679,33) 0,00 (679,33)

241000 Rollend materieel

- aanschaffingswaarde 1.995.347,87 192.877,52 1.802.470,35

241009 Rollend materieel

- afschrijvingen (1.665.689,48) (170.971,43) (1.494.718,05)

241100 Bedrijfswagen

- aanschaffingswaarde 143.923,96 143.923,96 0,00

241109 Bedrijfswagen - afschrijvingen (64.246,60) (64.246,60) 0,00

242000 Personenwagens

- aanschaffingswaarde 140.420,88 94.492,28 45.928,60

242009 Personenwagens

- afschrijvingen (77.518,92) (44.571,28) (32.947,64)

D. Leasing en soortgelijke 6.238.911,29 rechten 2.505.890,32 3.733.020,97

250000 Vaste activa in leasing

- aanschaffingswaarde 9.191.253,69 4.089.944,98 5.101.308,71

250009 Vaste activa in leasing

- afschrijvingen (3.857.155,76) (1,732,611,35) (2.124.544,41)

251000 Personenwagens in leasing

- aanschaffingswaarde 247.242,73 247.242,73 0,00

251009 Personenwagens in leasing

- afschrijvingen (98.686,04) (98.686,04) 0,00

252000 Onroerende goederen in leasing

- aanschaffingswaarde 1.168.000,00 0,00 1.168.000,00

252009 Onroerende goederen 0,00 (411.743,33)

in leasing - afschrijvingen (411.743,33)

IV. Financiële vaste activa 208.351,94 0,00 208.351,94

C. Andere financiële vaste activa 208.351,94 0,00 208.351,94

288000 Borgtochten betaald in contanten 189.626,94 0,00 189.626,94

288100 Aandelen borgstellingskas 18.725,00 0,00 18.725,00

Vlottende activa 9.748.111,87 1 0,00 9.748.111,87

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 705.213,25 0,00 705.213,25

A, Voorraden 529.790,23 0,00 529.790,23

340000 Voorraad handelsgoederen 529.790,23 0,00 529.790,23

B. Bestellingen in uitvoering 175.423,02 0,00 175.423,02

370000 Bestellingen in uitvoering 175.423,02 0,00 175.423,02

VII. Vorderingen <1 jaar 7.926.060,17 0,00 7.926.060,17

A. Handelsvorderingen 6.240.662,63 0,00 6.240.662,63

400000 Klanten 5.943.342,40 0,00 5.943.342,40

400001 Klanten met creditsaldo

- overboeking 79.390,38 0,00 79.390,38

400002 Leveranciers met debetsaldo 32.558,97 0,00 32.558,97

404100 Te ontvangen CN leveranciers 14.038,17 0,00 14.038,17

407000 Dubieuze debiteuren 186.556,50 0,00 186.556,50

409000 Handelsvorderingen

- waardeverminderingen (15.223,79) 0,00 (15.223,79)

B. Overige vorderingen 1.685.397,54 0,00 1.685.397,54

410000 Rekening Courant B.T.W. 604.521,38 0,00 604.521,38

411300 Terug te vragen Franse BTW 18.126,54 0,00 18.126,54

412000 Terug te vorderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

belastingen en voorheffingen 24.601,34 0,00 24.601,34

416100 R/C Rotsaert - Spriet 0,00 0,00 0,00

416101 Rekening Courant

RTS IMMO BVBA 718.717,87 0,00 718.717,87

416102 Rekening Courant

ROTRA BVBA 15.235,15 0,00 15.235,15

416103 Rekening Courant

RTS BETON SARL 71.887,16 0,00 71.887,16

416210 RSZ provisie 232.308,10 0,00 232.308,10

IX. Liquide middelen 1.011.706,82 0,00 1.011.706,82

550001 KBC 476-2072431-21 520.037,29 0,00 520.037,29

550002 Spaar KBC 748-0096637-31 5.109,17 0,00 5,109,17

550003 ING 380-0172907-27 237.801,16 0,00 237.801,16

550004 BNP Paribas 001-5869853-71 214.276,16 0,00 214.276,16

570000 Kas 34.483,04 0,00 34.483,04

X. Overlopende rekeningen 105.131,63 0,00 105.131,63

490000 Over te dragen kosten 105.131,63 0,00 105.131,63

TOTAAL DER ACTIVA 19.100.961,62 3.442.772,59 15.658,189,03

PASSIVA

Eigen vermogen 2.735.290,55 930.502,51 1.804.788,04

I. Kapitaal 18.600,00 6.327,43 12.272,57

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 6.327,43 12.272,57

100000 Geplaatst kapitaal 18.600,00 6.327,43 12.272,57

IV. Reserves 2.521.166,37 857.660,86 1.663.505,51

A. Wettelijke reserve 1.860,00 632,74 1.227,26

130000 Wettelijke reserve 1.860,00 632,74 1.227,26

C. Belastingvrije reserves 239.306,37 81.408,24 157.898,13

132100 Meerwaarde 26.362,37 51,132,05

gerealiseerde active 77.494,42

132110 Vrijgestelde reserves

- meerwaarde bedrijfsvoertuigen 143.061,95 48.667,41 94.394,54

132200 Investeringsreserve 2003 18.750,00 6.378,45 12.371,55

D, Beschikbare reserves 2,280.000,00 775.619,88 1.504.380,12

133000 Beschikbare reserves 2.280.000,00 775.619,88 1.504.380,12

V. Overgedragen resultaat 1.838,46 625,41 1.213,05

140000 Overgedragen winst 1,838,46 625,41 1.213,05

VI. Kapitaalsubsidies 193.685,72 65.888,81 127.796,91

150000 Verkregen kapitaalsubsidies 509.423,08 173.297,66 336.125,42

159000 In het resultaat opgenomen (107.408,85) (208.328,51)

kapitaalsubsidies (315.737,36)

Vreemd vermogen 16.365.671,07 2.512.270,08 13.853.400,99

VII. Voorzieningen en uitgestelde 163.412,84 belastingen 0,00 163.412,84

A. Voorzieningen 123.509,26 0,00 123.509,26

163000 Voorziening stortkosten 123.509,26 0,00 123.509,26

B. Uitgestelde belastingen 39.903,58 0,00 39.903,58

168200 Uitgestelde belastingen op 0,00 39.903,58

gerealiseerde meerwaarden op

materiële vaste activa 39,903,58

VIII. Schulden op >1 jaar 5.161.081,58 1.621.782,02 3.539.299,56

A. Financiële schulden 5.161.081,58 1.621.782,02 3.539.299,56

172057 Leasing KBC -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen - 520,000 EUR 257.111,01 0,00 257,111,01

172078 Leasing KBC - Loods 0,00 330.000,27

voor opslag - 600.000,00 EUR 330,000,27

172115 Leasing Cargobull - 2x

container aanhangwagen

- 2x17.000,00EUR 2.025,58 0,00 2.025,58

172120 Leasing VFS -

Volvo Graafmachine ECR305C 10.710,05 10.710,05 0,00

172121 Leasing KBC -

Elektriciteitscabine - 70.000,00 EUR 5.671,56 0,00 5.671,56

172122 Leasing KBC - De Buf

Oplegger -QKS885- 65.000,00 EUR 5.739,01 0,00 5.739,01

172123 Leasing ES Finance Fendt

43613PT-160.000,00 EUR 13.833,01 0,00 13.833,01

172125Leasing VFS - Volvo EC35 7,541,38 0,00

graafmach + sloophamer -69.455,00 7.541,38

172126 Leasing VFS - XKG883 Volvo

Vrachtwagen - 104.000,00 EUR 14.887,84 0,00 14.887,84

172127 Leasing KBC - De Buf Mixer 0,00 8,112,32

beton - 50.000,00 EUR 8.112,32

172128 Leasing KBC - Bodemstabiliseringsinstallatie

- 83.000,00 EUR 13.466,61 13.466,61 0,00

172131 Leasing KBC - DE BUF mixer

- QLF554 9.040,79 0,00 9.040,79

172137 Leasing ES FINANCE - Dezeure

Dumper (32.195) - 55.000,00 EUR 11.330,36 0,00 11.330,36

172138 Leasing VFS - Compacte graafmachine

- 4660 - 37.000,00 EUR 7,857,39 7.857,39 0,00

172139 Leasing BNP PARIBAS - lveco

- 1 BBT 225 - 18.300,00 EUR 4.803,86 4.803,86 0,00

172140Leasing I3NP PARIBAS -

Iveco -18.300,00 EUR 4.803,86 4.803,86 0,00

172141 Leasing KBC Lease -

Faymonville 2 assig - 58.500,00EUR 15.843,62 0,00 15.843,62

172142 Leasing KBC Lease -

Faymonville 3 assig - 66.000,00EUR 17.874,44 0,00 17.874,44

172145 Leasing KBC Lease - Dezeure Dumper

-1QAM236 - 54,450,00 EUR 16.801,85 0,00 16.801,85

172146 Leasing VFS - Volvo -

1 BJZ714 - 52.522,61 EUR 16,190,85 0,00 16.190,85

172147Leasing VFS - Graafmachine

ECR88 - 77.923,32 EUR 23.598,44 23.598,44 0,00

172148 Leasing ING - 2 Fendt +

1 aanhangwagen - 365.000,00 EUR 104.212,05 0,00 104.212,05

172149 Leasing VFS - Graafmachine

ECR380D - 234.500,00 EUR 89.930,05 89.930,05 0,00

172153 Leasing KBC lease - Faymonville

Multimax 4 assig - 1QBC804- 66.000,00 EUR 22.397,15 0,00 22.397,15

172154 Leasing KBC lease - Faymonville 0,00 69.325,93

gigamax 5 assig - 204.000,00 EUR 69.325,93

172155 Leasing KBC lease - De Buf Mixer 10m3

-1QBD798 - 60.000,00 EUR 20.403,30 0,00 20.403,30

172156 Leasing VFS - Graafmachine

ECR305C - 200,000,00 EUR 66.335,01 66.335,01 0,00

172157 Leasing Cargobull -

3 x ski 18 - 96.000,00 EUR 34.361,16 0,00 34.361,16

172159 Leasing BNP PARIBAS

- lveco - 888925 - 36000,00 EUR 13,146,27 13.146,27 0,00

172161 Leasing KBC Lease -

Deroo Grondkipper - 1QBM533 - 70.000,00 27.082,74 0,00 27,082,74

172163 Leasing KBC Lease -

Wirtgen Belgium MR122Z - 610.676,45 EUR 306.675,57 306.675,57 0,00

172164 Leasing KBC Lease - Telemax

Faymonville 2 assen -12173 - 58.500,00 EUR 22.646,87 0,00 22.646,87

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

172165 Leasing KBC Lease - Fendt 936 SCR

-1 CGP502 -169.000,00 EUR 65.219,46 0,00 65.219,46

172166 Leasing VFS - Graafmachine

ECR88 PLUS - 64.625,00 EUR 23.777,27 23.777,27 0,00

172168 Leasing VFS -

Volvo L25 - 32.000,00 EUR 8.359,93 8.359,93 0,00

172169Leasing KBC Immo Lease -

Kantoorruimte - 48.000,00 EUR 31,458,63 0,00 31.458,63

172171 Leasing VFS -

Volvo ECR 88 PLUS - 61.000,00 EUR 26.405,87 26.405,87 0,00

172172 Leasing Cargobull -

3 x ski 18 - 75.000,00 EUR 34.138,50 0,00 34.138,50

172173 Leasing Cargobull -

SKI 18 S - 25.000,00 EUR 11.366,98 0,00 11.366,98

172174 Leasing ING Lease - Betonpomp -

1 CT1272 -338.000,00 EUR 151.207,02 0,00 151.207,02

172175 Leasing ING Lease - Betonpomp

-1CSA243 - 312.000,00 EUR 134.728,09 0,00 134.728,09

172176 Leasing KBC - Deroo

Grondkipper - 70.000,00 EUR 21.356,43 0,00 21,356,43

172177 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 222632 - 57.500 EUR 24.713,89 0,00 24.713,89

172178 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 222633 - 57.500 EUR 24.713,89 0,00 24.713,89

172179 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 222634 - 57.500 EUR 24.713,89 0,00 24.713,89

172180 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 57.500 EUR 24.713,89 0,00 24.713,89

172182Leasing ES Finance - BMW M 550D -

1 DHD732 - 71.214,87 EUR 31.840,88 31.840,88 0,00

172183 Leasing KBC Lease -

Fendt 939 -1 DIU877 - 180.000,00 EUR 86.907,27 0,00 86.907,27

172184 Leasing KBC Lease - De Buf mixer - 1QC1021 - 52.500,00 EUR 27,164,03 0,00 27,164,03

172185 Leasing KBC Lease - De Buf mixer -1QC1018 - 52.500,00 EUR 26.297,65 0,00 26.297,65

172186 Leasing KBC Lease - Deroo

Grondkipper -1 QCF194 - 71.000,00 EUR 35.520,86 0,00 35.520,86

172187 Leasing ES Finance - BMW X5 -

1 DPK436 - 67.472,73 EUR 10.744,60 10.744,60 0,00

172188 Leasing ES Finance - Schmitz

Cargobull ACF 20 -19.750,00 EUR 10.233,54 0,00 10.233,54

172189 Leasing ES Finance - Schmitz

Cargobull SKI 24 - 22.000,00 EUR 11.420,43 0,00 11.420,43

172191 Leasing KBC Lease - Peugeot Boxer

-1 DPX414 -18.353,95 EUR 7.483,59 7.483,59 0,00

172192 Leasing KBC Lease - Peugeot Boxer met aanhangwagen -1 DXN471 - 29.762,41 EUR 12.758,40 12.758,40 0,00

172193 Leasing ES Finance - Komatsu

D37 - 99.718,00,00 EUR 52.091,31 52.091,31 0,00

172194 Leasing ES Finance -

Komatsu D65 - 215.282,00,00 EUR 112.460,14 112.460,14 0,00

172195 Leasing VFS - Volvo EW 160 C - 97.500,00 EUR 52.955,11 52.955,11 0,00

172196 Leasing ES Finance -

LASER GCS900 - 37.000,00 EUR 21.070,99 21.070,99 0,00

172197 Leasing ES Finance - MIXER

OPLEGGER DE BUF - 57,500,00 EUR 33.615,39 0,00 33.615,39

172198 Leasing ES Finance - MIXER

OPLEGGER DE BUF - 57.500,00 EUR 33.615,39 0,00 33.615,39

172199 Leasing VFS -

Volvo EC35 - 38.000,00 EUR 22.370,13 22.370,13 0,00

172201 Leasing VFS -1QCV757 -

Schmitz Trailer -15.000,00 EUR 4.657,07 0,00 4.657,07

172202 Leasing VFS - 1QCV755 -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Schmitz Trailer -15.000,00 EUR 4.657,07 0,00 4.657,07

172203 Leasing VFS -1 QCV765 -

Sehmitz Traiter -15.000,00 EUR 4.657,07 0,00 4.657,07

172204 Leasing VFS -1 QCV753 -

Schmitz Trailer -15.000,00 EUR 4.857,07 0,00 4.657,07

172205 Leasing VFS -1 QCV760 -

Schmitz Trailer -15.000,00 EUR 4.657,07 0,00 4.657,07

172206 Leasing KBC Lease - Sitech

- Kraan + SPS985 - 56.000,00 FUR 20.579,89 20.579,89 0,00

172207Leasing VFS - Volvo ECR48C

- 5635 - 38.200,00 EUR 24.325,63 24.325,63 0,00

172208 Leasing VFS - Volvo FL

- 1 EHM840 - 39.500,00 EUR 15.382,76 15.382,76 0,00

172209 Leasing VFS - Volvo

ECR 145 DL - 210095 -105.000,00 FUR 66.863,65 66.863,65 0,00

172210 Leasing KBC - rupsgraafmachine

ECR235 -100.000,00 EUR 53.218,22 53.218,22 0,00

172211 Leasing ES Finance -

Volvo ECR 305 C -155.000,00 EUR 82.212,85 82.212,85 0,00

172212 Leasing ES Finance -

Volvo ECR 88 Plus - 65.000,000 EUR 24.754,04 24.754,04 0,00

172213 Leasing ES Finance - Deroo

WO 33 grondkipper- 43275 - 72.000,00 EUR 45.113,72 0,00 45.113,72

172214 Intr Leasing ES Finance -

Deroo TPO 33 grondkipper - 43274 - 72.000,00 EUR 45.113,72 0,00 45.113,72

172215 Leasing VFS - VoIvoFL

1 EUH857 - 38.000,00 EUR 4.724,46 4.724,46 0,00

172216 Leasing KBC Lease -

New Boy Stroomgroepen -12.685,00 EUR 5.372,85 5.372,85 0,00

172217 Leasing ES Finance - BMW X3 -

1 EXJ637 - 36.000,00 EUR 15,174,03 15.174,03 0,00

172218 Leasing ES Finance - 7.684,94 7.684,94 0,00

zitwals HD10 -19.000,00 EUR

172219 Leasing VFS - Volvo

L180G - 195.000,00 EUR 132.749,97 0,00 132.749,97

172220 Leasing ES Finance - Faymonvilte

44 AUM-18T - 70.000,00 EUR 45.115,99 0,00 45.115,99

172221 Leasing ES Finance - Faymonvilte

4L-AUM-25AT -96.000,00 FUR 61.929,01 0,00 61.929,01

172222 Leasing ES Finance -

Tank 90001 + 30001- 35.000,00 EUR 23.553,27 23.553,27 0,00

172223 Leasing Cargobull - Schmitz

Cargobull Ski x 2 - 34.753,23 EUR 14.925,37 0,00 14.925,37

172224 Leasing KBC Lease -

Pladdet toebehoren- 18.562,50 EUR 9.494,04 9.494,04 0,00

172225 Leasing ES Finance - veegmachine

+ bakwagen - 220.800,00 EUR 156.752,59 0,00 156.752,59

172226 Leasing VFS - Nissan NV 400 -

1FMF359 - 18.000,00 EUR 12.300,48 12.300,48 0,00

172227 Leasing VFS -

Volvo ECR305C -110358 - 200.000,00 EUR 148.692,86 148.692,86 0,00

172228 Leasing ES Finance - Graafmachine

CAT M315D - 126.500,00 EUR 93.787,37 93.787,37 0,00

172229 Leasing KBC Lease - Peugeot

Boxer- 1FSF824 -18.300,67 EUR 10.765,99 10.765,99 0,00

172230 Leasing Lage Landen - Cargobull

SKl 18SL - ch 1270798 - 26.000,00 EUR 12.214,97 0,00 12.214,97

172231 Leasing ES Finance -

Tiltrotator -13.500,00 EUR 8.043,52 8.043,52 0,00

172232 Leasing ES Finance - Minigraver

GAT 300.9 - 20.371,00 EUR 12.137,61 12,137,61 0,00

172234 Leasing ES Finance -

BMW 318d Touring -1 FXA955 - 26.751,49 EUR 15.976,26 15.976,26 0,00

172235 Leasing ES Finance - mini-graafmachine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

CAT 302.7 - ch 01515 - 29.000,00 EUR 18.083,17 18.083,17 0,00

172236 Leasing VFS - Volvo L180G - 0,00 154.754,30

sn19542 - 200.000,00 EUR 154.754,30

172237 Leasing ES Finance - container- 17.467,42 0,00

plateaucontainer-grondbak Astemak - 27.500,00EUR 17.467,42

173008 I.K. KBC Grond De Schatting

726-2328171-57 -157000 84.198,89 0,00 84,198,89

173035 IK KBC Overname Stradus 726-7182071-77 59.232,46 0,00 59.232,46

173038 E.K, KBC 726-7500523-78 - 0,00 30.294,66

slaapketen + Mixer DeBuf -11.350,00 EUR 30.294,66

173039 I.K. KBC Primakabin

726-7619024-45 -16.000,00 EUR 933,96 0,00 933,96

173040 I.K. KBC 726-7619027-48 - Astemak

Container - 11.796,00 EUR 688,57 0,00 688,57

1730421.x. KBC 726-7898111-63 Debruycker +

Verhaeghe - 29.050,00 EUR 5.893,67 0,00 5.893,67

173043 I.K, KBC 726-7898119-71

- 28.325,00 EUR 15.261,16 0,00 15.261,16

173045 IK KBC Lease - 2 Fendts Quintyn -

726-8134805-77 - 305.000,00 EUR 192.803,24 0,00 192.803,24

173046 IK KBC Lease - kraan J&F

Trading - 726-8338539-14 - 35.000,00 EUR 15.941,46 0,00 15.941,46

173047 IK KBC Lease - Damman Croes - 7

26-8229342-39 -145.000,00 EUR 91,420,11 0,00 91.420,11

173048 1K ING - Turbo's Hoet - kipper

STAS 1QDM214- 28.000,00 EUR 14.298,71 0,00 14.298,71

173049 IK ING - Wirtgen - Zeef Viper Sizer

- 28.500,00 EUR 14.554,17 0,00 14.554,17

173050 IK KBC - Electronische weegbrug

- 30.000,00 EUR 12.800,80 0,00 12.800,80

173051 I.K. KBG 726-8429375-58 -

Renault Master - 16.350,00 EUR 8.352,20 0,00 8.352,20

173052 I.K. KBG 726-8344620-81 -

Loods Vewegro - 400.000,00 EUR 366.809,05 0,00 366.809,05

173053 I.K. BNP BMW 318d Touring

- 245-7280217-72 - 25.378,10 EUR 13.638,82 0,00 13.638,82

173054 IK KBC - uitbreiding centrale -

Electro Stevens - 726-8495477-06 - 43.000,00 EUR 14.593,02 0,00 14.593,02

1730551K KBC - semi remorque - EI Holandes -

726-8508566-97 - 28.000,00 EUR 10.679,05 0,00 10.679,05

173056 IK KBC - telescoophoogwerker-

Cebeko - 726-8575106-95 - 25.000,00 EUR 15.487,60 0,00 15.487,60

173057IK BNP Paribas - MD bouwmachines

- 245-7315715-68 - 43.000,00 EUR 26.277,70 0,00 26.277,70

173058 IK BNP Paribas - Betracon ki 15.188,33 0,00 15.188,33

IX. Schulden op <1 jaar 10.972.243, 31 890.488,06 10.081.755,25

A, Schulden op >1 jaar die binnen 2.293.492,36 890.488,06 1.403.004,30

het jaar vervallen

422057 Leasing KBC - gebouwen - 5083,64 EUR 34.666,68 0,00 34.666,68

422078 Leasing KBC -Loods vooropslag - 5158,81 EUR 39.999,96 0,00 39.999,96

422098 Leasing KBC - Faymonville Telemax -

QJE 095 - 1.207,13 EUR 2.388,44 0,00 2.388,44

422103 Leasing VFS - Wiellader Volvo

Plaat 11280 - 4.012,93 EUR 7.846,93 0,00 7.846,93

422108 Leasing KBC - Feldbinder Silo- 0,00 7.397,25

aanhanger - QJZ538 - 946,77 EUR 7.397,25

422109 Leasing KBC - Finlay-Rupsmobiel

Zeefinstallatie - 2.500,65 EUR 19.525,10 0,00 19.525,10

422110 Leasing VFS - Graafmachine 25.688,24 0,00

op rupsen - 3803,90 EUR 25.688,24

42211 Leasing KBC - Laadkraan PM 63029

-1.149,79 EUR 10.096,34 0,00 10.096,34

422113 Leasing VFS - Graafmachine op rupsen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

110034 - 3757,60 EUR 31522,28 32.522,28 0,00 13.711,74 7.696,48 0,00 0,00

422114 Leasing Cargobull - 3xkipper oplegger 0,00

3-as - 1305,00 EUR 13.711,74 0,00

422115 Leasing Cargobull - 4.862,35

2x container aanhangwagen 2*344 7.696,48 2.649,06

422117 Leasing VFS - Graafmachine ECR235

- 2468,05 EUR 4.862,35

422119 Leasing KBC - Volvo SD77DX-

asfalt samendrukkers (grondwals)- 897,47 EUR 2.649,06

422120 Leasing VFS - Volvo Graafmachine

ECR305C - 3640,96 EUR 41.456,53 41.456,53 0,00

422121 Leasing KBC - Elektriciteitscabine -1.153,80 EUR 13.174,07 0,00 13.174,07

422122 Leasing KBC - De Buf Oplegger - QKS885

- 1.165,75 EUR 13.353,03 0,00 13.353,03

422123 Leasing ES FINANCE - (31.812)

Fendt 436BPT - 2.800,81 EUR 32.401,36 0,00 32.401,36

422125 Leasing VFS - Volvo EC35 14.572,59 0,00

graafmach + sloophamer-1279,15 EUR 14.572,59

422126 Leasing VFS - XKG883

Volvo Vrachtwagen - 1.911,13 EUR 21.433,35 0,00 21.433,35

422127Leasing KBC - De Buf Mixer beton - 915,96¬ 10.421,60 0,00 10.421,60

422128Leasing KBC - Bodemstabiliseringsinstallatie

-1.520,49 EUR 17.299,84 17.299,84 0,00

422131 Leasing KBC - DE BUF mixer

- QLF554 - 921,25 EUR 10.411,61 0,00 10.411,61

422133 Leasing Fortis - Iveco 1 AGS 208 - 873,62 EUR 8.402,53 8.402,53 0,00

422134 Leasing Fortis - Iveco 1 AGS 222 - 873,62¬ 8.402,53 8.402,53 0,00

422135 Leasing Fortis - Iveco 1 AGS 234 - 873,62¬ 8.402,53 8.402,53 0,00

422137 Leasing ES FINANCE - Dezeure Dumper

(32.195) - 966,35 EUR 10.931,36 0,00 10.931,36

422138 Leasing VFS - Compacte 7.486,12 0,00

graafmachine - 4660 - 676,58 EUR 7.486,12

422139 Leasing BNP PARIBAS - 3.612,42 0,00

lveco - 1 BBT 225 - 334,81 EUR 3.612,42

422140 Leasing BNP PARIBAS - Iveco - 334,81 EUR 3.612,42 3.612,42 0,00

422141 Leasing KBC Lease - Faymonville

2 assig -1.089,28 EUR 11.990,15 0,00 11.990,15

422142 Leasing KBC Lease - Faymonville

3 assig -1.228,91 EUR 13.527,33 0,00 13.527,33

422143 Leasing BMW Lease - BMW X5 -

1 AGW675 - 1.815,51 EUR 522,97 522,97 0,00

422144 Leasing BMW Lease - BMW318D -

1AHN544 - 726,33 EUR 301,88 301,88 0,00

422145 Leasing KBC Lease - Dezeure Dumper -

1QAM236 - 1.023,11 EUR 11.178,29 0,00 11.178,29

422146 Leasing VFS - Volvo -1 BJZ714 - 966,12 EUR 10.745,99 0,00 10.745,99

422147 Leasing VFS - Graafmachine

ECR88 - 1438,16 EUR 15.871,99 15.871,99 0,00

422148 Leasing ING - 2 Fendt +

1 aanhangwagen - 6741,52 EUR 74.076,04 0,00 74.076,04

422149 Leasing VFS - Graafmachine

ECR380D - 4335,80 EUR 56.019,05 56.019,05 0,00

422150 Leasing KBC lease - Hydraulische 5.845,80 0,00

crusher VF27 - 847,56 EUR 5.845,80

422151 Leasing KBC lease - Peugeot Boxer -

1 BRY023 - 536,72 EUR 3.697,30 3.697,30 0,00

422152 Leasing KBC lease - Peugeot Boxer -

1 BRY017 - 536,72 EUR 3.697,30 3.697,30 0,00

422153 Leasing KBC lease - Faymonville Multimax

4 assig -1 QBC804 -1.223,97 EUR 13.299,64 0,00 13.299,64

422154 Leasing KBC lease - Faymonville 0,00 41.119,78

gigamax 5 assig- 3.791,20 EUR 41.119,78

422155 Leasing KBC lease - De Buf Mixer 10m3 -

1QBD798 - 1.116,12 EUR 12.095,54 0,00 12.095,54

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

422156 Leasing VFS - Graafmachine

ECR305C - 3.658,98 EUR 39.340,70 39.340,70 0,00

422157 Leasing Cargobull - 3 x ski 18 -1812,00 EUR 19.108,59 0,00 19.108,59

422159 Leasing BNP PARIBAS - Iveco -

888925 - 666,57 EUR 6.918,16 6.918,16 0,00

422160 Leasing KBC Lease - Peugeot Boxer-

1 CFW767 - 545,72 EUR 5.370,80 5.370,80 0,00

422161 Leasing KBC Lease - Deroo Grondkipper-

1 QBM533 - 1.278,34 EUR 13.931,82 0,00 13.931,82

422162 Leasing KBC Lease - Peugeot Boxer 435L4 -

1CSW792 - 562,90 EUR 5.539,92 5.539,92 0,00

422163 Leasing KBC Lease - W irtgen Belgium

MR122Z - 9489,53 95.377,89 95.377,89 0,00

422164 Leasing KBC Lease - Telemax Faymonville

2 assen -12173 -1.069,36 EUR 11.643,45 0,00 11.643,45

422165 Leasing KBC Lease - Fendt 936 SCR -

1 CGP502 - 3.073,78 EUR 33.630,60 0,00 33.630,60

422166 Leasing VFS - Graafmachine ECR88

PLUS - 1.197,82 EUR 12.613,69 12.613,69 0,00

422167 Leasing VFS - Volvo L180F - 3.433,62 EUR 39.951,30 0,00 39.951,30

422168 Leasing VFS - Volvo L25 - 720,91 EUR 7.931,89 7.931,89 0,00

422169 Leasing KBC Immo Lease -

Kantoorruimte - 375,94 EUR 4.511,28 0,00 4.511,28

422170 Leasing KBC Lease - Peugeot

Boxer 335L3H2 150 HDI - 506,55 EUR 5.965,23 5.965,23 0,00

422171 Leasing VFS - Volvo ECR 88

PLUS -1.124,54 EUR 11.699,45 11.699,45 0,00

422172 Leasing Cargobull - 3 x ski 18 -1.401,00 EUR 14.461,32 0,00 14.461,32

422173 Leasing Cargobull - SKI 18 S - 466,00 EUR 4.821,95 0,00 4.821,95

422174 Leasing ING Lease - Betonpomp -1 CTI272 - 66.321,16 0,00 66.321,16

422175 Leasing ING Lease - Betonpomp -1 CSA243 - 61.355,77 0,00 61.355,77

422176 Leasing KBC - Deroo Grondkipper -

1 QBU 534 - 1560,65 17.537,72 0,00 17.537,72

422177 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger- 222632 - 988,98 EUR 10.858,21 0,00 10.858,21

422178 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroptegger- 222633 -988,98 EUR 10.858,21 0,00 10.858,21

422179 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 222634 - 988,98 EUR 10.858,21 0,00 10.858,21

422180 Leasing ES Finance - De Buf

Mixeroplegger - 988,98 EUR 10.858,21 0,00 10.858,21

422182 Leasing ES Finance -

BMW M 550D - 1DHD732 -1.192,00 EUR 12.956,34 12.956,34 0,00

422183 Leasing KBC Lease -

Fendt 939 -1 0111877 3.228,18 EUR 35.201,16 0,00 35.201,16

422184 Leasing KBC Lease - De Buf 10.194,94 0,00 10.194,94

mixer- 1QC1021 - 947,27 EUR

422185 Leasing KBC Lease - De Buf 10.225,78 0,00 10.225,78

mixer- 1QCI01 S -947,27 EUR

422186 Leasing KBC Lease -

Deroo Grondkipper- 1QCF194 - 1.277,97EUR 13.835,82 0,00 13.835,82

422187 Leasing ES Finance -

BMW X5 -1 0PK436 -1.815,89 EUR 21.003,36 21.003,36 0,00

422188 Leasing ES Finance -

Schmitz Cargobull ACF 20 - 368,00 EUR 3.718,38 0,00 3.718,38

422189 Leasing ES Finance -

Schmltz Cargobull SKI 24 - 410,00 EUR 4.155,13 0,00 4.155,13

422191 Leasing KBC Lease - Peugeot

Boxer -1 DPX414 - 404,31 EUR 4.526,84 4.526,84 0,00

422192 Leasing KBC Lease - Peugeot Boxer met aanhangwagen -1 DXN471 - 655,82 EUR 7.320,09 7.320,09 0,00

422193 Leasing ES Finance - Komatsu

D37 - 1.695,55 EUR 18.599,68 18.599,68 0,00

422194 Leasing ES Finance - Komatsu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

065 - 3.660,53,00 EUR 40.154,93 40,154,93 0,00

422195 Leasing VFS - Volvo EW 160 C -1.772,76 EUR 18.247,96 18.247,96 0,00

422196 Leasing ES Finance - Laser

GCS900 - 629,13 EUR 6.855,58 6.855,58 0,00

422197 Leasing ES Finance - MIXER OPLEGGER

DE BUF CH 2664 - 975,44 EUR 10.640,01 0,00 10.640,01

422198 Leasing ES Finance - MIXER OPLEGGER

DE BUF CH 2665- 975,44 EUR 10.640,01 0,00 10.640,01

422199 Leasing VFS - Volvo EC35 - 686,32 EUR 7,034,90 7,034,90 0,00

422201 Leasing VFS -1 QCV757 -

Schmitz Traiter -397,79 EUR 4.478,12 0,00 4,478,12

422202 Leasing VFS -1 QCV755 -

Schmitz Traiter - 397,79 EUR 4.478,12 0,00 4.478,12

422203 Leasing VFS - 1QCV765 -

Schmitz Trailer - 397,79 EUR 4.478,12 0,00 4.478,12

422204 Leasing VFS -1 QCV753 -

Schmitz Trailer- 397,79 EUR 4.478,12 0,00 4.478,12

422205 Leasing VFS - 1QCV760 -

Schmitz Trailer - 397,79 EUR 4.478,12 0,00 4.478,12

422206 Leasing KBC Lease - Sitech -

Kraan + SPS985 -1607,52 EUR 18.430,05 18.430,05 0,00

422207 Leasing VFS - Volvo ECR48C -

5635 - 689,24 EUR 7.030,13 7.030,13 0,00

422208 Leasing VFS - Volvo FL -

1EHM840 - 1,127,99 EUR 12.668,80 12.668,80 0,00

422209 Leasing VFS - Voir/0 ECR

145 DL - 210095 - 1.894,51 EUR 19.323,69 19.323,69 0,00

422210 Leasing KBC - rupsgraafmachine

ECR235 - 2.203,72 EUR 24.253,27 24.253,27 0,00

422211 Leasing ES Finance - Volvo

ECR 305 C - 3,245,84 EUR 36.650,88 36.650,88 0,00

422212 Leasing ES Finance - Volvo

ECR 88 Plus -1.793,89 EUR 20.721,04 20.721,04 0,00

422213 Leasing ES Finance - Deroo

WO 33 grondkipper - 43275 -1,231,58 EUR 13.609,77 0,00 13.609,77

422214 Leasing ES Finance - Deroo

TPO 33 grondkipper- 43274 -1.231,58 EUR 13.609,77 0,00 13.609,77

422215 Leasing VFS - VoIvoFL

1EUH857 - 1.586,36 EUR 18.524,25 18.524,25 0,00

422216 Leasing KBC Lease - New

Boy Stroomgroepen - 364,93 EUR 4.152,88 4.152,88 0,00

422217 Leasing ES Finance - BMW X3 -

11EXJ637 -1.027,10 EUR 11.803,89 11.803,89 0,00

422218 Leasing ES Finance -

zitwals H1310 - 521,77 EUR 5.978,11 5.978,11 0,00

422219 Leasing VFS - Volvo

L180G - 3.471,36 EUR 35.772,43 0,00 35,772,43

422220 Leasing ES Finance - Faymonville

4L-AUM-I8AT -1.208,74 EUR 13.144,24 0,00 13,144,24

422221 Leasing ES Finance - Faymonville 41 -AUM-25AT -1.662,21 EUR 18.001,18 0,00 18.001,18

422222 Leasing ES Finance - Tank 90001

+ 30001- 612,50 EUR 6.710,47 6.710,47 0,00

422223 Leasing Cargobull - Schmitz Cargobull

Ski x 2 -1.024,33 EUR 11.428,21 0,00 11,428,21

422224 Leasing KBC Lease - Pladdet 6.091,73 6.091,73 0,00

toebehoren - 539,41 EUR

422225 Leasing ES Finance - 38.518,97 0,00 38.518,97

veegmachine + bakwagen - 3.925,74 EUR

422226 Leasing VFS - Nissan

NV 400 -1 FMF359 - 396,38 EUR 4.145,03 4,145,03 0,00

422227 Leasing VFS - Volvo

ECR305C -110358 - 3.560,37 EUR 36.323,71 36.323,71 0,00

422228 Leasing ES Finance -

5 ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Graafmachine CAT M315D - 2.176,86 EUR 22.676,32 22.676,32 0,00

422229 Leasing KBC Lease -

Peugeot Boxer-1 FSF824 - 526,03 EUR 5.903,29 5.903,29 0,00

422230 Leasing Lage Landen -

Cargobull SKI 18SL - ch 1270798 - 604,89 EUR 6.606,19 0,00 6.606,19

422231 Leasing ES Finance -

Tiltrotator - 375,47 EUR 4.223,42 4.223,42 0,00

422232 Leasing ES Finance -

Minigraver CAT 300.9 - 566,58 EUR 6.373,07 6.373,07 0,00

422234 Leasing ES Finance -

BMW 318d Touring - 1FXA955 - 748,76 EUR 8.340,10 8.340,10 0,00

422235 Leasing ES Finance - 9.017,84 0,00

mini-graafmachine CAT 302.7 - ch 01515 - 740,88 EUR 9.017,84

422236 Leasing VFS - Volvo L180G - 0,00 35.832,49

sn19542 - 3580,87 EUR 35.832,49

422237 Leasing ES Finance -

contai ner-plateaucontainer-grondbak

Astemak - 779,51 EUR 8.762,95 8.762,95 0,00

423008 1.K. KBC Grond De Schatting

726-2328171-57 -1087.328.919,57 0,00 8.919,57

423035 l.K. KBC Overname Stradus 726-7182071-77 30.176,48 0,00 30.176,48

423036 l.K. KBC Sleufkist 726-7486540-63 -183,73 1.984,05 0,00 1.984,05

423037 1.K. KBC Primakabin 726-7522191-18 -

470,70 EUR 5.081,77 0,00 5.081,77

423038 I.K. KBC 726-7500523-78 - slaapketen +

Mixer DeBuf -1.316,59 EUR 14.248,22 0,00 14.248,22

423039 I.K. KBC Primakabin 726-7619024-45

- 469,09EUR 5.490, 33 0,00 5.490,33

423040 1.K. KBC 726-7619027-48 - Astemak

Container - 345,84 EUR 4.047,74 0,00 4.047,74

423041 1.K. KBC 726-7720212-62 -

Boorwagen - 1.496,97 EUR 4.462,02 0,00 4.462,02

423042 I.K. KBC 726-7898111-63 Debruycker +

Verhaeghe - 851,91 EUR 9.824,12 0,00 9.824,12

423043 I.K. KBC 726-7898119-71 - 515,95 5.542,81 0,00 5.542,81

423044 IK BNP Paribas - Wals Wirtgen - 815,55 EUR 4.852,58 0,00 4.852,58

423045 IK KBC Lease - 2 Fendts Quintyn -

726-8134805-77 - 5.413,37 EUR 59.085,98 0,00 59.085,98

423046 1K KBC Lease - kraan J&F Trading -

726-8338539-14 -1.017,43 EUR 11.549,14 0,00 11.549,14

423047 IK KBC Lease - Damman Croes -

726-8229342-39 - 2.460,85 EUR 26.419,98 0,00 26.419,98

423048 1K ING - Turbo's Hoet - kipper STAS

1QDM214-812,41 EUR 9.199,02 0,00 9.199,02

423049 IK ING - Wirtgen - Zeef Viper Sizer - 826,91 EU R 9.363,20 0,00 9.363,20

423050 I.K. KBC - Electronische weegbrug -

726-8286968-47 - 869,04 9.930,35 0,00 9.930,35

423051 I.K. KBC - Renault Master -

726-8429375-58-474,70 5.370,69 0,00 5.370,69

423052 I.K, KBC - Loods Vewegro -

726-8344620-81 - 400.000,00 EUR 22.284,16 0,00 22.284,16

423053 I.K. BNP BMW 318d Touring -

245-7280217-72 - 733,40 EUR 8.331,02 0,00 8.331,02

423054 IK KBC - uitbreiding centrale - Electro

Stevens - 726-8495477-06 -1.842,64 EUR 21.401,90 0,00 21.401,90

423055 1K KBC - semi remorque - EI Holandes -

726-8508566-97 - 1.200,06 EUR 13.903,43 0,00 13.903,43

423056 IK KBC - telescoophoogwerker- Cebeko -

726-8575106-95 - 720,03 EUR 8.169,73 0,00 8.169,73

423057 IK BNP Paribas - MD bouwmachines -

245-7315715-68 -1.243,42 EUR 14.333,40 0,00 14.333,40

423058 IK BNP Paribas - Betracon ki 7.311,67 0,00 7.311,67

B. Financiële schulden 1.666.666,68 0,00 1.666.666,68

431000 Financiering V.A. belastingen 166.666,68 0,00 166.666,68

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

euor= " behouden aan het Belgisch Staatsblad

432000 Straightloan KBC 1.275.000,00 0,00 1.275.000,00

432100 Opticash ING 125.000,00 0,00 125.000,00

432200 Straightloan BNP PARIBAS 100.000,00 0,00 100.000,00

C. Handelsschulden 6.246.145,36 0,00 6.246.145,36

440000 Leveranciers 6.004.273,08 0,00 6.004.273,08

440001 Klanten met creditsaldo 79.390,38 0,00 79.390,38

440002 Leveranciers met debetsaldo - overboeking 32.558,97 0,00 32.558, 97

444000 Te ontvangen facturen 129.922,93 0,00 129.922,93

E. Schulden mbt belastingen, bezold. 727.572,87 0,00 727.572,87

en sociale lasten

451100 Te herziene B.T.W. 1.481,09 0,00 1.481,09

453000 Te betalen B.V. 59.014,63 0,00 59.014,63

453100 Te betalen R.V. 50.000,00 0,00 50.000,00

454000 Rijksdienst voor sociale zekerheid 366.041,58 0,00 366.041,58

455000 Te betalen bezoldigingen 107.064,60 0,00 107.064, 60

456001 Voorziening vakantiegeld bed 18,80 % 105.039,75 0,00 105.039,75

459000 Te betalen weerverlet & getrouwheid 38.931,22 0,00 38.931,22

F, Overige schulden 38.366,04 0,00 38.366,04

471000Dividenden over het boekjaar 0,00 0,00 0,00

416100RIC Rotsaert - Spriet 38.366,04 0,00 38.366,04

X, Overlopende rekeningen 68.933,34 0,00 68.933,34

492000 Toe te rekenen kosten 68.933,34 0,00 68.933,34

TOTAAL DER PASSIVA 19.100.961,62 3.442.772,59 15.658.189,03

Steven ROTSAERT, statutair zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het partieel splitsingsvoorstel d.d. 2 juni 2014, met daaraan gehecht de splitsingstabef per 31 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : OO059500
05/07/2013 : OO059500
31/07/2012 : OO059500
29/11/2011 : OO059500
15/06/2011 : OO059500
30/04/2010 : OO059500
27/05/2009 : OO059500
20/04/2009 : OO059500
26/03/2008 : OO059500
05/07/2007 : OO059500
29/06/2006 : OO059500
24/01/2006 : OO059500
01/08/2005 : OO059500
27/07/2015 : OO059500
28/07/2004 : OO059500
11/08/2003 : OO059500
04/11/2002 : OO059500
06/08/1999 : BG087616
19/03/1999 : BG087616
14/03/2016 : OO059500
22/07/2016 : OO059500
02/10/2017 : OO059500

Coordonnées
R.T.S.

Adresse
REMI CLAEYSSTRAAT 23 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande