ORCA INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORCA INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.251.540

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.06.2014 14215-0219-010
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 05.07.2013 13275-0067-010
06/07/2011
ÿþI Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11M1111111111IIIIII

711102093*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr t) 1?1 , &1. 0 Benaming

(voluit) : ORCA INVESTMENT

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8980 Zonnebeke, Lange Dreve 8/E

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te leper op 14 juni 2011, dragende

volgende melding van registratie: "geboekt acht. bladen geen verzendingen te leper de 21 juni 2011 boek 176.

blad 21 vak 18. Ontvangen"vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger ai. Jean-Pierre Lemaire".

BLIJKT :

Dat daarbij een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1° Oprichter:

De heer SOETAERT Peter André Jeroom, geboren te Roeselare op 4 november 1969, (identiteitskaart

nummer 590.6608037.35, rijksregister nummer 69.11.04-263.76), wonende te 8980 Zonnebeke, Lange Dreve

8/E, echtgenoot van mevrouw CLAUS Joke Liesbeth Gudrun, geboren te Roeselare op 4 september 1977.

Gehuwd te Zonnebeke op 21 maart 2008 onder hef wettelijk stelsel met bedongen afwijkingen, krachtens

huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Ghesquiere te leper op. 19 maart 2008, volgens zijn verklaring tot op

heden niet gewijzigd.

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid. Zij

draagt de benaming "ORCA INVESTMENT".

3°  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke, Lange Dreve 8/E.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan ,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

4°  Doel..

De vennootschap heeft tot doel :

A.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel deze ook mogen hebben.

-Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten waaronder begrepen, het uitoefenen van mandaten van dagelijks bestuur, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting-overeenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

-Het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen.

-Het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaaride of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

-Het beleggen van eigen vermogen in onder meer onroerende goederen, effecten en geldleningen.

-Het kopen, huren, pachten, verkopen, verhuren, verpachten of op andere wijze verkrijgen, vervreemden of exploiteren van onroerende goederen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stelten (zelfs hoofdelijk) of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; de vennootschap kan leningen verstrekken aan haar zaakvoerders en/of vennoten.

-Het beheren van roerend patrimonium

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

s

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Promotie, organisatie en uitvoering van allerhande evenementen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administatieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het beheren, besturen beleidsmatig begeleiden, adviseren en financieren van, het samenwerken met en het deelnemen in ondernemingen en bedrijven, ongeacht hun doel.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, intellectuele rechten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

-Het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

B.Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rehten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-Verder zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke, handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Al het voorgaande in de meest ruimtste zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand le geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen  behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen.

5°  Duur-overname van verbintenissen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro

(18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op al deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de heer Peter Soetaert voornoemd.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven volledig volstort is.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 738-033215549 bij de KBC Bank te Menen zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 14 juni 2011 afgeleverd bankattest. Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge " Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

b) Controle.

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoégdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudersvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iederè vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

c)Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens heeft de oprichter beslist de heer Peter Soetaert voornoemd te benoemen tot eerste, niet-statutaire; zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10° Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11° Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a)De vennoten, de-houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet .vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging

. ~ -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexés du Moniteur belge

b)Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aange-duide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

c)Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt ' van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10° Verdeling saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben. 11° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffe van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

12° Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan DERYCKE, CATRY & C° BVBA, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Pres. Kennedypark 6 bus 11, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

" Voar-behuuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ORCA INVESTMENT

Adresse
LANGE DREVE 8E 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande