OELEMFRI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OELEMFRI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.931.233

Publication

22/07/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20;; Z BELriffie

BATS Rechtbank Koophandel

04 JUL 2014

jV,, nGent Afdedmffflrugge

De

griffier



MONITEU

1 4 -07 LGISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837931233

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bruggestraat 72 - 8730 Oedelem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke zetel

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 juli 2014 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 juli 2014 te verplaatsen naar Sijselestraat 4 te 8730 Oedelem.

Verheyde Geert

Zaakvoerder

OELEMFRI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2014
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~dernemingsnr 0837931233 Benaming

(vc~~urt; OELEMFRI (verkort,

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel Sijselestraat 4 - 8730 Oedelem

vrs:Àlee g drie ,

Mirtderwerp akte Kapitaalverhoging

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Oedelem op30 september 2014, blijkt dat de volgende

P9 P9

beslissingen werden genomen:

1..

e

1. Er wordt een kapitaalsverhoging doorgevoerd van 25.000¬ . De kapitaalsvoorhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng in geld van 25.000¬ . Er wordt geen creatie van nieuwe aandelen gedaan. De kapitaalsverhoging is volledig volstort.

2. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, wordt art 9 als volgt gewijzigd. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 26.000,00¬ .

Na de kapitaalsverhoging is de aandelen verdeling als volgt:

De Heer Verheyde Geert 90 deelbewijzen

De Heer Verheyde Glenn 10 deelbewijzen

Verheyde Geert

N Zaakvoerder

eq

-ci

~

Op  tSit 'an Luik B VErf1121LE i Recto Naam en hOedarAn4idlUn ~'r instrumenterend .r,llerlr

bevoegd de recht5persnôn ir-r ian'len V2r1 derciPi " Prteoer0"O0rr;

Verso Naam en hanotaken+ng

"

~

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

06NOV2014

Gent Afdtfling Brugge

De y' i ftter

08/08/2011
ÿþbel

Be 5tai

Moa 2.1

In de bijkagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRtFrlt der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 7 juli zon

De griffier,

Gens,

Ondernemingsnr : 0837931233

Benaming

(voluit) : Oelemfri

Rechtsvorm : een vennootschap onder firma

Zetel : Bruggestraat 72 8730 Oedelem

O cïeitase ixIi : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op 18 juli 2011 op de maatschappelijke zetel wordt met eenparigheid van stemmen beslist om:

1. Ontslag en decharge te verlenen als zaakvoerder aan de Heer De Cloedt Hubert wonende léon De Foerestraat 2 te 8000 Brugge vanaf heden.

2. De Heer Verheyde Geert, wonende Bruggestraat 72 te 8730 Oedelem te benoemen als zaakvoeder

vanaf heden.

Verheyde Glenn

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerl gging`ter_griffe van de akte

' --NEERGELEGD `NIEERGELEGD ter GRIFFIE der ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

1 3 JULI 2011

De grit, ier,

Griffie

- - -837

Ondememingsnr : - ~ ' 2 3 3

Benaming

(voluit) : Oelemfri

Rechtsvorm : een vennootschap onder firma

Zetel: Bruggestraat 72 8730 Oedelem

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 22/05/2011

De ondergetekenden:

De heer Verheyde Glenn, geboren op 27.08.1992, wonende Bruggestraat 72 te 8730 Oedelem. De heer De Cloedt Hubert Alfons Paula geboren te Brugge op 31 mei 1942, wonende Léon De Foerestraat 2 te 8000 Brugge.

Hebben verklaard hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarbij zij de statuten hebben vastgesteld als gevolg.

1. Benaming  zetel  doel  duur

Artikel 1: De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming OELEMFRI.

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bruggestraat 72 te 8730 Oedelem. Deze mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats worden overgebracht.

Artikel 3: De vennootschap heeft als doel de verkoop aan de toog of via telefoon,fax,internet van eetwaren en dranken: frietkramen,hotdogstalletjes,enz. Het uitbaten van café met het verschaffen van kleine eetwaren en dranken. Tussenpersoon in de handel. Het beheer van onroerende goederen voor eigen rekening. Public relationsbureau, overige diensten aan personen en overige zakelijke dienstverlening.

De vennootschap mag in Belgie en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Het eerste boekjaar begint op 22 mei 2011 en eindigt op 30 juni 2012.

2. Vennoten

Artikel 5: Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r -- - ~- ~~~,C~~~L,( 12'43

~

*11116732*

is

(~?..,ta" `i.

" " " .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

IRod 2.0

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- vervolg

3. Maatschappelijke kapitaal, inschrijving en volstorting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 9: Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op , duizend (1.000) Euro, vertegenwoordigd door honderd(100) deelbewijzen. leder is volledig ingeschreven zoals hierna blijkt.

Voorgenoemde Verheyde Glenn heeft ingetekend voor vijftig (50) deelbewijzen en zoals hierna blijkt vijfhonderd euro(500.00¬ ) volstort.

Voorgenoemde De Cloedt Hubert heeft ingetekend voor vijftig (50) deelbewijzen en zoals hierna blijkt vijfhonderd euro(500.00¬ ) volstort.

Samen honderd(100) deelbewijzen hetzij voor duizend euro (1.000¬ ) op welk maatschappelijk kapitaal aldus volledig is ingeschreven. Erkend door de inschrijvers en beschikbaar als maatschappelijk kapitaal.

5. Algemene vergadering

Artikel 16: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand september te achttien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerst jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

6. Boekjaar- jaarrekening- Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van ieder jaar. Op dertig juni van ieder jaar, en voor het eerst op dertig juni tweeduizend en twaalf, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen, gelegd wegens oprichting, ongeveer vijfhonderd (500) Euro bedragen,

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot te weten Verheyde Glenn, voornoemd en de heer De Cloedt Hubert, voornoemd, voor tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen. Beide worden ook voorgenoemd als zaakvoerder van de vennootschap.

Opgesteld te Oedelem op 22 mei 2011 in vier exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen en het derde & vierde bestemd is voor registratie.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 22 mei 2011

Verheyde Glenn

zaakvoerder

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
OELEMFRI

Adresse
SIJSELESTRAAT 4 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande