EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ KLEIN STRAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ KLEIN STRAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 895.498.654

Publication

25/06/2014
ÿþte4qd Wwd 1 t.l

In de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie

111111111111111.11111101111

be

g su

tsblad bekend te maken kopie n de a~1~

aete% r?  .rt4

1 6 J ank FCao~yhanae! ~N 2074

Gent qfclerfn

~e 9'rlf~arrtrt~ge

Ondernemingsnr : 0895.498.654

Benaming

(voluit) : Exploitatiemaatschappij Klein Strand

(verkorf):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Varsenaereweg 29 8490 Jabbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur! Benoeming gedelegeerd bestuurder

A. Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10-06-2014

Agendapunten

De vergadering wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1. Samenstelling raad van bestuur,

Aile aandeelhouders zijn aanwezig op de vergadering en gaan akkoord met de agendapunten. De. oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Alle aanwezige aandeelhouders hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te: worden toegelaten. Aldus is de vergadering geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de,' beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgende besluiten genomen.

Besluiten

1. Samenstelling raad van bestuur

De vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen als nieuwe leden van de raad van bestuur op heden voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn op heden:

- de heer COEMAN Parcifal

de heer HUTSEBAUT Koen R.

Alie bestuurders aanvaarden hun benoeming.

B. Uittreksel uit het verslag raad van bestuur van 10-06-2014

Agendapunten

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1. Benoeming gedelegeerd bestuurder(s)

Alle leden zijn aanwezig op de raad van bestuur en gaan akkoord met het agendapunt, oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

boor-,bre..teden aan het Belgisch Staatsblad Alle aanwezige leden hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de raad van bestuur geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan..



Na beraadslaging worden volgend(e) besluit(en) genomen.

Besluit(en)

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder(s)

e4

De raad van bestuur benoemt met éénparigheid van stemmen volgende nieuwe gedelegeerd bestuurder(s) op heden voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn op heden:

- de heer HUTSEBAUT Koen R.

Aile gedelegeerd bestuurders aanvaarden hun benoeming.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen op heden aan de gedelegeerd bestuurder(s) de totaliteit van het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap over te dragen, overeenkomstig de statuten ais volgt: "De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in ' de akten, met inbegrip van deze dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist, is geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder."

In die hoedanigheid moet deze zijn handelingen niet met een voorgaande of speciale toestemming rechtvaardigen,

Getekend:

- Koen Hutsebaut, gedelegeerd bestuurder

Bijlage:

- uittreksels bijzondere algemene vergadering 10-06-2014 en raad van bestuur 10-06-2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naàm en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.01.2014, NGL 30.01.2014 14017-0549-016
25/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d1

U1U11iiiuu1Hiui~iiiiiiu

*13047364*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afeling Brugge)

op: 9 4 MAATKT 2013

eitele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur l Benoeming gedelegeerd bestuurder

A. Bijzondere algemene vergadering 01-02-2013

Agendapunten

De vergadering wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1. Samenstelling raad van bestuur.

Aile aandeelhouders zijn aanwezig op de vergadering en gaan akkoord met de agendapunten. De oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Aile aanwezige aandeelhouders hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de vergadering geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgende besluiten genomen.

Besluiten

1. Samenstelling raad van bestuur

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de voltallige raad van bestuur te ontslaan op heden en geeft ze kwijting. Dit waren op heden:

- Mevrouw Monique M. Lambrecht (49.02.15-388,11), geboren te Tielt op 15-02-1945 en wonende te BE-8490 Jabbeke, Varsenaereweg 29.

- de B.V.B.A. Kortrijkse Videoclub (0423.832,788), met maatschappelijke zetel te BE-8400 Oostende, Archimedesstraat 7, met als vaste vertegenwoordiger heer John Golsteyn, geboren te Maaseik op 24 juli 1937 en wonende te BE-8210 Zedelgem, Grote Vautestraat 25.

De vergadering benoemt met éénparigheid van stemmen een nieuwe raad van bestuur op heden voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn op heden:

- Mevrouw Monique M. Lambrecht (49.02.15-388.11), geboren te Tielt op 15-02-1945 en wonende te BE-8490 Jabbeke, Varsenaereweg 29.

- de B.V.B.A. Kortrijkse Videoclub (0423.832.788), met maatschappelijke zetel te BE-8400 Oostende, Archimedesstraat 7, met als vaste vertegenwoordiger heer John Golsteyn, geboren te Maaseik op 24 juli 1937 en wonende te BE-8210 Zedelgem, Grote Vautestraat 25,

- de N.V. Hotel Development Company (0867.493.467), met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zwijnaardsesteenweg 7, met ais vaste vertegenwoordiger heer John Golsteyn, geboren te Maaseik op 24 juli 1937 en wonende te BE-8210 Zedelgem, Grote Vautestraat 25.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

895.498.654

Exploitatiemaatschappij Klein Strand

Naamloze vennootschap

Varsenaereweg 29 8490 Jabbeke

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. Raad van bestuur 01-02-2013

Agendapunten

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen:

1. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder(s)

2. Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap.

Alle leden zijn aanwezig op de raad van bestuur en gaan akkoord met het agendapunt, De oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Alle aanwezige leden hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de raad van bestuur geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgend(e) besluit(en) genomen.

Besluit(en)

1. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder(s)

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen alle gedelegeerd bestuurders te ontslaan op

heden en geeft ze kwijting. Dit waren op heden:

- geen gedelegeerd bestuurder in functie.

De raad van bestuur benoemt met éénparigheid van stemmen volgende gedelegeerd bestuurder(s) op heden voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn op heden:

- Mevrouw Monique M, Lambrecht (49.02,15-388.11), geboren te Tielt op 15-02-1945 en wonende te BE-8490 Jabbeke, Varsenaereweg 29.

Alle gedelegeerd bestuurders aanvaarden hun benoeming.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen op heden aan de gedelegeerd bestuurder(s) de totaliteit van het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap over te dragen, overeenkomstig de statuten als volgt: "De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist, is geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder."

In die hoedanigheid moet deze zijn handelingen niet met een voorgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.

2. Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen de identiteit van de vaste vertegenwoordigers van externe vennootschappen die zetelen in haar eigen, interne bestuursorganen te publiceren, zoals deze werd besloten en meegedeeld door deze externe vennootschappen overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

als lid van de raad van bestuur zetelt B.V,B.A. Kortrijkse Videoclub (0423.832.788), die als haar vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid de heer John Golsteyn, geboren te Maaseik op 24 juli 1937 en wonende te BE-8210 Zedelgem, Grote Vautestraat 25,

- ais lid van de raad van bestuur zetelt N.V. Hotel Development Company (0867.493.467), die als haar vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid de heer John Golsteyn, geboren te Maaseik op 24 juli 1937 en wonende te BE-8210 Zedelgem, Grote Vautestraat 25.

Telkens voor de duurtijd van hun respectievelijke mandaten.

r

oor-. betfouden aan het

º% Belgisch Staatsblad

Getekend:

- BVBA Kortrijkse videoclub (vaste vertegenwoordiger John Galsteyn), bestuurder

- NV Hotel Developrnent Company (vaste vertegenwoordiger John Golsteyn), bestuurder

Bijlage

- uittreksels bijzondere algemene vergadering 01-02-2013 en raad van bestuur 01-02-2013.





Bijlagen bij-het fëlgiscT Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik î vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.09.2012, NGL 28.09.2012 12604-0214-016
01/12/2011
ÿþ4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II II 1111111 II h

" 11180932*

eig l dÉLÉGO GRIFFIE der" EChffiill'ANK VAN KOOPHANDEL 7E

BRUGGE (AfMincc Srugge)

Grki/ top 9A

r,.' "4fri6ie

Ondernemingsnr : Benaming 0895.498.654

(voluit) : Exploitatiemaatschappij Klein Strand

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke

Onderwerp akte : benoeming bestuurder en ontslag bestuurder



De voorzitter zet uiteen wat volgt:

1.Deze vergadering werd bijeengeroepen om over volgende agenda te beraadslagen:

a.De benoeming van bestuurder.

2.AIle aandeelhouders zijn aanwezig en gaan akkoord met de agenda. De oproepingsformaliteiten moeten

dus niet worden verantwoord.

3.Alle aanwezige aandeelhouders hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te

" worden toegelaten.

4.Deze vergadering is geldig samengesteld en kan beraadslagen over alle punten van de agenda.

De vergadering verklaart eenparig dat deze uiteenzetting correct is en vat de agenda aan. Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen:

1.De vergadering benoemt tot bestuurder, Kortrijkse Videoclub bvba vertegenwoordigd door de heer John Golsteyn wonende te Brugge, Koningin Elisabethlaan 52.

De benoeming van het mandaat gaat in op 01/01/2011 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar.

2. De vergadering ontslaat de bestuurder, NV Hodecom vertegenwoordigd door de heer Jochen Debucquoy ingaande op 01/01/2011, uit de NV Exploitatiemaatschappij Klein Strand NV, met zetel te Jabbeke, Varsenareweg 29.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Land Lease Company NV Hotel Development Company NV

Bestuurder Recreatiepark Klein Strand NV Bestuurder Recreatiepark Klein Strand NV

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Jonathan Debucquoy Jochen Debucquoy

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.09.2011, NGL 30.09.2011 11560-0212-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 27.08.2010 10452-0504-016
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.12.2009, NGL 30.12.2009 09910-0212-015
07/04/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!1.111111.11111

15051

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

lfifeRT 2015

Ondernernangsnr : 0895.498.654

Benaming

;, luit, " Exploitatiemaatschappij Klein Strand

íverh ort i "

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Varsenaereweg 29 8490 Jabbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur

A. Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 24-03-2015

Agendapunten

De vergadering wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen: 1, Samenstelling raad van bestuur.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig op de vergadering en gaan akkoord met de agendapunten. De oproepingsformaliteiten moeten dus niet warden verantwoord.

Alle aanwezige aandeelhouders hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de vergadering geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgende besluiten genomen.

Besluiten

1. Samenstelling raad van bestuur

De vergadering ontslaat met ëénparigheid van stemmen als leden van de raad van bestuur op heden:

- de heer COEMAN Parcifal (83.07.26-141.95), geboren te Izegem op 26-07-1983, wonende te 8490

Jabbeke, Ganzeveld 6,

- de N.V. Hotel Development Company (Hodecom) (0867.493.467), Optimismelaan 1 bus 3 te 11440 Evere.

De vergadering benoemt met éénparigheid van stemmen als nieuwe leden van de raad van bestuur op heden voor een periode van zes jaar, bij afloop waarvan de benoeming van rechtswege beëindigd is. Dit zijn op heden:

- de B.V.B,A. Patrimoniummaatschappij van België (Pamabek) (0518.986,523), Arthur Degreeflaan 5 bus 402 te 8670 Koksijde (Oostduinkerke).

Alle bestuurders aanvaarden hun benoeming.

B. Uittreksel uit het verslag raad van bestuur van 24-03-2015

Agendapunten

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen om over volgende agendapunt(en) te beraadslagen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gent Afdeling Brugge

De griffier

1`'p de taatvt6 hl:: tan Llrrt .errneiden Recto Pearl en hoedanr7beid van e.le instrunrtnteiemci,-" notaris, hetzli van de rWlzo" " ?.nuen1 l'ó~lü.Q{1

tif:, Ir{I11,11e1S, 'a11 tell 8'c1n,`.1g-:11 vin {i$IdeI} tc vC"^lttexelll".`.,L71CIhar.[I

Verso , ttaslrl en iran{It.kt.nina

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap.

Alle leden zijn aanwezig op de raad van bestuur en gaan akkoord met het agendapunt. De oproepingsformaliteiten moeten dus niet worden verantwoord.

Alle aanwezige leden hebben zich naar de voorwaarden geschikt om op deze vergadering te worden toegelaten. Aldus is de raad van bestuur geldig samengesteld en kan beraadslagen over de agendapunten.

De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen dat deze uiteenzetting correct is en vat de beraadslaging over de agendapunten aan.

Na beraadslaging worden volgend(e) besluit(en) genomen.

Besluit(en)

1. Publicatie vreemde vaste vertegenwoordiger(s) in interne vennootschap,

De raad van bestuur beslist met éénparigheld van stemmen de identiteit van de vaste vertegenwoordigers van externe vennootschappen die zetelen in haar eigen, interne bestuursorganen te publiceren, zoals deze werd besloten en meegedeeld door deze externe vennootschappen overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

- als lid van de raad van bestuur zetelt B.V.B.A. Patrimoniummaatschappij van België (Pamabel) (0518.986.523), die als haar vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid de heer DEBUCQUOY Jochen G.C.

Telkens voor de duurtijd van hun respectievelijke mandaten.

Getekend:

- Koen Hutsebaut, gedelegeerd bestuurder

Bijlage:

- uittreksels bijzondere algemene vergadering 24-03-2015 en raad van bestuur 24-03-2015.

rit, laal" -te t:31z van L!iï4 6+reinieklcii : Recto : i" laa¬ n rir horetanigheí{I van de isisfiuniesste¬ ern hetzij van cie pFie.a¬ o' n<Fin

t)8'dGE-9.: {la; ieClit,t,elsppn teii aanzien Van dendei, te vcilé" g.-iIL'lo[«hr?En

Verso . Ilaain xri l'iarp:ite>'ning

Coordonnées
EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ KLEIN STRAND

Adresse
VARSENAREWEG 29 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande