HAEGHEMEERSCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAEGHEMEERSCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.554.142

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0393-014
02/06/2014
ÿþMod Word 11.1

MIE11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-Ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

II II! IIfl I 1I III III

*14110201*

beh aa Be Stal

II

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

19 MEI 2014

AWRI/EURNE

Ondememingsnr : 0867554142

Benaming

(vola) : HAEGHEMEERSCH

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wilgenlaan 44, 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uit het voorstel de dato 13 mei 2014 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH" de naamloze vennootschap "REMATIMMO", nagenoemd, overneemt, blijkt hetgeen volgt:

"Op heden wordt in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door het, bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" en door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap "REMATIMMO", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, 0437.932.135, RPR Gent, afdeling Veurne.

De vennootschap zef door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of, "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

- de BVBA "HAEGHEMEERSCH", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142, RPR Gent, afdeling Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERHAEGHE Wim, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, en

mevrouw VERMEERSCH Els, wonende te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44.

IL De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", met zetel 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142, RPR Gent, afdeling Veume,

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, te weten:

- de heer VERHAEGHE Wim, voornoemd, en

- mevrouw VERMEERSCH Els, voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Beide bij de fusie betrokken vennootschappen hebben een identieke activiteit met name beheer van onroerende goederen. Door de fusie worden aile onroerende goederen door één vennootschap beheerd. De operatie zal bijdragen tot een efficiënter bestuur, een vereenvoudiging van de structuur en leiden tot een

effectieve kostenbesparing.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid lan de instrumenterende notans hetzij van de perso(o}n(en)

oevcego de rechtspersot;r ten aanzten Jar de-ddr iec:sgenwaGr,diger

Verso Naam an handteKe.ning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Partijen verklaren dat het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" en het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uHAEGHEMEERSCH" op heden beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de ovememende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE FUSIE DEELNEMEN

1, De overgenomen vennootschap

De naamloze vennootschap uREMATIMMO", met zetel te 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, 0437.932.135, RPR Gent, afdeling Veurne, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft ais doel:

L Beheer onroerend vermogen  privé- en openbare werken

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het aanleggen van wegen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ De aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken..

In dit kader mag de vennootschap eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

Il. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bi Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Dl Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De ovememende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", met zetel 8610 Kortemark, Wilgenlaan 44, BTW BE-0867.554.142, RPR Gent, afdeling Veurne, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doet

1.Bestuursopdrachten  aan- en verkoop en beheer van onroerend vermogen cornmissiehandel

N Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en meer specifiek van onroerende goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Il. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

EI iet verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaanclelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen:

1° Kuume

-Een perceel bouwgrond ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 610/X, met een oppervlakte van 5 a 40 ca.

-Een weg ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 596/G/4, met een oppervlakte van 9 a 69 ce_ -Een woonhuis met medegaande grond ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 596/F14, met een oppervlakte van 3 a 19 ca.

20 Roeselare, 2de afdeling

ln een appartementsgebouw ten kadaster gekend onder de sectie B, nummer 259/R/2:

-een handelsruimte op het gelijkvloers, en

-een garage op het gelijkvloers,

privatieven en aandeel in de gemene delen, waaronder de grond.

3° Nieuwpoort, 2de afdeling

In een appartementsgebouw "Residentie Prima Vera" ten kadaster gekend onder de sectie D, nummer 70/D

en 70/08: handelsruimte met berging (privatieven en aandeel in de gemene delen, waaronder de grond).

Op 4 april 2014 werd door OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeld kadastraal perceel 2de afdeling Roeselare, sectie B, nummer 259/R/2 waarvan de inhoud luidt als volgt

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 04.04.2014

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op 10 april 2014 werden door OVAM bodemattesten afgeleverd met betrekking tot respectievelijk voormelde kadastrale percelen afdeling Kuume, sectie B, nummer 610/X en 2de afdeling Nieuwpoort, sectie D, nummer 70/D en 70/08, waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beIgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 10.04.2014

Op 15 april 2014 werd docr OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeíd kadastrale perceel afdeling Kuume, sectie B, nummer 596/G/4, waarvan de inhoud luidt ais volgt:

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grand geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.11.2003, en op het hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 25.04.2006.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM: 12.11.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek: Rematimmo NV, Kouterstraat +150 te 8520 Kuurne (34023 Kuume,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Deloitte & Touche Tax & Legal NV

2.2.2. Extra informatie

DATUM: 25.04.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Remet NV  Oriënterend Bodemonderzoek - Kouterstraat +150  B- 8520 Kuurne - (34023 Kuurne,

sectie B Nummer 611 L)

AUTEUR: Sertius CVSA

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzeL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage

Te Mechelen, 15.04.2014

Op 15 april 2014 werd &par OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot voormeld kadastrale perceel 596/F/4, waarvan de inhoud luidt als volgt

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2,1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.11.2003, en op het hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

21 .2. Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond, De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 25.04.2006.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2:1. Historische verontreiniging

DATUM: 12.11.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek: Rematimmo NV, Kouterstraat +150 te 8520 Kuume (34023 Kuume,

sectie B Nummer 611 L.)

AUTEUR; Deloitte & Touche Tax & Legal NV

2.2.2. Extra informatie

DATUM: 25.04.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Remet NV Oriënterend Bodemonderzoek - Kouterstraat +150  B- 8520 Kuurne - (34023 Kuurne,

sectie B Nummer 611

AUTEUR: Sertius CVBA

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzag van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 15.04.2014

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve enige aandeelhouder/vennoten elle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

fr, "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden vkirden.'

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte documenten die haar aan belangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden elle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bil goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Opgemaakt en getekend te Kortemark, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 13 mei 2014, in

" zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn

" exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens enerzijds het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en anderzijds het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, één ter afstempeling door de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het derde exemplaar om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Het fusievoorstel werd ondertekend door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel de dato 13 mei 2014 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH" de naamloze vennootschap "REMATIMMO" overneemt.

Wim VERHAEGHE, zaakvoerder

, Voorbehouden aan het Beigicoh Staatshiaa

Op de leatste biz %jar Lurk 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheîd van de instrumenterende notems. hetzij var de perso(o)n(en

payr.:,edie ,ac;13perscon tan eanz,e,". ;an de.»der 'Jel-tegenwccrd:ger

Verso Naam en handtekening

06/08/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0867.554.142

Benaming (voluit) : HAEGHEMEERSCH

(verkort) : Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilgenlaan 44 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op 8 juli 2014, Geregistreerd 5 blad(en), 0 verzending(en) op het lste registratiekantoor Oostende op 18 juli 2014, boek 775, blad 74, vak 8, Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), De adviseur, (getekend) GRYSON Heidi

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH", volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot toekenning en betaalbaarstelling van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto-bedrag van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00) door onttrekking aan de overgedragen winst.

De hier aanwezige of vertegenwoordigde vennoten verklaren het alsdan verkregen netto-bedrag effectief in! het kapitaal te willen opnemen.

TWEEDE BESLUIT De vergadering machtigt het bestuursorgaan tot uitvoering van het hiervoor genomen besluit.

DERDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het; bestuursorgaan op 3 Juni 2014, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 a, hier vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Nikolas, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 30 Juni 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden ais volgt.

"7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering op 8 juli 2014 zal beslist worden om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 1.500.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij BVBA Haeghemeersch middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 1.350.000,00 EUR door de heer Wim: Verhaeghe, mevrouw Els Vermeersch, juffrouw Florence Verhaeghe en juffrouw Célestine Verhaeghe, conform: artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelasting en.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in; natura in BVBA Haeghemeersch, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek { van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat :

'De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regelsi met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale, vereisten van' duidelijkheid en nauwkeurigheid.

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 8 JULI 2014

Afdeii{MJRNE

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111!11.1111fniiiluu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



1 t Voor-

behouden

dao het

Belgisch

Staatsblad

f,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 1.350.000,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

" Bovenvermeld oordeel enkel van toepassing is als voldaan wordt aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de buitengewone algemene vergadering van 8 juli 2014.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van BVBA Haeghemeersch die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden

Kortrijk, 30 juni 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Veume samen met de expeditie van onderhavig procesverbaal.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen driehonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1.368.600,00), door inbreng in natura van één of meerdere schuldvorderingen gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

Vergoeding voor de inbreng

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen driehonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1.368.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt één miljoen driehonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1.368.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

ZESDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZVENDE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 8 juli 2014, verslag van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, gecoördineerde tekst der statuten.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2014
ÿþV, beh,

aat Bel Staa

111111W i411ï55áá8NN111 ~,U R

07E08-

mod 11.1

NEERGELEGD TEI. GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gant

ELGE 2 8 J11L1 2014

,~CR mTrorsI.[t AfddegefkRNE

Wt(



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867.554.142

Benaming (voluit) : HAEGHEMEERSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilgenlaan 44

8610 Kortemark

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op 8i juli 2014, geregistreerd 21 bladen, 0 verzendingen op het eerste registratiekantoor Veume op 22 juli 2014, referentie 5, boek 0447, blad 028, vak 07, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getekend de adviseur-ontvanger Rycx Rudy.

Dak de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte,, aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH" volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT-- KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap en de algemene vergadering van de over te; nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vernielde fusievoorstel en; verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel. De algemene; vergadering van de overnemende vennootschap en de algemene vergadering van de over te nemen; vennootschap bevestigen dat zij, in toepassing van artikel 720 § 2, laatste lid van het Wetboek van; Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen verzaakten aan het opmaken en voorleggen van; tussentijdse cijfers van de overnemende vennootschap omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan! drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

N FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "HAEGHEMEERSCH" en de naamloze vennootschap "REMATIMMO" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "REMATIMMO" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Veurne op negentien mei tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee juni daarna, onder; het nummer 14110202, en door de overnemende vennootschap "HAEGHEMEERSCH" ter griffie van de' rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Veume op negentien mei tweeduizend veertien, bekendgemaakt in' de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee juni daarna, onder het nummer 14110201..

21 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "REMATIMMO" besluit de vennootschap te; ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "HAEGHEMEERSCH".

3/ De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit over te gaan tot met fusie dooli overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de over te nemen vennootschap overneemt.

Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en dertien, a met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap,

4/ Vermits de ovememende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen; vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe; aandelen uitgegeven in de ovememende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

51 Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien, worden; boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN; VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De hiervoor beschreven activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap. Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak,

31 De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

41 Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden,

71 De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

3. Bijzondere omschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden

(, .)

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemde fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap. Artikel drie van de statuten van de ovememende vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel.

I,Bestuursopdrachten  aan- en verkoop en beheer van onroerend vermogen  commissiehandel  privé- en openbare werken

Af Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiien, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het aanleggen van wegen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

CI De aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel de ruwbouw als de afwerkingswerken.

In dit kader mag de vennootschap eveneens alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, in leasing nemen, bouwen, verkopen of ruilen.

DI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke _goederen en meer specifiek van onroerende goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

" mod 11.1



d ' Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad



II. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B! Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D! Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lil. Beheer van een eigen roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING EINDE MANDATEN BESTUURDERS  KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap vast.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend veertien tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT -- VRAAGRECHT

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit artikel eenentwintig van de statuten betreffende het vraagrecht van de vennoten aan te passen aan de wet van twintig december tweeduizend en tien houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen en dit door vervanging van de tekst onder de subtitel vraagrecht als volgt:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

ZESDE BESLUIT ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ " " º% mod 11.1

4

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit een artikel eenentwintig bis in te voegen in de statuten betreffende de oproeping en toegang tot en verloop van de algemene vergadering van obligatiehouders. Het desbetreffende artikel luidt als volgt:

"ARTIKEL EENENTWINTIG BIS  OPROEPING EN TOEGANG TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS

De oproepingen tot een algemene vergadering van obligatiehouders vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten en de voorstellen van besluit.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering van obligatiehouders toegelaten te worden, moeten de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats In de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de obligatiehouders en het aantal obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De vergadering van obligatiehouders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien voldaan is aan de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen."

ZEVENDE BESLUIT  ONTBINDING, VEREFFENING EN VERDELING LIQUIDATIESALDO

De vergadering besluit artikel vijfentwintig van de statuten betreffende de ontbinding, vereffening en verdeling van het liquidatiesaldo aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en besluit het huidige artikel vijfentwintig te vervangen door de tekst hierna:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG -- ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging f homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient 1 dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten?

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT UITVOERING/COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

-het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding "VERNIETIGD" op elke bladzijde;

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de fusieverrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens stellen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-mevrouw Eveline Christiaens;

-de heer Wouter Quaghebeur,

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Debbie Hebbelink

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 8 juli 2014; gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden ' `aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 15.04.2013 13091-0257-014
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.12.2011, NGL 25.04.2012 12095-0406-014
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0366-014
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 30.04.2010 10110-0034-014
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.04.2009 09133-0370-014
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 07.03.2008, NGL 25.04.2008 08126-0312-014
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.02.2007, NGL 14.03.2007 07073-5231-014
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 17.02.2006, NGL 24.03.2006 06083-0879-012

Coordonnées
HAEGHEMEERSCH

Adresse
WILGENLAAN 44 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande