I & S - FASHION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : I & S - FASHION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.780.678

Publication

05/02/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M ONITEUR B

111111111111.1R1q.1111111111 BE, 2 9 -01- 2

ISCH STA



-LGE

2.3. 01. 2014

SBwAn RECHTBANK KOOPHANDEL

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0870.780.678

Benaming (voluit) : I & S - FASHION

ii

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING ,,

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 17:, december 2013, Geregistreerd te Waregem op 24 december 2013, Boek 111 Blad 73 Vak 15 Bladen 3j, i, Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) B. VAN j;

THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze;; vennootschap "I & S - 1FASHION", waarvan de zetel gevestigd is te 8793 Waregem, Spoorweglaan 21,i; ;ï volgende beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen :il

Verslag van de bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag, de dato 16 december 2013, opgemaakt door de heer Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te,; ; 8870 Emelgem, Baronstraat 88. De aandeelhouders nemen kennis van dat verslag.

,j Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

:j "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der;; Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV l&S-FASHION kunnen we besluiten ij dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derjs Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is il verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als;; tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en.;

: duidelijkheid.

3, De door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen,;

vermogensbestanddelen zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

4. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd als tegenprestatie voor de inbreng in natura.

Een kapitaalverhoging zonder de uitgifte van nieuwe aandelen is mogelijk onder volgende voorwaarden :

- de vennoten moeten duidelijk akkoord gaan met deze regeling,

- het respectieve gewicht (percentage) van iedere vennoot wordt niet gewijzigd door deze;j

kapitaalverhoging, zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld; j

- de bestaande aandelen moeten "zonder aanduiding van nominale waarde" zijn of moeten in dezelfde;] akte voorafgaandelijk worden omgevormd van "aandelen met" tot "aandelen zonder aanduiding van nominale" waarde , ofwel moet, bij gebrek daaraan, de kapitaalverhoging leiden tot het verhogen van de nominale waardeti : van de aandelen.

sjHoewel de inbrengers geen nieuwe aandelen ontvangen in ruil voor hun inbreng, worden ze op indirecte wijze vergoed door het feit dat de intrinsieke waarde van hun bestaande aandelenpakket evenredig stijgt met deji waarde van de inbreng, zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld.

;,Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doeni.

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van cie verrichting. j.

= Izegem, 16 december 2013

Nicolas Rouseré

Bederevisor," j;

Het bedrijfsrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk worden; neergelegd.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8793 Waregem, Spoorweglaan 21

n

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ Verslag van het bestuursorgaan

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Eerste beslissing: Eerste kapitaalverhoginq

De algemene vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen met achthonderdduizend euro (800.000,00 EUR) om het te brengen van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) op negenhonderdduizend euro (900.000,00 EUR) door inbreng in natura van tweeduizend negenhonderd achtenzeventig (2.978) aandelen van de naamloze vennootschap "EM-FASHION" met zetel te 8793 Waregem, Spoorweglaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0818.456.108, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Antoon Dusselier-De 13rabandere te Meulebeke op tien september tweeduizend negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien september daarna, onder nummer 09303731, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, hetgeen alhier uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt aanvaard.

Tweede beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoginq

Mevrouw ALLEMEERSCH Inge Emmy, geboren te Brugge op vierentwintig juli negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaartnummer 591-4764648-13, nationaal nummer 76.07.24-216.30), wonende te 8793 Waregem, Zonneveld 3, verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, inbreng te doen van haar duizend vierhonderd negenentachtig (1.489) aandelen van de NV EM-FASHION tot beloop van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR).

De heer ALL.EiVIEERSCH Stefaan Jef, geboren te Brugge op twaalf mei negentienhonderd eenentachtig (identiteitskaartnummer 591-1703149-28, nationaal nummer 81.05.12-151.61), wonende te 9690 Kluisbergen, Kalkovenstraat 6, verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, inbreng te doen van zijn duizend vierhonderd negenentachtig (1.489) aandelen van de NV EM-FASHION tot beloop van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR),

Deze inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch leidt tot verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De inbrengers verklaren zich het recht te ontzeggen om het bedrag van de kapitaalsverhoging te onttrekken aan de vennootschap door middel van een kapitaalsvermindering, binnen een termijn van vijf jaar, ingaand op datum van de kapitaalsverhoging.

Derde beslissing: Vaststelling realisatie eerste kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderdduizend euro (900.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/tienduizendste (1/10.0000Le) van het kapitaal.

Vierde beslissing: Tweede kapitaalverhoginq door inbrenq in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, in toepassing van artikel 537 WIB 92

Uiteenzetting voorafgaandelijk aan de tweede kapitaalverhoginq

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013 beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van zevenhonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro zevenenzeventig cent (777,777,77 EUR) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap. Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door effectieve uitkering in geld aan de aandeelhouders.

De toekenning is geschied aan de vennoten pro rata aan hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben hierbij uitdrukkelijk verklaard het verkregen netto-bedrag (na afhouding van 10% roerende voorheffing) onmiddellijk, na ontvangst ervan, te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 WEB 92, zodra het nodige bankattest wordt afgeleverd.

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenhonderdduizend euro (700.000,00 EUR), om het kapitaal van negenhonderdduizend euro (900.000,00 EUR) te brengen op één miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit.

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 24 augustus 2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, namelijk de per 31 januari 2012 belaste reserves. Het verkregen netto-dividend (verminderd niet de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap, Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit op 31 januari 2014.

Vijfde beslissing: Inschrijving op de tweede kapitaalverhoginq en volstorting van de kapitaalverhoginq

1. Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "I & S  FASHION".

2. De aandeelhouders verklaren dat het bedrag van zevenhonderdduizend euro (700.000,00 EUR) vóór het verlijden van deze akte gedeponeerd werd door creditering van de rekening met nummer 13E77 7480 4034 5942, geopend op naam van de vennootschap "I & S - FASHION" bij KBC Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 16 december 2013, en dat door de notaris in haar dossier zal bewaard blijven.

Zesde beslissing: Vaststelling tweede kapitaalverhoginq



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" A

Voor-

e behouden

t aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is

onderschreven en dat het kapitaal effectief werd gebracht op één miljoen zeshonderdduizend euro

(1.600.000,00 EUR).

Zevende beslissing: Statutenwiiziginq

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderdduizend euro

(1.600.000, 00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale

waarde, met een fractiewaarde van één/tienduizendste (1/10.000Sfe) van het maatschappelijk kapitaal.

teder aandeel werd bij de oprichting ten belope van tweeënzestig procent (62%) volgestort"

Achtste beslissing:

De vergadering verleent aan de bestuurders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van het

bestuursorgaan en de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 24.08.2012, NGL 29.08.2012 12503-0289-017
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 25.06.2011, NGL 23.09.2011 11554-0044-017
14/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

ii# ,t ier' j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 " 110 5,"

111111

Ondernemingsnr : 0870780678

Benaming

(voluit) : l&S-FASHION

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Spoorweglaan 21 - 8793 WAREGEM

NEERGELEGD

31. 12, 2010

RECHTBANK KOOPHANDEL GriïffeRTRIJK

Onderwerp akte : Benoemingen

Uit het verslag van de Algemene Vergadering gehouden op 26.06.2010 blijkt :

Worden benoemd tot bestuurder en tot afgevaardigd bestuurder voor een termijn van zes jaar, om te eindigen bij de algemene vergadering, te houden in 2016 :

- Allemeersch Inge, Zonneveld 3, 8793 Waregem

- Allemeersch Stefaan, Kalkovenstraat 6, 9690 Kluisbergen

- Ailemeersch - Claeys NV, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. Marie-Thérèse Claeys,

Albert-I-promenade 85/6, 8400 Oostende, tevens voorzitter van de Raad van Bestuur.

Getekend,

Claeys Marie-Thérèse

Voorzitter

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 26.06.2010, NGL 24.08.2010 10449-0408-019
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 27.06.2009, NGL 17.07.2009 09459-0099-019
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 28.06.2008, NGL 22.07.2008 08458-0274-028
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 25.07.2007 07472-0018-027
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0268-017

Coordonnées
I & S - FASHION

Adresse
SPOORWEGLAAN 21 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande