GETIVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GETIVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.644.913

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 22.07.2014 14320-0508-014
20/11/2013
ÿþ S flfly~t ~~~" Mod Word 1.t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111110110111

NEERGELEGD ter GRIFFIE de"

fSCHTBAN}C VAN t[O0!'HANDEL

BRUGGE (Afding Brume,

op; o 7 NOV. zog

Ondernemingsnr : 0834644913

Benaming

(voluit) : Getiva

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zomerweg 14 te 8490 Jabbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 6 november 2013, werd besloten om de heer Stijn Walcarius wonende te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 40, te benoemen ais zaakvoerder. Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist, en gaat in vanaf heden.

De agenda is afgehandeld en de vergadering wordt gesloten na lezing en goedkeuring van onderhavige notulen.

De heer Timmerman Geert

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 26.08.2013 13448-0208-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 30.08.2012 12508-0327-013
07/04/2011
ÿþ144



Ondernemingsnr : Benaming 0834.644.913 aansprakelijkheid

(voluit) : Getiva

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q

*11052746*

v

B LGISCI-I STAATSBLAD BESTUL R

NEERGELEGD ter GRIFFIE der CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

2.4 %ART 2011

De griffier,

Griffie

1

II

u

1

lifti

II I

1

1

MONITEUR.3ELGE DIRECTION

3 -03- 2011

Zetel :

Onderwerp akte :

Tekst:

Zomerweg 14

8490 Jabbeke

Quasi-inbreng - neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de

bedrijfsrevisor bij het aangaan van een

recht van opstal, jegens de vennoten en

overeenkomstig artikel 222, § 1,

vennootschappen).

Getekend,

De Heer Timmerman Geert

Mevrouw Vandevelde Nancy

Zaakvoerders zaakvoerders en van het verslag van de onroerende leasing, met vestiging van een; zaakvoerders (quasi-inbreng - neerlegging: lid 2 in fine van het Wetboek van.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

22/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301934*

Neergelegd

18-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Getiva

0834644913

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8490 Jabbeke, Zomerweg 14

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 17 maart 2011, te registreren, dat er door de Heer Timmerman, Geert Rudolf Louis, geboren te Brugge op tweeëntwintig april negentienhonderd éénenzestig, en zijn echtgenote Mevrouw Vandevelde, Nancy Marcella Juliana, geboren te Brugge op achttien augustus negentienhonderd vierenzestig, samenwonende te 8490 Jabbeke, Zomerweg 14, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: Getiva

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Zomerweg 14. DUUR: een onbeperkte duur

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en het kweken van alle plantgoed (bomen, bloemen en planten) en tuinbouwproducten.

De specialisatie van het bedrijf is het cultiveren van chrysanten en sla met de bedoeling om ze daarna te verkopen aan de groot- en kleinhandel.

De teelt van bloemen, snijbloemen, kamerplanten, zaai- en plantgoed;

teelt van planten bestemd om te worden overgeplant, struiken, heesters, sierbomen, bomen en plantgoed voor fruitaanplantingen; teelt van zoden om te verplanten.

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van bloemisterijartikelen, toeleveringsgrondstoffen, tuinbouwinstallaties, mest- en sproeistoffen, tulpebollen, zaden, kunstmeststoffen, kunstbloemen, decoratieartikelen in het algemeen, bloembollen in het algemeen, hout, afsluitingen, tuinhuizen, carports, grasmachines, allerhande andere tuinbouwmachines, bouwmaterialen, verlichtingsartikelen, sierraden, tuinbeelden, pallets, houtskool, hobbyvoeders, tuinmeubelen, groenten en fruit, bloembakken, bloempotten, en alle hiermee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdende producten.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene gedeelten van sportvelden.

Het snoeien van bomen en heggen.

Boomkwekerij.

De fruitteelt in het algemeen.

De vervaardiging en de verkoop van gedroogde bloemen.

Onderneming voor het ontwerpen van tuinen en parken.

Onderneming voor aanplantingen, voor het aanleggen en onderhouden van vijvers, het onderhouden van rivieren en waterlopen, het plaatsen van bankirail, het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties voor gazons en grasperken.

Het uitvoeren van grond- en draineringswerken.

Het uitvoeren van diverse land - en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, omvattende alle landbouwloonwerken, het voorbereiden van landbouwvelden, het opzetten van een teelt, de behandeling van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

landbouwgewassen, het besproeien van gewassen, ongediertebestrijding (ook konijnen) met betrekking tot de landbouw, snoeien van fruitbomen en wijnstokken, het uitdunnen van bieten, het oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken, enzovoort.

De verhuur van land- en tuinbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedieningspersoneel.

De verkoop, plaatsing en herstelling van afsluitingen en omheiningen.

De verhuur van bloemen en planten.

De handel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden voor particulier en/of bedrijfsmatig gebruik, in gespecialiseerde tuincentra.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

c) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

e) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) het verlenen van administratieve prestaties;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR). Het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één vijftigste (1/50ste) ieder.

INBRENG IN NATURA: De Heer Timmerman Geert, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen de handelszaak door hem uitgebaat te 8490 Jabbeke, Zomerweg 14, ondernemingsnummer 0673.122.491, Belasting over de Toegevoegde Waarde 673.122.491, met als activiteit: de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en het kweken van alle plantgoed (bomen, bloemen en planten) en tuinbouwproducten, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

als specialisatie het cultiveren van chrysanten en sla met de bedoeling om ze daarna te verkopen aan de groot- en kleinhandel.

Deze inbreng wordt gedaan op basis van de toestand afgesloten per één februari tweeduizend en elf.

De ingebrachte handelszaak bestaat uit: personeel dat per één februari wordt overgedragen onder toepassing van de bepalingen opgenomen in de collectieve arbeidsovereenkomst 32bis, immateriële vaste activa, materiële vaste activa, voorraad en kredieten, zoals beschreven in het revisoraal verslag de dato vijftien maart tweeduizend en elf.

Overeenkomstig het revisoraal verslag zijn de hiernavolgende bestanddelen niet begrepen in de inbreng: elementen van het netto bedrijfskapitaal, zijnde de openstaande klanten, de openstaande leveranciers, en het saldo van de werkrekening, noch enig onroerend.

De totale inbrengwaarde van de handelzaak bedraagt honderd vijfenzeventigduizend driehonderd vijfenvijftig euro negenennegentig cent (175.355,99 EUR).

Voor de inbreng van de handelszaak worden aan de Heer Timmerman Geert, voornoemd, enerzijds dertig aandelen toegekend met een totale waarde van dertigduizend euro (30.000,00 EUR):

Anderzijds ten belope van het resterend gedeelte, zijnde honderd vijfenveertigduizend driehonderd vijfenvijftig euro negenennegentig cent (145.355,99 EUR), wordt aan de Heer Timmerman Geert, voornoemd, een vergoeding in lopende rekening bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Getiva toegekend.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR: De burgerlijke vennootschap met handelsvorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijksestraat 12, 0446.426.860 rechtspersonenregister Kortrijk, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dujardin & Partners, met zetel te 8560 Wevelgem, Kotrijksestraat 12, 0833.496.947 rechtspersonenregister Kortrijk, vertegenwoordigd door de Heer Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, heeft op vijftien maart tweeduizend en elf een verslag opgemaakt zoals voorgeschreven door artikel 219, § 1, lid 2 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

 Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA GETIVA kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

Het akkoord van KBC Bank met betrekking tot de overdracht van voormelde investeringskredieten naar de nieuw op te richten vennootschap werd op datum van verslag nog niet verkregen. Bijgevolg blijft de inbrenger hoofdelijk aansprakelijk voor de openstaande schuld in kapitaal, zijnde voor een totaal bedrag van 56.679,03 EUR.

Het attest van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid werd op datum van onderhavig verslag nog niet ontvangen. Bijgevolg blijft de overnemer hoofdelijk aansprakelijk met betrekking tot de openstaande schulden inzake RSZ van voormelde inbrenger.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde te verhogen met een vergoeding in rekening courant;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 30 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA GETIVA, te verhogen met een vergoeding in lopende rekening ten belope van 145.355,99 EUR, wordt toegekend aan de heer Geert Timmerman. De toekenning van deze vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 15 maart 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Partners,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

INBRENG IN GELD: Er werd een inbreng gedaan in geld ten bedrage van twintigduizend euro nul cent (20.000,00 EUR), volgestort.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE48 7380 3261 1927 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Getiva in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 maart 2011 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde zaterdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op negentien mei tweeduizend en twaalf.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

WINSTVERDELING:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: de oprichters benoemen als niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

- de Heer Timmerman Geert Rudolf Louis, voornoemd;

- Mevrouw Vandevelde, Nancy Marcella Juliana, voornoemd.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sanders Accounting & Consulting, met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 855, ondernemingsnummer 0418.105.137 rechtspersonenregister Brugge, afdeling Oostende, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Worden tevens neergelegd

- verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 24.06.2016 16211-0198-016

Coordonnées
GETIVA

Adresse
ZOMERWEG 14 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande