PAUWELIJN-CHRISTIAENS

NV


Dénomination : PAUWELIJN-CHRISTIAENS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 425.003.421

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 28.04.2014 14105-0387-034
12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 09.04.2013 13086-0257-036
02/07/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*7

Voor-

behoUdc

aan he

Belgisc

Staatsbl

*iaiisoa3* u

Ondernemingsnr : 6E0425.003.421

;

Z 1 JR 2012

° Grfffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Pauwelyn-Christiaens

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 48

8630 Veurne

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Ter aanvulling van de eerder neergelegde formulieren blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge- Haringe/Poperinge op veertien mei tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat is bijeengekomen:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PAUWELYN-CHRYSTIAENS", waarvan de zetel gevestigd is te 8630 Veurne, Vaartstraat 48, rechtspersonenregister Veurne en met BTW-nummer BE, 0425.003.421.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders zijn in raad verenigd en besluiten de zetel van de vennootschap te: verplaatsen van 8630 Veurne, Vaartstraat 48 naar 8630 Steenkerke (Veurne), Steenkerkestraat'' 11 en dit met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

aa Be Star

" 12096947*

Ondernerningsnr : BE0425.003.421

Benaming (voluit) : Pauwelyn-Christiaens

16 MEI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 48

8630 Veurne

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge op veertien mei tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat is bijeengekomen:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PAUWELYN-CHRISTIAENS", waarvan de zetel gevestigd is te 8630 Veurne, Vaartstraat 48, rechtspersonenregister Veurne en met BTW-nummer BE 0425.003.421.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij, ,' akte verleden voor notaris Leo Heyvaert te Veurne op drieëntwintig december negentienhonderd;, drieëntachtig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien!' januari negentienhonderd vierentachtig, onder nummer 460-2.

'

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor het laatst bij proces-verbaal, opgemaakt door ondergetekende notaris op dertien juli tweeduizend en negen, bij uittreksel ' bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli daarna, onder nummer 09107673.

EERSTE BESLUIT UITBREIDING EN HERFORMULERING DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een!; omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat vangactiva en passiva die,i niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin:' vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te herformuleren en uit te:: breiden met ondermeer het organiseren en inrichten van evenementen, feesten, exposities en manifestaties en alles wat daarmee verband houdt alsook met activiteiten van patrimoniumbeheer en' landbouwactiviteiten en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door; r: de tekst zoals vermeld hierna.

"ARTIKEL 3 - DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

a. De fabricatie van en de groothandel in veevoeders en meststoffen, algemene voedingswaren,' huishoudelijke artikelen, recuperatie en ave rijgoederen, meubileringsstofien, huishoudlinnen; de kleinhandel in textielwaren, kledij en schoeisel; alsmede de in- en uitvoer van aile voormelde artikelen.

b. De uitbating van een evenementenbureau, in het bijzonder:

- De organisatie en uitvoering van allerhande evenementen, happenings en dergelijke;

activiteiten, in de meest ruime zin van het woord.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- -De 'verzorging en levering van. kant-. en klaar voedsel en drank op-feesten, evenementen;': happenings en dergelijke meer, alle activiteiten verbonden aan catering in de ruimste zin van het woord.

- De verhuring, terbeschikkingstelling van divers evenementenmateriaal zoals ondermeer, zonder beperkend op te sommen, feesttenten, ceremoniewagens, springkastelen, diverse stands, allerhande goederen en bijhorende uitrusting voor vrijetijdsspelen en  activiteiten, sportevenementen en zo meer.

- De groot- en kleinhandel in kant- en klaar voedsel, drank, confrserieartikelen, visproducten en: consumptie-ijs.

- Het beheer en exploitatie van culturele centra, multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeven van de scheppende en uitvoerende kunst.

- De exploitatie van allerhande amusementsactiviteiten, circussen, theaters, klank- en lichtspelen, filmvertoningen, themaparken, concerten, seminaries, presentaties en lezingen, televisie- en radio-optredens.

c. Landbouwactiviteiten, in het bijzonder

- De exploitatie van een landbouwbedrijf in de meest uitgebreide zin met inbegrip van aile activiteiten op gebied van akkerbouw, veeteelt, mestverwerking, aan- en verkoop van landbouw- en tuinbouwproducten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het uitvoeren van land- en tuinbouwwerkzaamheden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- De huur en verhuur van land- en tuinbouwmachines en gereedschapswerktuigen.

11. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of' particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen: en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, dienstprestaties van economische aard, daartoe behorende ondermeer techno-consult en assistentie op , gebied van engineering.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het'

even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe

" producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

HL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen -aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

_De vennootschap mag alle._verrichtingen stellen van. commerciële,,.industriële, onroerende,.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-,behouden

aan het

Belgisch >Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-'lehoudbn

aan het

Belgisch ,.Staatsblad

roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan , reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID --

AANPASSING ARTIKEL 16 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt ' door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De vergadering besluit dan ook het artikel 16 van de statuten aan te passen als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zà1 de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, of door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, °, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,"

DERDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE -- MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen' optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

-Mevrouw Linda Martens.

-Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

VIERDE BESLUIT - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER(S)

Mevrouw Dorethé PAUWELYN, voornoemd, deelt staande de vergadering met ingang van , heden haarontslag mee als bestuurder van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van twee nieuwe bestuurders, en benoemt tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en achttien:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PADORE", met zetel te 8630 Veurne, leperse Steenweg 96, RPR Veurne en met BTW-nummer BE 0817.120.971,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Dorethé PAUWEL"ffi,-wonende te 8630 Veurne, leperse Steenweg 96;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SICCO", met zetel te 8670 . Koksijde, Felicien Ropsweg 1 bus 401, RPR Veurne en met BTW-nummer BE 0817.118.793, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Sigrid PAUWELYN, wonende te , 8670 Koksijde, Felicien Ropsweg 1 bus 401.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders komen alhier tussen, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het bestuursmandaat.

Voorn ' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Hierbij neergelegd: expeditie van de akte + gecoördineerde statuten van 14 mei 2012 + verslag van actief en passief van 29/02/2012 + verslag van het bestuursorgaan van 10/05/2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2012
ÿþMs dword11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

" iao1asai"

1111,11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.003.421

Benaming

(voluit) : PAUWELYN-CHR1ST1AENS

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 48, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 17 maart 2012:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een période eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

- de heer Bruno Pauwelyn, Vaartstraat 48, 8630 Veume

- mevrouw Beatrix Christiaens, Vaartstraat 48, 8630 Veume

mevrouw Dorethé Pauwelyn, leperse Steenweg 96, 8630 Veurne

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 17 maart 2012:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

- De heer Bruno Pauwelyn, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur. - Mevrouw Beatrix Christiaens, tot gedelegeerd bestuurder.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten,

De gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, zullen in deze hoedanigheid eveneens beschikken over elle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. Elke gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, za! eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Bruno Pauwelyn

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 27.03.2012 12071-0076-037
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 25.03.2011 11066-0584-032
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 09.04.2010 10091-0328-017
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 24.03.2009 09084-0368-018
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 25.03.2008 08081-0171-018
27/11/2007 : VE028454
23/04/2007 : VE028454
02/04/2007 : VE028454
21/04/2006 : VE028454
04/04/2005 : VE028454
01/04/2004 : VE028454
11/03/2004 : VE028454
24/10/2003 : VE028454
19/05/2003 : VE028454
16/04/2003 : VE028454
24/03/2001 : VE028454
02/04/1999 : VE028454
01/01/1997 : VE28454
28/12/1995 : VE28454
01/01/1995 : VE28454
01/01/1986 : VE28454

Coordonnées
PAUWELIJN-CHRISTIAENS

Adresse
STEENKERKESTRAAT 11 8630 STEENKERKE

Code postal : 8630
Localité : Steenkerke
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande