KEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.967.807

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Belgis Staatsh

I 111111 1Agglaj 111111



)R DELGL



NEERGELEGD

7- 2011; 1 Z JUNI 201ii

,TAAr_ ,5,.) ARechtbank van KOOPHANDEL

Gent, ÉlifeRTRIJK



MON1TE

02 -0

1GISCH

Ondememingsnr : 0422.967.807

Benaming

(voluit) : KEMA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8710 Wielsbeke,Waterstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Stan Devos, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 28 mei 2014, ter registratie, dat is bijeengekomen:

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KEMA», waarvan de zetel gevestigd is te 8710 Wielsbeke,Waterstraat 10 en dat ondermeer de volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen, werden genomen:

Voorafgaandelijke uiteenzetting: Voormelde vennoot verklaart het bijzonder verslag de dato 21 februari 2014 van de zaakvoerder in toepassing van artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen ontvangen te hebben. Onderhavige kapitaalsverhoging dient ais herstelmaatregel in het kader van voormelde artikelen beschouwd te worden. De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen: EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd negenenveertigduizend euro (249.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd euro (267.600,00 EUR). '

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tienduizend veertig (10.040) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe

kapitaalaandelen, tegen de prijs van vierentwintig euro tachtig eurocent (24,80 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%),

TWEEDE BESLUIT INDIVIDUELE AFSTAND VAN HET VOORKEURRECHT

En onmiddellijk heeft de enige vennoot verklaard te verzaken, voor zoveel ais nodig, aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

DERDE BESLUIT  INSCHRIJVING OP DE KAPITAALSVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE KAPITAA1AANDELEN

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING België te Brussel, Mamixlaan 24 zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 mei 2014. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

VIERDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd negenenveertigduizend euro (249.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd euro (267.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tien duizend zevenhonderd negentig (10.790) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

Besluiten 1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door Jean-Michel Dalle voor VGD Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke Vennootschap dia de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, met zetel te 1090 Brussel, Burg. E. Demunterlaan. 5 overeenkomstig artikel 313 'van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

Op de laatste blz. van Luih B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VQrS0 " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch 8tatshlad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

De conclusies van het verslag van voornoemde heer Jean-Michel-Dalle, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

«De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEMA" ten bedrage van in totaal 351.000,00 EUR bestaat uit de inbreng van een deel van de rekening courant (lopende rekening) vanwege SMAC SA.

Bij het beëindigen van onze controtewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)De beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de veronderstelling van continuïteit, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ni 351.000,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 14.153 aandelen met een fractiewaarde van 24,8 EUR (afgerond), zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) werd voorgesteld door de zaakvoerder en dat de waarde van de ingebrachte vordering ten bedrage van 351.000,00 EUR onder een continuïteitsgedachte wordt ingebracht

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de- waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in nature.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging van de BVBA "KEMA" en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 26 mei 2014

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor»

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neertegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met driehonderd éénenvijftigduizend euro (351.000,00 EUR) te verhogen om het van tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd euro (267.600,00 EUR) op zeshonderd achttienduizend zeshonderd euro (618.600,00 EUR) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van driehonderd éénenvijiligduizend euro (351.000,00 EUR). Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van veertienduizend honderd drieënvijftig (14.153) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderd achttienduizend zeshonderd euro (618.600,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vierentwintigduizend negenhonderd drieënveertig (24.943) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GENOMEN BESLISSINGEN De vergadering beslist om artikel 5 in verband met het maatschappelijk kapitaal van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissingen ais volgt:

"Artikel 5, : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd achttienduizend zeshonderd euro (618.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierentwintigduizend negenhonderd drieënveertig (24.943) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één vierentwintigduizend negenhonderd drieënveertigste (24.943) (1/24.943ste) van het kapitaal."

ZEVENDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

geassocieerd notaris Stan Devos te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlagen;

uitgifte

revisoraal verslag en verslag bestuursorgaan

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e.n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2014 : KO143784
24/04/2013 : KO143784
10/02/2015 : KO143784
16/04/2012 : KO143784
04/05/2011 : KO143784
01/04/2010 : KO143784
05/05/2009 : KO143784
17/04/2008 : KO143784
30/03/2007 : KO143784
31/03/2006 : KO143784
04/04/2005 : KO143784
05/04/2004 : KO143784
15/01/2004 : KO143784
04/04/2003 : KO143784
25/04/2001 : KO143784
17/10/1998 : KO143784
14/05/1998 : KO143784
01/01/1997 : SN55110
01/01/1996 : SN55110
10/06/1995 : SN55110
01/01/1992 : DE36389
16/04/1988 : DE36389
01/01/1986 : DE36389
03/04/2017 : KO143784

Coordonnées
KEMA

Adresse
WATERSTRAAT 10 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande