LOGIFIN-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIFIN-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.682.030

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0597-008
02/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300002*

Neergelegd

30-12-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543682030

Benaming (voluit): LOGIFIN-IT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1040 Etterbeek, Wetstraat 227

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 27 december 2013 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat 1/ De heer GRYSON Pieter, geboren te Roeselare op één maart negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te Harelbeke, Vrijlegemstraat 4, identiteitskaart en 2/ Mevrouw RAES Hannelore Marcella, geboren te Roeselare op dertig juni negentienhonderd negenenzeventig wonende te Harelbeke, Vrijlegemstraat 4, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "LOGIFIN-IT":

1. Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten - bankattest

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een / derde. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE42 7380 4013 2154 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drieëntwintig december tweeduizend dertien afgeleverd bankattest. De oprichter erkentte te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen bij benadering duizend tweehonderd zevenentwintig euro eenentwintig cent bedraagt.

2. Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming  LOGIFIN-IT . De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Brussel, Wetstraat 227.

3. Doel - Duur

- Nace 62.020 - Computerconsultancy-activiteiten.

- Nace 62.090 - Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

- Nace 63.110  Gegevensverwerking, web-hosting en aanverwante activiteiten.

- Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

- Voeren van administratie voor derden.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande, of nog op te richten vennootschappen.

- Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door uitbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

- Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen even als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband zouden houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

- De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap kan geen handelingen verrichten waarvoor de toestemming of controle van de commissie voor bank- en financiewezen vereist is.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. De algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van het volgend jaar.

8. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Benoemingen

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde

duur:

- De heer GRYSON Pieter, voornoemd,

- Mevrouw RAES Hannelore, voornoemd,

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering..

De algemene vergadering heeft bovendien besloten geen commissaris te benoemen.

10. Overgangsbepalingen

a. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in op zevenentwintig december tweeduizend dertien en wordt afgesloten op dertig

december tweeduizend en dertien

b. Eerste jaarvergadering:

Luik B - Vervolg

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van juni tweeduizend en veertien om 11 uur.

c. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen gaat de vennootschap over tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds zevenentwintig december dertien. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan

d. Beslissing van de zaakvoering vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoering beslist de heer Pieter GRYSON, voornoemd, die aanvaardt, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor het geval dat en telkens als de vennootschap zou benoemd worden tot bestuurder of zaakvoerder van een andere vennootschap. Zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger zal niet eindigen bij het einde van het mandaat van bestuurder of zaakvoerder in de bestuurde vennootschap en zal bij haar onmiddellijke of latere herbenoeming doorlopen zonder dat een nieuwe benoeming als vaste vertegenwoordiger nodig zij. De publicatie van de benoeming van de vaste vertegenwoordiger zal gebeuren door de bestuurde vennootschap eens dat de vennootschap als bestuurder benoemd wordt.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte oprichting d.d. 27 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vanrdi-aE tel: lcr_`~r r, C

111 <15088911< I~

Ondernemíngsnr : 0543682030

Benaming

(voruit) : LOGIFIN-IT

(verkort) :

1 2 ~~ ~

,

..Z.. ~4~f4~

ier

tJ ~ . ..V Î ~'Î~ . v~. " . ~ . , i _ ^" r:

reC hü:'zr;1iai v- i ~ . _ "

wt ,.drlifi~~,tw -t 1 rt'f 3z: ei

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WEISTRAAT 227 -1040 ETTERBEEK

(volledig adres)

Otidervverp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de vergadering van 6 juni 2015 beslist de zaakvoerder van de BVBA LOGIFIN-IT

hierbij om de maatscháppelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen:

van: WETSTRAAT 227 - 1040 ETTERBEEK

naar: WINKELSESTRAAT 178 - 8860 LENDELEDE

GRYSON PIETER

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 14.06.2016 16180-0349-009

Coordonnées
LOGIFIN-IT

Adresse
WINKELSESTRAAT 178 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande