FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.565.448

Publication

08/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden ' recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behoudE aan he Belgisc staatsbl.

Imumui~~~n~MiM

19 957*

NEERGELEGD

27. 03, 2014

f~i~Ó~iT:r, fii~i~~tJW~~1NDEL

Ondernemingsnr : 0843.565.448

Benaming (voluit) : ForFarmers Finance International

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zuidkaai6

8770 INGELMUNSTER

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET UITGIFTEPREMIE EN MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd vier bladen één renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 14 januari 2014. Boek 83 blad 40 vak 18. Ontvangen vijftig Euro (50,00 EUR) (getekend) MARCHAL D. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ForFarmers Finance International, waarvan de zetel gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Zuidkaai 6, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met twintig miljoen driehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenentwintig euro (20.357.727 EUR) om het te brengen op vierendertig miljoen driehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenentwintig euro (34.357.727 EUR) door de uitgifte van'; twintig miljoen driehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenentwintig (20.357.727) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door ForFarmers B.V. (voorheen ForFarmers Group B.V.), van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Uitgiftepremie

Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte schuldvordering twintig miljoen achthonderdduizend euro (20.800.000 EUR) bedraagt wordt een bedrag van vierhonderdtweeënveertigduizend tweehonderddrieënzeventig euro (442.273 EUR) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". , Deze uitgiftepremie wordt volledig gestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan ForFarmers B.V. (voorheen ForFarmers Group B.V.), de'. twintig miljoen driehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenentwintig (20.357.727) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 30 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid': "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, luiden letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van ForFarmers Finance International BVBA bestaat uit een inbreng van een lening die ForFarmers B.V. heeft toegekend aan ForFarmers Finance International BVBA voor een bedrag van 20.800.000,00 t r

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

* de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature

e b Ver-behouden

aan het Belgiach Staatsblad

mod 11.1

* de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

* de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling, zijnde 20.800.000,00 ¬ waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, vermeerderd met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 20.357.727 nieuwe aandelen van ForFarmers Finance International BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. Rekening houdend dat de totale waarde van de inbreng 20.800.000,00 ¬ bedraagt, zal een bedrag van 20.357.727,00 ¬ ingeschreven worden als kapitaal en 442.273,00 ¬ ingeschreven worden als uitgiftepremie. Deze uitgiftepremie zal onmiddellijk worden ge» corporeerd in het kapitaal.

Tenslotte herinneren we eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Gent, 30 december 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

Paul Eelen

Vennoot"

2° Boeking van het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde vierhonderdtweeënveertigduizend tweehonderddrieënzeventig euro (442.273 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

Tweede verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vierhonderdtweeënveertigduizend tweehonderddrieënzeventig euro (442.273 EUR), om het te brengen op vierendertig miljoen achthonderdduizend euro (34.800.000 EUR), door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremie in . het kapitaal en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vierendertig miljoen achthonderdduizend euro (34.800.000 EUR). Het is

" verdeeld in vierendertig miljoen driehonderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenentwintig (34.357.727) aandelen zonder nominale waarde ".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het ' verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:\\ -

4 ,

*14170509*

MONITEUR BELGE

09

-09- eV"

BEIIGISCH STAAMnii.

..... ..... -

NEERGELEGD

3 0 JUL1 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Cildffidd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843665448

Benaming (voluit) :ForFarmers Finance international

(verkort):

Rechtsvorm: gesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zuidkaai 6

8770 Ingelmunster

" Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DIVERSE SCHULDVORDERINGEN MET UITGIFTEPREMIE EN MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaat opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, dom- Meester Tint Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid "ForFarmers Finance International", waarvan de zetel gevestigd is te 8770 lngelmunster, Zuidkaai 6, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heet

1/ Eerste kapitaalverhoging van de Vennootschap met vijftig miljoen zeshonderd drieënveertigduizend driehonderd drieëntachtig euro zevenenveertig cent (50.643.383,47) om het op vijfentachtig miljoen vierhonderd ' drieënveertigduizend driehonderd drieëntachtig euro zevenenveertig cent (¬ 85.443.383,47) te brengen, door uitgifte van negenenveertig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend zevenhonderd zevenenvijftig (49.999.757) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door "ForFarmers B.V.", voormeld, van diverse zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen die zij heeft ten laste van diverse vennootschappen, zoals; hierna uitvoerig beschreven in het verslag van de commissaris.

2/ Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte schuldvorderingen gezamenlijk eenenvijftig miljoeni,

" achthonderdachtenzestigduizend driehonderdzestig euro achtentachtig cent (¬ 51.868.360,88) bedraagt werd! een bedrag van een miljoen tweehonderd vierentwintigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro! eenenveertig cent (¬ 1.224.977,41) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie". Dezei uitgiftepremie werd volledig gestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng werden aan ForFarmers B.V. (voorheen ForFarmers Group S.V.), voor-meld, de negenenveertig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend zevenhonderd zevenenvijftig (49.999.757) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

" REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 30 juni 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cobperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ernst &' Young Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, De Kleetiaan 2, vertegenwoordigd door de heer Paul Eeten, lulden: letterlijk als volgt:

7, Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van ForFarmers Finance International BVBA bestaat uit een inbreng van een pakket van leningen in eigendom van ForFarmers B.V. voor een totaal bedrag van: 51.868.360,88¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

* de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrerevisoren inzake de inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk: is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de: vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

*de beschnIving van de inbreng beantwoordt aan de normale verelsten van nauwkeurigheie en duidelijkheid

*de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode bedriffseconomisch: verantwoord is en dat de waardebepaling, zijnde 51.868.360,88 ¬ waartoe deze methode van waardering leidt,;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, vermeerderd met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 49.999.757 nieuwe aandelen van ForFarmers Finance International BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. Rekening houdend dat de totale waarde van de ' inbreng 51.868.360,88 ¬ bedraagt, zal een bedrag van 50.643.383,47 e ingeschreven worden als kapitaal en 1.224.977,41 E ingeschreven worden als uitgiftepremie. Deze uitgiftepremie zal onmiddellijk worden

" geincorporeerd in het kapitaal.

Tenslotte herinneren we eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te

' geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Gent, 30 juni 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

(getekend)

Paul Eelen

Vennoot."

3/ Boeking van het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde een miljoen tweehonderd

vierentwintigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro eenenveertig cent (¬ 1.224.977,41) op een

" onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate ais het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging>

4/ Tweede kapitaalverhoging van de Vennootschap met een miljoen tweehonderd vierentwintigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro eenenveertig cent (¬ 1.224.977,41) om het te brengen op zesentachtig

" miljoen zeshonderdachtenzestigduizend driehonderdzestig euro achtentachtig cent (¬ 86.668.360,88) door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremie in het kapitaal en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 6 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt zesentachtig miljoen zeshonderdachtenzesfigduizend driehonderdzestig euro achtentachtig cent (¬ 86.668.360,88). Het is verdeeld in vierentachtig miljoen driehonderd zevenenvijftigduizend

" vierhonderd vierentachtig (84.357.484) aandelen zonder nominale waarde ".

6/ Vaststelling dat de algemene vergadering van aandeelhouders de dato 25 november 2013 kennis genomen heeft van de beslissing van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ow CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoorhoudende te 9000 Gent, Moutstraat 54, om de heer Han Wevers, bedrijfsrevisor, ais vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap, te vervangen door de heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL>

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een verslag van de commissaris en een verslag van het bestuursorgaan opgemaakt overeenkomstig artikel 313, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden t Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2015
ÿþMod W ad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

*15011778*

MON1TE

14-

BELGlSCt-

01- 2015

UR BELGE

STAATSBLAD Reahtb~~k van .afd. KORTRIJK DEL.

Gon*

NEERGELEGD

10 NOV. 2014

Ondernemingsnr : 0843.565.448

Benaming

(voluit) : Forfarmers Finance International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidkaai 6, 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming van de commissaris

(Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 13 november 2014 op de maatschappelijke zetel)

De vergadering verleent op haar verzoek ontslag aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA, te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoorhoudende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, als commissaris van de vennootschap.

Het ontslag gaat in op heden.

De vergadering besluit KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA (B00001), Guldensporenpark 80, 9820 Merelbeke, te benoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2016 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Henk Vandorpe (IBR Nr. 01899), bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger.

Filip De Prins zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013
ÿþOndernemingsnr : 0843.565.448

Benaming

(voluit) : FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zuidkaai nummer 6 te 8770 ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Zuidkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0843.565.448, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op negen januari tweeduizend dertien, boek 45 blad 4 vak 13, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

-beslissing

Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vier miljoen euro (EUR 4.000.000) om het te brengen van tien miljoen euro (EUR 10.000.000) tot veertien miljoen euro (EUR 14.000.000), met uitgifte van vier miljoen (4.000.000) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering, en welke deelnemen in de winst vanaf de inschrijving.

-beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissing tot kapitaalverhoging:

artikel 5:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt EUR 14.000.000 (veertien miljoen euro).

Het is verdeeld in 14.000.000 (veertien miljoen) aandelen zonder nominale waarde."

Zesde beslissing

Volmachten

De vergadering beslist alle machten te verlenen aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, alsook het nodige te doen met het oog op de neerlegging ter griffie en publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de voormelde beslissingen. De vergadering verleent voorts volmacht aan Meester Maxime Colle, Meester Carl-Philip de Villegas, Meester Karolien Boghe en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

Mil311

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

1

1303 98*

NEERGELEGD

1 B. 02. 2013

RECHTBPpOOKK HANDEL

IEMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2013
ÿþ Mod Mill 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0843.565.448

11-0 ELGISCH

MONITE1

1R KLGE

NEERGELEGD

'e- 2213 .- 1 02, 2013

-ij RECHTeeysn~ 1{OOPHAivDEL

vrA ' AL

KORTRIJK

FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zuidkaai nummer 6 te 8770 Ingelmunster

WIJZIGING VAN DE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S) VAN DE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - BENOEMINGEN EN ONTSLAG VAN ZAAKVOERDERS - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Zuidkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0843.565.448, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  L imitrï CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twintig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op drie januari tweeduizend dertien, boek 41 blad 99 vak 1, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheld van de zaakvoerder(s) van de vennootschap

De vergadering beslist artikel 16 van de statuten van de vennootschap, welke handelt over de vertegenwoordigingsbevoegdheden door de zaakvoerder(s) van de vennootschap, met onmiddellijke ingang te wijzigen.

De vergadering beslist daartoe dat de vennootschap in rechte zal worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende zaakvoerders, en dit in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd.

De vergadering beslist aldus de tekst van artikel 16, alinea 1, van de statuten als volgt te vervangen:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door twee gezamenlijk optredende zaakvoerders, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moeten leveren."

Tweede beslissing

Benoeming en ontslag van de zaakvoerders

(i) De vergadering beslist om volgende personen te benoemen als zaakvoerders van de Vennootschap:

ode heer Filip Simonne DE PRINS, wonende te 9260 ingang en voor een onbepaalde duur; en Wichelen, Pannekesweg 4, en dit met onmiddellijke

Ode heer Arnout Engelbert TRAAS, wonende te 3401 met onmiddellijke ingang en voor een onbepaalde duur.

HV IJssefstein (Nederland), Leeuwenburg 7, en dit

De mandaten van beide voormelde zaakvoerders zijn onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(ii) De vergadering neemt vervolgens kennis van de ontslagbrief van de heer Berend Jan RUUMPOL, de dato 14 december 2012, en voor zover als nodig aanvaardt het dit ontslag van de heer Berend Jan RUUMPOL, als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 21 december 2012. Alle bevoegdheden die aan de heer Berend Jan RUUMPOL werden verleend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, worden bijgevolg herroepen, met ingang van 21 december 2012.

(iii) ingevolge het voormelde, stelt de vergadering het aantal zaakvoerders van de Vennootschap vast op twee (2). Het college van zaakvoerders van de Vennootschap is aldus samengesteld als volgt:

Ode heer Filip Simonne DE PRINS, zaakvoerder; en

Ode heer Arnout Engelbert TRAAS, zaakvoerder.

Derde beslissing

Volmachten

De vergadering beslist alle machten te verlenen aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, alsook het nodige te doen met het oog op de neerlegging ter griffie en publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de voormelde beslissingen. De vergadering verleent voorts volmacht aan Meester Maxime Colle, Meester Carl-Philip de Villegas, en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffe, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2012
ÿþMod Wafd t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alite

MONITEUk BELGE N E E R G E I F fl n



fd

I II 11111111 II I Il

*12045127*

i 4 -0z. 2012 LGfSCI-, S-1 ~l~ivL3~~t~

-9. 02, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

A B

Griffie

Ondememingsnr : ([ 3 , 5 % S , 4 tri

Benaming

(voluit) : ForFarmers Finance International (verkort) :

Rechtsvorrn : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zuidkaai nummer 6 te 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de GRAVENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard 1NDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op acht februari tweeduizend en twaalf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd "ForFarmers Finance International", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8770 Ingelmunster, Zuidkaai 6, en met een maatschappelijk kapitaal van tien miljoen euro (10.000.000 vertegenwoordigd doortien miljoen (10.000.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde :

Deelgenoten

1. ForFarmers Group B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Kwinkweerd 12, 7241 CW Lochem, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Oost Nederland onder nummer 08159661; en

2. ForFarmers B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Kwinkweerd 12, 7241 CW Lochem, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Oost-Nederland onder nummer 08207868.

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam ForFarmers Finance International,

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ingelmunster (B-8770 Ingelmunster), Zuidkaai nummer 6.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, al dan niet tezamen met derden:

- het verstrekken of doen verstrekken van gelden of kredietwaardigheid in de meest ruime zin, onder de vorm van een lening of op iedere andere wijze, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of ondernemingen waarin de vennootschap deelnemingen heeft opgenomen;

- het lenen of doen lenen van gelden of het aanvaarden of doen aanvaarden van borgstellingen, zakelijke zekerheden of kredietwaardigheid in de meest ruime zint

- het sluiten van overeenkomsten en/of aangaan van verbintenissen waarbij de vennootschap zich borg stelt of zich als - al dan niet hoofdelijke - medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - ten behoeve van dochtermaatschappijen,' groepsmaatschappijen en/of ondernemingen waarin de vennootschap deelnemingen heeft opgenomen;

- het verwerven, aanhouden, vervreemden en/of verhandelen van deelnemingen of andere beleggingen of effecten in rechtspersonen, vennootschappen, maatschappijen, verenigingen, stichtingen en ondernemingen, het samenwerken daarmee in de meest ruime zin, het besturen en/of controleren daarvan, het opnemen van mandaten ais (lid van een) bestuursorgaan of als vereffenaar daarin en het optreden als bijzondere lasthebber: daarin.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

bet aa Be sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bovendien, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag een vermogen beleggen. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen en/of beleggingen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken, fusioneren, en/of ze besturen. De vennootschap kan tenslotte alle verrichtingen doen die verband houden met het voorgaande of die daartoe bevorderlijk zijn.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt EUR 10.000.000 (tien miljoen euro).

Het is verdeeld in 10.000.000 (tien miljoen) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig ingetekend en is volstort op de volgende wijze

- ForFarmers Group B.V., voornoemd, ten belope van negen miljoen negenhonderd negen en negentig

duizend negenhonderd negen en negentig (9.999.999) aandelen, voor (afgerond) zes tienden volstort ingevolge

een inbreng in geld voor een totaal bedrag van vijf miljoen negenhonderd negen en negentig duizend

negenhonderd negen en negentig euro (5.999.999 E); en

- ForFarmers B.V., voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, volledig volstort ingevolge een inbreng in

geld voor een totaal bedrag van één euro (1 ¬ .

Totaal:tien miljoen (10.000.000) aandelen, voor (afgerond) zes tienden volstort, behoudens een (1) aandeel dat volledig is volstort, die gezamenlijk het gehele maatschappelijk vertegenwoordigen.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds éën tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vernield in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld,

Wanneer bij een benoeming tot zaakvoerder of commissaris geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering, Indien meerdere zaakvoerders werden benoemd, handelen ze als college dat bij meerderheid beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

4

Voorbehouden Hun aantal en de duur van de opdracht van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerder(s) waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

" aan het Belgisch Staatsblad Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Indien een college van zaakvoerders werd ingesteld, kan iedere zaakvoerder per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de vergadering van het college van zaakvoerders te laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd bencemd, door elke afzonderlijk optredende zaakvoerder, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van vennootschappen:

1, Zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. De volgende persoon wordt benoemd tot zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur. de heer Berend Jan Ruumpol, wonende te Klokkendijk 54, 7467 PE Notter, Nederland.

Het mandaat van de voormelde persoon is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

2. Commissaris

De comparanten beslissen om aan te stellen ais commissaris van de vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, B-1831 Diegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0446.334.711, vertegenwoordigd door de heer Han Wevers, bedrijfsrevisor, en zulks voor een duur van drie jaar, eindigend bij de gewone algemene vergadering van tweeduizend vijftien. De vergoeding van de commissaris zal op een later tijdstip door de algemene vergadering worden vastgesteld.

3. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op achttien juni tweeduizend dertien.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

5. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, ondergetekende notaris, evenals zijn medewerkers, alsook Mr. Maxime Colle, Mr. Carl-Philip de Villegas en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, alsook de Ondememingsloketten, ten einde over te gaan tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap in het kader van de uitvoering van de voormelde beslissingen.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

















VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Dimifri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

MON 1TE UR BELG NEERGELEGD

27-0

BELGISCH

7- 2015

lu. 07. 2015

RÉCHiFvMK KOO PHANDEL

STAATSE

i II III *151ll9 1

Ondememingsnr : 0843.565.448

Benaming (voluit) : ForFarmers Finance International

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidkaai 6

8770 INGELMUNSTER

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juni tweeduizend vijftien, door Meester CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ForFarmers Finance International", waarvan de zetel gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Zuidkaai 6, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van zeventien miljoen euro (17.000.000,00 EUR), teneinde het te brengen op! negenenzestig miljoen zeshonderd achtenzestig duizend driehonderd zestig euro achtentachtig cent (69.668.360,88 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het; kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt negenenzestig miljoen zeshonderdachtenzestigduizend driehonderdzestig euro achtentachtig cent (69.668.360,88 EUR). Het is verdeeld in vierentachtig miljoen driehonderd zevenenvijftigduizend vierhonderd vierentachtig (84.357.484) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 30.09.2016 16640-0217-028

Coordonnées
FORFARMERS FINANCE INTERNATIONAL

Adresse
ZUIDKAAI 6 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande