J & J

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & J
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.901.465

Publication

10/07/2014
ÿþMW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koophandel

r,u-eCi)

*14133642*

Ondernemingsnr ossti. 34 /r f.ms

Benaming

(voluit) J St J (verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Jules Peurquaetstreat 33 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende op zesentwintig juni tweeduizend en veertien, te registreren, blijkt dat:

1. De heer KNOCKAERT Johan Lionel, geboren te Oostende op vier mei negentienhonderd tweeënzestig, rijksregistemummer 62.05.04 031-22, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Frère-Orbanstraat 24

2. De heer MONSTREY Jiirgen Jozef Erica, geboren te Blankenberge op vier november negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregistemummer 72.11.04 163-45, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8400 Oostende, Sint Petrus- en -Paulusplein 6

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam J ez. J.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00 e) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderd aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volstort tot beloop van zesduizendtweehonderd euro, aldùs zijn alle aandelen volstort ten belope van één/derde.

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

De heer KNOCKAER.T khan verklaart in te schrijven op zestig aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van drieduizendzevenhonderdtwintig euro zodanig dat hij nog een volstortingsplicht heeft van zevenduizend vierhonderdveertig euro.

- De heer MONSTREY Jtirgen verklaart in te schrijven op veertig aandelen waarop hij bij

de oprichting een inbreng doet van tweeduizend vierhonderdtachtig euro zodanig dat hij nog een volstortingsplicht heeft van vierduizend negenhonderdzestig euro.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Jules Peurquaetstraat 33.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaalevoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zankvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-het wassen, knippen, verven, onduleren enzovoort van haar bij mannen vrouwen en kinderen;

schoonheidszorg;

Op de laatste blz. van.1..J1b13.vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van advies op gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; -het uitbaten van haarkap- _en schoonheidssalon en alle nevenactiviteiten op het gebied van het kappersvak;

-oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat ondermeer het uitbaten -van een restaurant, loungebar, brasserie, tearoom, broodjeszaak, croissanterie, koffiehuis, drankgelegenheid, café, bar, private club, snackhuis, hotel, ijssalon, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca.

omvat eveneens de verkoop van, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes

omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen

omvat de uitbating van een buffet in een inrichting voor vertoningen, concerten, paardenrennen of voor sport.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten., grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Uitbating van een traiteurzaak, verkoop van alle soorten dagschotels en bereide gerechten, kazen, charcuterie, patisserie, kleine eetwaren, dranken, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

- Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst Van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Elk jaar, op de derde vrijdag van de maand november om veertien uur, komt de ' gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op dé eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd, de heer Knockaert Johan, voormeld, die verklaart te aanvaarden.

Er wordt" geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid om te eindigen op dertig juni tweeduizend en vijftien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND IJITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

16/09/2014
ÿþ4

*14170190*

Ondernemingsnr 0554.901465 Benaming

(voluit) : J at J (verkort) :

Rechtsvorm: Belsoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Jules Peurquaetstraat 33 te 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd 25 augustus 2014 werd als volgt beslist:

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om Dhr Monstrey Jürgen te benoemen als zaakvoerderen dit. voor onbepaalde duur Dhr Jürgen Monstrey zal instaan voor de dagdagelijkse technische leiding inzake de activiteiten van kapper.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rii

c

Griffie Rechtbank Koophandel

Mod Word 11.1

Monstrey lirgen Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 24.11.2015 15672-0369-011

Coordonnées
J & J

Adresse
JULES PEURQUAETSTRAAT 33 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande