FILODETERO BELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : FILODETERO BELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.542.947

Publication

28/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

En de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

littolgon

Ondernemingsnr : 05%Li . S/- . 244

Benaming

(voluit) : Filodetero Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rijselstraat 144 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgesteld dd. 22/0412013, blijkt dat door dhr. Baflllère Bart, wonende te 8940 Wervil, Menenstraat 28, een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de benaming 'Filodetero Belgium'. De heer Baillière, treedt op ais beherend vennoot voor de duur van de vennootschap. HIJ staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verb¬ ntenissen van de vennootschap.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1. Gecommanditeerde vennoot

De heer Bart Bailllère, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

Artikel 2. Maatschappelijk doel

- Klein- en groothandel, import en export van onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, motorfietsen, verwarmingsinstallaties, waterbehandelingsapparaten en allerhande consumentenartikelen.

- Klein- en groothandel in machines en apparaten voor de warmte-, koel- en vriestechniek voor industrieel gebruik.

- Groothandel in bouwmaterialen.

- Groothandel in Ijzerwaren en in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming.

- Detailhandel via postorderbedrijven of vla internet.

- Aile handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en rechtspersonen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolltiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten;

- Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaling en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen In België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruiiingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappljen en kapltalisatleondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

voormeld doel voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten.

ZIJ mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken.

~-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of Iedere andere manier, In ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Aruukel3. Zetel

De maatschappelijke zetel 1s gevestigd te 8900 leper, Rijselstraat 144. De gecommanditeerde vennoot kan (of zo er meer zijn: kunnen) hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Artikel 4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

Artikel 5.Kapitaai

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro, In te brengen als volgt:

-door de heer Bart Ballllèret duizend driehonderd veertig euro (1.340,00 EUR)

-door de heer Jaak Bamelis: zeshonderd zestig euro (680,00 EUR)

Het maatschappelijk kapitaal Is verdeeld over honderd deelbewijzon zonder vermelding van een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste. Ais vergoeding voor deze inbrengen heeft de heer Bart Bailiière recht op zevenenzestig (67) maatschappelijke deelbewijzen en de heer Jaak Bamelis op driéndertig (33) deelbewijzen.

Artikel 6. Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één o1 meerdere zaakvoerders, welke ot derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Artikel 7. overdracht van deelbewijzen

Buiten het éénparlg akkoord van aile vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zuilen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Artikel 8. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

Artikel 9. Boekjaar  Algemene Vergadering

Het boekjaar gaat in op één jull van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig juni. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en veertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december van leder jaar, om 14 u, ten maatschappelijke zetei. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in juni tweeduizend en veertien.

Artikel 10. Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de vennoten is vereist.

~ x.

Voor Artikel 11. Handelingen gesteld voor de vennootschap iri oprichting

behouden aan het Belgisch Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeerde vennoot, comparant onder punt 1, voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Staatsblad Artikel 12. Benoeming tot zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Bart Ballliëre, die aanvaardt. Zijn bezoldigingen zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Opgemaakt te laper op 29104/2013

de heer Bart Bail fière

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþA í~Sad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0534.542.947 Benaming

(voluit) : Filodetero Belgium

(verkort) :

1811,1111Milipil

Voor-

behouden

aan het 

Belgisch

staatsblad

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Rijselstraat 144 te 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Verwijzend naar het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op 12 februari 2015 ten zetel van de vennootschap werd beslist om met ingang vanaf 12 februari 2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Honoré Borgersstraat 37 te 8400 Oostende.

Baillière Bart

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FILODETERO BELGIUM

Adresse
RIJSELSTRAAT 144 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande