ELEKTRO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.518.431

Publication

01/09/2014
ÿþMod Word 11.1

mb ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

VfON1TEUR BELG

25-08-2014 _GJSCH STAATSB

NEERGELEGD

1 5 JULI 7014

L~

I~chtbank v riftePhANDEL

G

Ondernemingsnr : 0466.518.434

Benaming

(voluit) : ELEKTRO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 222

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 3 juli 2014 voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELEKTRO CONSULT, met zetel te 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 222, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (Afdeling Kortrijk) onder nummer BE 0466.518.431, en voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 466.518.431, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:.

1. Kennisname van de door de wet vereiste verslagen en van het verslag van de bedrijfsrevisor.

2. Aanvaarding van het besluit tot het doorvoeren van een kapitaalverhoging ten bedrage van twee miljoen driehonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd negenendertig euro veertig eurocent (¬ 2.395.739,40) om het kapitaal te brengen van tweehonderd achttiendulzend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 218.592,01) op twee miljoen zeshonderd veertienduizend driehonderd eenendertig euro eenenveertig eurocent (¬ 2.614.331,41) door inbreng in natura, en zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3. Inbreng door de heer Kari NEYRINCK van een dividendvordering voor een bedrag van één miljoen zevenhonderd achtennegentigduizend vierhonderd en één euro eenenzeventig eurocent (¬ 1.798.401,71), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van één juli tweeduizend en veertien.

- Inbreng door mevrouw Griet DELPORTE van een dividendvordering voor een bedrag van vijfhonderd zevenennegentigduizend driehonderd zevenendertig euro negenenzestig eurocent (¬ 597.337,69), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van één juli tweeduizend en veertien,

4. Aanvaarding van het besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Wet kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen zeshonderd veertienduizend driehonderd eenendertig euro eenenveertig eurocent (¬ 2.614.331,41), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, allen zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

5. Aanvaarding van het besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde

vereffeningsprocedure en dit door de huidige tekst van artikel 26 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar(s) alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan hot

Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" ..I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



.,, de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd,

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. Er is geen vereffenaar aangeduid;

2. Alla schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaar(s) beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaar(s) bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

6. Aanvaarding van het besluit tot toekenning van opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.







Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de MQelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte proces-verbaal 7 juli 2014

- de gecoördineerde tekst van de statuten

- Verslag en besluit zaakvoerders en AV

- verslag bedrijfsrevisor











Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2014
ÿþMod Word 11,1

EilltelL ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111/111111

*14167073*

MONTE JR reELCE

02 -09- 2014

,ELG1SCH STAATSBLAD 2 iGral 2014

Reetbank van KOOPHANDEL

Gent; -afd.- KORTRIJK

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0466.518.431

Benaming

(voluit) : ELEKTRO CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: KONINGIN FABIOLASTRAAT 222, 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 13/01/2014, blijkt de benoeming van; mevrouw Griet DELPORTE, wonende te 8560 Gullegem, Kom Fabiolastraat 222, tot zaakvoerder van de; vennootschap.

Karl Neyrinck Zaakvoerder

-4

Voorbehoud

aan hr Betgisr Staatsla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. helzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 07.12.2013, NGL 27.02.2014 14053-0389-014
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 01.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0023-014
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 03.12.2011, NGL 28.02.2012 12049-0403-013
23/02/2015
ÿþOndernem i ngsnr : 0466.518.431

Benaming

(voluit) : ELEKTRO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 222

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 30 december 2014 voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELEKTRO CONSULT', met zetel te 8560 Wevelgem, Koningin Fabiolastraat 222, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent (Afdeling Kortrijk) onder nummer BE 0466.518.431, en voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 466.518.431, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Kennisname van de door de wet vereiste verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor.

2. Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen vierhonderd vierenzeventigduizend vierhonderd tweeëntachtig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.474.482,92) te verhogen om het kapitaal van twee miljoen zeshonderd veertienduizend driehonderd eenendertig euro eenenveertig cent (¬ 2.614.331,41) op vier miljoen achtentachtigduizend achthonderd veertien euro drieëndertig cent (¬ 4.088.814,33) te brengen door een inbreng door de heer Karl NEYRINCK, hiervoor vernoemde vennoot, van het volgende aandelenpakket:

-inbreng van 258 aandelen op een totaal van 2.220 aandelen van de naamloze vennootschap ELECTRO ENTREPRISE  ELECTRO ONDERNEMING, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Oostlaan 5 en met ondernemingsnummer 0442.891.013 (met een inbrengwaarde van ¬ 2.425.000,00);

-inbreng van 840 aandelen op een totaal van 1.700 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen NEYRINCK INVEST, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Oostlaan 5 en met ondernemingsnummer 0443.219.328 (met een inbrengwaarde van ¬ 6.140.000,00);

3. Vervolgens verklaart de heer Karl NEYRINCK, na voorlezing van het voorafgaande, hiervoor vermelde aandelenpakket ten belope van acht miljoen vijf honderd vijfenzestigduizend euro (¬ 8.565.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Vervolgens heeft de aandeelhouder, de heer Karl NEYRINCK verklaard in te schrijven op de vierhonderd drieëntwintig (423) nieuwe kapitaal aandelen onder de hoger gestelde voorwaarden:

De voorzitter verklaart dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ingevolge hiervoor vermelde inbrengen:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal één miljoen vierhonderd vierenzeventigduizend vierhonderd tweeëntachtig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.474.482,92) en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde zeven miljoen negentigduizend vijfhonderd zeventien euro acht cent (¬ 7.090.517,08).

5. Aanvaarding van het besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt elf miljoen honderd negenenzeventigduizend driehonderd eenendertig euro eenenveertig cent (¬ 11.179,331,41), vertegenwoordigd door duizend honderd drieënzeventig (1.173) aandelen, allen zonder nominale waarde, die elk één/duizend honderd drieenzeventigste (1/1.173ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

i?. De vergadering verleent aan:

e) de zaakvoerders alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

b) de notaris de bevoegheid tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de machtiging tot de neerlegging bij de rechtbank van koophandel en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

13 -I

BELGISCH

.1R BELGE

-FI 2UL

Rechtbank van itOOPriANDEL

STAATSBI,A;. Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

NEERGELEGD

2- 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

`Voor-

'17nouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

c) mevrouw Griet Delporte, wonende te Gullegem, Koningin Fabiolastraat 222, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke administratieve formaliteiten te verrichten met inbegrip van de eventuele aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en de wijzigingen bij het handelsregister.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte proces-verbaal 30 december 2014

- de gecoördineerde tekst van de statuten

- Verslag zaakvoerders

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 04.12.2010, NGL 12.02.2011 11039-0233-012
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 06.12.2009, NGL 12.05.2010 10117-0197-013
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 01.12.2007, NGL 26.02.2009 09063-0033-016
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 06.12.2008, NGL 26.02.2009 09063-0032-016
05/06/2015
ÿþ Moa word 11.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Het splitsingsvoorstel kan geraadpleegd worden op:

http:llwww.lievens. beldocuments/splitsingsvoorstelelektroconsult.pdf

Griet Delporte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 15079865*

NEERGELEGD

2 6 MU a5

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. Kop-Rue. " fe----

Ortdernemingsnr : 0466.518.431

Benaming

(voluit) : ELEKTRO CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KONINGIN FABIOLASTRAAT 222 - 8560 WEVELGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL D.D. 21 MEI 2015

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, het splitsingsvoorstel conform artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

06/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2006, GGK 02.12.2006, NGL 30.03.2007 07102-0145-015
25/08/2015
ÿþ " _.lt)!.S Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 466.518.431

Benaming

(voluit): ELEKTRO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN "NEYRINCK INVEST" DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKH "ELEKTRO CONSULT"

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 15 juli 2015 door Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van navolgende vennootschap ELEKTRO CONSULT van de volgende agendapunten kennis genomen en hen met door de wet opgelegde meerheid goedgekeurd:

EERSTE BESLUIT

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschap, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de betrokken vennootschappen voorgedaan hebben sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen

TWEEDE BESLUIT

In toepassing van artikelen 731 en 734 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen de vergaderingen uitdrukkelijk en met unanimiteit de afstand vast door de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen in zoverre deze verwijzen naar de splitsingsverslagen.

DERDE BESLUIT

Vervolgens neemt de vergadering van de verkrijgende vennootschap kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door een bedrijfsrevisor, te weten: BV BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin BVBA, met ais maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijksestraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA Dujardin & Co met zetel te 8660 Wevelgem, Kortrijksestraat 12, vertegenwoordigd de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, en door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap

VIERDE BESLUIT

Na beraadslaging, besluiten de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen tot goedkeuring van de partiële splitsing. De vergaderingen besluiten derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, waarbij een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, "NEYRiNCK INVEST" met name de participatie ten belope van 1.325 aandelen in de naamloze vennootschap "ELECTRO ENTREPRISE  ELECTRO ONDERNEMING", waarvan de zetel gevestigd is 8560 Wevelgem (Gullegem), Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, onder het ondememingsnummer BTW BE 0442.891.013 overgaat naar de verkrijgende vennootschap "ELEKTRO CONSULT", waarbij de overdragende vennootschap blijft bestaan doch met een gereduceerd vermogen.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bNITEUR B

M

U

2 2 JULI

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, aGniti raIJK

015

TSBLAD

18 -08- 2 ISCH STAA

ELGE

BELG

Naar aanleiding van deze partiële splitsing zal de verkrijgende vennootschap 1.320 aandelen van de naamloze vennootschap "ELECTRO ENTREPRISE  ELECTRO ONDERNEMING' in voile eigendom ontvangen. In ruil voor de afsplitsing zal één nieuw aandeel van de voormelde vennootschap "ELEKTRO CONSULT" worden uitgereikt aan de heer Karl NEYRINCK, aandeelhouder van de overdragende vennootschap. Ingevolge hiervoor vernielde ruil werd het kapitaal van de verkrijgende vennootschap op ¬ 11.179.547,91 gebracht.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van opvolgend statutair zaakvoerder van de heer Laurent NEYRINCK in de hiervoor vermelde vennootschap "ELEKTRO CONSULT", De heer NEYRINCK Laurent aanvaardt zijn ontslag in de hoedanigheid van opvolgend zaakvoerder.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering van de verkrijgende vennootschap besluit met eenparigheid van stemmen tot wijziging van

de naam van de vennootschap "ELEKTRO CONSULT' in "EEG GROUP" en dit te rekenen vanaf heden.

ACHTSTE BESLUIT

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering van de verkrijgende vennootschap, de

statuten (artikelen één, vijf, achttien en vierentwintig van de overdragende vennootschap enerzijds aan te

passen als volgt:

"Artikel 1: rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "EEG GROUP".

(" " " )

Artikel 5: kapitaal

Hot kapitaal van de vennootschap bedraagt elf miljoen honderd negenenzeventigduizend vijfhonderd zevenenveertig euro eenennegentig cent (¬ 11.179.547,91), vertegenwoordigd door duizend honderd vierenzeventig (1.174) aandelen, allen zonder nominale waarde, die elk één/duizend honderd vierenzeventigste (111.174ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14

a) Het Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke- of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerders, zonder beperking van duur benoemd, worden geacht te zijn benoemd voor onbepaalde duur. Wordt herbenoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer NEYRINCK Karl Michel Norbert, geboren te Kortrijk op vijfentwintig januari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.01.25 241 01, identiteitskaart nummer 591-8552403-15, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 222.

(" )

Artikel 24: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli om te eindigen op dertig juni van elk daaropvolgend

jaar.

NEGENDE BESLUIT

Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten van de vennootschap

volmachten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(get.) Luc de MQelenaere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte statutenwijziging d.d. 15 juli 2015

-gecoördineerde tekst van de statuten

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag bestuursorgaan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r ~ ~ 1P" oor- behouden a>ih bée= Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij liètBèlgisel Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge









04/08/1999 : KOA018213
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 05.12.2015, NGL 29.02.2016 16055-0216-016

Coordonnées
ELEKTRO CONSULT

Adresse
KONINGIN FABIOLASTRAAT 222 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande