KLEINE STAARMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLEINE STAARMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.487.432

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0121-013
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 04.04.2013 13082-0557-013
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 29.03.2012 12076-0370-013
13/03/2012
ÿþMod Word 11.1

RECHTBANK KOOPHANDEL

KOrTiliJi

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0468.487.432

Benaming

(voluit) : KLEINE STAARMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandestraat 236 A 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : doel- en statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk en geregistreerd als volgt : " 1ste kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 22 februari 2012 negen bladen geen renvooien Boek 5- 956 Blad 61 Vak 10 Ontvangen vijfentwintig euro (25E) de e.a. inspecteur, (getekend) L. Vanheuverzwijn." dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KLEINE STAARMAN met zetel te 8560 Wevelgem, Warandestraat 236 A ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met als ondernemingsnummer 0468.487.432 volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste besluit

Beslissing tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan de reeds eerder genomen beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar de Warandestraat 236/A ingevolge beslissing van de gemeente tot hernummering van de Warandestraat zoals hierna bepaald.

Tweede besluit

a) De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerder welke een omstandige verantwoording inhoudt van de voorgestelde wijziging/uitbreiding van het doel met een samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap per 31 december 2011. Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) De vergadering besluit, na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van een situatie die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten :

" - groot- en kleinhandel in tweedehandse voer- en motortuigen, groot- en kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor en van tweedehandse voer- en motorvoertuigen

- makelaar in goederen en handelsvertegenwoordiging " zodat het doel van de vennootschap voortaan als volgt luidt : " De vennootschap heeft tot doel :

- groot  en kleinhandel in onderdelen en benodigdheden voor motorvoertuigen

- tussenpersoon in de handel

groot- en kleinhandel in tweedehandse voer- en motortuigen, groot- en kleinhandel in onderdelen en

toebehoren voor en van tweedehandse voer- en motorvoertuigen

- makelaar in goederen en handelsvertegenwoordiging

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel en mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken,

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend is, aile burgerlijke, commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen of handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die nuttig zijn of de verwezenlijking van, dit doel vergemakkelijken. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of, wederverkoop: zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar ondermening kunnen bevorderen op om het even welke wijze. Zij mag bestuurs- en andere mandaten uitoefenen in vennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i I IIIIIIIIIIII IIIIIIII

*12055729*

8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de

terbeschikkingstelling ervan aan derden , ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België en in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming van de doelstelling van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve

bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een

vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen

uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning of het vereiste attest ter beschikking zal zijn of aan de

voorschriften zal zijn voldaan."

Derde besluit

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen en aan de vigerende wetgeving, met

aanneming van volledig nieuwe statuten in overeenstemming met te nemen voorgaande besluiten,

hernummering en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van

alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

De statuten luiden bij uittreksel bijgevolg als volgt

Artikel 1 : Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "KLEINE STAARMAN".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Warandestraat 236/A

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- groot  en kleinhandel in onderdelen en benodigdheden voor motorvoertuigen

- tussenpersoon in de handel

groot- en kleinhandel in tweedehandse voer- en motortuigen, groot- en kleinhandel in onderdelen en

toebehoren voor en van tweedehandse voer- en motorvoertuigen

- makelaar in goederen en handelsvertegenwoordiging

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel en mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle burgerlijke, commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen of handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop: zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar ondermening kunnen bevorderen op om het even welke wijze. Zij mag bestuurs- en andere mandaten uitoefenen in vennootschappen.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de terbeschikkingstelling ervan aan derden , ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming van de doelstelling van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning of het vereiste attest ter beschikking zal zijn of aan de voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentien duizend euro (¬ 19.000,00 ¬ ) Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Jaarvergadering - Buitengewone of bijzondere algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (hierna : jaarvergadering) zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur .

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering op de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge 4 Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel dertien van deze statuten dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12 ; Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief - tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatie middel te ontvangen - vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten, die met medewerking, van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 15 : Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders , bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger , natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 22 : Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25 : Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint cp 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 26 : Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27 : Ontbinding.

L

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng,

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend gevolg volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding, van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. Artikel 28 : Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten Vaste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

" Vierde besluit

Machtiging wordt gegeven aan de zaakvoerder van de vennootschap tot uitvoering van hiervoor genomen

beslissingen en aan notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk tot coördinatie van de statuten,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte.

- gecoördineerde tekst der statuten

-verslag van de zaakvoerder in toepassing van art. 287 Wetboek Vennootschappen en staat van actief en

passief.

(getekend) Meester Philippe Werbrouck te Kortrijk, instrumenterende notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 27.12.2010, NGL 16.02.2011 11037-0008-013
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.12.2009, NGL 04.03.2010 10060-0337-013
22/02/2010 : KO147280
18/02/2009 : KO147280
13/02/2008 : KO147280
17/08/2007 : KO147280
01/12/2006 : KO147280
23/12/2005 : KO147280
15/03/2005 : KO147280
10/03/2004 : KO147280
15/04/2003 : KO147280
30/12/1999 : KOA018630

Coordonnées
KLEINE STAARMAN

Adresse
WARANDESTRAAT 236A 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande