INNDUCE.ME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNDUCE.ME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.941.937

Publication

31/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen in het bepalen van het innovatieprofiel van individuen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa in verband met het bepalen van het innovatieprofiel van individuen.

2. Het verlenen van diensten en adviezen inzake de ontwikkelde technologieën en toepassingen en de ontwikkelde software in het kader van het bepalen van het innovatieprofiel van individuen.

3. Het begeleiden van mensen door het geven van seminaries, opleidingen, trainingen en congressen in het algemeen in het gebruik van de ontwikkelde technologieën en toepassingen en de ontwikkelde software in het kader van het bepalen van het innovatieprofiel van individuen.

4. Het verlenen van diensten en adviezen in het algemeen aan derden.

5. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

7. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) .

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan tweeënzestig (62) aandelen Categorie A, genummerd van 1 tot 62, en tweeënzestig (62) aandelen Categorie B, genummerd van 63 tot 124 en waarvan tweeënzestig (62) aandelen Categorie C, genummerd van 125 tot 186.

De comparanten verklaren dat op de honderdachtenzestig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MMEC", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld : tweeënzestig (62) A-aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Technology Driven Products & Processes", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld : tweeënzestig (62) B-aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Creax Projects", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld : tweeënzestig (62) C-aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Hetzij in totaal: honderdachtenzestig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting in geld werd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedaan voor minstens van één/derde, hetzij voor een globaal bedrag van zesduizend tweehonderdeneen euro.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderdeneen euro (6.201,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Belfius Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 oktober 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, samengesteld uit drie zaakvoerders, met name:

o Eén zaakvoerder op voordracht van de Categorie A vennoten.

o Eén zaakvoerder op voordracht van de Categorie B vennoten.

o Eén zaakvoerder op voordracht van de Categorie C vennoten.

Iedere categorie van aandelen A, B, C heeft dus recht op evenveel bestuursmandaten.

Het nalaten van een vennoot of groep van vennoten die gerechtigd is een lijst met kandidaten voor te stellen (binnen het kader van een bindend voorstel krachtens dit artikel) om zijn of hun respectieve rechten volledig uit te oefenen, zal geen afstand of vermindering van zulke rechten inhouden, noch zal dit zulke vennoot of groep van vennoten ervan weerhouden hun rechten in de toekomst volledig uit te oefenen.

De algemene vergadering is verplicht een nieuwe zaakvoerder te verkiezen op voordracht van de betrokken klasse van vennoten nadat het mandaat van een vennoot welke op hun voordracht werd verkozen, om welke reden ook werd beëindigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De drie zaakvoerders vormen een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college kan alleen dan geldig beraadslagen wanneer de zaakvoerder, voorgedragen door de Categorie A vennoten en de zaakvoerder, voorgedragen door de Categorie B vennoten en de zaakvoerder, voorgedragen door de Categorie C vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en beslist dan met de drie vierde meerderheid van stemmen (75%) der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerder op voordracht van de Categorie A vennoten en de zaakvoerder op voordracht van de Categorie B vennoten vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt twee vereffenaars, één op voorstel van de Categorie A vennoten en één op voorstel van de Categorie B vennoten.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de maand juni 2016.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op 3 en tot deze functie worden benoemd, voor onbepaalde

duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MMEC", voornoemd, op voordracht van de vennoten categorie A.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Mottrie Mathieu Edouard Guy Henri Cornelius, wonende te 8900 Ieper, Arthur Stoffelstraat, 10 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Technology Driven Products & Processes", voornoemd, op voordracht van vennoten categorie B.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Jef Sam Pol Eric, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Rode Dreef, 15, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Creax Projects", voornoemd, op voordracht van vennoten categorie C.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Jef, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap.

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cnockaert & Salens", met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank ondernemingen te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 22 oktober 2014

31/03/2015
ÿþ Mod Word 1t.t

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iiiuiuiiu111iunWi1n

NEERGELEGD 19 MAART 2015

Rechtbank van KO0Pt4ANDEL Ge& afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0566.941.937

Benaming

(voluit) : INNDUCE.me

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk - Engelse Wandeling 2 bus I=bis

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

Het bestuursorgaan van de vennootschap werd op de hoogte gebracht van volgende beslissingen door haar zaakvoerder, de nv Creax Projects:

De heer Jef Vandenberghe heeft ontslag genomen als vaste vertegenwoordiger van de nv Creax Projects, ingaand vanaf 17 maart 2015.

De nv Creax Projects heeft beslist vanaf 17 maart 2015, de bvba T.I.P.P, met zetel te 8510 Kortrijk, Rode Dreef 15, (ON: 0834.473.281) op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Jef Vandenberghe, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de nv Creax Projects en dit vanaf 17 maart 2015 voor het bestuursmaandaat in de vennootschap.

bvba MMEC, bvba T.I.P.P

vast vertegenwoordigd vast vertegenwoordigd door

door de heer Mathieu Mottrie de heer Jef Vandenberghe

zaakvoerder Cat A zaakvoerder Cat B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0036-010

Coordonnées
INNDUCE.ME

Adresse
WALLE 113 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande