LABEUR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LABEUR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.567.489

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.11.2013, NGL 20.12.2013 13694-0345-012
10/01/2013
ÿþl

mod 11.1

Luik B& ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

Ondernemingsnr: 0459.567.489

Benaming (voluit) : Labeur

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Tritonlaan 2

8420 De Haan (Wenduine)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - bevestiging zetelverplaatsing - uitdrukking kapitaal in euro - kapitaalsvermindering-omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - (her)formuleren van modaliteiten aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Gaillie te Brugge op 11 december 2012, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 14 december 2012 boek 274 blad 26 vak 17 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LABEUR", opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat op 16 december 1996, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1997, onder nummer 970107-269, met éénparigheid van stemmen navolgende , beslissingen genomen heeft:

(1) bevestiging dat bij beslissing van de Raad van Bestuur van 1 augustus 2005 de zetel van de, vennootschap overgebracht werd naar 8420 De Haan (Wenduine), Tritonlaan 2.

Dienovereenkomstig beslist de enige aandeelhouder het artikel 2 van de statuten aan te passen zoals: hierna vastgesteld.

(2) bevestiging dat bij Bijzondere Algemene Vergadering van 5 december 2001 het kapitaal van de vennootschap werd omgezet in euro en bevestigt dat het kapitaal thans negenhonderdentwaalfduizend tweehonderd achtenveertig euro zeventien cent (¬ 912.248,17) bedraagt.

Dienovereenkomstig beslist de enige aandeelhouder het artikel 5 van de statuten aan te passen zoals hierna vastgesteld.

(3) het kapitaal te verminderen met tweehonderdtachtigduizend euro (¬ 280.000,00) om het kapitaal te brengen van negenhonderdentwaalfduizend tweehonderd achtenveertig euro zeventien cent (¬ 912.248,17) op zeshonderdtweeëndertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zeventien cent (¬ 632.248,17) zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling aan de enige aandeelhouder.

Deze kapitaalsvermindering is te boeken op het fiscaal werkelijk volgestorte kapitaal.

De enige aandeelhouder beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissing, zoals hierna vastgesteld.

(4) Naar aanleiding van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam de dato 30 november 2011, hebben aile aandeelhouders hun aandelen aan toonder ingeleverd en werden deze aandelen ingeschreven in het aandelenregister.

De enige aandeelhouder beslist de verwijzingen naar en bepalingen aangaande de aandelen aan toonder in de statuten te schrappen en te vervangen door de verwijzingen naar en bepalingen aangaande aandelen op, naam zoals in de zesde beslissing hierna vastgesteld.

(5) de modaliteiten van: kapitaalswijziging, bescherming van het kapitaal, volstorting en uitgifte van effecten,; overdracht van aandelen, overdrachtsbeperkingen, ondeelbaarheid der aandelen, uitgifte van aandelen zonder' stemrecht, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de Raad van Bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming van bestuurders en benoeming en bezoldiging van de commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de Algemene Vergadering, winstverdeling, ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald hierna.

(6) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en waarbij het doel ongewijzigd blijft.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de enige aandeelhouder dat de statuten van de vennootschap voortaan ondermeer zullen luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm en naam.

Op de laatste blz van Lurk BB vermeiden . Recto Naam en hoedanigheid van de ínatrumenteende notaris, hetzij van de perço,o'}rmen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanz'en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

IJII! JIJ 1 I JJll liii lul llll Hi I'I

*13006715*

ia

MONITEUR BELGE NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2013 p U I ir`~age)





LGISCH STAATSBLAr r""l ~e;

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "LABEUR".

Artikel 2: Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan (Wenduine), Tritonlaan 2, met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van de Raad van Bestuur en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel een patrimonium bestaande zowel uit roerende als uit onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop, en beheren: aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien: alle onroerende goederen zowel gebouwde als ongebouwde, in België en in het buitenland, ondermeer bouw- en nijverheidsgronden, landbouwgronden, bossen, woonhuizen, appartementen, handels- en nijverheidsgebouwen in de breedste zin van het woord, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel vàn de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting, of hoe dan ook.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdtweeëndertigduizend tweehonderd achtenveertig euro zeventien cent (E 632.248,17) en is verdeeld in zesendertigduizend achthonderd (36.800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel 14: Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de Algemene Vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen.

leder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Wanneer echter op een Algemene Vergadering van de aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap - niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon (vaste vertegenwoordiger). Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termijn van zes (6) jaar niet overschrijden. Hij neemt een einde onmiddellijk na de Gewone Algemene Vergadering van het jaar waarin hij vervalt.

Artikel 15: Vacature.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een opdracht van bestuurder openvalt, kan voorlopig in een vervanging worden voorzien door de overblijvende leden van de Raad van Bestuur.

in dit geval gaat de Algemene Vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende ' vergadering.

De aldus benoemde bestuurder voleindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 16: Voorzitterschap.

De Raad van Bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan ook onder hen één of meerdere ondervoorzitters verkiezen.

Op de laatste blz van Luik B verrneider Recto Naam en hoedanigheid van cie . nrumenterende notaris, hetzij van de parsoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~

mod ti.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door een ondervoorzitter en bij afwezigheid van de voorzitter en van de ondervoorzitter, wordt de Raad van Bestuur voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, ten ware de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

Artikel 17: Vergaderingen.

De Raad van Bestuur vergadert in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen, na oproeping door de voorzitter of door een ander bestuurder.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen wanneer de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien nochtans de raad op een zitting niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, gehouden ten laatste vijftien (15) dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de voorgaande vergadering, welke ook het aantal der tegenwoordige of vertegenwoordigde leden zij. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behoudens dringende gevallen in het proces-verbaal te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht (8) dagen vôôr de vergaderingen, schriftelijk, elektronisch, per brief, telefax, email, of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden verstuurd.

ledere afwezige bestuurder kan, zelfs schriftelijk, elektronisch, per brief, telefax, email, of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, een ander bestuurder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen om in zijn plaats aan de stemming deel te nemen.

Een bestuurder mag echter aldus over niet meer dan twee (2) stemmen beschikken.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks , vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij éénparig schriftelijk akkoord van ' al de Bestuurders. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de goedkeuring van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Een bestuurder die bij een handeling welke de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een strijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft met de vennootschap, is verplicht de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Artikel 19: Machten van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van deze welke door de wet aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De raad kan een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité wordt ingesteld is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen worden door de Raad van Bestuur bepaald.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de Raad van Bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd-bestuurders, handelend in dit laatste geval, gezamenlijk of afzonderlijk volgens beslissing ter zake te nemen door de Raad van Bestuur. Hij is gelast niet de uitvoering van de beslissingen van de raad.

De Raad van Bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artike 20: Verteg_enwoordiginq.

Behoudens speciale machtsoverdracht door de Raad van Bestuur en zonder afbreuk te doen aan de = delegaties hiervoor voorzien, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en alle machten en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder of door drie (3) bestuurders gezamenlijk optredend.

Artikel 29: Gewone, Bilzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

Ieder jaar, de derde maandag van de maand november te veertien uur (14.00u) wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden_ indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen hebben plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artike 33: Aantal stemmen.

Ieder kapitaalsaandeel geeft recht op één (1) stem.

Artike 41: Boekjaar. .

Op de laatste blz van Luik B vennelaen Recto Naam en hoedanigheid van ue iivùuuntenterende notaris, hetzij van n.e U " :c:oiu,¢en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenv..àord.gen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar, Elk jaar wordt door de zorgen van de Raad van Bestuur een inventaris opgemaakt evenals de jaarrekening overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Artikel 43: Winstverdeling.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle ' fiscale en andere provisies maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf (5) procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1110de) bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur, over de aanwending van het saldo. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden, De Raad van Bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden. Artikel 46: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden ' . met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de aandeelhouders uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 11 december 2012

Qp(..W laatste biz van Luik B verrreiaen Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van ne perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 11.12.2012 12662-0308-012
24/09/2012
ÿþ Mod 2 1

Mien ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

')p: 13 SEP. 2012

Griffie

[°e ., ,e,



*12159165*

Ondernemingsnr : 0459.567.489

Benaming

(voluit) : Labeur

Rechtsvorm : nv

Zetel : Tritonlaan 2, 8420 Wenduine

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Besloten werd bij Bijzondere Algemene Vergadering op 12/05/2012.De volledige raad van bestuur heeft hun ontslag genomen, behalve Franky Bruggeman.Tot de nieuwe bestuuders worden benoemd:

Mevrouw Mingouw Patricia Anna Maria wonende De Wandelaar 11 te Blankenberge;

Mevrouw Kimberly Bruggeman wondende Ontmijnerstraat 107 te Blankenberge.

De heer Kenny Bruggeman wonende leperstraat 5 te Blankenberge.

Met eenparigheid van stemmen benoemde de raad de heer Franky Bruggeman tot afgevaardigd-bestuurder,. en tot voorzitter.Overeenkomstig art 23 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door drie bestuurders, die gezamenlijk optreden en tot een financieële bevoegdheid tot 10000.00 euro,of door de afgevaardigd-betuurder alléén optredend met volledige financieële bevoegdheid, De mandaten zijn onbezoldigd.

Getekend

Bruggeman franky

Afgevaardigd bestuurder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.11.2011, NGL 22.12.2011 11647-0471-012
19/01/2011
ÿþ4 71101 Mod2S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie -

J IOJI JIOJ 11111 Hill 1111111111 IJI1 IJ III !II

" 11009469*

Ondernemingsnr : 0459.567.489 Benaming

(voluit) : Labeur

ó rTEUR gt DIFIEÇTfOt

12.-01-20

_GISCH STAAT

BESTUUR

-i i4EERGELEGD

TER GRIF IE1/AN Dt RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

` 2 8 -12-- 2010

De griffier

Griffie

SBL..,; . ,

Rechtsvorm : nv

Zetel : Tritonlaan 2, 8420 Wenduine

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Besloten werd bij Algemene Vergadering op 15/10/10 dat de bestuurders voor de periode van 6jaar herbenoemd worden.Dit met terug werkende kracht tot de beïndeging van het afgelopen termijn zijnde 2008.De volgende periode van de benoeming is van 2008 tot 2014.De betuurders zijn R Bruggeman; A Samijn; F Bruggeman; Ph Bruggeman. De mandaten zijn onbezoldigd.

Getekend

Bruggeman Raoul

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.11.2010, NGL 12.01.2011 11008-0095-010
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.11.2009, NGL 21.12.2009 09902-0152-010
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.11.2008, NGL 24.12.2008 08872-0136-011
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 19.11.2007, NGL 17.01.2008 08017-0125-011
22/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

11 MEI 2015

Griffie

II I UIHIIIIUII 1111

" 15073622'

a







Lient Atd e.ling -Brugge

De griffier







Ondememingsnr : 0459567489

Benaming

(voluit) : Labeur

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tritonlaan 2 te 8420 De Haan(Wenduine)





(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van Raad van Bestuur voor duur van 6 jaar

Besloten met de algemene vergadering van 17/11/2014 om de bestuurders en afgevaardigd bestuurder terug te benoemen voor een duur van 6 jaar. De volledige raad is gepubliceerd in het BS van 13/09/2012.

Getelekend

Afgevaardigd bestuurder

Franky Bruggeman





Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 19.12.2006 06916-3592-013
30/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 14.11.2005, NGL 27.12.2005 05917-1286-013
25/01/2005 : ANT001543
02/01/2004 : ANT001543
29/01/2003 : ANT001543
28/01/2003 : ANT001543
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.11.2015, NGL 09.12.2015 15685-0022-012
11/01/1997 : ANT1543
07/01/1997 : ANT1543

Coordonnées
LABEUR

Adresse
TRITONLAAN 2, 8420 WENDUINE

Code postal : 8420
Localité : Wenduine
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande