ECO2ASFALT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO2ASFALT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.539.815

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 24.07.2014, NGL 28.07.2014 14356-0469-014
17/03/2014
ÿþ Mad Word 1 i.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0832.539.815

Benaming

(voluit) : ECO2ASFALT

(verkort)

Rechtsvorm.: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pitantiestraat 79, 8792 Waregem (Desselgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 8 augustus 2013, blijkt dat de heer Rik Degezelle en mevrouw Pascale Desmet, samenwonende te 8540 Deerlijk, Generaal. Deprezstraat 2c, ontslag hebben genomen ais zaakvoerder met ingang van 29 juli 2013 en dat de heer Ignace Degezelle en mevrouw Marleen Vanden Buverie, samenwonende te 8792 Waregem (Desselgem), Waalshoekstraat 28, werden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 13)

Zo er meerder zaakvoerders benoemd werden, dienen zij extern steeds gezamenlijk op te treden. Enkel door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders samen kan de vennootschap extern rechtsgeldig vertegenwoordigd worden, en jegens derden en in rechte als eiser en verweerder optreden.

Gedaan te Waregem (Desselgem), op 8 augustus 2013.

Getekend

De heer Ignace Degezelle

Zaakvoerder

Mevrouw Marleen Vanden Buverie

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,1_,1,1,11V171U1111111

Vo

beho aan Belg

Staat:

iii

ERGE,LEGD

03. 2014

ZEHTtMNi6 KOOPRANbEt. ""'" .,.~, .c. ,~

est.«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 16.07.2013, NGL 26.07.2013 13347-0262-013
28/01/2013
ÿþ Mptl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1lII atoe

VI beht aai Bel Staa

un

MONITaUR BELGE

21 -01- 2013 BELGISCH STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0832.539.815

Benaming

(voluit) : " Nautic Elec "

(Verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - NAAM  DOEL  ZETEL CATEGORIEEN AANDELEN - STATUTENWIJZIGINGEN INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN  INTERN BESTUUR  EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel -Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen' met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Nautic Elec ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van 'Nautic Elec' naar'Eco2Asfalt TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist tot het toevoegen in artikel 1 van de statuten van de navolgende bepaling : 'Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Ronny VAN EECKHOUT te Waregem op zevenentwintig, december tweeduizend en twaalf, werd de naam van de vennootschap gewijzigd in 'Eco2Asfalt'

DERDE BESLUIT,

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van van '8792 Waregem Desselgem, Nieuwstraat 71', naar '8792 Waregem  Desselgem, Pitantiestraat 79'

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de eerste alinea van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende' tekst:

'De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8792 Waregem  Desselgem, Pitantiestraat 79'.

VIJFDE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato tien december tweeduizend en twaalf, met omstandige verantwoording: van de vooropgestelde wijziging van het doei; bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd over de; actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle aanwezige vennoten hebben erkend een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag wordt samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de° Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 3 van de statuten uit te breiden met de volgende activiteiten

'De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in binnen- ais in buitenland

1. Het aannemen, uitvoeren of doen uitvoeren van alle bouw-, spoor-, grond-, wegen-, waterbouw-, pijpleiding-, slopings-, riolerings- en saneringswerken in het algemeen met al wat daartoe behoort of kan worden gerekend, de handel in en de huur of verhuur van aannemingsmaterialen en gereedschappen in de ruimste zin van het woord

2. Fabricage, groot- en kleinhandel, vervoer en plaatsen van alle producten en materialen in asfalt en beton en van grondstoffen voor deze producten en materialen

3. Aile werkzaamheden in verband met het breken, zeven, sorteren en recycleren ván asfalt en beton

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3 ï ,



Ç LuikB -Vervolg-- --- - ... ..~ti_._.. - -- ________ - ----------------------

Vaor- 4. Het uitvoeren van diverse transporten voor derden zowel van goederen als van personen en alle ' aanverwante activiteiten."

beháuden ZEVENDE BESLUIT.

aan het De vergadering heeft beslist de thans bestaande driehonderd (300) aandelen onder te verdelen in twee categorieën aandelen, met name `A-Aandelen' en 'B-Aandelen', als volgt:

Belgisch - honderd vijftig (150) `A-Aandelen', genummerd één (1) tot en met honderd vijftig (150) ;

Staatsblad honderd vijftig 'B-aandelen', genummerd honderd eenenvijftig (151) tot en met driehonderd (300)

De vergadering beslist alle honderd vijftig (150) A - aandelen toe te kennen aan Heer Rik DEGEZELLE.

De vergadering beslist alle honderd vijftig (150) B - aandelen toe te kennen aan Heer Mevrouw Pascale DESMET,

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het artikel 5, eerste en tweede lid (subdivisie 'Kapitaal') van de statuten te vervangen door de volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

`5.1 Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éérddriehonderdste (1/300 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden opgedeeld in twee (2) categorieën, zijnde:

- de aandelen met de nummers één (1) tot en met honderd vijftig (150) worden aandelen categorie A, of 'A-Aandelen' genoemd;

- de aandelen met de honderd eenenvijftig (151) tot en met driehonderd (300) worden aandelen categorie B, of 'B-aandelen' genoemd genoemd.

De houders van de aandelen categorie A en categorie B worden respectievelijk groep A en groep B genoemd.

5.2 Indien een houder van aandelen van een bepaalde categorie aandelen van de andere categorie verwerft, dan zullen deze laatste aandelen op het ogenblik van de overdracht van rechtswege worden omgezet in aandelen van dezelfde categorie als de categorie waartoe de aandelen van de vennoot, die de betrokken aandelen verwerft, behoren.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Indien er nieuwe aandelen worden uitgegeven, zullen deze nieuwe aandelen tot dezelfde categorie behoren als de categorie waartoe de aandelen, toebehorende aan de vennoot die de nieuwe aandelen onderschrijft, behoren, behalve in het geval waarin de nieuwe aandelen worden onderschreven door een persoon die nog geen vennoot van de vennootschap is. In dat geval zullen de nieuw onderschreven aandelen behoren tot een bestaande categorie of tot een nieuwe categorie volgens de beslissing van de algemene vergadering.

5.3 Indien en van zodra alle aandelen worden verworven door de vennoten, behorende tot eenzelfde groep, vervalt van rechtswege definitief en onherroepelijk de opdeling van de aandelen in categorieën en de opdeling van de vennoten in groepen.

5.4 Indien het aantal aandelen per categorie wijzigt ingevolge de toepassing van onderhavig artikel kan het bestuursorgaan, zonder dat hiervoor een beslissing tot statutenwijziging vanwege de algemene vergadering is vereist, de aantallen, vermeld in onderhavig artikel, in die zin aanpassen. Deze wijziging zal worden bekend gemaakt overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.'

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist dat het voorkeurrecht, waarvan sprake in artikel 5 van de statuten (Subdivisie Voorkeurrecht') in eerste instantie binnen elke categorie van aandelen (respectievelijk `A-aandelen' of 'Baandelen') zal dienen toegepast te worden.

De vergadering heeft beslist eveneens dat het voorkeurrecht, waarvan sprake in artikel 5 van de statuten, in tweede instantie, binnen de bestaande vennoten (te weten door de andere categorie van bestaande vennoten), zal dienen toegepast te worden.

De vergadering heeft beslist tot het inlassen een nieuwe tweede lid in artikel 5, onder de subdivisie 'voorkeurrecht', als volgt

'Het voorkeurrecht, waarvan sprake in artikel 5 van de statuten, zal in eerste instantie dienen toegepast te worden binnen elke categorie van aandelen (respectievelijk `A-aandelen' of 'B-aandelen')

Het voorkeurrecht, waarvan sprake in artikel 5 van de statuten, zal in tweede instantie, binnen de bestaande vennoten, (te weten door de andere categorie van bestaande vennoten), dienen toegepast te worden'

De vergadering heeft beslist dat de tweede zin van artikel 5 zal gewijzigd worden als volgt :

'Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen per ronde (te weten in eerste instantie binnen elke categorie van aandelen, respectievelijk A-aandelen of B-aandelen, en in tweede instantie binnen de bestaande vennoten, te weten door de andere categorie van aandelen) te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.'

De vergadering heeft beslist de laatste twee alinea's van zelfde artikel 5 te wijzigen als volgt :

'De nieuwe aandelen zullen zoals de bestaande aandelen worden opgedeeld in aandelen respectievelijk categorie A en categorie B naargelang zij worden onderschreven door vennoten respectievelijk categorie A en categorie B,

Elke vennoot zal op de aangeboden titels mogen inschrijven in verhouding tot de titels die hij bezit in zijn groep; de niet uitgeoefende rechten zullen vooreerst aangroeien aan de vennoten van dezelfde groep, in verhouding tot hun participatie.





























h

Voor-be; r*uilen aan het Belgisch Staatsblad

Luik 13 - Vervolg _.. r.~ .-

Ingeval één der groepen A en B op geen of niet op alle aandelen wenst in te schrijven, zullen op de niet door deze groep onderschreven aandelen, door de andere groep mogen ingeschreven worden en binnen deze groep door de vennoten in evenredigheid van hun participatie. Het saldo van de aandelen waarop niet werd ingeschreven, zal dan in een volgende beurt worden aangeboden aan aile vennoten die reeds van hun ;voorkeurrecht hebben gebruik gemaakt. Zij zullen hun voorkeurrecht kunnen uitoefenen op de nog resterende ;aandelen in de volgende verhouding: het aantal aandelen waarvoor zij het voorkeurrecht hebben uitgeoefend ten opzichte van de totaliteit van de aandelen waarvoor het voorkeurrecht reeds werd uitgeoefend,

Indien de nieuwe aandelen worden onderschreven door personen of vennootschappen die tot geen enkele ;groep behoren, zullen de nieuw onderschreven aandelen behoren tot een bestaande categorie of tot een nieuwe categorie volgens de beslissing van de algemene vergadering. In voorkomend geval echter kan slechts 'worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits instemming genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.'

TIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist dat de voorkoopregeling, waarvan sprake in artikel 7 van de statuten, in eerste instantie, binnen elke categorie van aandelen (respectievelijk 'A-aandelen' of `B-aandelen') zal dienen toegepast te worden.

De vergadering heeft beslist eveneens dat de voorkoopregeling, waarvan sprake in artikel 7 van de statuten, in tweede instantie, binnen de bestaande vennoten, (te weten de andere categorie van bestaande vennoten), zal dienen toegepast te worden.

De vergadering heeft beslist tot het inlassen een nieuwe eerste lid in artikel 7, als volgt : #

'De voorkoopregeling, hierna verder uitgewerkt in onderhavig artikel, zal in eerste instantie dienen toegepast te worden binnen elke categorie Van aandelen (respectievelijk `A-aandelen' of `B-aandelen')

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten binnen dezelfde categorie van aandelen, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overgedragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten binnen dezelfde categorie van aandelen.'

De voorkoopregeling, waarvan sprake in artikel 7 van de statuten, zal in tweede instantie, binnen de bestaande vennoten, (te weten de andere categorie van bestaande vennoten), dienen toegepast te worden.'

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle bestaande vennoten, mogen de aandelen niet aan ,om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overgedragen worden, zonder ze 'voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle bestaande medevennoten.

De vergadering heeft beslist de concrete wijze van het uitoefenen van het voorkooprecht te wijzigen als volgt :

A. Eerste ronde

De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna gencemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten binnen dezelfde categorie van aandelen gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemers) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan te kopen.

De medevennoten binnen dezelfde categorie van aandelen beschikken over een termijn van vijftien dagen, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

indien één of meerdere van de vennoten binnen dezelfde categorie van aandelen hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de andere categorie van aandelen en binnen deze groep door de vennoten in evenredigheid van hun participatie.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten van de andere categorie van aandelen op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van vijftien na het verstrijken van de eerste ronde.

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van vijftien dagen na deze kennisgeving.

Indien het voorkooprecht niet volledig uitgeoefend werd, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van vijftien na het verstrijken van de tweede ronde.'

ELFDE BESLUIT,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vergadering heeft beslist de goedkeuringsregeling bij aandelenoverdrachten onder levenden, zoals opgenomen in artikel 8 van de statuten, niet van toepassing zal zijn bij 11 overdrachten aan een natuurlijke persoon die aandeelhouder/vennoot of zaakvoerder/bestuurder is van een vennootschap binnen dezelfde groep 2/ of aan een vennootschap binnen dezelfde groep, te weten overdracht aan een vennootschap waarover de overdrager (natuurlijke persoon of rechtspersoon) de 'controle' heeft of overdracht aan een vennootschap die de 'controle' heeft over de vennootschap-overdrager.

De vergadering beslist het eerste lid van artikel 8 te wijzigen als volgt :

'ARTIKEL ACHT - AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

Indien het voorkooprechi niet uitgeoefend werd of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen of ingevolge wettelijke uitzonderingen niet kan uitgeoefend worden, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden in de zin van artikel 7 hiervoor ten kosteloze titel, Deze procedure is

evenwel niet van toepassing 1/ op aandelenoverdrachten aan een natuurlijke persoon die

aandeelhouder/vennoot of zaakvoerder/bestuurder is van een vennootschap binnen dezelfde groep en 2/op aandelenoverdrachten aan een vennootschap binnen dezelfde groep. Hieruit voortvloeiend is er derhalve vrije overdrachtsmogelijkheid bij overdracht aan een vennootschap waarover de overdrager (natuurlijke persoon of rechtspersoon) de 'controle' heeft of overdracht aan een vennootschap die de 'controle' heeft over de vennootschap-overdrager. Onder "controle" over een vennootschap moet worden verstaan, de bevoegdheid in rechte of in feite om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van bestuurders of zaakvoerders of de oriëntatie van het beleid, zoals gedefinieerd in artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen.'

TWAALFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist tot het inlassen van een volgrecht, in fine van artikel 8, als volgt :

Volgrecht

Zonder afbreuk te doen aan de voorkooprechten voorzien in huidige Statuten stelt een Overdracht of een , reeks van verbonden overdrachten van meer dan 5% van de stemrechtverlenende Aandelen aan één of meer derden een volledig volgrecht in werking overeenkomstig de bepalingen van dit artikel.

Indien een Overdracht van Aandelen door een vennoot of verschillende vennoten ("Verkopende vennoot/vennoten") leidt tot een Overdracht van meer dan 5% van de Aandelen, hetzij door een eenmalige transactie, hetzij door een serie van verbonden transacties, brengt de Verkopende vennoot/vennoten het Bestuursorgaan en de andere vennoten op de hoogte van de vooropgestelde Overdracht, Zulke kennisgeving bevat de alle dienstige gegevens. De overige vennoten beschikken vervolgens over de mogelijkheid om binnen dertig (30) Werkdagen na ontvangst van de Kennisgeving van Overdracht, de Verkopende vennoten op de hoogte te brengen van hun beslissing om deel te nemen aan de transactie door al hun Aandelen te verkopen (en niet minder dan al hun Aandelen).

Een Overdracht van Aandelen door de Verkopende vennoot/vennoten die leidt tot een Overdracht van meer dan 5% van de Aandelen, kan enkel plaats vinden onder de voorwaarde dat de Aandelen gehouden door de andere vennoten die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel, op hetzelfde ogenblik aangekocht en betaald worden en dit, behalve in de gevallen zoals hieronder uiteengezet, onder dezelfde voorwaarden als voor de Aandelen die gehouden worden door de Verkopende vennoot/vennoten. De Verkopende vennoot/vennoten staat in voor de verwerving van het totaal aantal Aandelen van de relevante andere vennoten door de betrokken derde.

De prijs per Aandeel dat de vennoten verkopen aan de betrokken derde in het kader van hun volledig volgrecht, bedraagt het hoogste van: (a) de (huidige) prijs geboden door de betrokken derde zoals voorzien in de Kennisgeving van Overdracht; of, indien dit zou gebeurd zijn, (b) het gewogen gemiddelde van de prijzen betaald voor de Aandelen door de betrokken derde (of een met de derde verbonden vennootschap) gedurende de laatste twaalf (12) maanden.

Indien, om welke reden dan ook, de Verkopende vennoot/vennoten die Aandelen overgedragen heeft waardoor er een Overdracht van meer dan 5% van de Aandelen is opgetreden, er niet voor gezorgd heeft dat de Aandelen die gehouden worden door de vennoten die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel, aangekocht werden door de betrokken derde, is de Verkopende vennoot/vennoten gehouden om die aandelen zelf aan te kopen tegen de prijs en onder dezelfde voorwaarden waarnaar hierboven verwezen wordt in dit artikel, op het eerste verzoek van de relevante andere vennoten. Dergelijke Overdracht moet gebeuren binnen dertig (30) Werkdagen na het verzoek gedaan door de andere vennoten die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig de bepalingen van dit artikel en wiens aandelen niet aangekocht zijn door de betrokken derde'

DERTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist tot het inlassen van een statutaire clausule, plaats te nemen na de tekst van het vorige besluit, in fine van artikel 8, als volgt :

'De wijziging van de controle in een vennootschap  rechtspersoon wordt gelijkgesteld met de overdracht van aandelen.

Onder "controle" over een vennootschap moet worden verstaan, de bevoegdheid in rechte of in feite om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van bestuurders of zaakvoerders of de oriëntatie van het beleid, zoals gedefinieerd in artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Derhalve gelden de hiervoor uiteengezette rechten en verplichtingen eveneens in dergelijke situatie, met toepassing van de plichtplegingen, eveneens hiervoor uiteengezet.'

VEERTIENDE BESLUIT.

Voor-

ehouden

aan h`et

* Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft beslist de bepalingen inzake intern bestuur van de vennootschap aan te passen, door het vervangen van het eerste en tweede lid van artikel 13, als volgt

'Bestuursbevoegdheid

Zo er meerdere zaakvoerders benoemd werden, vormen zij een college en dienen zij steeds te beraadslagen en beslissen in college. Zij dienen intern steeds gezamenlijk alle bestuursbevoegdheden uit te oefenen.

Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, moeten derhalve steeds door alle zaakvoerders samen in college verricht worden.

Het college van zaakvoerders kan een voorzitter aanstellen en handelt verder zoals een raadsvergadering. Ingeval van staking van stemmen binnen het college is de stem van de voorzitter doorslaggevend.' VIJFTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de bepalingen inzake externe vertegenwoordiging van de vennootschap aan te passen, door het vervangen van het derde, vierde en vijfde lid van artikel 13, als volgt Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Zo er meerdere zaakvoerders benoemd werden, wordt de vennootschap slechts vertegenwoordigd jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van de meerderheid van de zaakvoerders.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,'

ZESTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft machten verleend aan het bestuursorgaan om voormelde besluiten ten uitvoer te brengen.

ZEVENTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoordineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 27/12/2012.

- verslag van de zaakvoerders d.d.10/12/2012 met staat activa & passiva;

- coördinatie van de statuten.









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2011
ÿþ Mad 2.7

Lûl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11IuuWNIIIIIIIINI11

*11009175*







NEERGELEGD

-5. 01. 201

RECFggiteCKOOPHANDEL KOE:TP.IJK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : cpcglop 53s, Z.45

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71

" Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Ronny VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van;

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

"Thérèse Dufaux  Nathalie Desimpel -- Elisabeth Desimpel - Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen",

met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van negenentwintig december tweeduizend en tien, date,

onder de naam "Nautic Elec" door:

1/ De heer DEGEZELLE Rik Achiel,

wonend te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 68;

2/ Mevrouw DESMET Pascale Nicole Anna,

wonend te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 68;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te

8792 Waregem (Desselgem), Nieuwstraat 71.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: ' Nautic Elec'

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8792 Waregem  Desselgem, Nieuwstraat 71.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse

Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het.bestuursorgaan, bekend te maken in:

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en;

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft ais doel:

I. Algemene activiteiten.

A/ Alle activiteiten inzake installaties aangaande walstroomvoorziening op de kade, teneinde schepen bij:

het aanmeren mogelijk te maken gebruik te kunnen maken van elektriciteit aan wal en de hulpmotoren te:

kunnen uitschakelen.

Het daartoe voorzien van een draagstructuur op de kade voor verbinding met het schip, het installeren van

een frequentieomvormer, verbinding maken met externe elektriciteitsnet, hoogspanningsbekabeling,.

transformatorstation (stroomvoorziening naar terminal en op de kade)

B/ Het installeren, uitbaten en onderhouden van oplaadsystemen voor elektrische en hybride voertuigen.

Het installeren en uitbaten van tankinfrastructuur en alle bijkomende dienstverlening voor hybride voertuigen

en voertuigen op gas.

Voorzien van oplaadsystemen (palen), zowel publiek als niet-publiek toegankelijk.

Het investeren in nieuwe technologie, in de meest ruime zin van het woord.

CI Alle activiteiten inzake geothermische (elektrische) warmtepompen (bodem als warmtebronsysteem) ;

Installatie, uitbaten en onderhoud van warmtepompsysteem (verdamper, compressor, condensor en;

expansieventiel), eventueel in combinatie met een horizontaal captatienet als warmtebronsysteem.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake meet- en regelapparatuur, geïsoleerde opslagvaten,

inpassing in het productieapparaat, warmtewisselaars.

DI Alle activiteiten inzake (elektrische) warmtepompen, met water of lucht als warmtebronsysteem.

Installatie, uitbaten en onderhoud van dergelijk warmtebronsysteem (lucht of water), warmtepompsysteem

(verdamper, compressor, condensor en expansieventiel), meet- en regelapparatuur

` Nautic Elec'

behouden aan bat Belgisch staatsblad Luk B - vervolg ~______________________.____________

_~ ~ -_=-' . ^

. Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake geisoleerde opslagvaten, inpassing in het

productieapparaat,

E/ Het aanwenden van geothermische energie in een gesloten systeem - boorgatenergieopslag.

Eveneens gecombineerd met activiteiten inzake circukaóopompen, collectoren, collectorputten,

'geisoleerd verdeelnet, putbehuizing, put (boonwerkzaemhedon), verticale warmtewisselaar,

warmtewisselaar tussen bodem- en gebouwcircuit, inpassing in het productieapparaat.

F/ Het aanwenden van geotherrnische energie in een open systeem - koude-warmteopslag.

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake bronkoppen, bronpompen, bronsysteem

(boorwerkzaamheden), 0óar(o), geisoleerd mwrdaa|nat, pwnnpkammr, putbehubóng, warmtewisselaar tussen

bodem- en gebouwcircuit, inpassing in het productieapparaat.

/ G/ Productie van energie (WKIijelektriciteit) op basis van de verbranding van biomassa.

Eveneens gecombineerd met aile activiteiten inzake elektrotechnische uitrusting voor aansluiting op interne

/en/bf externe elektriciteitsnetten; installatie van krachtwerktuigen (turÓineo, diesel- of Stirling- of stoom- of

gasmotoren of ORC), installatie voor afhandeling van reststoffen; meet- nega1mppmratuur; schoorstenen en

apparatuur om rookgas/stookgasrookgas/stookgas te reinigen, met inbegrip van apparatuur voor injectie van additieven en.

|appanatuur voor afvoer en opslag van vliegassen; verbrandingsapparatuur Aw branders of

vuurhaarden, voorzien van luchtvoorverwarmers en rookgasrecirculatie; civiele werken en gebouwen; installatie voor thermisch oliecircuit (circuit voor thermische p|ie, warmtewisselaar); installaties voor water-/stoomcircuit; /kohols; leidingen; montage; uitrusting binnen de inrichting voor ontvangst, opslaan en bewerken van de. de. biomassa, warmtewisselaar.

!. H/ Productie van warmte op basis van de verbanding van biomasse (inclusief houtpelletkachels)

Eveneens gecombineerd met alle activiteiten inzake installatie voor afhandeling van reststoffen; ketels; ! meet-en regelapparatuur; schoorstenen en apparatuur om rookgas/stookgas te reinigen, met inbegrip van apparatuur voor injectie van additieven en apparatuur voor afvoer en opslag van vliegassen;

;,,verbrandingsapparatuur wnge oÓa branders of xuurhmardmn, voorzien van luchtvoorverwarmers en

rookgasrecirculatie; civiele werken en gebouwen; inpassen in het productieapparaat; installaties voor water-i/shmpmcircu|t leidingen; montage; uitrusting binnen de inrichting voor nntvmngat, opslaan en bewerken van de biomassa, warmtewisselaar.

1/ Alle sectorverwante activiteiten inzake energie.

} J/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vonnootsohappen, het stimuleren, de planning,dmumômdinpóe. de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Kil-let verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

z)n, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en hÍ nge bijstand en diensten verlenen,

" | rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en finonciën' m:dkoop, productie en algemeen bestuur.

~ U Hot waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van w:n:ff*nooro, het uitoefenen van opdrachten en functies.

! Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

! A/ Het aanieggen, het Oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen imot betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het mankopwn, vadkupen, ruilen, bmumen, verbouwen, onderhouden, verhunen, hunen, xerhave/en, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en ' verhuur van roerende gmadevmn, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in| iverhond staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, !a)amwdo zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die !

~hmt genot zouden hobbmnxandeze rn~mondaononrwen*ndeQoada,an |

. .

' 8/ Het aun\agg*n. hetomndae|kundiQuitbpuwenenbeherenveneennoerandpmthmunium.mUavmnichóngen'

metbe~rekWng~p~n~en*nd~~oedwn»nenvanwe|k~mmrd zoals het venmemendoor )nmohrÜNngoy

rechten,ook,

aankoop en het beheren van nondo|en, obU0abes, kasbons of andere roerende woanden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van cnmmmndële, industhë|o, onnmamnde, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken bij wijze van inbæng, oamenome|ting, inschrijving of op elke andere

!wÜzo. in de nndemem|ngon, verenigingen of xonnmotnohmppen, die een go1Ükoardig, soortgelijk of ; samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan ute|ien, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

| De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zijbest

het geochihtoou achten.

De vennootschap mag geenszinsnanwannogenobeheoroYbeleQQingæmdviemdpenm/sbedoeldindeVVeUen.

en Koninklijke Besluiten terzake.

E De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.





~

Je

-40

















Voorbehouden " Lialk S - Vervolg - -

aan het ij De vennootschap bestaat voor onbepaalde tite vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittrekser van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Belgisch staatsblad ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd: door driehonderd aandelen (300) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Er werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro volstort.

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten 'of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht. !. bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,. zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Niet statutaire zaakvoerder(s) _

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van. een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDERS

Bestuursbevoegdheid

Zo er meerdere zaakvoerders benoemd werden, dienen zij intern steeds gezamenlijk alle

bestuursbevoegdheden uit te oefenen.

Alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, en in het algemeen alle handelingen,

te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, moeten steeds door alle

zaakvoerders samen verricht worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

" Zo er meerder zaakvoerders benoemd werden, dienen zij extern steeds gezamenlijk op te treden.

Enkel door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders samen kan de vennootschap extern rechtgeldig

vertegenwoordigd worden, en jegens derden en in rechte als eiser en verweerder optreden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

; door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen -bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

de algemene kosten.

ARTIKEL ZEVENTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede

zaterdag van de maand mei om tien uur ; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering

de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL ACHTTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één december en loopt tot en met dertig november van daaropvolgend

kalenderjaar.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,:

overeenkomstig de wet.

" ARTIKEL DRIEENWINTIG WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van hel resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

_ . .

" _



























-----



" " i:."-;!-

~-.`

LmlkK3'Vervolg Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, " zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaaldéf ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

i" het gestorte of, indien dit hoger is, van hérdi5gevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt ult de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor dé uitkeririg vën dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

; 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,:

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

; ARTIKEL VI ERENTWINTIG ONTBINDING  VEREFF EN ING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen ; van de in functié zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, ; waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijnftlun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

;. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

!: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de :.;vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

! Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

; Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij ! voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen ! die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van ; stortingen.

;1 4.2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Heteerste vangtvangtaan op heden,heden,mn ~é~~~op dertigdertig~~m~r~~~~d en twaalf.twaalf.Om

---

commerciële activiteit van de vennootschap start pas in 2011.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

:

' 4.3. OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangeganet vedbinóonimmen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte en hierna vermeld, worden overgenomen en: ;,bekrachtigd door de vennootschap van zodra deze rechtspersoonlijkheid heeft bekomen als gevolg van dei neerlegging van :het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

; De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen eveneens,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5.1. NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van dé vennootschap hebben de verschijners mi], notaris, verzocht te akteren

.dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder:

tl 1/ Heer Rik DEGEZELLE, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

!` 2/ Mevrouw Pascale DESKAET, xoomoamd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden |

!| De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en 'niedgetmffentozÜndoorenigevwmhodebepa|ingvoorhet uitoefenen van hun mandaat.

!, Zoals hierboven statutair bepaalt çlienon de zaakvoerders zowel intern als extern steeds gezamenlijk te handelen.

i. 5.2. BEZOLDIGING ZAAKVOERDERS

! Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd

!/ 5.3. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De kxoend wordt af hed dien nd dat hij n

i, de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. zal optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en clnwmt.

5.4. COMMISSARIS

Er word voorlopig geen Commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen fer zake. VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend oanLU~|DAO. HogeVoetweg 14 te 8580 Gullegem, Ondernemingsnummer 0822.32.1.062,2. vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine Hnlvuet, evenals haar medeWadkem, aangestelden en |óuthebbbem, umn, met mogelijkheid tot indep|oo1ss*eUing, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

: VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

















Gd

Gd



cià

_









Tegelijk hiermee neergelegd:



"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

-. uitgifte akte oprichting d.d. 29/12/2010.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 30.11.2016, GGK 28.06.2017, NGL 06.07.2017 17284-0278-017

Coordonnées
ECO2ASFALT

Adresse
PITANTIESTRAAT 79 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande