DS + SD CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DS + SD CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.767.826

Publication

23/10/2014
ÿþ Mal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0502.767.826

Benaming

(voluit): DS SD CONSULT ING

(verkort):

E

St

NEERGELGD

Griffie Rechtbank Koophandel

_I 4 Ki 2014

(....---------------Griffie

nPrit Afriel;nr, ntpn

,

DC

." " 1.7,

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Aartrijkestraat 224, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Zeteiverplaatsing

Ais gevolg van een administratieve beslissing van het college van burgemeester en schepenen van 18 september 2014 werden de nummers van de straat waarin dat de zetel van de vennootschap gelegen is, gewijzigd.

Het adres van de zetel van de vennootschap is met ingang van 18 september 2014 naar het volgende adres gewijzigd:

Aartrijkestraat 266

8820 Torhout

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 10)

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en

verweerder.

Gedaan te Torhout, op 13 oktober 2014.

Getekend;

De heer Dirk Slabbinck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2013
ÿþmod 11.1

Iji. u j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Griffiele ryriebr

1\1c-ctcrgeiegzi ter grtffie van Ge rochtbarrf. y

Br . e  afctei ir e :e Oeiast4

nl 2 OKT. 2013

Ondernemingsnr : 0502.767.826

Benaming (voluit) : DS + SD CONSULTING

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel , Aartrijkestraat 224

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris; Stefaan Buylaert te Torhout op 17 oktober 2013, neergelegd op de rechtbank van koophandel v65r registratie, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DS + SD CONSULTING", volgende besluiten`j genomen:

EERSTE BESLUIT

_', De algemene vergadering neemt akte van het volgende : elke vennoot doet individueel afstand van het;; voorkeurrecht dat hem of haar toekomt volgens art. 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering besluit tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met achttienduizend zeshonderd! euro (¬ 18.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertig;; duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), De kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door een inbreng in speciën door de heer Dirk Slabbinck, geboren te Torhout op 9 mei 1961, wonende te Torhout, Aartrijkestraat 224, en door mevrouw Katrien Vercruysse, geboren te Torhout op 30 oktober 1962, wonende te 8820 Torhout,;. Aartrijkestraat 224, hier beiden tussenkomend, en dit elk voor de helft, ten belope van samen achttienduizend` zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze nieuwe gecreëerde aandelen zullen van dezelfde aard zijn en geven dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en zullen delen in de winst pro rata temportis vanaf de kapitaalverhoging.

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap bij Belfius Bank, Het;; bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op vijftien oktober tweeduizend en dertien. ÿ: Ais vergelding voor deze inbreng zullen, door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, welke zullen genieten,; van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, drieënnegentig (93) aandelen toegekend;; worden aan voormelde heer Dirk Slabbinck, voornoemd, en eveneens drieënnegentig (93) aandelen aan;j ', mevrouw Katrien Vercruysse, voornoemd.

Alle honderdzesentachtig (186) aandelen werden volledig volstort door de inbreng in geld, zodanig dat het; bedrag van de kapitaalverhoging volledig ter beschikking staat van vennootschap.

In navolging hiervan besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) en is verdeeld driehonderd tweeënzeventig (372) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk;' deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Alle driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zijn gelijkwaardig en:, geven dezelfde rechten en voordelen. Elk aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

TWEEDE BESLUIT

DERDE BESLUIT: Coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en?' volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op; de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 17 oktober 2013

coördinatie van de statuten,









Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300613*

Neergelegd

24-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502767826

Benaming (voluit): DS + SD CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Aartrijkestraat 224

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op tweeëntwintig januari

tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer SLABBINCK, Dirk Georges, geboren te Torhout op 9 mei 1961, EN zijn echtgenote mevrouw

VERCRUYSSE, Katrien Julia Simonna, geboren te Torhout op 30 oktober 1962, samen wonende te 8820

Torhout, Aartrijkestraat 224.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: DS + SD CONSULTING

3) Zetel: 8820 Torhout, Aartrijkestraat 224

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

8. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

11. De uitbating van serviceflats.

12. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

14. Engineeringactiviteiten in de bouwsector in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

15. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig

(186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De heer Slabbinck Dirk, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

2/ Mevrouw Vercruysse Katrien, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, dewelke zij

gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van september om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en veertien.

10) Winstverdeling:

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens 1/20ste afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Slabbinck Dirk, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 22 januari 2013

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DS + SD CONSULTING

Adresse
AARTRIJKESTRAAT 224 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande