PULSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PULSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.223.431

Publication

22/10/2014
ÿþ * Riad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELG:

" " " " " " 1" MM" nmzeir

beh 111111!i1,1.1j1131j111111J NEERGELEGD

aa - 8 SEP. 2014

Eet Staa Rechtbank van KOOPHANDEL Gefltitifd. KORTRIJK

11 111 15 -10- 2014 ELGISCH STAATSBL









Ondernemingsnr : 0880.223.431

Benaming

(voluit) : PULSO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8552 Zwevegem (Moen), Pannenbakkersstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING DOEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces-verbaal door notaris Luc de M0elenaere te Gullegem opgemaakt op 10 juli 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van 'de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PULSO", onder meer navolgende heeft besloten:

1. Alle leden van de algemene vergadering beslissen tot een kapitaalverhoging ten belope van honderd zesennegentigduizend tweehonderd dertig euro (¬ 196.230,00), teneinde het kapitaal te brengen van achtienduizencl zeshonderd euro (¬ 18,600,00) op tweehonderd veertienduizend achthonderd dertig euro (E 214.830,00). Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door middel van een inbreng in natura van haar rekening-courant op de vennootschap door "New Fieebra Expo Floor Coverings", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Kortrijk 0465.499.931 met zetel te 8560 Moorsele, Mouterijstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Kurt DEBOUCK, Als tegenprestatie voor deze inbreng zullen duizend vijfenvijftig (1.055) nieuwe aandelen zonder nominale waarde worden uitgegeven die rechtstreeks aan de enige aandeelhouder, te weten de voornoemde vennootschap "New Heebra Expo Floor Coveringe, uitgereikt worden.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen vanaf heden mee in de resultaten van de vennootschap. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2. De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met honderd tweeënveertig duizend honderd vijftig euro zevenendertig cent (¬ 142.150,37) om het kapitaal te brengen op tweeënzeventigduizend zeshonderd negenenzeventig euro drieënzestig cent (E 72.679,63) om overgedragen verliezen aan te zuiveren.

De vergadering verleent kwijting aan de voorzitter voor diens taak krachtens artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen en het advies van het IBR van twaalfjuli tweeduizend en elf, met name het opstellen van het verslag van de zaakvoerder van zesentwintig juni tweeduizend veertien, voor de kapitaalverhoging beneden fractiewaarde en de bijhorende staat van activa en passive per dertig april tweeduizend veertien.

De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van het verslag van de bedrijfsrevisor over uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde de dato tien juli tweeduizend veertien, keurt deze goed. De conclusie van het verslag luidt als volgt:

"IV.CONCLUSIES

Tot besluit van het door ondergetekende verricht onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar de bepalingen van het artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, "Aelvoet & Partners"  bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen niet zetel van de vennootschap gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143  met als wettelijk vertegenwoordiger, Wendy Sarnen dat:

De financiële en boekhoudkundige gegevens zoals opgenomen in het bijzonder verslag gedateerd op 26 juni 2014 van de raad van bestuur van de BVBA PULSO met zetel te 8552 MOEN, Pannenbakkersstraat 10 juist en voldoende zijn om de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders in te lichten.

Brussel, 10 juli 2014

BVBA AELVOET & PARTNERS (B-481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061r

Een exemplaar van dit document blijft in het dossier van de notaris bewaard.

Negende beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), om het kapitaal van tweeënzeventigduizend zeshonderd negenenzeventig euro drieënzestig cent (¬ 72.679,63) te verhogen tot eenennegentigduizend tweehonderd negenenzeventig euro drieënzestig cent (¬ 91.279,63). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend vierhonderd vijfenzestig (3.465) aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.. De ultgifteprils van de nieuwe aandelen uit te geven naar aanleiding van de kapitaalverhoging bedraagt vijf euro zevenendertig cent (¬ 5,37), en is dus lager is dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Ieder aandeel werd volledig volstort.

S. De enige aandeelhouder heeft verklaard te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens heeft de heer Bart Dirk Bert BECQUART verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "PULSO", en in te willen schrijven op een derde van de kapitaalverhoging, hetzij voor duizend honderd vijfenvijftig (1.155) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Vervolgens heeft mevrouw Nancy WERBROUCK verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "PULSO", en in te willen schrijven op een derde van de kapitaalverhoging, hetzij voor duizend honderd vijfenvijftig (1.155) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Vervolgens heeft de heer Frank Jérôme Bernard BRUYNEEL verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "PULSO", en in te willen schrijven op driehonderd vijfentachtig (385) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67).

Vervolgens heeft de besloten vennootschap met beperkte aanspraketijkheid "INFIGO", met maatschappelijke zetel te 8860 Lendelede, Elfde Julilaan 28, ondernemingsnummer 862.492.227, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "PULSO", en in te willen schrijven op zevenhonderd zeventig (770) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 4.133,33).

De voorzitter en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE97 0017 3135 7949 op naam van de vennootschap bij de BNP Padbas Fortis bank te Kortrijk zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op negen juli tweeduizend veertien, dat aan dit in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

4. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de statuten a) rekening houdende met hetgeen hiervoor werd beslist en b) toevoeging van een niet concurrentie-beding, door aanneming van volledig nieuwe statuten. Deze statuten werden artikel per artikel besproken en de algemene vergadering beslist dat de nieuwe tekst van de statuten letterlijk als volgt luidt:

"TITEL I r RECHTSVORM  BENAMING  DOEL  DUUR ZETEL

(...)

ARTIKEL DRIE DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

De uitbating van sportclubs, voornamelijk triatIonclubs, het bieden van sportservice, sportadvies, de aan- en verkoop van sportartikelen, sportdranken en sportvoeding, de organisatie van alle activiteiten, in verband met sportservice en promotie in de meest ruime zin.

Het inrichten van evenementen allerhande in de ruimste zin van het woord en aile daarbij horende randactiviteiten zoals ticketverkoop, catering, veiligheidscoördinatie, marketing en alle hiermee verband houdende activiteiten.

Het voeren van publiciteit onder al zijn vormen en aile andere hiermee verband houdende activiteiten.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie , het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het verlenen van diensten inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, het voeren van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking

Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aile" verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen,

TITEL Il: KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenennegentigduizend tweehonderd negenenzeventig euro

drieënzestig cent (¬ 91.279,63) vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd twintig (4.620) aandelen die elk

1/4620ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven

1)door "NEW FIEEBRA EXPO FLOOR COVERINGS" Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid op duizend honderd vijfenvijftig (1,155 )aandelen

2)door BECQUART Bart, op duizend honderd vijfenvijftig (1.155) aandelen

3)door BRUYNEEL Frank, op driehonderd vijfentachtig (386) aandelen

4)door "INFIGO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, op zevenhonderd zeventig (770)

aandelen

6)door WERBROUCK Nancy, op duizend honderd vijfenvijftig (1.155) aandelen

SAMEN: vierduizend zeshonderd twintig (4.620) aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk

kapitaal

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennootschap gehouden Van de

inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de houders der effecten.

ARTIKEL ZES : NIET-CONCURRENTIEBEDING

1.De vennoten verbinden er zich toe binnen de Benelux, gedurende de periode van twee jaar te rekenen

vanaf een eventuele uitstap uit de vennootschap "PULSO", noch direct, noch indirect, betrokken te zijn bij een

activiteit die momenteel behoort tot het maatschappelijk doel en werkzaamheden van de vennootschap

2,De schadevergoeding verschuldigd in hoofde van de overtredende partij betreft zowel de directe als de

Indirecte schade die is ontstaan ten gevolge van het niet-naleven van deze clausule en kan maximaal de totale

waarde van de aangehouden aandelen zijn gebaseerd op een staat van activa en passiva welke niet ouder mag

zijn dan drie maanden te rekenen vanaf de eventuele uitstap.

PP

(" "

5. De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten,. De vergadering machtigt de notaris de bevoegheid tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de machtiging tot de neerlegging bij de rechtbank van koophandel.

De vergadering kent de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&BV' te Gent, Burgstraat 38 - inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling - de bevoegdheden toe om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de BTW.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0240-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0467-010
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 14.07.2011 11301-0601-014
07/06/2011
ÿþMod2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

s

NEERGELEGD

REcrtiglyw KOOPHANDELKORTRIJK

w

*11084776*

Ondernemingsnr : 0880.223.431 Benaming

(voluit) : Puis°

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oostlaan 6 te 8560 Gullegem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 2 mei 2011 heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Oostlaan 6 te 8560 Gullegem, naar Pannenbakkersstraat 10 te 8552 Moen en dit met ingang vanaf 2 mei 2011. Dit werd beslist met eenparigheid van stemmen.

Kurt Debouck

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0228-014
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 09.07.2008 08385-0069-014
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15557-0282-015
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0456-015

Coordonnées
PULSO

Adresse
PANNENBAKKERSSTRAAT 10 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande