DUBOIS INVEST & CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUBOIS INVEST & CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.228.070

Publication

27/11/2012
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!1.1111i1111.1 01

Ardue+yei qd ter grip` c van ¬ rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling te Oostenae

°P 1 5 NOV.

Griffie Ce C1nflPr

Ondernemingsnr : 0849 228 070

Benaming

(veluit) : Dubois Invest & Consult

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Watervliegpleinstraat 26 te 8450 Bredene

Onderwerp akte : benoeming van vaste vertegenwoordiger

Heden, zaterdag 29 september 2012 om 17u00, is het bestuursorgaan van Dubois Invest & Consult bvba samengekomen en worden volgende agendapunten behandeld:

i.Bekrachtiging van de benoeming van de vaste vertegenwoordiger:

Het bestuursorgaan stemt dan ook met eenparigheid van stemmen in met de benoeming van de vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap zijnde:

-de heer Dubois Serge, wonende Watervliegpleinstraat 26 te 8450 De Haan

De vergadering wordt gesloten om 17u30.

De heer Dubois Serge

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

04/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305094*

Neergelegd

02-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849228070

Benaming (voluit): Dubois Invest & Consult

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8450 Bredene, Watervliegpleinstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 28 september 2012, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door:

1) De Heer DUBOIS, Serge Marcel, zelfstandige, geboren te Oostende op vijfentwintig oktober duizend negenhonderdtweeënzestig, rijksregister nummer 621025-033-07, identiteitskaartnummer 591-1151573-91, echtgenoot van Mevrouw DE HAMERS, Anita Marie-Louise, wonende te 8450 Bredene, Watervliegpleinstraat 26.

2) Mevrouw DE HAMERS, Anita Marie-Louise, bediende, geboren te Oostende op zevenentwintig augustus duizend negenhonderdvierenzestig, rijksregister nummer 640827-052-53, identiteitskaartnummer 5910458389-69, echtgenote van de Heer DUBOIS, Serge Marcel, wonende te 8450 Bredene, Watervliegpleinstraat 26.

3) De Heer DUBOIS, Maxim, bediende, geboren te Oostende op vier augustus duizend

negenhonderdnegentig, rijksregister nummer 900804-235-39, identiteitskaartnummer 591-2702744-38,

ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Eigen-Haardstraat 52.

Vorm en benaming :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

onder de naam "Dubois Invest & Consult".

Zetel :

De zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Watervliegpleinstraat 26.

Doel :

I. Algemeen:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van consulting, management, marketing, expertise, geven van opleidingen, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

II. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, en kapitalisatie-ondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt a pari in geld ingetekend tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel:

1) de Heer DUBOIS, Serge, voornoemd: zestig aandelen,

2) Mevrouw DE HAMERS, Anita, voornoemd: twintig aandelen,

3) de Heer DUBOIS, Maxim, voornoemd: twintig aandelen,

Samen: honderd aandelen, die de algeheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen: 100

Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, in geld volgestort werd ten belope van één/derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) beschikt.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand september om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke procedure :

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart.

Winstverdeling :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding en vereffening :

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Luik B - Vervolg

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTERS

1) Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in september 2014 gehouden worden.

2) Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer DUBOIS, Serge Marcel, zelfstandige, rijksregister nummer 621025-033-07, wonende te 8450

Bredene, Watervliegpleinstraat 26.

Zijn opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

3) De oprichters verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluiten ze geen commissaris aan te stellen.

4) Overname van verbintenissen

Nihil.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd vóór registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 28 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 12.09.2015, NGL 23.09.2015 15601-0483-009

Coordonnées
DUBOIS INVEST & CONSULT

Adresse
WATERVLIEGPLEINSTRAAT 26 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande