LANDBOUWVENNOOTSCHAP FEYS PIETER, AFGEKORT : L.V. FEYS PIETER

Divers


Dénomination : LANDBOUWVENNOOTSCHAP FEYS PIETER, AFGEKORT : L.V. FEYS PIETER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.796.513

Publication

07/09/2011
ÿþMac' 2.0

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II I H BI liii I II I li III 111111 iw

"11135716*



~rgelerefi tet geere ven

pechfiertk ven k te Br

Ondernemingsnr : 0$3$ " îe14, A3

Benamng

vuloio . LANDBOUWVENNOOTSCHAP FEYS PIETER

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : Tempelhofstraat 7, 8433 Middelkerke

Onderwerp al ie : Oprichting

Er blijkt uit een ondershandse akte verleden tussen partijen te Middelkerke op vijftien juli tweeduizend en elf dat:

1. Beherende vennoot: De heer FEYS Pieter, landbouwer, geboren te Oostende op 11/07/1991, wonende te 8433 Middelkerke, Tempelhofstraat 7.

2. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een landbouwvennootschap en draagt de naam "LANDBOUWVENNOOTSCHAP FEYS PIETER", afgekort "L.V. FEYS PIETER".

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 8433 Middelkerke, Tempelhofstraat 7

De zetel kan verplaatst worden in België bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De exploitatie van een gemengd landbouwbedrijf, in het bijzonder akkerbouw en tuinbouw, veeteelt, melkveebedrijf en exploitatie op alle onroerende goederen die de beherende vennoten eventueel in eigendom of in pacht zouden verkrijgen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die dit kunnen bevorderen; zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan bijdragen tot aar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tienduizend euro ( 10.000,00 E). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/1005`0) van het kapitaal van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: Kunnen slechts als beherende vennoten toetreden, zij die in een akte van statutenwijziging de verbintenis aangaan de arbeid te verrichten die vereist is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste vijftig procent (50%) van hun arbeidstijd besteden teneinde daarmede tenminste vijftig procent (50%) van hun arbeidsinkomen te verdienen en indien zij als zodanig aangenomen worden met toestemming van alle vennoten.

Het intern bestuur van de vennootschap behoort aan de beherende vennoten. Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het besluit tot aangaan van leningen mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van de stille vennoten.

yJÍi. van LJIÍ, r<;,otu . ti~ ~m ~. t,.J..:;Ja.i,,r ,ci  3n de !ri,-.irJ,r, ntercnd_" hr.tzij van de persc2loln(-n)

tt,voegr_: de ,ecntst.ei_ don ter aan2ien va^ darderl te vertegenwoordigen

Verso : Naam e.ii tiaiiótekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-oehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het ontbreken van zulke toestemming kan niet aan derden worden tegengeworpen.

De beherende vennoten zijn als college bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte.

7. Jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste dinsdag van de maand juni om 09.00 uur en voor de eerste maal de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend en twaalf.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

9. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid: De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een ondertekend exemplaar van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Bijzondere volmachten: Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Madou Vandromme Accountancy B.v.b.a., extern accountant I.A.B., om met mogelijkheid tot indeplaatstelling :

alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, de wijziging en de doorhaling van de vennootschap bij de diensten van de BTW-Administratie, de Directe Belastingen en de Douane en Accijnzen;

om in naam en voor rekening van de vennootschap alle werkzaamheden uit te oefenen van Extern Accountant en Belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) De oprichters

Tegelijk hiermee neergelegd: onderhandse akte

Op deinEEtst`: var Lui!. B I.^ILi . !I : W l-, IGl !ù,l ;i c id van (Jr, i&istrumen erende notaris, hetzii van de perso{o)nicn,i

de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : 1~.'az. , _ , I+n^dtekenirag

Coordonnées
LANDBOUWVENNOOTSCHAP FEYS PIETER, AFGEKORT :…

Adresse
TEMPOLHOFSTRAAT 7 8433 SLIJPE

Code postal : 8433
Localité : Slijpe
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande