MARBAVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARBAVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.154.335

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 19.06.2014 14196-0277-010
19/02/2014
ÿþ1Luik B

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k"

NEERGELEGQ

'I O. Ü2. /0U

I~ÉCIi7 KÓRT~J K~NDEL

Ondememingsnr Benaming Rechtsvorm

Zetel "

Onderwerp(en) akte : 0439.154.335

Marbavo

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oostrozebekestraat 32A - 8720 Markegem (Dentergem)

Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 21 december 2013, geregistreerd te Izegem, heeft de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARBAVO volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Omzetting van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat volgens de statuten DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND BELGISCHE FRANK (BEF 3.750,000) bedraagt, in euro, zodat dit kapitaal TWEEENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERDZESTIG EURO ZEVEN CENT (¬ 92.960,07) bedraagt.

Afschaffing van de nominale waarde van alle drieduizend zevenhonderd vijftig (3.750) aandelen zodat het kapitaal vanaf heden vertegenwoordigd wordt door drieduizend zevenhonderd vijftig (3.750) aandelen die elk, éénldrieduizend zevenhonderd vijftigste (1/3.750) van het kapitaal vertegenwoordigen,

TWEEDE BESLUIT

Uitkering van een tussentijds dividend in overeenstemming met artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

DERDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

Kennisname van het door de wet vereiste verslag, opgesteld op 4 december 2013 door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, vennoot van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Poortere, Pieters & C° Bedrijfsrevisoren te 9041 Oostakkter, Gentstraat 337, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"X BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura ... van een netto-dividend in overeenstemming met art, 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng ln natura door de partijen weerhouden methoden van waanlering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de: tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng ln natura nI. honderd en achtduizend euro (108.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van tweeduizend zeshonderd en twaalf (2.612) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, mits eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap voor zover daar aanleiding toe zou bestaan.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art, 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen ten belope van de in het verslag vermelde bedragen én de integrale inbreng van de netto-dividendvorderingen, en is dus ook enkel geldig in dat geval.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marbavo" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 4 december2013

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor-- zaakvoerder"

Verslag zaakvoerder

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders van 5 december 2013. Kapitaalverhoginq

Kapitaalverhoging ten bedrage van vierenzestigduizend zevenhonderd negenenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 64.749,79) om het kapitaal te brengen van tweeënnegentigduizend negenhonderd zestig euro zeven cent (¬ 92.960,07) op honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd en negen euro zesentachtig cent (¬ 157.709,86) door de hierna beschreven inbreng in natura van vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen, ten belope van het overeenkomstige bedrag, door creatie van tweeduizend zeshonderd en twaalf (2.612) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Op deze nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van ¬ 41,3475 afgerond per aandeel, waarvan:

-¬ 24,7893 afgerond zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal vierenzestigduizend zevenhonderd negenenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 64.749,79),

-¬ 16,5582 afgerand als uitgiftepremie, zijnde in totaal drieënveertigduizend tweehonderd vijftig euro eenentwintig cent (¬ 43.250,21).

Afstand voorkeurrecht

Verzaking door de vennoten aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen in dezelfde aandeelhoudersverhouding als de bestaande, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Inbreng

Inschrijving door de bestaande vennoten op de totale kapitaalverhoging tegen de prijs van (afgerond) ¬ 41,3475 per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Verklaring en erkenning dat de kapitaalverhoging en uitgiftepremie volledig volstort is, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bijkomend bedrag van vierenzestigduizend zevenhonderd negenenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 64,749,79) bijkomend kapitaal beschikt, en een uitgiftepremie werd gecreëerd van in totaal drieënveertigduizend tweehonderd vijftig euro eenentwintig cent (¬ 43.250,21).

VIERDE BESLUIT

Vaststelling en aktename van het feit dat de voormelde kapitaaisverhoging van vierenzestigduizend zevenhonderd negenenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 64.749,79) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd ennegen euro zesentachtig cent (¬ 157.709,86), vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd tweeënzestig (6.362,00) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

Kapitaalverhoging ten bedrage van tweeënveertigduizend tweehonderd negentig euro veertien cent (¬ 42.290,14) om het kapitaal te brengen van honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd en negen euro zesentachtig cent (¬ 157.709,86) op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) door incorporatie van een deel van voormelde uitgiftepremie in het kapitaal. Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

ZESDE BESLUIT

Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd tweeënzestig (6.362) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT--AANNAME NIEUWE STATUTEN

Aanname van volledig nieuwe statuten om ze in overeenstemming te brengen met hetgeen voorafgaat, met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en om de huidige tekst te actualiseren en te herformuleren.

Deze bevatten onder meer hetgeen volgt:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 32A.

2. De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van een landbouwbedrijf met het oog op het voortbrengen en het verhandelen van

landbouwproducten die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de verkoop;

- het kweken en afinesten van levende dieren in de meest ruime zin van het woord;

- De uitbating van alle vervoerondernemingen, het vervoer van alle goederen, voorwerpen en personen op om het even welke manier, op de weg, per spoor, over water of in de lucht, zowel nationaal als internationaal;

- de huur, verhuur, verkoop van voertuigen of onderdelen voor om het even welk vervoer, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland;

- het aannemen en doen uitvoeren van aile transporten, het is te zeggen: het optreden als "vervoerder-commissionair';

- het laden en lossen, evenals alle manipulaties van goederen zowel in binnen- als buitenland.

,

'Voorbehouden 'ban het Bfeigisch Staatsblad

Luik B - VPrvoln

v

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Dit ailes in de ruimste zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende en andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doet of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met het oog op rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap kan optreden als bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen, borg stelten voor derden, aandeelhouders en bestuurders, en hun voorschotten, leningen en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

3, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (E 200.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd tweeënzestig (6.362) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend driehotuierd tweeënzestigste (116.362) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de eerste maandag van de maand mei om veertien uur.

5. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artiKel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artiKel 94, eerste lid I van het Wetboek van vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

Opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd:

-afschrift akte,

-bijzonder verslag bestuursorgaan,

-bijzonder verslag bedrijfsrevisor,

-gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONI'

02

BELGISC

1111Rneh

EUR I:31,7 L ^E

NEERGELEGD

-12- 2014 - 6 fel", 20=4

Rec~tt_U~k van 'r~~:+~F'ri.~NflEL

+ S7~A3'~~~ ~ ~ `~3~Vilieafd. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0439 154 335

Benaming

(voluit) : MARBAVO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 32A te 8720 Markegem (Dentergem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 30/09/2014 :

Met éénparigheid van stemmen werd volgende goedgekeurd

- De benoeming van Carine Van Acker , wonende te 8720 Markegem (Dentergem),

Oostrozebekestraat 32 ais zaakvoerder voor de duur van de vennootschap met ingang van 01/10/2014

Bart Vanryckeghem Carine Van Acker

zaakvoerder zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rl(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 07.06.2013 13163-0502-011
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.07.2012, NGL 05.07.2012 12264-0226-012
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 01.06.2011 11141-0110-014
19/10/2010 : KO121517
09/06/2010 : KO121517
28/07/2009 : KO121517
10/06/2009 : KO121517
05/09/2008 : KO121517
04/09/2007 : KO121517
29/06/2006 : KO121517
15/06/2005 : KO121517
02/06/2004 : KO121517
16/06/2003 : KO121517
21/07/2000 : KO121517
23/03/1999 : KO121517
21/01/1997 : KO121517
28/12/1994 : KO121517
08/12/1994 : KO121517
19/01/1990 : KO121517

Coordonnées
MARBAVO

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 32A 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : Markegem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande