INDEPENDENT MARINE SURVEYORS

NV


Dénomination : INDEPENDENT MARINE SURVEYORS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 430.776.901

Publication

12/06/2014
ÿþMad Wort

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flIIV~~N~ III IIMMIN

Va beha aan Bela Staat

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

30 ME! 2014

Griffie

Aftlelrng Drugge

De griffier

Ondernemingsnr . 0430.776.901

Benaming

(voluit) : INDEPENDENT MARINE SURVEYORS

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8340 DAMME (MOERKERKE), BELLE MAERTENSSTRAAT I (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 27 MEI 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV "INDEPENDENT MARINE SURVEYORS" EN BVBA "CAUS MARINE SURVEYS"

Op 27 mei 2014 hebben de bestuursorganen van NV "INDEPENDENT MARINE SURVEYORS" en BVBA "CAUS MARINE SURVEYS", beiden nagenoemd, overeenkomstig artikel 719 Wetboek van vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN' DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap :

De naamloze vennootschap INDEPENDENT MARINE SURVEYORS", met zetel te 8340 Damroe, (Moerkerke), Belle Maertensstraat 1, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren in de ruimste zin van :

-Expertises aan boord van schepen, aan land en waar ook noodzakelijk.

-Expertises van goederen en materiaal, hoe en waar ook aangevraagd.

-Gewichtsbepalingen van ladingen, schepen, vloeistoffen, enzovoorts met eventueel aangepaste apparaten.

-Alle maritieme opdrachten voor rederijen, bevrachters, ontvangers, scheepsagen-ten, stuwadoors en wie,

ook die zulks vraagt.

-Controle op schepen, goederen, ladingen, en wat ook gevraagd.

-Analysen op materialen als vloeistoffen, als stalenname,

-Beëdigde wegingen en metingen,

-Het uitvoeren van douaneformaliteiten bij 1m- en export van goederen, opstellen van dokumenten, en dergelijke en het uitvoeren van al wat met douaneactiviteiten te maken heeft.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile manieren en voglens de wijzen die haar het best geschikt zijn of lijken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerend en onroerend, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel"

2. De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAUS MARINE SURVEYS", met zetel te 8340 Damme (Moerkerke), Belle Maertensstraat 1, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel,

welk hier letferliji, wordt aangehaald:.

Op de laatste blz van Lurk 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzij van de perso(oin(en) bevoegd de recutsoerscorn en aanren eren derden te ,iertegenwoordWgen

Verso . Naam en handtekanrng

S 'v "De vennootschap heeft ais doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge I. Specifieke activiteiten

A.Het mogelijk maken en uitvoeren en in de ruimste zin van alle verrichtingen van kontrote, expertise en meten en wegen van goederen die te land en te water worden aan- en afgevoerd en van de transportmiddelen waarvan hiertoe gebruik gemaakt wordt.

Hierin zijn inzonderheid, doch geenszins beperkend begrepen : het meten, wegen en tellen, beëdigde metingen, het nemen van stalen, analyseren van goederen en produkten, het vaststellen en begroten van schade en het opstellen van rapporten over dit alles, en dit voor elke mogelijke opdrachtgever.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het voormelde te bevorderen, Zo kan zij ondermeer instaan voor de aan- en verkoop van meetinstrumenten van alle aard en voor het uitvoeren van alle doua neformaliteiten.

B.Alle maritieme opdrachten voor rederijen, bevrachters, ontvangers, scheepsagenten, stuwadoors en wie het ook vraagt.

C.Het verrichten van, of bemiddelen inzake, aile transportactiviteiten, zowel voor personen als goederen, zowel over de weg, per spoor, over zee, per vliegtuig, of welk ander middel ook, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland met eigen vervoermiddelen als door vervoermiddelen van derden.

D_Het vervoeren van (haven)arbeiders in Europese havens, tijdens het laden en lossen van schepen, onder andere nieuwe en tweedehandse wagens/vervoermiddelen, zowel op de haventerreinen als op de openbare weg, van en naar zeeschip, spoor, binnenschip of parkings, door middel van shuntwagens met chauffeur.

E.Het vervoeren van zieken, gewonden, invaliden, anders- en mindervaliden en bejaarden in binnen en buitenland door middel van ambulances, minibussen, personenwagens of enig ander transportmiddel, alsook het verstrekken van (dringende) medische hulp en verrichten van (dringende) medische interventies.

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

M

~ ~" l

u

BovenvermeÍde Opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet'

Gelet op de reëel uitgeoefende activiteit van de overgenomen vennootschap is het doel van de overnemende vennootschap voldoende omvangrijk om de huidige activiteiten van de overgenomen vennootschap te omvatten.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen worden vanaf 4 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd origineel ondertekend fusievoorstel

De gedelegeerd bestuurder

Voor BVBA "CAUS MARINE SURVEYS"

Johannes CAUS

zaakvoerder-vaste vertgenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beh Mden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste óiz van Lurk B uerrnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en Frandtaksnrng

04/07/2014 : BG074081
13/08/2014 : BG074081
20/02/2014 : BG074081
19/07/2013 : BG074081
11/07/2013 : BG074081
12/07/2012 : BG074081
27/06/2011 : BG074081
14/06/2010 : BG074081
23/07/2009 : BG074081
22/07/2008 : BG074081
11/07/2007 : BG074081
05/07/2007 : BG074081
16/11/2005 : BG074081
22/07/2005 : BG074081
08/07/2004 : BG074081
02/07/2003 : BG074081
12/03/2003 : BG074081
21/06/2002 : BG074081
10/07/2001 : BG074081
21/07/2000 : BG074081
30/04/1996 : BG74081
16/04/1987 : GE146762

Coordonnées
INDEPENDENT MARINE SURVEYORS

Adresse
BELLE MAERTENSSTRAAT 1 8340 MOERKERKE

Code postal : 8340
Localité : Moerkerke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande