PAGUPA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PAGUPA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.971.064

Publication

25/09/2013
ÿþ'!

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torkonjestraat 21 E

8510 Marke

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 10 september 2013, blijkt dat

De algemene vergadering van aandeelhouders van 1) naamloze vennootschap ""PAGUPA", waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Marke, Torkonjestraat 21 E, en 2) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMAN", waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71

I. De volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor luist erkend te hebben:

a) De respectieve zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen hebben op drie juli tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen op elf juli daarna op de griffies van de bevoegde rechtbanken van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de ovememende vennootschap "ORXAN" gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juli tweeduizend dertien onder nummer 0118330 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap "PAGUPA" als voren gepubliceerd op vijf augustus tweeduizend dertien onder nummer 0122348. Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", werden de zaakvoerders en bestuurders van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

b) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vernield, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de, jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénen dertig december tweeduizend en twaalf van de', over te nemen vennootschap "PAGUPA", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per éénendertig december tweeduizend en twaalf van de overnemende vennootschap "ORXAN", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

16. 09. 2013

RECHT~OOPHANDEL

RIJK

181111ijilU,11.1j111 XVI

Ondernemingsnr : 0466.971.064

Benaming : PAGUPA

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ýÿ i M

Luik B - Vervolg

Voor-'behgden aan hot Belgisch Staatsblad

e) De zaakvoerders en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch

schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

IL De volgende beslissingen hebben penomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "PAGUPA" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN".

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PAGUPA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN",

TWEEDE BESLUIT

11 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "PAGUPA'.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA", niet aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "ORXAN".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "PAGUPA" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één juli tweeduizend dertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "ORXAN",

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van naamloze vennootschap "PAGUPA", over op de ovememende vennootschap "ORXAN".

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden. VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat aangezien het doel van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap gelijklopend is, er geen doelswijziging nodig is.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap; het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerders, van de overnemende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid 'Fiducaire Van Coppenolle & Associates', 8020 Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte fusie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELCGD

2 9 -07- 2013 1 1. 07. 2013

G1SCH STAATSBLrI~iBffié ANi< KC)C~~HAiJfaEl

KoRrRlJK

11111,11,1111111

i

IN

BEL

MONITEUR BELGE

Ondernemingsnr : 0466.971.064

Benaming

(voluit) : PAGUPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Torkonjestraat 21E - 8510 Marke

(volledig adres)

Onderwerp akte t. Neerlegging fusievoorstel d.d. 3 juli 2013 conform artikel 174/2 paragraaf 3 Venn.W.

Op de maatschappelijke zetel van de navermelde BVBA "Orxan", 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71 zijn? bijeengekomen op 3 juli 2013:

Enerzijds:

De bestuurders van de naamloze vennootschap "PAGUPA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8510 Marke, Torkonjestraat 21E ingeschreven in het ondernemingsloket te Kortrijk onder het nummer 0466.971,064: te weten de (i) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN" vertegenwoordigd door de heer Frederic WILLEMS, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71 en (ii) de heer Frederic WILLEMS, voornoemd. De naamloze vennootschap "PAGUPA" wordt hierna genoemd de overgenomen vennootschap,

Anderzijds:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71, ingeschreven in het ondernemingsloket te Brugge onder het nummer 0859.644.484 vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, enerzijds de heer Frederic WILLEMS en anderzijds mevrouw Frédérique ROGIEST, beiden wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai

71. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORXAN wordt hierbij de overnemende

vennootschap genoemd.

In aanmerking nemende dat de bestuurders, resp, de zaakvoerders voor beide voormelde vennootscahppen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de naamloze vennootschap "PAGUPA", zijnde de overgenomen vennootschap, met toepassing van artikel 174/1 en volgende van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORXAN, zijnde de overnemende vennootschap, leggen de° bestuurders, resp, de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van: deze vennootschappen.

De naamloze vennootschap PAGUPA beschikt over honderd (100) aandelen die voor 100% (integraal) in' eigendom en in bezit zijn van de besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid "ORXAN". Hierdoor worden door de besloten vennootschap met beperktë aansprakelijkheid "ORXAN" (overnemende vennootschap) géén nieuwe aandelen gecreëerd.

De datum vanaf welkde de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

a

Naar aanleiding van de fusie zullen géén statutenwijzigingen doorgevoerd worden,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

*

Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORXAN", zijnde 69.514,48 Euro blijft verdeeld in duizend (1000) aandelen zijnde negenhonderdnegenennegentig (999) in eigendom (en bezit) van de heer Frederic Willems en voor één (1) in eigendom (en bezit) van mevrouw; Frédérique Rogiest.

Nv Pagupa Bvba Orxan

Bvba Orxan, bestuurder, Frederic Willems, zaakvoerder

vertegenwoordigd door Frederic WILLEMS

Frederic WILLEMS, bestuurder Frédérique ROGIEST, zaakvoerder

\,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsbiad

,. ,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.08.2012 12546-0339-015
07/05/2012
ÿþrnoC1 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

I IIIIII kIII1 III tW III

" iaoasoe~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.971.064

Benaming

(voluit) : PAGUPA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Torkonjestraat 21 E - 8510 Marke

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen

De buitengewone algemene vergadering d.d. 4 april 2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om volgende (gedelegeerde) bestuurders te ontslaan:

1. De heer Guido Putman wonende te 8951 Dranouter, Kruisabelestraat 29.

2. De heer Patrick Dewitte wonende te 9831 Deurle, Albert Claeyslaan 5.

3. De naamloze vennootschap Vanooteghem met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Ter Ferrants 10 en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0440.092.067 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pascal Vanooteghem, wonende te 8300 Knokke, Blancgarinstraat 27 bus 01.

Tegelijkertijd met bovenvermelde ontslagen verleent de algemene vergadering kwijting aan voormelde (gedelegeerde) bestuurders.

Vervolgens heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar tot aan de algemene vergadering van 2018:

1. De heer Frederic Willems, wonende te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Orxan, niet maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaai 71 en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0859.644.484, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frederic Willems, voornoemd, daartoe aangesteld op heden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Orxan.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen en heeft zij met eenparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Orxan, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Noorweegse Kaal 71.

Bvba Orxan, gedelegeerd bestuurder

Frederic Willems, Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþ Moa wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111111111,11.11111011j1j11.131!illui

V

beh

aa

Bel Stak

Me -BANK KOOPHANDEL KORTRIJK

NEERGELEGD

1 1. 01. 2012

0

att crsc

2k

Ondernemingsnr : 0466.971.064

Benaming

(voluit) : PAGUPA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8510 Marke, Torkonjestraat 21E

Onderwerp akte : Omzetten aandelen op naam - Aanpassen statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 22 december 2011,

BLIJKT DAT:

- De aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

- De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten en aan de nieuwe/gewijzigde bepalingen van

het Wetboek van vennootschappen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte samen met de gecoördineerde tekst van de', statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0041-014
29/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

(sAdi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II\IEEHCá~~-.-LECáD

17. 00. 2011

~~~

RiCi~;~~r;.Páti iS;i;g:;r~l-?AIvD.

Griffie kOR`~~IJI:



Ondernemingsar : 0466971064

Benaming

(voluit) : Pagupa

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Torkonjestraat 21E, 8510 Marke

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerde bestuurders

De algemene vergadering dd. 28 mei 2011 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om volgende;

bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar tot aan de algemene vergadering van 2017:

Vanooteghem NV, met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Ter Ferrants 10;

De heer Vanooteghem Pascal, wonende te 8300 Knokke, Blancgarinstraat 27 bus 01, treedt op als vaste'

vertegenwoordiger voor Vanooteghem NV.

De heer Putman Guida, wonende te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 535 bus la.

De heer Dewitte Patrick, wonende te 9831 Deurle, Albert Claeyslaan 5 bus 32.

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen en heeft met eenparigheid;

van stemmen beslist om volgende bestuurders te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- Vanooteghem NV, met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Ter Ferrants 10;

- De heer Putman Guido, wonende te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 535 bus la;

- De heer Dewitte Patrick, wonende te 9831 Deurle, Albert Claeyslaan 5 bus 32.

Putman Guido

Gedelegeerd bestuurder

Luik':~j~

1!1111111111j1,11L11j111

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 31.08.2010 10480-0060-014
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 09.06.2009 09200-0007-015
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 09.07.2008 08374-0121-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 29.06.2007 07332-0207-012
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 23.06.2005 05322-2269-014
07/09/2004 : KO147380
28/07/2004 : KO147380
30/07/2003 : KO147380
31/03/2003 : KO147380
13/10/1999 : KOA018369

Coordonnées
PAGUPA

Adresse
TORKONJESTRAAT 21E 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande