FIRMA DELRUE ERIC

Société en commandite simple


Dénomination : FIRMA DELRUE ERIC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.931.055

Publication

06/12/2013
ÿþMotl Word i i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

26. 11, 2013

f1E~.+~~ i LT~-0rk'lf~ r ~h~r1~tJEL

66'

tti C*: t. 



IN i

*1318 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0533.931.055

Benaming

(voluit) : Firma Delrue Eric

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone gecommanditeerde vennootschap

Zetel : De Westakker 162, 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging eerste boekjaar

Vandaag, 12/11/2013, heeft de bijzondere algemene vergadering unaniem beslist om het huidige boekjaar te verlengen. Het eerste boekjaar zal eindigen op 3111212014.

Gedaan te Gullegem op 12/11/2013

Delrue EEric

Gecommanditeerd vennoot

Op de leetste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

16/05/2013
ÿþMod ADF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

30~9925>

i

1

Ondernemingsnr : O533, 93l. oSS

Benaming (voluit) : Firma Delrue Eric

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Westakker 162 - 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/04/2013

ZIJN BIJEENGEKOMEN :

1, De heer Eric Valère Lydie DELRUE, wonende te 8560 Gullegem, De Westakker 162.

2. Mevrouw Marianne Albert DOUTRELIGNE, wonende te 8560 Gullegem, De Westakker 162.

Comparanten, die middels onderhandse overeenkomst de statuten van een gewone commanditaire

vennootschap opstellen die zij als volgt verklaren op te richten :

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de

benaming "FIRMA DELRUE ERIC".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Gullegem, De Westakker 162.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

- De handelsbemiddeling en -vertegenwoordiging in goederen, algemeen assortiment.

- Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene ruimtes.

- Landschapsverzorging in algemene zin.

- Snoeien van bomen, heggen, fruitbomen, wijnstokken enz..

- Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen. - Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties, De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken. - Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

- Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen. - De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tent - vervolg Mod PDF Mi

- Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doet verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestiging van persoonlijke zekerheden, hetzij door vestiging van zakelijke zekerheden, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

- Het organiseren en geven van seminaries en trainingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikketing, alsmede alle

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De heer Eric DELRUE brengt in de vennootschap een som ter grootte van tweeduizend (2.000,00) euro in, die geboekt wordt op een maatschappelijke bankrekening. De heer Eric Delrue wordt beherend vennoot. Als vergoeding ontvangt de heer Eric Delrue 200 aandelen.

Mevrouw Marianne DOUTRELIGNE brengt in de vennootschap een som ter grootte van

vijfhonderd (500,00) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening. Mevrouw Marianne Doutreligne wordt stille vennoot. Als vergoeding ontvangt mevrouw Marianne Doutreligne 50 aandelen.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 2.500,00 euro, verdeeld in 250 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Eric DELRUE, voornoemde beherend vennoot.

Artikel 10 Het boekjaar loopt van Mn januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op één april 2013 en zal eindigen op éénendertig december 2013. Ieder jaar per éénendertig december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken

dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van juni om 18.00u.

VOLMACHT

De oprichters verlenen tenslotte hierbij aile machten aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap "P & Q Fiduciaire" alsmede al zijn aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, kantoor houdende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 53/B om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze

oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Gedaan te Gullegem, 1 april 2013

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 01/04/2013

Delrue Eric

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
FIRMA DELRUE ERIC

Adresse
DE WESTAKKER 162 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande