IMMO ZWIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO ZWIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.521.220

Publication

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 06.06.2013 13153-0012-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0444-012
04/11/2011
ÿþMotl 2.0

(in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffievan de akte

EERGELEGD ter GRIFFIE der

Ondernemingsnr : 0421.521.220

Benaming

(voluit) : IMMO ZWIN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 29 bus 49

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN - HERBE NOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder minstraat 9, op zes oktober tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd zes bladen geen renvooi-. en te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 07 OKT. 2011 boek 161 blad 2 vak 1 ontvangen : V1JF-ENTWTNT1G EURO (25E) De Ontvanger ai. (getekend) W. WUYTACK", blijkt dat de buitengewone algeme-: ne vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO ZWIN", gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan: 29, bus 49, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brugge met ondernemingsnummer 042I.521.220, onder meer beslist heeft :

1. tot afschaffing van de aandelen aan toonder en tot inlassing in de statuten van de mogelijkheid om gedema-terialiseerde aandelen uit te geven.

2. tot wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid in die zin dat de vennootschap in de toekomst bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden wordt door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met, het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

3. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij onder meer rekening wordt gehouden

met de voorgaande beslissingen, het gewijzigde adres van de vennootschap en de sinds de laatste statutenwij

ziging gewijzigde vennootschapswetgeving (wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder).

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "IMMO ZWIN"

2) Zetel : te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 29 bus 49

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel het aankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en uitbaten van onroerende: goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, als makelaar, verhuuragentschap of, anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

In het algemeen, alle commerciële, industriële en fmariciële verrichtingen, zo roerende als onroerende, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of, waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

VIERENTACHTIGDUIZEND EURO (E 84.000,00), verdeeld in DRIEDUIZEND ZESHONDERD (3.600):

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1'g

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

r) 7 Der* s=

111111111116

loet

ae

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van het'bdekjaár wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vereadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste woensdag van de maand mei, om zestien uur.

Om tot de vergadering toegelaten te warden, moetende houders van gedematerialiseerde aandelen uiterlijk vijf (5) werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waaruit blijkt dat zij eigenaar zijn van aandelen de vennootschap. Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen viôr de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. 5. De vergadering stelt vast dat op de gewone algemene vergadering gehouden op vijfentwintig mei laatstleden een einde is gekomen aan het mandaat van 1) mevrouw VAN ROEY Monique Marie Joseph Françoise, van Belgische nationaliteit, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 174, bus 2, 2) mevrouw FRANS Denise Philomène Henriette, van Belgische nationaliteit, en 3) de heer JANSEGERS Eric Marie Henri, van Belgische nationaliteit, wonende te 2500 Lier, Fruithoflaan 43, als bestuurders van de vennootschap.

Vervolgens beslist de ver aderiris mevrouw VAN ROEY Monique en de heer JANSEGERS Eric, beiden voornoemd, te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap, met ingang op vijfentwintig mei laatstleden en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zeventien.

Delegatie van machten

De comparante verzocht de notaris in deze akte haar verklaring op te nemen dat de bestuurders, die zij heeft herbenoemd, in het vooruitzicht van hun herbenoeming tot bestuurders, na beraadslaging volgend besluit heb-

; ben getroffen: -

Werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder: mevrouw VAN ROEY Monique, voornoemd.

De gedelegeerd bestuurder is belast voor het dagelijks bestuur en beschikt over de zelfstandige en algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bofidi-Revac", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8, en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie als aannemer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan' het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 29.08.2011 11481-0422-012
22/02/2011
ÿþMotl2.1

191fü a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg I van de akte

rEurzt BE,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nz_ 20' B ERUGCHTE

STAATS

EGO ter GRIFFIE der K VAN KOOPHANDEL TE

E (AfdelingBr gge)

4 FEB. 1011

::

De griffier, Griffie

1

B ELGlS C

BE:

+iioaesoa1111

Ve

behc aan Bek Staal

11

" Ondernemingsnr : 0421.521.220 Benaming

(voluit) : IMMO ZWIN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZWINLAAN 29 BUS 46 - 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : RECHTZETTING ZETELVERPLAATSING

Bij de publicatie d.d. 27/10/2010, werd een verkeerd adres opgegeven. Het correcte adres is Zwinlaan 29: bus 49, 8300 Knokke-Heist met ingang vanaf 30/09/2010.

Mevrouw Monique Van Roey Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 01.06.2010 10136-0433-012
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 02.06.2009 09174-0050-012
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 30.05.2008 08166-0290-012
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 31.05.2007 07165-0004-012
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 01.06.2005 05190-3601-012
26/01/2005 : AN351186
10/06/2004 : AN351186
03/06/2004 : AN351186
16/06/2003 : AN351186
28/08/2002 : BG069858
01/01/1995 : BG69858
01/01/1993 : BG69858
03/07/1992 : BG69858
01/01/1989 : BG69858
01/01/1988 : AN225767
09/10/1987 : AN225767
26/06/1986 : AN225767
01/01/1986 : AN225767

Coordonnées
IMMO ZWIN

Adresse
ZWINLAAN 29, BUS 49 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande