INPALCO

NV


Dénomination : INPALCO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 460.177.502

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 26.06.2014 14233-0060-017
13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 07.06.2013 13163-0525-015
31/07/2012
ÿþMotl27

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGE NEERGELEGD

',012

\TSSLAD

13. 07. 2012

RECHT OOPHANDEL ,;~~r I,f K

Ondernemingsnr ; 0460.177.502

Benaming

~.yo,uE~t 1NPALCO

Rechtsvoren NV

Zetel . Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Benoeming

Op de algemene vergadering van 16 mei 2012 werd besloten om Dhr. Bernard Henry te benoemen tot bestuurder en dit met onmiddellijke ingang tot de algemene vergadering te houden in 2017.

Michel Cammaert, bestuurder

Vandenhuys BVBA, vertegenwoordigd door Mevr. Aurore Vandenbogaerde

Op de laatste biz van Luik B veemelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoio)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

MONITEUR

2 4 -07-

3ISCH STA

be

B

St

U1I1 1111H 01H11 I 111fl I IIN

*iai3siss*

;EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 12.06.2012 12166-0557-009
08/03/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a

~t=

mI IIIIIIMp'IAI u~uae

IIIIL1WIVIXlYII~1WIAu~II~ Z9-0t-b

*iaosasaa cIsCHsTAA

:LUE NEERGELEGD

112 22r 02, 2012

FSBLAD

RECh1TBA~~CPHAidD1=L

K

MO

Ondernetningsnr ; 0460.177,502

Benaming

(voluit) : INPALCO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84 te 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel - uitdrukking kapitaal in euro - kapitaalverhoging -

omvorming in een naamloze vennootschap en vaststelling van de statuten - ontslag zaakvoerder en benoeming bestuurders

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op zeventien februari tweeduizend en twaalf, blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INPALCO", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84 (B.T.W. BE-0460.177.502; RPR Kortrijk) is bijeengekomen.

Het proces-verbaal van deze vergadering bevat onder meer hetgeen volgt:

" Het jaar tweeduizend en twaalf.

Op zeventien februari.

Voor Ons, Meester Philippe DEFAUW, notaris met standplaats te Kortrijk.

Te Kortrijk, ten kantore, Hendrik Consciencestraat 4.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INPALCO", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84. B.T.W. BE-0460.177.502; RPR Kortrijk.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op vijf maart negentienhonderd zevenennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig maart daarna, onder het nummer 970320-125; en waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven.

Bij besluit van de zaakvoerder de dato vijftien oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen december daarna, onder het nummer 10178996, werd de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst naar het huidige bovenvermelde adres.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om elf uur dertig minuten onder het voorzitterschap" van de" enige° zaakvoerder van onderhavige vennootschap "INPALCO", met name de heer Michel Ann Joseph CAMMAERT, geboren te Gent op zesentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs- Westrem), Belgiëlaan 49. Gezien het beperkt aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de verdere vorming van het bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd:

de hierna genoemde enige vennoot van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INPALCO", die volgens gedane verklaringen en overeenkomstig de vermeldingen in het register van aandelen titularis is van alle bestaande aandelen, hetzij zevenhonderd vijftig (750) aandelen:

De naamloze vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84.

B.T.W. BE-0400281.485; RPR Kortrijk.

Vennootschap opgericht krachtens akte verleden voor notaris Edgard Van Oudenhove te Denderhoutem op zesentwintig februari negentienhonderd zestig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien maart daarna, onder het nummer 4422; en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor; het laatst krachtens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders i opgemaakt door ondergetekende notaris Philippe Defauw op dertien juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in; de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee augustus daarna, onder het nummer 05111832.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alhier vertegenwoordigd door de heer VAN DEN BULCKE Ivan René Leon, geboren te Kortrijk op dertig maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 10, krachtens onderhandse volmacht die blijvend aan onderhavig proces-verbaal gehecht wordt.

Eigenares van zevenhonderd vijftig (750) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen, vertegenwoordigend geheel het kapitaal van de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INPALCO".

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

i, Agenda

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ons notaris bij akte vast te stellen dat deze buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

agenda

t Wijziging doel:

a) Verslag van de zaakvoerder, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, gezegd versrag opgemaakt in toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen,

b) Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

" De vennootschap heeft tot doel:

I. -Het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, zowel nationaal als internationaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

-Alle activiteiten van expeditie en bevrachting, aile dienstverlening als tussenpersoon, inbegrepen op- en overslag van goederen, het verzekeren van distributienetten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor hêt cliënteel,

-Voorts het herstellen, depaneren en onderhouden van motorvoertuigen voor haar zelf en voor derden. Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval versenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. ".

2. Uitdrukking van het kapitaal in euro; vaststelling dat het kapitaal achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

3. Verhoging van het kapitaal met een bedrag van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00), mits creatie en uitgifte van negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe, volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven a pari tegen de totale prijs van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99), hetzij (afgerond) vierentwintig komma zeven acht negen euro (¬ 24,789) per aandeel<

Inschrijving en volledige volstorting,

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

4. Omvorming:

a) -Verslag van de zaakvoerder opgemaakt in toepassing van artikel 778 van het wetboek van

vennootschappen over het voorstel tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten

e per éénendertig december tweeduizend en elf;

-Verslag opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van venncotschappen door de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de zaakvoerder, over gezegde staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

b) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, in een naamloze vennootschap,

5. Vaststelling van de statuten van de naamloze vennootschap.

6. Ontslag zaakvoerder; besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de huidige zaakvoerder voor de periode van zeven februari tweeduizend en twaalf tot de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

7. Benoeming bestuurders.

N8. Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de besluiten aangaande bovenvermelde

agendapunten; machtiging aan notaris Philippe Defauw tot opmaak van de gecoördineerde tekst van de

o statuten.

ó IL Oproepingen

Vervolgens verzoekt de voorzitter ons notaris navolgende vaststellingen te akteren inzake de

bijeenroepingen tot onderhavige vergadering:

1) met betrekking tot de vennoten:

De enige vennoot is aanwezig of geldig vertegenwoordigd, zodat het bewijs van oproeping niet moet worden

voorgelegd.

2) met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden:

Voornoemde heer Michel CAMMAERT, alhier tussenkomende in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder

van de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INPALCO", verklaart, voor zoveel

d1D als nodig, kennis te hebben genomen van de agenda van onderhavige vergadering en te verzaken aan de termijnen en formaliteiten van oproeping voorzien in artikel 268 van het wetboek van vennootschappen, evenals aan de toezending van de stukken die hem moeten ter beschikking worden gesteld in toepassing van artikel 269 van het wetboek van vennootschappen.

:r.73 De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er geen commissaris is aangesteld en dat er noch houders van obligaties, noch houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

HL De voorzitter deelt mee dat het kapitaal van de vennootschap thans achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend, en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

De voorzitter stelt vast dat op deze vergadering de totaliteit van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is, zodat geheel het kapitaal vertegenwoordigd is en deze vergadering aldus geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten op de agenda.

IV. De voorzitter deelt mee dat ieder aandeel recht geeft op één stem en dat er geen aanleiding bestaat tot schorsing van stemrechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

V. De voorzitter deelt mee dat onderhavige vennootschap "INPALCO" reeds meer dan twee jaar bestaat en dat geen enkele bepaling van de statuten het verbod van een andere rechtsvorm inhoudt.

De voorzitter deelt mee dat om aangenomen te worden het voorstel tot doelwijziging en het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap en de goedkeuring van de nieuwe tekst van

statuten de vierlvijfden van de stemmen moet bekomen, dat de andere statutenwijzigingen slechts dienen gestemd te worden met een meerderheid van drielvierden van de stemmen en dat om aangenomen te worden de overige punten op de agenda slechts een gewone meerderheid van de stemmen dienen te bekomen, VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De uiteenzetting van de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering die vaststelt dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de bovenvermelde punten op de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Waarop onmiddellijk overgegaan wordt tot bespreking van de punten op de agenda, en na afzonderlijke beraadslaging over ieder punt neemt de vergadering de volgende besluiten, telkens met eenparigheid van stemm en:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het in de agenda vermelde bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap op veertien februari tweeduizend en twaalf in toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen inzake doelwijziging, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering besluit vervolgens tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de tekst zoals die hiervoor in de agenda van onderhavige vergadering onder het punt 1.b) is weergegeven.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot uitdrukking van het kapitaal in euro.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk éénlzevenhonderd vijftigste (1I750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00), mits de creatie en uitgifte van negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe, volledig volgestorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven a pari tegen de totale prijs van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99), hetzij (afgerond) vierentwintig komma zeven acht negen euro (¬ 24,789) per aandeel.

inschrijving en volstorting

Voornoemde enige vennoot van onderhavige vennootschap "INPALCO", vertegenwoordigd als gezegd, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap en verklaart daarop in geld in te schrijven op alle negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe kapitaalaandelen van onderhavige vennootschap, tegen de totale prijs van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99), hetzij tegen de prijs per aandeel van (afgerond) vierentwintig komma zeven acht negen euro (¬ 24,789).

De inschrijver verklaart daarop een storting te hebben gedaan van gezegd bedrag van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99) op een bijzondere rekening met nummer 1BAN 13E48 7310 2314 9427 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

Een attest van deponering' betreffende' deze storting werd afgeleverd'dot5r voornoemde bankinstelling op zestien februari tweeduizend en twaalf.

De vennootschap beschikt aldus vanaf heden uit dien hoofde over gezegd bedrag van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99).

Alle negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe aandelen waarop aldus werd ingeschreven zijn volledig volstort.

De totale intekenprijs ten belope van tweehonderd éénendertig duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 231.407,99) wordt volledig geboekt op de rekening "Kapitaal".

vaststelling vergoeding voor de gedane inbreng in geld

De hierboven beschreven inbreng in geld wordt aanvaard.

Als vergoeding voor de gedane inbreng worden aan de inbrenger, voornoemde naamloze vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES", die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden, negen duizend driehonderd vijfendertig (9.335) nieuwe, volledig volgestorte kapitaalsaandelen van onderhavige vennootschap toegekend.

vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris er akte van te nemen dat de vooropgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig werd onderschreven. De vergadering stelt achtereenvolgens vast en verzoekt ons notaris er akte van te nemen dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt werd en het kapitaal van de vennootschap aldus gebracht werd op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tien duizend en vijfentachtig (10.085) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de hierna opgesomde verslagen. Het betreft:

- het verslag de dato dertien februari tweeduizend en twaalf opgemaakt door de zaakvoerder in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen over het voorstel tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf;

- het verslag de dato zestien februari tweeduizend en twaalf opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen door de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de zaakvoerder, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

De besluiten van betrokken revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

« CONCLUSIES

Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 14 februari 2012 door de zaakvoerder van de BVBA INPALCO, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0460.177.502, gekend op de Rechtbank te Kortrijk, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een naamloze vennootschap, verklaart dat:

- mijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- het nettoactief per 31 december 2011 gedaald is onder minder dan de helft, respectievelijk minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, zodat art. 332 W. Venn. (alarmbelprocedure) van toepassing is. De verslagen waaruit blijkt dat de alarmbelprocedure is nageleefd, werden mij voorgelegd;

- het nettoactief per 31 december 2011 ¬ 14.579,98 kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 18.592,01;

- het nettoactief per 31 december 2011 voorts ¬ 57,487,97 kleiner is dan het nà omzetting vereiste minimumkapitaal van een naamloze vennootschap ten belope van ¬ 61.500,00. De bestuurders zijn persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot betaling van het verschil tussen het nettoactief van de vennootschap nà omzetting en voormeld minimumkapitaal. Elke belanghebbende kan daarenboven overeenkomstig artikel 634 W. Venn. de ontbinding van de vennootschap vorderen, De aandeelhouders hebben evenwel de intentie om het kapitaal in die zin te verhogen dat het nettoactief na de kapitaalverhoging hoger is dan het voor een naamloze vennootschap vereiste minimumkapitaal ten belope van ¬ 61.500,00.

Antwerpen, 16 februari 2012.

Walkiers & C° maatschap,

voor wie optreedt:

(getekend)

Emile Walkiers,

Bedrijfsrevisor. ».

De enige vennoot erkent een afschrift van de gezegde onder punt 4. a) op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De enige vennoot sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

Een exemplaar van deze beide verslagen zal samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Omvorming

Vervolgens besluit de vergadering tot omzetting met ingang van heden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INPALCO" in een naamloze vennootschap, met dien verstande:

- dat de naamloze vennootschap uit deze omzetting ontstaan de voortzetting zal zijn, onder een andere rechtsvorm, van de vennootschap die tot nu toe bestond onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de vennoten, het kapitaal en de reserves, noch aan de actieve en passieve toestand, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen, dit alles behoudens de doelwijziging en de kapitaalverhoging waartoe hiervoor werd besloten;

- dat de naamloze vennootschap die uit deze omzetting ontstaat de geschriften en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, zal voortzetten;

- dat de naamloze vennootschap die uit deze omzetting ontstaat het ondernemingsnummer 0460.177.502 behoudt waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in het rechtspersonenregister, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, welke door eender welke administratie aan de vennootschap werden verleend;

- dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per éénendertig december tweeduizend en elf; dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de naamloze vennootschap, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding van de vennootschap;

dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aan aangebracht wordt, eigendom van de naamloze vennootschap wordt, die eenvoudig in de plaats gesteld wordt in al de rechten en plichten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de voortzetting is, en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen;

- dat het kapitaal bedragende tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) zal vertegenwoordigd worden door tien duizend en vijfentachtig (10.085) aandelen. De enige vennoot van de omgezette vennootschap zal per één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen.

Dienvolgens wordt er uitdrukkelijk bedongen dat, uit fiscaal oogpunt, de naamloze vennootschap "INPALCO" geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds

bestond onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Er wordt uitdrukkelijk vernield dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van:

a) artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 121 paragraaf 1 van het wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

c) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig).

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens de statuten van de naamloze vennootschap "INPALCO" vast te stellen als

volgt, daarbij rekening houdend met de eigen aard van de vennootschap, en waarvan het uittreksel luidt ais

volgt:

'ARTIKEL 1

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Ze draagt de benaming "INPALCO".

ARTIKEL 2

'mop De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De raad van bestuur is eveneens gemachtigd administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en

vertegenwoordigingen op te richten op eender welke plaats in het binnen- en buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel:

I. -Het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, zowel nationaal als internationaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

-Alle activiteiten van expeditie en bevrachting, aile dienstverlening als tussenpersoon, inbegrepen op- en overslag van goederen, het verzekeren van distributienetten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel,

-Voorts het herstellen, depaneren en onderhouden van motorvoertuigen voor haar zelf en voor derden.

II. Algemene activiteiten.

N N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

o:o rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

et ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen.

CI Het-verlenen-van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; inde ruimste

et

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke _

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

et vormen van technologie en hun toepassingen.

III, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zef zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 4

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd vijftig duizend euro (E 250.000,00) vertegenwoordigd door tien duizend en vijfentachtig (10.085) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tien duizend en vijfentachtigste (1110.085ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van

b inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

ARTIKEL 12

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene' personen toebehoren, kan de

uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk

is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

o Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een effect in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

o ARTIKEL 14

p De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden, al dan

niet aandeelhouders die door de algemene vergadering der aandeelhouders worden benoemd en die door deze

kunnen worden afgezet. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, rekening houdende met et

de wettelijke beschikkingen dienaangaande. Zij zijn herbenoembaar,

De functies.van de uittredende bestuurders. worden onmiddellijk nadejaarvergadering stopgezet. .. etWanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts

twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle si

middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. In dat geval benoemt de rechtspersoon onder zijn aandeelhoudersvennoten, bestuurders/zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

:r.73 volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

ARTIKEL 15

Wanneer de plaats van een of meer bestuurders openvalt ingevolge overlijden, ontslag of welke andere

reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

et

73 In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming

pq doen.

ARTIKEL 19

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen aan de

algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad, evenals de gemachtigden voor het dagelijks bestuur binnen dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 20

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de perken van hun bijzondere lastgeving.

ARTIKEL 24

De jaarvergadering wordt gehouden de derde woensdag van de maand mei om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen en gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

e algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen.

ARTIKEL 26

De houders van aandelen op naam moeten, voor zover dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de vergadering per aangetekende brief het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of

re bij vertegenwoordiging dee! te nemen aan de vergadering.

ARTIKEL 28

ieder aandeel geeft recht op één stem,

ARTIKEL 29

Ieder stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene

vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

o Het is de aandeelhouders toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

Opdat met de schriftelijke uitgebrachte stem rekening kan gehouden worden moet de aandeelhouder op de

or> oproepingsbrief (of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief) eigenhandig de geschreven vermelding

o aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming : VOOR, TEGEN, ONTHOUDING en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor dag en uur waarop et

de vergadering gehouden wordt.

ARTIKEL 33

et Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur

een volledige inventaris op alsook de jaarrekening overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 34

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Die

afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het kapitaal bereikt. Het saldo zal de

bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan geeft bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de

raad van bestuur.

De betaling van de dividenden geschiedt op de tijdstippen en plaatsen die door de raad van bestuur worden

aangeduid.

et

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

pq gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het wetboek van vennootschappen.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interimdividenden uit te keren.

ARTIKEL 35

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering voor de vereffening. Bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomitë,

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn door de vennootschappenwet behoudens de beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

ARTIKEL 36

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van het kapitaal.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT

De vergadering acteert de vrijwillige ontslagname met ingang van heden alhier aangeboden door voornoemde heer Michel CAMMAERT uit zijn ambt van zaakvoerder van onderhavige vennootschap "INPALCO", en dit gelet op de omzetting ervan in een naamloze vennootschap, De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig zijn ontslag.

De goedkeuring dcor de algemene vergadering van de jaarrekening over het lopend boekjaar zal gelden als kwijting voor de uittredende zaakvoerder, met name voornoemde heer Michel CAMMAERT, voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van zeven februari tweeduizend en twaalf tot op heden zeventien februari tweeduizend en twaalf.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit met onmiddellijke ingang van heden te benoemen tot bestuurder van devennootschap "INPALCO", voor een duurtijd van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in tweeduizend en zeventien:

1! De heer Michel CAMMAERT, voornoemd, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Belgiëlaan 49,

re alhier tussenkomende, en die verklaart gezegd mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

2/ De gewone commanditaire vennootschap "AURORE VANDENBOGAERDE", met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 16 (RPR Kortrijk, 0821,598.908). De vergadering neemt akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap-bestuurder "AURORE VANDENBOGAERDE", vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen, het mandaat van

p bestuurder in onderhavige vennootschap "1NPALCO" zal uitgevoerd worden door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw VANDENBOGAERDE Aurore Marguerite Norbert, geboren te Kortrijk op veertien mei

o negentienhonderd tachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Beverlaai 16.

Ó Het mandaat van de bij deze benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT

et De vergadering verleent de nodige machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de bij deze genomen besluiten en aan instrumenterende notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde tekst van de

et statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

et

FISCALE VERKLARINGEN

De voorzitter verklaart:

el

I. dat deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en van artikel 214 van het wetboek op de Inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig).

P: 2, dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, onder welke vorm ook, die ten laste

vallen van de vennootschap of die haar ten laste worden gelegd uit hoofde van de voorgaande bewerkingen mag geraamd worden op twee duizend achthonderd en tien euro tweeënzestig cent (¬ 2.810,62).

SLOTVERKLARINGEN

Verschijners erkennen dat de optredende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de organieke wet notariaat en heeft uitgelegd

et et dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij

hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan aile partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

Verschijners hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

Verschijners bevestigen tevens dat de optredende notaris hen nier behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hen op een onpartijdige wijze raad

c heeft verstrekt.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van comparanten hem werd aangetoond aan de

hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

RECHT OP GESCHRIFTEN (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

SLUITING VAN DE VERGADERING

De agenda afgewerkt zijnde, wordt de vergadering beëindigd.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt plaats en datum als ten hoofde vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben comparanten, handelend als voormeld, met ons notaris

ondertekend ".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd. 17/02/2012, met 1 volmacht aangehecht;

- gecoördineerde tekst van statuten;

verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor omtrent de omzetting.

Voor-behduden "aan het Belgisch Staatsblad

lii lagenÎif 7ïët Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2012
ÿþ _ Mai 2.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

14 -02-

G1SCH STA

3ELGE NEERGELEGD

2012

ATSBLAD

-9. 02. 2012

RECHTBANK

KOOPHANDEL

nefim



" 1245124"

V beh

aa

Be Stat

E1.

Ondernemingsar : 0460.177.502

Benaming

(voluit) : INPALCO



Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 7 februari 2012 werd kennis genomen van het ontslag aangeboden door de NV H.M.Z. Belgium in vereffening, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

Op zelfde bijzondere algemene vergadering werd besloten om Dhr. Michel Cammaert met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Michel Cammaert, zaakvoerder



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 19.07.2011 11316-0546-008
09/12/2010 : HA094806
30/06/2010 : HA094806
02/10/2009 : HA094806
26/06/2008 : HA094806
19/06/2008 : HA094806
05/07/2007 : HA094806
07/07/2005 : HA094806
05/07/2005 : HA094806
08/06/2004 : HA094806
27/06/2003 : HA094806
14/07/2001 : HA094806
23/09/2000 : HA094806
23/06/2000 : HA094806
25/06/1999 : HA094806
11/06/1999 : HA094806
20/03/1997 : HA94806

Coordonnées
INPALCO

Adresse
KAPEL TER BEDE 84 - TER BEDE BUSINESS CENTER 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande