IMMY

Divers


Dénomination : IMMY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 422.393.131

Publication

12/12/2013
ÿþ Asad Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGQ

- 2. 12. 2013

ei#fgRAN~ KdOPHANDEL

KOt3TB1JK-. _ ___. _

ifliilitiflhlUlINYNIn~

*13186925

1111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0422.393.131

Benaming

(voluit) : IMMY

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Garenstraat 19 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetel - euro - wijziging boekjaar en datum algemene vergadering - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Meester Johanna DE WITTE, notaris met standplaats te Ieper op zesentwintig november tweeduizend en dertien, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat volgende beslissingen met éénparigheid van de aanwezige stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: zetel

De vergadering bevestigt alhier voor zoveel als nodig dat de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 8800 Roeselare, Garenstraat 19 bus 5 en niet in bus 3 dit ingevolge de feitelijke situatie. De vergadering beslist dienvolgens artikel 2 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald.

TWEEDE BESLUIT ; omzetting in euro

De vergadering beslist tot omzetting van de uitdrukkingsmunt van het kapitaal in euro, zodat het kapitaal van tien miljoen honderdvijftigduizend Belgische Frank thans tweehonderd éénenvijftigduizend zeshonderd en elf euro drieënnegentig cent (251.611,93 EUR) bedraagt,

Dienvolgens wordt artikel VIJF vervangen door volgende tekst;

"Artikel 5.  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd éénenvijftigduizend zeshonderd en elf euro drieënnegentig cent (251.611,93 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en zes (406) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénMerhonderdenzesde (1/406de) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: aard aandelen

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing in datum van 23 december 2011 genomen aangaande de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, aldus verklaard.

De vergadering beslist om artikel TIEN van de statuten door volgende tekst te vervangen:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

De vergadering beslist om ook de overige verwijzingen naar aandelen aan toonder in de statuten aan te passen zoals hierna bepaald.

VIERDE BESLUIT; oproep algemene vergadering

De vergadering beslist om artikel ZES EN TWINTIG van de huidige statuten betreffende de oproeping tot de algemene vergadering te vervangen door de thans geldende wettelijke regeling en dit artikel te vervangen zoals hierna vermeld.

ViJFDE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één november van ieder jaar om te eindigen op éénendertig oktober van het daaropvolgende jaar en beslist dienvolgens artikel VIER EN DERTIG van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één december tweeduizend en twaalf te verlengen tot éénendertig oktober 2014

ZESDE BESLUIT -- WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand april om veertien uur,

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in 2015.

De vergadering beslist om dienvolgens artikel DRIE EN TWINTIG van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.

ZEVENDE BESLUIT -- AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1, RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "IMMY".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Garenstraat 19 bus 5,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een roerend patrimonium.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit ais medeëigenaar, aandeelhouder, schuldeiser of op andere wijze.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, vanaf de datum van de notariële akte oprichting,

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd éénenvijftigduizend zeshonderd en elf euro drieënnegentig cent (251.611,93 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en zes (406) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénfvierhonderdenzesde (11406de) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8  AARD DER EFFECTEN

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

ARTIKEL 14.- SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, welke worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zolang het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling,

door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee

(2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 16 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

ARTIKEL 15.  VOORZITTERSCHAP

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder.

ARTIKEL 16.--VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls ais het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden op datum, uur en plaats die in de uitnodigingsbrieven zijn aangeduid. De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens acht volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander communicatiemiddel.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is,

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders,

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennoot-'schap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief,

ARTIKEL 17. - BESLUITVORMING

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij enkele meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de verga-'dering voorzit, beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkocrd van de bestuurders, Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.  NOTULEN

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezigen. Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven, Afschriften of uittreksels zijn ondertekend door de voorzitter, door twee bestuurders of door een gedelegeerd-bestuurder,

ARTIKEL 19. - TEGENSTRIJDIG BELANG

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogenrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

ARTIKEL 20, - BEVOEGDHEID

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of van beschikking te stellen, welke de vennootschap aanbelangen.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur, Hij heeft namelijk de macht om aile verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vennootschap.

ARTIKEL 21.  DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer bestuurders toevertrouwen,

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur zal de gedelegeerd-bestuurder zelfs indien er verscheidene zijn, voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden,

De raad van bestuur mag insgelijks in of buiten zijn schoot één of meer directeurs, onderdirecteurs, secretarissen en volmachtdragers benoemen, waarvan hij de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt.

ARTIKEL 22. - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs en/of gedelegeerd bestuurders voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 21 van de statuten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee be-Istuurders, gezamenlijk optredend.

ARTIKEL 24.  BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 27,- GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroe-Ipen op de laatste zaterdag van de maand april om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft deze vergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergade-Ong worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL 28.- OPROEPING  VORM

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de voorschriften opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden, tenzij de betrokkenen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, geschiedt de oproeping van de houders van effecten op naam, evenals de bestuurders en de eventuele commissaris bij aangetekende brief, tenzij de betrokkenen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld,

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

ARTIKEL 29.- DEPONERING VAN EFFECTEN

De raad van bestuur mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de eigenaars van aandelen op naam ten minste zeven volle dagen voor de vergadering de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

ARTIKEL 30.- VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS

Iedere aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een derde, al dan niet een aandeelhouder, te laten vertegenwoordigen.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen aandeelhouders zijn.

ARTIKEL 31.- VERDAGING VAN DE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wat ook de punten van de agenda zijn, de raad van bestuur heeft het recht na opening van de debatten, iedere gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering hoogstens drie weken te verdagen, Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

ARTIKEL 32.- BERAADSLAGING  AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 33.- BUREAU

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn ontstentenis, door de raad van bestuur daartoe aangestelde bestuurder.

De voorzitter duidt een secretaris aan die niet noodzakelijk een aandeelhouder moet zijn, en de vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers, indien het getal van de aanwezige aandeelhouders het toelaat, ARTIKEL 34.- STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 35 ,- MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 36.- AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die zulks vragen.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerd-bestuurders,

ARTIKEL 37.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één november van ieder jaar en eindigt op éénendertig oktober van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 38. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet vertaan worden : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL 42.- ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zal/zullen de vereffenaars) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door pijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. "

ACHTSTE BESLUIT  Machtiging bestuursorgaan

De algemene vergadering machtigt het bestuursorgaan om alle genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de notaris om de coördinatie van de statuten op te maken.

Alle punten van de agenda afgehandeld zijnde, wordt deze algemene vergadering gesloten.

VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht, tot herroeping door de bestuurders, aan de Heer Wim Van West, boekhouder, kantoor houdend te 8953 Heuvelland, Rijselstraat 40, evenals zijn bedienden of bijzonder aangestelden, om in naam van de vennootschap, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen op de Rechtbank van Koophandel en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één of meer erkende ondernemingsloketten in orde te brengen, dit evenwel uitsluitend voor wat betreft de formaliteiten welke voortvloeien uit de ondertekening van onderhavig proces-verbaal van statutenwijziging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Johanna De Witte)

Gelijktijdig neergelegd :

een expeditie, afgeleverd vóór registratie, van het proces-verbaal van statutenwijziging dd. 26 november

2013

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

41 Voor-

1 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 09.02.2013, NGL 25.02.2013 13048-0398-013
21/03/2012 : KOT000062
22/02/2012 : KOT000062
15/06/2011 : KOT000062
09/06/2010 : KOT000062
15/06/2009 : KOT000062
18/06/2008 : KOT000062
28/06/2007 : KOT000062
26/09/2006 : KOT000062
02/06/2005 : KOT000062
03/01/2005 : KOT000062
25/07/2003 : KOT000062
02/09/2002 : KOT000062
21/01/2000 : KOT000062
19/02/1994 : KOT62
01/01/1993 : KOT62
01/01/1992 : KOT62
01/01/1988 : KOT62
31/10/1987 : KOT62
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.10.2016, GGK 29.04.2017, NGL 02.05.2017 17109-0313-011

Coordonnées
IMMY

Adresse
GARENSTRAAT 19, BUS 5 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande