PATRIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PATRIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.291.287

Publication

15/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0432.291.287

' Benaming (voluit) : PATRIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Keiberg 14

8551 Zwevegem (Heestert)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Partiële splitsing - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER Si VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vierentwintig december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren

beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

RECHTZETTING MATERIELE VERGISSING

De vergadering stelt vast dat bij de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Philippe Werbrouck, te Kortrijk, 25 oktober 2010 gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien november daarna, onder nummer 10166929, er een materiële vergissing gebeurde bij de wijziging van artikel 5 van de statuten. Deze vergadering had immers voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging besloten tot de splitsing van de bestaande aandelen in 20 waardoor het kapitaal vertegenwoordigd werd door 6.000 aandelen in plaats van 300 aandelen. Na de daaropvolgende kapitaalverhoging waarbij er 7.524 nieuwe aandelen werden gecreëerd werd het artikel 5 van de statuten verkeerdelijk gewijzigd. Daarbij werd er rekening gehouden met 300 bestaande aandelen in plaats van de 6.000 door splitsing verkregen aandelen. Er heeft aldus een materiële vergissing plaatsgevonden waardoor op heden in artikel 5 van de statuten 7.824 aandelen worden vermeld in plaats van 13.524.

De vergadering beslist om de materiële vergissing in artikel 5 van de statuten recht te zetten als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00). Het is vertegenwoordigd door dertienduizend vijfhonderdvierentwintig (13.524) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/dertienduizend vijfhonderd vierentwintigste (1/13.524ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter; bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging'; ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de,a ' vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen ' opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van, de voorwaarden bepaald ln het Wetboek van vennootschappen.

VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A. Goedkeuring van de partiële splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de, bedrijfstak bestaande uit haar activiteiten die verband houden met het onroerend actief dat voor privé-:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

jlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111

*19015887*

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE

0 s" Of- 2014 31, 12. 2013

BELGISCH STAATSBLAC RECHTBANK

~~t>~ ,~

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

$ijlgén bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

doeleinden of dat louter passief wordt aangehouden, in e'en n"ieuW op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SHEEP & CO", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9070 Destelbergen, Moerstraat 10A, (hierna: "de verkrijgende vennootschap").

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de verkrijgende vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de verkrijgende vennootschap wordt verwezen naar de verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de overgedragen bedrijfstak uitvoerig worden beschreven.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en de daarin horende splitsingsbalans en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Alle contracten en vergunningen van de partieel gesplitste vennootschap welke betrekking hebben op het afgesplitste vermogen worden eveneens onder dezelfde geldende voorwaarden en modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap.

De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen activiteiten.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de voormelde overdracht van vermogen onroerende goederen.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk, aandeel van de vennootschap recht geeft op één nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

VASTSTELLING VERMINDERING VAN HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist dat, ingevolge de overdracht van de afgesplitste activiteiten, het kapitaal van de (gesplitste) vennootschap verminderd is met honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) en dat het thans driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00) bedraagt.

Deze kapitaalvermindering is tot stand gekomen door afname en overdracht, in het kader van de voormelde partiële splitsing, van gezegd bedrag naar de rekening "kapitaal" van de verkrijgende vennootschap en dit zonder vermindering van het aantal aandelen.

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en het wetboek van Vennootschappen;

De tekst van artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door dertienduizend vijfhonderdvierentwintig (13.524), zonder nominale waarde, die elk 1/13.524ste van het vermogen van de vennootschap vertegen-woordigen."

De tekst van artikel 40 wordt vervangen als volgt:

"De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen,

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars,

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mcgelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Isabelle Coppejans, voornoemd, woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2013
ÿþ uwd wad tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- NEERGELEGD

behouden -0.11.2013

aan het RECHTBANKenaHANDEL

Belgisch KORTRIJK

Staatsblac



Ondernemingsnr : 0432.291.287 Benaming

(voluit) : PATRIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KEIBERG 14 - 8551 HEESTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 29 oktober 2013 met voorstel tot partiële splitsing van de NV PATRIMO waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding zal overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap "SHEEP & CO" tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de bestaande vennootschap van aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap.

Ingevolge de partiële splitsing zal een deel van het vermogen van de NV PATRIMO overgaan naar een nieuw op te richten vennootschap die de vorm zal aannemen van een BVBA, met als naam SHEEP & CO, waarvan de zetel zal gevestigd zijn in de Moerstraat +10 te 9070 Destelbergen, en waarvan het doel zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

9.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

3.het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5.het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

5.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 -.A.nx1exea duManiteur beige

Bijlagen bij, het Belgisch Staalblad 2.1/11L2R1.3 - Auuexes_du_Mnniteur_bi lge_

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en Investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

De delen van de activa en passiva van het vermogen van de NV PATRIMO die aan de nieuw op te richten BVBA SHEEP & CO zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals die blijken uit de staat van actief en passief van de NV PATRIMO per 30 juni 2013, worden nader uiteengezet in de bijlagen bij het splitsingsvoorstel.

Het vermogen van de NV PATRIMO dat aan de op te richten vennootschap BVBA SHEEP & CO zal worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals blijkt uit de staat van actief en passief van de NV PATRIMO per 30 juni 2013, bedraagt 359.261,96 EUR (bestaande enerzijds uit 150.000,00 EUR kapitaal en anderzijds 209.261,96 EUR andere eigen vermogensbestanddelen).

Het kapitaal van de NV PATRIMO zal ingevolge de voorgenomen partiële splitsing worden gebracht op 315.000,00 EUR, terwijl het kapitaal van de BVBA SHEEP & CO ingevolge de partiële splitsing 150.000,00 EUR zal bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal van de nieuw opgerichte BVBA SNEEP & CO zal bijgevolg 150.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 13.524 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1 / 13.524e van het kapitaal zullen vertegenwoordigen.

De aandelen van de BVBA SNEEP & CO zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de NV PATRIMO in verhouding van één aandeel van de BVBA SHEEP & CO voor één aandeel van de NV PATRIMO.

De verdeling van de aandelen van de BVBA SHEEP & CO onder de aandeelhouders van de NV PATRIMO geschiedt aan de hand van het aantal aandelen dat ieder van de aandeelhouders in de NV PATRIMO bezit.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA SHEEP & CO zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

De handelingen door de vennootschap gesteld sedert 1 juli 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA SHEEP & CO zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA SHEEP & CO.

Alle contracten en vergunningen van de NV PATRIMO met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA SHEEP & CO.

Er zijn in de vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen. Aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is belast met het opstellen van het verslag over de inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

Aldus getekend:

Filip De Schaepmeester

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd, 29 oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 30.08.2013 13563-0392-013
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.08.2014, NGL 18.12.2014 14695-0367-012
19/07/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Patrimo NV

Ondernerninganr : 0432.291.287 ~onaEraing

ofalmtj :

cirxrkartj





MONITEUR i'_ NEERGELEGD

12 -07. 2013

LGISCH STAATc^lJ .

2L 06. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

tRlJK









Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

eetel . Keiberg 14 - 8551 Heestert

(volledig adres)

Onden.'ierp : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 3 juni 2013

De algemene vergadering stelt vast dat volgende bestuurders hun mandaat ten einde loopt De Heer Filip De Schaepmeester, wonende te 9070 Neusden, Moerstraat 8

Ruboco bvba (voorheen genaamd Batispro bvba) met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Jaargetijdenlaan 100-102 bus 30 met als vast vertegenwoordiger Filip De Schaepmeester.

De algemene vergadering beslist om het mandaat van bovenvermelde bestuurders te hernieuwen voor een periode van zes jaar. Het mandaat van deze bestuurders gaat in op heden, 3 juni 2013 en eindigt na de jaarvergadering in juni 2019.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 3 juni 2013

De Raad van bestuur herbenoemt de heer Filip De Schaepmeester als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar vanaf heden.

Filip De Schaepmeester

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid aren de instrumenterende notaris, hetzij van de persc'w ri(or )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen.vorsrdigen

Verso Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.09.2012 12597-0583-014
23/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.11.2011, NGL 16.12.2011 11642-0310-014
27/01/2011 : GE149493
17/11/2010 : GE149493
08/10/2010 : GE149493
20/08/2010 : GE149493
30/07/2009 : GE149493
31/07/2008 : GE149493
14/09/2007 : GE149493
06/02/2007 : GE149493
21/06/2005 : GE149493
13/06/2005 : GE149493
04/11/2004 : GE149493
09/07/2004 : GE149493
06/08/2003 : GE149493
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15575-0304-012
01/08/2002 : GE149493
19/07/2002 : GE149493
23/08/2001 : GE149493
29/09/1999 : GE149493
18/08/1988 : GE149493
18/02/1988 : GE149493
14/11/1987 : OU32007
14/11/1987 : OU32007

Coordonnées
PATRIMO

Adresse
KEIBERG 14 8551 HEESTERT

Code postal : 8551
Localité : Heestert
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande