ELISAL

Société en commandite simple


Dénomination : ELISAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.809.881

Publication

28/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergelegd ter griffie van ce rechtbank v. - .00pharrd Brugge afdeling te Aoste

9 SEP, 2011Griffier-!Q t7rrfff~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

nri\

*iaisiaaz*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : © 8/18 g ©g g84

Benaming

(voluit) : EL1SAL (verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Oostendesteenweg 169 - 8480 Eernegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhands document opgemaakt te Eernegem op 11 september 2012 houdende oprichting van, een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoot is De Puydt Albert, wonende te 8400 Oostende, Elisabethlaan 210, geboren te Halle op 27 november 1979.

De vennootschap zal handelen onder de benaming « Elisal »,

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire, vennootschap » of de afkorting « Comm.V ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8480 Eemegem, Oostendesteenweg 169.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden

1.Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie,',

drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat;

ondermeer het uitbaten van een café, bistro, drankgelegenheid, bar, tearoom, restaurant, snackhuis, hotel, ' ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en aile aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief ' vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld,

" omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes

" omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

" omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen

.omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffet/horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor, ' sportmanifestaties,

Het kopen en verkopen zowel In het groot ais in het klein van aile artikelen en producten, grondstoffen en: gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen; rekening ais voor rekening van derden.

2.Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van: alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

" " Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van

fiscale en algemeen juridische aard

'Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk,

" zakelijk beleid te verzekeren.

.1-let ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en'

diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Het selecteren, aanwerven van aangepast personeel

" Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

" Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van: managementovereenkomst.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

',Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding..

3.Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op , te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; aile onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook,

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

.Optreden ais bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in hét kader van voormelde activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of activiteiten in onderaanneming, franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in alle andere ondernemingen, vennootschappen, die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar; maatschappelijk doel met derden,

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 5.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke delen, ieder één/honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Elk jaar op 31/12 za! een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op 11/09/2012 en eindigt op 31/12/2013, De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2014 gehouden.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : De Puydt Albert. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Alle verrichtingen vanaf 1 september 2012, zowel kosten ais opbrengsten als aangegane verbintenissen in dit verband, worden reeds geacht van en voor rekening van deze vennootschap te zijn gedaan.

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse Partners, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

DE PUYDT Albert

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(pn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming (voluit) : ELISAL

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oostendesteenweg 169

8480 lchtegem

Onderwerp akte :Statutenwijziging -Omzetting

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 31 maart 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "ELISAL" met zetel te 8480 ICHTEGEM, Oostendsesteenweg 169.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1.§1.De algemene vergadering beslist van stemmen het kapitaal te verhogen met dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13 600,00), om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5 000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in geld;

Het kapitaal is gedeeltelijk volstort.

De kapitaalverhoging van vijfduizend euro (¬ 5 000,00) geschiedt door een inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De heer Libin Andrew wonende te Bredene, Nukkerstraat 5,verzaakt aan zijn voorkeurrecht inzake huidige kapitaalverhoging.

Er wordt ingetekend door de heer De Puydt Albert geboren te Halle op 27 november 1979,ongehuwd, wonende te 8480 Ichtegem, Vijver 15.

De heer De Puydt Albert, voornoemd, heeft vijfduizend euro (¬ 5 000,00)gestort.

Het genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een totaal maatschappelijk kapitaal van tienduizend euro(¬ 10.000,00).

§2. De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, waardoor artikel 6 van de statuten gewijzigd wordt door schrapping van de tekst en vervanging door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Het kapitaal is gedeeltelijk volstort, zodat het thans ten belope van tienduizend euro (¬ 10 000,00) is volstort.

2.De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder van vier maart tweeduizend vijftien dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook het verslag van de externe accountant de heer F. Lingier, zaakvoerder van de BV ovv BVBA Accolin te Oostende,Torhoutse Steenweg 226 de dato zes maart laatstleden, dat handelt over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het wetboek vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

"9. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848.809.881 1

NEII-iUELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

17 APR 2015

[Je griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-t behouden aan he Belgisch Staatsblad

mod t9.9

Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag 4.425,00 euro bedraagt.

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt 2.886,55 euro.Het maatschappelijk kapitaal beantwoordt niet aan de vereisten van het minimumkapitaal van de vennootschapsvorm, bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, waarnaar wordt omgezet. Voor de omzetting is een kapitaalverhoging voorzien om hieraan tegemoet te komen.

In de staat opgenomen geplaatst kapitaal

Voor de omzetting 5.000,00

Na de kapitaalverhoging en omzetting 18.600,00

Eigen vermogen van de vennootschap na correctie van de vastgestelde overwaarderingen:.

Voor de omzetting 2.886,55

Na de kapitaalverhoging en omzetting 7.886,55

Na de kapitaalverhoging en de omzetting zal het eigen vermogen van de vennootschap 1.686,55 euro hoger zijn dan het minimum te volstorten kapitaal dat vereist is voor een meerhoofdige BVBA (6.200,00 euro) doch 10.663,45 euro lager dan het minimum vereiste geplaatst kapitaal voor deze vennootschapsvorm welke bepaald is op 18.550,00 euro.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van Vennootschappen en werd opgemaakt in 5 exemplaren. Oostende, 23 maart 2015 Franky Lingier Zaakvoerder BV ovve BVBA Accolin Accountant  Belastingconsulent IAB »

De beide voormelde verslagen zullen worden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen.

3.De algemene vergadering besluit de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap met dien verstande dat door de omzetting geen wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de externe accountant.

Alle verrichtingen die sedert één januari tweeduizend vijftien gedaan werden door de commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4.De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

Deze statuten luiden als volgt

*De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "ELISAL".

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8480 ICHTEGEM, Oostendsesteenweg 969.

De zetel van de vennootschap kan mits inachtneming van de taalwetgeving zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

*De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen als buitenland,zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

I.Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied. Dit omvat ondermeer het uitbaten van een café, bistro, drankgelegenheid, bar, tearoom, restaurant, snackhuis, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop) al dan niet in eigendom, gehuurd of ter beschikking gesteld.

" omvat eveneens de verkoop van mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en

belegde broodjes,

.omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten,

.omvat het bedeten van bereide schotels of spijzen,

" omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffet/horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor sportmanifestaties.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

.Voor-1 behouden aan het. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2.Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van aile activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a.

'Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van fiscale en algemeen juridische aard.

*Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

'Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Het selecteren, aanwerven van aangepast personeel.

'Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

'Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

" Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

3.Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

-Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of activiteiten in onderaanneming, franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in alle andere ondernemingen, vennootschappen, die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel met derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden,nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*Een register van aandelen wordt In de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

*ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

*Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting,

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. indien het resultaat batig is, wordt op deze winst minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

*ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

5.§1.De vergadering aanvaardt het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, de heer De Puydt Albert, voornoemd en verleent hem décharge voor zijn gevoerd beleid tot op heden.

§2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur:

- de heer DE PUYDT Albert, voornoemd;

- Mevrouw CAMERLYNCK Joly, ongehuwd, geboren te Torhout op 28 mei 1978, wonende te 8480 Ichtegem, Vijver 15,

Hier tussenkomend, en verklarend te aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd.

6.De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder(s) en/of ondergetekende notaris de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

7.De vergadering benoemt de BVBA Vercruysse & Partners te Oostende, Lijsterstraat 15,tot bijzondere gemachtigde(n), met recht van indeplaatsstelling, die elk afzonderlijk kunnen optreden, aan wie macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige

Op de laatste blz van Luik .B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4looª% r-

behouden aan hot-a Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig

is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-gecoördineerde statuten

- verslag externe accountant

- verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

,~VOOM1

behouden aan het. Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ELISAL

Adresse
OOSTENDESTEENWEG 169 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande