FASSART W.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASSART W.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.366.417

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 02.07.2014 14274-0395-013
26/02/2014
ÿþ.~

~ ,+~'~ a

rîifjl.t

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Ondememingsnr : 0464.366.417

Benaming (voluit) : W. Fassart

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Driftweg 111/0101 - 8450 Bredene

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "W. Fassart ", met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Driftweg 111 bus 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0464.366.417, verleden voor geassocieerd notaris Ann De Smet te Zwalm op 10 februari 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist tot uitbreiding van het doel van de vennootschap door toevoeging in artikel 3 als volgt:

"zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan tevens leningen verstrekken aan andere vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.0

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het bestaande kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,-) om te zetten in euro tegen de gangbare wisselkoers, hetzij in euro een bedrag van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 E) en tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Voortaan zullen de aandelen de fractiewaarde vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing. van artikel 27 der statuten door toevoeging van de zin 'zo wettelijk vereist' als volgt:

"Artikel 27

in geval van ontbinding zal de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld In verhouding tot hun aandelenbezit."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist ingevolge gezegde beslissingen en teneinde de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving, de tot op heden geldende statuten volledig vervallen te verklaren en te rekenen vanaf heden alleen nog de hierna volgende bepalingen van de nieuwe statuten als enige geldende in te roepen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt : "W. FASSART"

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Driftweg 111 bus 1/1.

Het doel van de vennootschap is:

1. Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

111)

<190519

7-fileergeliigd ter grifi4e van de srqtlltbat'lic van koophandel Nuage - atdedm te aQSTEètiQE

17 FEB.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen van de zelfstandige handelsargentuur in opdracht van één of meerdere opdrachtgevers zowel van rechtspersonen als natuurlijke personen en betrekking hebbend op de goederen of diensten van uiteenlopende aard;

2. De studie en de opvolging zowel van problemen van technische, organisatorische,

administratieve en financiële aard en alle aanverwante vraagstukken die eventuele tenuitvoerleggingen van deze projecten in eigen beheer of in medebeheer voor eigen rekening of voor rekening van derden medebrengen.

3, De verwerving van alle roerende en onroerende goederen, zelfs als deze noch

rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

4. Met betrekking tot hetgeen voorafgaat, de studie, de uitvoeringen, de coördinatie van diverse projecten;

5. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van eigen roerende en onroerende goederen. Zij kan instaan voor of deelnemen aan de ontwikkeling, promotie, verwezenlijking en overdracht van vastgoedprojecten, alsook de exploitatie en renovatie van onroerende goederen op enig andere wijze.

6. De aan- en verkoop zowel in België als in uitenland zowel in groot als in het klein, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden van textielwaren als daar zijn stoffen, breigoed, dames, heren- en kinderkleding, lingerie, huishoudlinnen, alsook alle accessoires verband houdende met heren-, dames- en kindermode als daar zijn, sjaals, maroquinerie, schoenen, handtassen, namaakjuwelen.

De vennootschap kan zich interesseren in andere vennootschappen met een gelijkaardig doel door deelneming, management, door borgstelling voor zover dit haar doel ten goede komt.

Dit ailes in de meest uitgebreide zin der termen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft, Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan tevens leningen verstrekken aan andere vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), gesplitst in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De Heer FASSART Willy, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als etser of ais verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de dertigste juni om veertien uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Luik B - VANnIn

Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de

wet. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene

vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten,

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder

de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630 Zwalm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 11.07.2012 12272-0480-016
23/05/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

"

iiLe

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ENI-1-E R'G

10 MEI 2012

KOO HA lDÈ_ GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011 .Aiünexes du_Moviteur_helgc

111

*iaosssie~

s

Ondernemingsnr : 0464,366.417

Benaming

(voluit) : FASSART WILLY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Beekstraat 61, 9800 Astene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 01/05/2012 werd volgende beslissing genomen:

De huidige maatschappelijke zetel van de onderneming Fassart Willy bvba verhuist vanaf 01/05/2012 naar Driftweg 111 -111, 8450 Bredene,

Willy Fassart Zaakvoerder

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11478-0588-013
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 03.08.2010 10376-0259-013
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09635-0268-015
21/11/2008 : GE190934
28/08/2008 : GE190934
06/07/2007 : GE190934
03/08/2006 : GE190934
28/09/2005 : GE190934
14/03/2005 : GE190934
14/09/2004 : GE190934
05/08/2003 : GE190934
03/08/2002 : GE190934
15/08/2001 : GE190934

Coordonnées
FASSART W.

Adresse
DRIFTWEG 111-1/1 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande