FOTOGRAFIE VERPLANCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOTOGRAFIE VERPLANCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.212.864

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.09.2013, NGL 05.11.2013 13655-0220-018
24/04/2012
ÿþiy) -1? r ~ Mod Word 11.1

{; : " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD.

12. 04, 2012

RECGmf K KOOPHANDEL

KORTRIJK

u Iuila iiuu

ao~seoa" iiuuui

~i

be a Bi Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ' 4 5-1 02,U " .Z64

Benaming

(voluit) : FOTOGRAFIE VERPLANCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8830 Hooglede (Gits), Bruggesteenweg 116

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 04)0412012, ter registratie, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1. De Heer VERPLANCKE Peter Marcel, geboren te Torhout op 5 december 1970, echtgenoot van Mevrouw: Ghequire Hilde, hierna genoemd, samen wonende te 8830 Hooglede (Lits), Bruggesteenweg 116. Gehuwd` voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Langemark-Poelkapelle op 27 augustus 1993, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract niet gewijzigd zo verklaard.

2. Mevrouw GFIEQUIRE Hilde Andrea Eis, geboren te Roeselare op 18 augustus 1970, echtgenote van de Heer Verplancke Peter, voornoemd, samen wonende te 8830 Hooglede (Gits), Bruggesteenweg 116.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd "FOTOGRAFIE VERPLANCKE", die op datum van neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel begint en waarvan een uittreksel van de statuten luidt als volgt:

Aard - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakëlijkheid. Zij draagt de naam "FOTOGRAFIE VERPLANCKE",

Zetel

8830 Hooglede, Bruggesteenweg 116.

Doel

De vennootschap heeft tot doel: - Industriële, mode, architecturale, food, lifestyle en publiciteitsfotografie, alsook alle fotografie voor particulieren. - Alle activiteiten die enigszins verband houden met grafische beeldvorming, webdesign, multimedia, reclame, belettering en grootformaatprinten. - Het maken van fotoreportages voor professionelen: pre  en postproductie, adviesverlening bij de zoektocht naar een geschikt reclamebureau, modellen, stylisten en visagisten, bouw gewenste decors (alsook het aanstellen van de geschikte partners zoals schrijnwerkers en schilders voor de afwerking van deze decors), beeldmanipulaties en retouches. - De handel in groot en klein in alle mogelijke fotografische en grafische apparaten en materialen, zowel voor particulier ais professioneel gebruik, alsmede alle attributen, toebehoren, lenzen en batterijen, design- en interieurartikelen en kunstvoorwerpen, dit alles in de ruimste zin van het woord. - Het organiseren van workshops, opleidingen, vervolmakingen, seminaries voor particulieren en professionelen. " - Het organiseren van exposities en tentoonstellingen, alsook het uitgeven van boeken met betrekking tot alle grafische en fotografische werken. - Het creëren van een fotodatabank op het internet. - Het maken van vrije en functionele grafieken. - Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en defcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties, waaronder het verhuur van het materiaal en de fotostudio.- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL- AANDELEN

Artikel vijf: Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op HONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND EURO NUL CENT (135.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Aile tweehonderd (200) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De Heer en Mevrouw Peter Verplancke-Ghequire, beiden voornoemd verklaren een inbreng te doen zoals hierna bepaald, en verklaren elk honderd (100) aandelen te verkrijgen in ruil voor een gedeelte van de hierna vermelde inbreng voor een tegenwaarde van honderd vijfendertigduizend euro nul cent (135.000,00 EUR). In ruil worden er aldus tweehonderd (200) aandelen uitgegeven. De comparanten verklaren dat op deze aandelen wordt ingeschreven door de inbreng van de hierna vermelde handelsvorderingen, materiaal en uitrusting verbonden aan de eenmanszaak en de hierna vermelde inbreng in natura van het recht van erfpacht voor een periode van eenendertig (31) jaar (waardoor de residuaire rechten van de eigendom (tréfonds) eigendom blijven van de inbrengers) op de hierna beschreven onroerende goederen gelegen te Hooglede, Bruggesteenweg +116 en 116, kadastraal gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 840/Z, met een oppervlakte volgens kadaster van acht are zesenzeventig centiare (08a76ca), en sectie C, deel van nummer 8401Y, met een oppervlakte volgens meting van vijf are vijfendertig centiare (05a35ca).

a) Verslag van de oprichters

De comparanten leggen het bijzonder verslag voor opgemaakt op 23 maart 2012 als oprichters van de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de beschrijving van de inbreng in natura wordt weergegeven alsook het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap.

b) Verslag van de bedrijfsrevisor

De comparanten leggen eveneens het verslag voor van de bedrijfsrevisor, de CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, met zetel te Kortrijk, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 23 maart 2012, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, over de beschrijving van de inbreng in natura en over de toegepaste waarderingsmethode.De besluiten van dit verslag luiden als volgt:"6.BESLUIT Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA Fotografie Verplancke welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; 2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; 3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal (200) en de fractiewaarde (675,00 EUR) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overname van het saldo van een aantal leningen voor een bedrag van 566.424,82 EUR, verhoogd met de overname van het saldo van de handelsschulden voor een bedrag van 26.390,00 EUR en verhoogd met een vergoeding in rekening-courant ten bedrage van 129.264,01 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 200 volledig volstorte aandelen van de BVBA Fotografie Verplancke zonder vermelding van nominale waarde, verhoogd met de overname van het saldo van een aantal leningen voor een bedrag van 566.424,82 EUR, verhoogd met de overname van het saldo van de handelsschulden voor een bedrag van 26.390,00 EUR en verhoogd met een vergoeding in rekening-courant ten bedrage van 129.264,01 EUR. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is. Opgemaakt te Kortrijk, op 23 maart 2012, cvba Vandelanotte bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte bedrijfsrevisor."

c) Beschrijving van de inbreng

1. De inbreng bestaat deels uit het hierna vermelde recht van erfpacht voor een periode van eenendertig (31) jaar te rekenen vanaf heden op de hierna beschreven onroerende goederen.

2. De inbreng bestaat deels uit de hierna opgesomde activa verbonden aan de handelszaak die de Heer Peter Verplancke en Mevrouw Hilde Ghequire exploiteren onder de naam "SHOT BY VERPLANCKE" met adres te 8830 Hooglede (Gits), Bruggesteenweg 116, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0761.186.417.:

- materiaal en uitrusting;

- Handelsvorderingen;

De totale inbreng bedraagt achthonderd zevenenvijftigduizend achtenzeventig euro drieëntachtig cent

(857.078,83 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Als tegenprestatie voor de inbreng neemt de vennootschap over: de kredieten en leningen geopend bij de KBC Bank te Brussel en ahndelsschulden.

Voor de exacte en meer gedetailleerde beschrijving van de inbrengen wordt verwezen naar het bijzonder verslag van de comparanten, en naar het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

BESTUUR en CONTROLE

Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Bevoegdheden

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.lngeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder. De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN

Enige vennoot

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Gewone algemene vergaderingen

Ieder jaar op de eerste zaterdag van december om 9 uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend. Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De zaakvoering, en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet door de zaakvoering en/of de commissarissen, zo die er zijn, bijeengeroepen worden op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen~

Oproepingen

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen opgeroepen door de zaakvoering, minstens vijftien dagen vooraf, bij een ter post aangetekende brief. Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden. Indien al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig samengesteld, zelfs indien geen oproepingen voor de vennoten werden gedaan en/of geen termijnen nageleefd werden, onverminderd de verplichting tot uitnodiging van de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie,

Toelating tot de algemene vergadering

De zaakvoering mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven volle dagen voor de vergadering de zaakvoering schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening

). . zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder, die tegenwoordig is op de vergadering, of bij ontstentenis, door een vennoot aangesteld door de vergadering.De voorzitter stelt de secretaris aan die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.De algemene vergadering kiest twee stemopnemers onder haar leden indien het aantal tegenwoordige vennoten het toelaat.De bepalingen van dit artikel gelden slechts wanneer het aantal vennoten de toepassing ervan mogelijk maakt.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen weze.Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

Verdaging (Niet toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die tevens zaakvoerder is.)

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht aile gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen, Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden,

BOEKJAAR - AANWENDING VAN DE WINST

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontsfaan.De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming,

Ill. OVERGANGSBEPALING.

A. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

B, BENOEMING ZAAKVOERDER(s).

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989, 12 juli 1989 en 4 december 1990.De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur de Heer Verplancke Peter en Mevrouw Ghequiere Hilde, beiden voornoemd, die aanvaarden, en die verklaren niet onder de toepassing te vallen van voormeld Koninklijk Besluit.Zij zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen.ledere zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

C. AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 30 juni 2013.De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De comparant verklaart dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

E. OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte met verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden eaahlhet Belgisch Staatsblad

13/03/2015
ÿþ dood Word 11.1

Linik113: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

NEERGELEGD

BELG

- 2015

- 3 FEB. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Ge r, 2Gritfi le

Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsble

0845.212.864

11111111111,1,113181171W1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

MON1TEU

06 -03

[

BELGISCH-BTA-eBBLAD

FOTOGRAFIE VERPLANCKE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgende adreswijziging

Zetel : Bruggesteenweg 116, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging ingevolge gemeenteraadsbeslissing

Bij beslissing van de gemeenteraad werd met ingang vanaf 01/01/2015 doorgevoerd:

Oud adres: Bruggesteenweg 116, 8830 Hooglede

Nieuw adres: Bruggesteenweg 266, 8830 Hooglede

Gedaan te Hoogiede, op 05/02/2015.

Getekend:

De heer Peter Verplancke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2015
ÿþ Mod weid 11.1

~..~i1401 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

O 1 JU 12W5

Rechtbank verriffigPHANDEL

~

Ondernemingsnr : 0845.212.864

Benaming

(voluit) FOTOGRAFIE VERPLANCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruggesteenweg 116, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, d.d. 3111212014, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als zaakvoerder, aangeboden op 31/12/2014, door mevrouw Hilde Ghequire, wonende te 8830 Hooglede, Bruggesteenweg 116, en dit met ingang vanaf 31/12/2014.

Er zal kwijting worden verleend op de eerst volgende jaarlijkse algemene vergadering.

Gedaan te Hooglede, op 2610312015.

Getekend:

De heer Peter Verplancke

zaakvoerder

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FOTOGRAFIE VERPLANCKE

Adresse
BRUGGESTEENWEG 268 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande