JTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 888.275.322

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h

Belgis Staatst:

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

te

Tir'

INIhI11W~MI~Ifl~IWh~I1W

aaoo~ss9"

Ondernemingsnr : 0888.275.322

Benaming

(voluit) : JTI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kerkstraat 2 b, 8430 Middelkerke (volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 25 oktober 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 4 november 2013 boek 477 blad 26 vak 14, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de NV JTI:

Eerste besluit  bevestiging zetelverplaatsing  aanpassing van de statuten dienovereenkomstig

De vergadering bevestigt de beslissing van de raad van bestuur van 8 maart 2013 houdende de zetelverplaatsing naar huidig adres te 8430 Middelkerke, Kerkstraat 2B.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de integrale tekst van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8430 Middelkerke, Kerkstraat 2B."

Tweede besluit Kennisname verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 15 oktober 2013 met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 15 oktober 2013 en van het verslag de dato 24 oktober 2013 van BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C°", vertegenwoordigd door de heer Geert Van Ryckeghem, bedrijfsrevisor te Waregem, Keizerstraat 18, de dato24 oktober 2013, over voormelde staat van actief en passief.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

6. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap " JTI " een boekhoudkundige staat afgesloten per 15 oktober 2013 opgesteld, die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 1.301,00 ¬ en een netto-passief van 1,358.365,34 ¬ .

De wettelijke termijnen werden niet nageleefd. De controlewerkzaamheden werden er niet door beïnvloed.

Het artikel 634 van het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en de naamloze vennootschap Gera bereid is om haar tegoed op de vennootschap niet op te vorderen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat, de toestand van de vennootschap, onder voorbehoud van het mogelijks impact van een herziening van de resultaten ten gevolge van een controle van de belastingsadministraties mbt. tot de jaren die nog niet gecontroleerd werden en onder voorbehoud van het mogelijks impact van een geschil waarin de vennootschap verwikkeld is en waarvan de uiteindelijke uitkomst op dit ogenblik niet kan bepaald worden en waarvoor geen voorziening werd aangelegd, volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Waregem, 24 oktober 2013,

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg.venn. ovv. Bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C°

De beide voormelde verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De aandeelhouders hier aanwezig erkennen volledig kennis te hebben van de inhoud van voornoemde verslagen en verklaren er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passiva van ontvangen te hebben., dit alles overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig paragraaf 1 van vermeld artikel gehouden is, behoudens wat betreft de naleving van de termijn zoals voorzien in het artikel 381 van het Wetboek van Vennootschappen, waaraan niet is voldaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Derde besluit - Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de naamloze vennootschap Jil en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Vierde besluit - Benoeming van een vereffenaar - vergoeding

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar : de heer Robbie Dewaele, advocaat, kantoor houdende te 8570 Vichte, Vichteplaats 27, die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en tevens verklaart dit mandaat te aanvaarden. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake treedt de vereffenaar pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

De algemene vergadering geeft onmiddellijk bijzondere volmacht aan Meester Robbie Dewaele voornoemd, orn een verzoekschrift in te dienen bij de voorzitter van de bevoegde Rechtbank tot bevestiging van het mandaat van vereffenaar. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het dossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde besluit: Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een ornstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde besluit  kennisname van het ontslag van de bestuurders

De vergadering neemt kennis van het ontslag van alle voornoemde bestuurders, 1/ GERA NV en 2/ de gewone Commanditaire Vennootschap naar Luxemburgs recht (SECS) "J. Castelain & Cie", ingevolge de beslissing tot ontbinding van de vennootschap, die voorafgaat.

Zevende besluit  Aanpassing van de statuten in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen om blijk te geven van de nieuwe toestand van de vennootschap,

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt;

- Schrapping van de inhoud van artikel 1 en vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, en is in vereffening. Zij draagt de

benaming "Jil"_

- Schrapping van de inhoud van artikel 2 en vervanging door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8430 Middelkerke, Kerkstraat 2B.

De zetel mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Belgisch grondgebied, door enkele beslissing

van de vereffenaar, mits inachtneming van de taalwetgeving. Dit besluit tot verplaatsing van de zetel van de

vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel

van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft"

- Schrapping van de inhoud van artikel 4 en vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang vanaf 25 oktober 2013 nog enkel voor haar vereffening."

Achtste besluit - Machtiging tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten

De vergadering geeft opdracht aan de heer GERA NV, vertegenwoordigd Ï door de heer Jo Castelain voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris cm over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

Uit de beschikking gewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende, de dato 5 december 2013, blijkt dat de voorzitter van deze rechtbank van koophandel de benoeming heeft bevestigd van de heer DEWAELE Robbie, te 8570 Anzegem, Vichteplaats 27, tot vereffenaar van NV JTI

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 25 oktober 2013

verslag bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur met staat van aktief en passief

- gecoördineerde tekst van de statuten

- kopie vonnis dd. 5 december 2013 houdende bevestiging benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0163-013
29/05/2013
ÿþ~ ,

Mnd POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,mC[.èf3i'gt;iBet ter ven

rechtbank van kola

Brugge  te O stáenz

'o i7 Ei 2013

~i

Griffue rip crrr{t$tar

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 __exe,L. duMnniteur beige

" 130808

VSE

Ondernemingsnr : 0888.275.322

Benaming (voluit) : Jti

(verkort) : Naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Zetei : Kerkstraat 4A - 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur 08/03/2013

De raad beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kerkstraat 2 B, 8430 Middelkerken

Gera nv, vast vert door Jo Castelain

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid Vankle instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013
ÿþ(Râ

Voor-

baa aann hel hef

Belgisel

Staatsbit

A

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

IM11111,11111 1111

i L 1,1

Neaergetegct ter yt'itf'ta ven .24i rechtbank van k000r-i r 3 ' Brugge -- , tinq :: 00,3iricil

'o i 7 I 2013

rlr+frr"o" "

Ondememingsnr : 0888.275.322

Benaming (voluit) : JTl

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Kerkstraat 4A - 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte ; Ontslag en (her)benoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 06/05/2013

De vergadering neemt akte van de niet verlenging van het mandaat van Valminvest NV, met zetel Zenderstraat 5 te 9070 Destelbergen, vast vertegenwoordigd door Vallaeys Stefaan, wonende Zenderstraat 5 te 9070 Destelbergen, als bestuurder vanaf heden.

De vergadering beslist om Gera NV, met zetel Kerkstraat 2 B te 8430 Middelkerke, vast vertegenwoordigd door Castelain Jo, wonende Wilgendreef 25 te 8790 Waregem, te herbenoemen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanaf heden tot na de jaarvergadering van 2019.

De vergadering aanvaardt de benoeming van SECS Castelain & Cie, met zetel Rue Prince Jean 5 à 4740 Pétange, Luxemburg, vast vertegenwoordigd door Castelain Jo, wonende Wilgendreef 25 te 8790 Waregem, als bestuurder vanaf heden tot na de jaarvergadering van 2019.

Gera NV, vast vert door Castelain Jo

Gedelegeerd bestuurder

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van l_us'k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he zif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 07.06.2012 12161-0333-015
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 08.06.2011 11154-0332-014
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 13.07.2010 10302-0246-013
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 08.05.2009 09146-0256-013
25/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JTI

Adresse
KERKSTRAAT 2B 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande