GRACOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GRACOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.749.372

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 02.07.2014 14275-0398-034
11/12/2013
ÿþmod 11.1

7-7111b1=3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc aar Bel

Staal

1 185,22=

i

AI

iU

i

NEERGELEGD ter GRIFF1Etet

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfORding Bruç ne)

2 9 NOV. 2013

Grie

"1p:

Ondememingsnr : 0442.749.372

Benaming (voluit) : GRACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HANDELSSTRAAT 29

8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte :BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAARS.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE te Oostende op 15 november 2013, geregistreerd te Oostende I op 19 november 2013, vier bladen, geen verzendingen, boek 765 blad 93 vak 9, ontvangen vijftig euro, de Adviseur Heidi Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GRACOM", met zetel te 8020 Oostkamp, Handelsstraat 21, ondernemingsnummer 0442,749372, BTW-nummer BE 0442.749.372:

1) het verzoek van alle aandeelhouders de dato 6 december 2011 om hun aandelen

aan toonder om te zetten in aandelen op naam, welk verzoek geregistreerd werd op 29 december 2011 en uitgevoerd werd door inschrijving in het aandelenregister op 22 december 2011, bevestigd heeft. De vergadering heeft daartoe beslist:

" de tekst van artikel 7 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst: "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van k aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

" de tekst van artikel 16 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst: "De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met, medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen v66r de. vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post i aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het. ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Wanneer alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is de vergadering; regelmatig samengesteld, zelfs zonder naleving van de voorschriften betreffende de b )eenroe

pingen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van;

aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens vijf volle dagen voor de datum;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Voor-&baf oucien

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, voor zover deze laatste zelf aandeelhouder is en het recht heeft aan de vergadering deel te nemen; evenwel kunnen de onbekwamen en de rechtspersonen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelfgeen aandeelhouder is."

2) kennis genomen heeft van volgende verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van liet Wetboek van Vennootschappen :

a) het verslag van het bestuursorgaan, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt. Aan dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gehecht, opgemaakt per 30 september 2013.

b) het verslag van de commissaris de dato 12 november 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC BEDRIJFSREVISOREN", kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor, over voormelde staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig voormeld artikel 181.

3) besloten heeft tot de ontbinding van de vennootschap en haar invereffeningstelling uitgesproken heeft te rekenen vanaf 15 november 2013.

4) tot vereffenaars benoemd heeft, met bevoegdheid gezamenlijk te handelen : de Heer van der HAERT, Jean Willy Emile Marie Ghislaine Corneille, geboren te Brugge op zesentwintig februari negentienhonderd vijfenveertig (rijksregister nummer 45.02.26121.58), wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Oude Sint-Annadreef 80 en de Heer van der HAERT, François René Chantal Marie Ghislain Corneille, geboren te Gent op dertig mei negentienhonderd vierenvijftig (rijksregister nummer 54.05.30-207.62), wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), GisteIse Steenweg 702, die aanvaard hebben. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen moet de benoeming van de vereffenaars aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De vereffenaars beschikken over de ruimste bevoegdheden voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij mogen alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar deze vereist is. Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels. De vereffenaars zijn vrijgesteld een inventaris op te maken en mogen zich houden aan de bescheiden van de vennootschap. Zij bunnen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde opdrachten,

bevoegdheidsdelegaties toestaan; de omvang en de duur van de delegatie wordt door de vereffenaars bepaald. Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door beide vereffenaars, gezamenlijk handelend, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moeten geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering. De opdracht van de vereffenaars zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

5) beslist heeft om over de kwijting van de bestuurders en gedelegeerde bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaars of bij de sluiting van de vereffening.

t.

yY~

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

6) beslist heeft alle bevoegdheden aan de vereffenaars te verlenen met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien

in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

mod 11.1

Geassocieerd notaris Michel van TIEGHEM de TEN BERGHE

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 15 november 2013; 2) bijzonder verslag bestuursorgaan; 3) verslag commissaris; 4) gecoördineerde statuten; 5) beschikking bevestiging benoeming vereffenaars; G) volmach

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

~~ bdhouèlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/09/2013
ÿþMoá2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_ ~"

JIONITEUR BEL~~,~~~~t<~t~~ a~r u~~li-rl~ Gt,1,

 5 -09- 20~~~criTBA~ix VAN

Afdeling

ldp iog Bruci~e?

PHANDEL TO:

BRUGGE(

GISCH STAATSBLAD ~~ÎÀÏi

BE

{



; 0442.749.372

Benerninç;

tvoMMít) GRACOM

.cí [worm Naamloze vennootschap

Zetel Handelsstraat, 21 te 8020 Oostkamp

O:14-; r:4rp akte ; Benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal van 14 juni 2013 van de algemene vergadering :

Aid -algeMene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als bestuurder te benoemen voor een periode van 3 jaar vervallend na de gewone algemene vergadering van 2016,

" Mevrouw Marie van der Haert, wonende te 8310 Brugge, Bachten Beukenbos,33

François van der Haert, Bestuurder,

,.:,.:_ b v r,n_td,ei . Recto Maan: en hoedanigheid van du instrl:ment.rend% i o aris, hetzij "ec1 de perro(4n(ari} bevoegd de rechtspersoon ten aanzie~r, ven dyriln t: vert-,genwocrliigen

Verâo : telaam en handtokenng"

" .

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 30.07.2013 13368-0170-030
11/07/2013
ÿþ Modwons 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0442.749.372

Benaming

(voluit) : GRACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Handelsstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Het mandaat als (gedelegeerd) bestuurder van de heer Wilfrid DE BROUWER, wonende te 8310 Assebroek, Bachten Beukenbos 33, werd ingevolge schriftelijk aangeboden ontslag de dato 5 juli 2012 beëindigd, met ingang van diezelfde datum.

François van der Haert

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

r

bs'EtINNIM~~~II~~e~~N

MONITEU

0 4 -07 EE.GISCH S

BELGE RECHTBANK VAN KOOpI" iANIet. TE

BRUGGE (Afdwing $I`uipe)

- 2013 op:

2

TAATS ~ ~ Griffie.~U~iI

201~~

~ ~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 26.09.2012 12588-0077-029
09/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud aan he Belgisr Staatsb 1111111,1111111!1A1118111p NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 8 JUJrit é~'

De griffier,



Ondernemingsnr : 0442749372

Benaming

(voluit) : GRACOM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Handelsstraat, 21 te 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Benoemingen

Er blijkt uit een proces-verbaal van 10 juni 2011 van de algemene vergadering :

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de herbenoeming als commissaris-revisor van C.V.B.A. VRC BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, kantoorhoudende te 8800 Roeselaere, Kwadestraat, 151A bus 42 voor een periode van drie jaar, vervallend na de gewone algemene vergadering van 2014

van der HAERT Francois, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur bètgë

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 19.07.2011 11323-0431-029
13/04/2011
ÿþir

Mad 2.1

Lun In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

'11056198*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p:3 O MÀAR1 20ff

G ritje g riffrer,





Ondernemingsnr : 0442.749.372

Benaming

(voluit) : Gracom

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Handelsstraat 21, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Rechtzetting gepubliceerd ontslag bestuurder / gedelegeerd bestuurder

Er wordt medegedeeld dat het ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de heer Jean van der Haert, wonende te 8200 Brugge, Oude Sint Annadreef 80 verkeerdelijk gepubliceerd werd in de NV Gracom (Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 02/03/2011 nr. 11033745).

De heer Jean van der Haert, voornoemd, heeft dus geen ontslag genomen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder in de NV Gracom en blijft aldus zijn mandaat als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder uitoefenen tot na de gewone algemene vergadering van 2016 zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 03/09/2010.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge





François van der Haert

Gedelegeerd Bestuurder

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011
ÿþ.t

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T~~,R a~.L GELlrGD ter

d1RECT~ON f raANK VAN KOCPRiFF!E der

ANDEz rF

e GE (Afdeling Bruggel

5 FEB. 2011

Grif%griffier,

11111111 11111111 11Hllllll

" 11033745"

bel ae Be Sta:

EELGISCH STAATS/31-A0$sruu

2 3 -02

OP:

2011

Ondernemingsnr : 0442.749.372

Benaming

(voluit) : Gracom

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Handelsstraat 21, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder 1 gedelegeerd bestuurder

Er wordt medegedeeld dat de heer Jean van der Haert, wonende te 8200 Brugge, Oude Sint Annadreef 80, . zijn ontslag heeft aangeboden als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder en dit met ingang van 15/01/2011.

François van der Haert

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van t.u'k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 06.08.2010 10402-0335-029
13/08/2009 : BG074056
13/08/2009 : BG074056
20/07/2009 : BG074056
01/08/2008 : BG074056
30/07/2007 : BG074056
11/01/2007 : BG074056
04/08/2006 : BG074056
11/08/2005 : BG074056
29/11/2004 : BG074056
20/07/2004 : BG074056
24/07/2003 : BG074056
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 18.08.2015 15435-0186-020
03/07/2003 : BG074056
03/08/2002 : BG074056
20/07/2001 : BG074056
17/10/2000 : BG074056
29/07/1999 : BG074056
01/01/1993 : BG74056
03/01/1992 : BG74056
10/01/1991 : BG74056
08/01/1991 : BG74056

Coordonnées
GRACOM

Adresse
HANDELSSTRAAT 21 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande